23609
1418743729.jpg
  • macleody
    Felraktam ide.
  • danone
    Nekem kiírta hogy van új launcher és kb 30 m palatt leszedte.
  • macleody
    Honnan töltöd? Én most néztem, találtam egyet, lejött 3 másodperc alatt. Nem steames a játékod? Nem is tudtam, hogy van ilyen launcheres téma is.
  • Mozes
    Ez krtikán aluli, 3 órája nem jön le a Launcher, olyan lassú.....
  • Mozes
    Ezt én is megköszönném. Most akarom elővenni, de az installert már 3 órája tölti, 26MB....beszarok :)
  • danone
    Sziasztok,
    Időről időre felpatch-elem a kevésbé használt játékaimat is (MWO, ED, stb), és most ED került sorra. ;)
    Amennyiben valakinek van 1 perc szabadideje, elmondaná tömören, hogy generálisan, tartalmilag, vagy bárhogy az elmúlt fél évben változott-e az ED, és ha igen, milyen irányban? Horizons-ról jót nem hallottam, pedig érdekel a téma. :/
    Endgame nem dobott fel igazán anno, pedig mindegyik hajót és játékmódot kipróbáltam.
  • Morpheus_v2
    Annyi pozitívat írnak a vulture-ről, hogy azt rakom össze előbb. :)
  • Morpheus_v2
    Én most két hajó között vacillálok, vulture és asp explorer között. Megéri a vulture pajzsa és jobb manőverezése a kevesebb dps-ért?
  • EFRM
    valami community goal lett teljesitve azert sztem..
  • Dzsini
    Ha legalább beta backer voltál vagy 3-10 óra játékidővel rendelkeztél, akkor adtak egyet ajándékba karácsonyra. Plusz még néhányan kaptak valamilyen furcsa okból (egyik csoportba se tartoznak), de senki nem panaszkodik :)

#6399: mindig van nagyobb hal (na jó, a Cutternél jelenleg nincs), és a nagyobb hajók is limitálnak :) te döntöd el melyik korlátokat választod. A kis hajókkal gyorsan le lehet lépni.
  • EFRM
    most nezem csak kaptam egy viper mk4et :D kar hogy kint vagyok a pusztaba de majd elmegyek erte
  • stoppos
    Igen, csak egy ASP, vagy egy Imperial Courier lehet jobban bírná a csatákat, plusz több hely is van bennük. Jó gép ez, csak kicsi és ettől limitáltak a lehetőségeim melókban. Csatákban is oda kell figyelni, mert ha elrontom nagyon hirtelen szétesik alattam.
  • Dzsini
    Akkor használd azt, szereld fel amennyire tetszik. Nem feladat a játékban minél nagyobb, erősebb hajók használata.
  • stoppos
    Igazából teljesen tanácstalan vagyok mire hajtsak. :) Most egy diamondback scoutban ülök és ez tetszik.
  • EFRM
    amugy en kirpobaltam a cobra4-et es annyira lelassitottak azt is, hogy sztem kicsit tultoltak a cuccot.
    nekem nem jott be : (
  • Dagohun74
    Na ez az . Jó lesz a keelback, már csak pénz kell. Bányász hajók az EVE-ben sem az sebességükkel és a fordulékonyságukkal tűntek ki. Kösszi. tippet.
  • Dzsini
    Keelback egy kicsit "harcossá" tett Type6, és azokkal jókat lehet bányászni - a Cobrához képest bármelyik olyan lesz, mint egy nyugdíjas csiga :)
    találtam is hozzá egy buildet elindulni

