23609
1418743729.jpg
  • Diopapa
    Nem értem mitől lennék sértett? A Frontier szerint gond van W10 alatt AMD kártyák esetén ez Elite-el (pl supercruiseban komoly fps drop jelenetkezhet). Az AMD szerint szintén. Engem meg nem érint, W7-et használok. Ki a sértett? :P AMD v. Frontier részvényed van? :) Ha téged nem érint, örülj neki.
  • Jeffjohnson
    Mintha kis sértettséget éreznék a mondataidban. Nem kell ovis szintre lemenni és a másik szájába adni a szavakat.

"jelentős hányadának vannak bajai"
    Ezt te mondtad nem én. Úgyhogy te vagy az aki ezek szerint jobban tudja.
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.12.22. 13:42:44
  • Diopapa
    Nem a W10-et szidtam, hanem a Frontier szerint teljesítmény problémák vannak AMD kártyák esetén az Elite-el, állításuk szerint driver probléma. De te biztos jobban tudod. :) (Sőt ugye javítást is ígért rá az AMD az új driverben, de tuti hoax.. :P )
    Utoljára szerkesztette: Diopapa, 2015.12.22. 09:22:22
  • macleody
    Mert ami szar, az szar. egyik haveromnál nem megy a freetrack-wiimote kombó. Másiknál a G25 szarakodik. Harmadiknál a Saitek X52.
  • Jeffjohnson
    Akikkel együtt játszok többségében AMD-sek és semmi gondjuk sincsen, minden játék fut gond nélkül. Nem tudom miért divat szidni a Win10-et.
    Jelentős hányad.... ugyan már.
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.12.21. 18:48:03
  • Diopapa
    Nálam semmi, de az AMD-s W10 userek elég jelentős hányadának vannak bajai.. :D
  • Dzsini
    6 éves Laptop, Win10, AMD (jó régi - 5650M) videokártya, alacsony részletességgel de teljesen használhatóan fut, még űrcsatázni is lehet.

• stoppos
    Lehet nvidia kártyád van. :)
  • Jeffjohnson
    Nem tudom nálatok mi a gond de nekem minden játékom tökéletesen fut Win10-el de akikkel együtt játszom, azoknak sincs még ehhez hasonló probléma sem.
  • stoppos
    Az a szopás, hogy pl laptop ugyi előretelepített cuccal jön és az mostanság elég gyakran win10.
    Spec szerintem érdemes rászánni azt a kis plusz pénzt és venni egy win7-et, neadjisten 8-at, aztán eladni a 10-es kulcsát a neten a francba. Win10-re még legalább egy évig semmiképp.
  • Diopapa
    Ki mindenkit? A balekokra gondolsz akiket beetettek egy félkész OS-el (W10)? Nálam W7 alatt egyik driverrel sem volt probléma (280X)

Utoljára szerkesztette: Diopapa, 2015.12.20. 23:32:59
  • traz75
    Mármint a Microsoftra gondolsz, vagy az AMDre? Mondjuk némi FPS drop még mindig semmi ahhoz képest, hogy win 10 alatt a régebbi (értsd : nem 9xx széria) Nvidia kártyák konkrétan minden progiban jó 30%kal gyengébben teljesítenek win 7hez képest, köszönhetően hogy még mindig nem sikerült nem hogy egy dx12 (amit pl 4xx szériára "az év végéig" ígérték), de még egy normális dx11 drivert sem összehozniuk a jelek szerint hozzá...
  • riviera
    Ennyi pénzt elkérnek és a user szarakodjon a driverekkel meg ki tudja mivel? Mekkora marha voltam, hogy ezért pénzt adtam anno. Ezek átbasztak mindenkit.
  • stoppos
    Próbáld valamelyik 14-est, akkor, csak ne ezt. Meg kapcsold ki az automatikus frissítést.
  • Ninju
    Ki lehet kapcsolni a driverek automatikus frissítését. Ehez segítséget itt találsz.
  • AngerH
    Sajnos nem működik a dolog,a win 10 rendszeresen lefrissíti a régi drivert,kérlek szóljatok ha megoldódott ez a probléma,addig nem tudok játszani.
  • AngerH
    Most meg kifagy a játék akárhányszor lehívom a hajót:)Ez béta akar lenni ?:D
  • AngerH
    Cmdr. Stoppos Nagyon köszönöm!A win 10 gond nélkül elfogadta a drivert és megszűnt a probléma.
  • stoppos
    Egyesek a régi windows 8-asx drivereket ajánlgatják. Állítólag dx12-vel van kín. Az egyik mókus a 14.502 verziót mondta még a frontier fórumon.
  • AngerH
    Természetesen nem oldódott meg-.- kezd unalmas lenni és megint ablakon kidobott pénz...legalábbis játszani nem tudok.
  • AngerH
    Megjött a AMD Crimson 15.12 WHQL remélem orvosolja a super cruse alatt eső fps gondott. Főleg hogy már kezemben a horizons is.
  • _Kondor_
    Jogos, 1 évnyi fejlesztést (több DLC, avagy 1-2 nagyobb, 3-4 kisebb patch) veszel meg így, a végeredmény hasonló.
    Szerintem még mindig ez a jobb koncepció, mint az, hogy tessék, itt van egy tápos hajó, ezzel 2x annyi fejpénzt/trade profitot kapsz, 15 euro lesz, köszönjük a vásárlást.
    Utoljára szerkesztette: _Kondor_, 2015.12.18. 17:06:51
  • PiszkosFred
    Inkabb nevezzuk "season passnak" (meg akkor is, ha nem az, csak olyan), az talan jobban illik ra, mint a DLC kifejezes. :)
  • _Kondor_
    Már miért "kellene" megvenned? Nem kötelező. Amit annak idején megvettél 37 -ért, azzal ugyanúgy játszhatsz tovább.
    Mindenki tudta, hogy lesznek fizetős DLC-k.
  • Ninju
    Nekem megszűnt a mostani bétával.
  • Diopapa
    Elvileg az AMD-nek kell javítani a drivert, elvileg a következő beta-ban már javításra kerül.
  • AngerH
    windows 10 alatt van már megoldás a supercruse alatt jelentkező fps esésre?Radeon R9 290 (4 GB) 10 fps-t produkál szánalmas:)

Utoljára szerkesztette: AngerH, 2015.12.17. 12:44:18
  • stoppos
    Nálam a legtöbb értelmes küldetés eltűnt. Olyan, mintha megint a sidewinderben ülnék az elején. Eddig azért voltak ilyen 50-100k cuccok, most max 30k, de olyan is van, hogy szinte semmi. Elvesztek a repu pontjaim, vagy mi lehet? Más tapasztalt hasonlót?
  • Dzsini
    Van az irányítások menüben egy "Debug Camera" funkció, alapból ctrl+alt+space -re van beállítva. Utána az ott kapott kamerát ugyanúgy tudod reptetni, mint a hajódat, tehát van gáz, fék, forgás, stb... de körbe lehet vele repülni a hajódat.

Az árazásról meg: azt az elvet követik, mint a World of Warcraft például - majdnem teljes áron tolnak ki évadokat, amibe nagyobb tartalmat dobnak. Az első évad volt az alapjáték, a CQC, a Wings, meg a Powerplay, most a második évad a Horizons a bolygóraszállással, és majd a craftinggal, pilótagyártással, többszemélyes hajókkal, meg ilyesmikkel. Most jelent meg (már nem EA, csak a Steamen úgy maradt a jelzés, de a hivatalos frontier oldalon nem bétát kapsz), most még drága. Egy év múlva valószínűleg ugyanúgy olcsón meg lehet majd venni, mint nem rég 10 euroért az alapjáték/első szezont, és addigra benne lesz az összes tartalom.
    Akkor már majd a harmadik szezon lesz bétás és drága.
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.12.17. 05:23:15
  • PiszkosFred
    Nalad teljesen mindegy, ha van rajta sapka, ha nem. Ilyen foku gyuloletet csak a magyar politkaban vagy a magyar fociban latni, mint ahogy te viseltetsz ezirant a nyomorult jatek irant. :) Akinek tetszik, az ugyis leszarja es megveszi, aki nem, az meg mar regen eldontotte, hogy nem. 12-15 ezer forint nem sok evente egy hobbiert (jo, kiveve a kozmunkasokat, de azok meg keressenek olcsobb hobbit, vagy jobb munkat), a fejlesztes pedig nem ugy fest, hogy leall, barmennyire is szeretned/kivanod/imadkozol erte, stb.

Majd lesz ez is akciosan, akinek most nem futja ra, vagy nem surgos a dolog.
  • TokraFan
    A legszebb az, hogy Early Access, tehát még felelősséget sem vállalnak, ha netán nem fejezik be az egyébként félkész, mégis összesen kb. 100ojrós játékukat...Ez nálam már megüti a "Rebirth" kategóriát...
  • KiruHoshino
    Nekem Steam-en a Horizont 40,49€ - Pedig még béta korában vettem meg az alapjátékot. Szánalmas az ára.
  • macleody
    Igen, pont ezért nincs meg. 37€-ért vettem meg anno az Elite-et, miért kell megvennem mégegyszer? Elmennek a bánatos picsába.
  • KiruHoshino
    Köszönöm a választ. Még egy utolsó noob kérdés. Hogy lehet külső nézetben látni az űrhajót? Szeretnék havernak képet csinálni, de istenért nem jön össze. :)
  • Dzsini
    Quick Start Guide
    You can tell if a planet supports planetary activities by looking at it in the Contacts Tab or System Map – it will have a small, blue landed ship icon.

Jelenlég légkör nélküli égitestekre lehet csak leszállni - persze csak ha megvan a Horizons, mert akkor vehetsz leszállóegységet (meg a többit, ha mozogni is szeretnél - jármű, stb.)
  • KiruHoshino
    Milyen bolygókon lehet leszállni? Mert én csak ilyen holdakról láttam videókat. Le lehet olyan bolygóra is szállni amin van víz, fák és egyéb?
  • Dzsini
    Gyakorlatilag ugyanannyi Steamen is - 30 font az kb. 41 euro.
  • AngerH
    Frontier oldaán 29.99 a Horizons azoknak akiknek megvan mát az Elite.
  • macleody
    Nekem nincs :(
  • Diopapa
    Wow, van bolygóra szállás.. ;) :D