ajánlanak Cobra IV-et is
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.01.08. 10:34:16
  • Dagohun74
    Az oké azt már írták. Van az a type 6 szállító "nagyobb" testvére a keelback az jó lehet bányászni? Vagy ezek inkább csak szállítónak jók?
  • Dzsini
    Lehet két Cobrád is.
  • Dagohun74
    Tegnap felszereltem egy haulert vagy mit miningre de rémálom volt. Az a hajó nem jó erre a célra. A cobra mellé kell másik hajó. Mert ugye a megvett cuccokat nem tudod tárolni csak a hajóval együtt. És a cobra fejvadászathoz kell.
  • EFRM
    basszus en ezeket az uj mining cuccokat (prospector, collector) nem is probaltam meg. Akkor miningoltam utoljara, amikor meg csak mining laser+scoop technikak voltak :D
  • Dzsini
    Írják fent, hogy most töltik fel, egyelőre az első pár hajó van csak kitöltve.

Szubjektív vélemény is más lesz egy Eagle és egy Type 9 esetében, ezért jó, ha legalább egy sejtés van róla, hogy milyen árkategóriáról és használati körülményről van szó :)
  • stoppos
    Nem technikaira gondoltam, ezek mennek, inkább szubjektív véleményekre, benyomásokra. "ZX hajó hiába fordul úgy, mint egy döglött borz, hit and run módszerrel le lehet vadászni bárkit." vagy "izébigyó pajzsa meglepően gyenge, hiába van benne a tömegben." Ilyesmik. Az ajánló, amit küldtél lehet jó, de sajna csak fehér téglalapokat ad, ha rányomok. :(
  • Dzsini
    Bármelyik hajóépítővel játszhatsz (2 link a két szón), és az adatok alapján is dönthetsz, van ajánló is, leírhatod, hogy milyen kereted van és mit szeretnél játszani, és a fórumlakók is írhatnak ajánlatokat...

vagy vedd meg azt, ami tetszik, és használd kedvedre, ne foglalkozz a számokkal :)
  • stoppos
    Hali,

Tudtok valahol bővebb leírást a hajókról, mint ami a wikin van? Gondolkozom, hogy mi legyen a következő, de nehéz a döntés.
  • Dzsini
    A Cobra elég jó mindenes, és nem csak egyet tarthatsz belőle :) Vagy ha kötsz egy-két kompromisszumot, akkor csinálhatsz harcos-bányász hajót, amivel gyűjtögetsz, és ha beléd kötnek, visszaütsz.
  • Dagohun74
    Egyenlőre 1 misim van. Most vettem egy cobrát. Szóval gyűjtök egyenlőre. A cobrával harcolni akarok szóval valami másik hajó kellene.
  • Cooper911
  • Dzsini
    Milyen anyagi kerettel? Főleg a mindenes hajókat ajánják, (Cobrák, Aspok, Python...)
    Kell egy jó nagy refinery (jó, ha legalább 4 féle anyagot tud gyűjteni), prospector és collector drone (előbbi, hogy több nyersanyag jöjjön, utóbbi, hogy ne kelljen egyesével scoopolni), és annyi raktér, amennyi csak marad. Ja, és inkább kevés nagyobb, mint sok kisebb mining laser.

Ha nem gyors a hajó elmenekülni, vagy nincs aki megvédjen (Openben beszállhatsz többi bányász mellé, akire vigyáznak a játékosok, vagy Soloban valamelyik RES-be mehetsz, ahol van rendőrség), akkor pár fegyver és pajzs, hogy megvédd magad.
  • Dagohun74
    Lehet megoldodott, driver frissités azóta megy. Más. Bányász hajónak mit ajánlottok?
  • EFRM
    nekem atomstabil
  • Dagohun74
    Hali

Nem rég kezdtem de miótta volt a legutobbi patch azóta folyamatosan kidobál vagz beakad a játék. Pedig eddig ment szépen. Ötlet? Esetleg másnál is van ilyen?
  • Dzsini
    4. rang kell a Föderációban
  • Mr_Brainiac
    Én is el akartam menni a SOL-ba de kell valami engedély. Gondolom repu függő.
  • EFRM
    dettó :D
  • Dzsini
    Én most ~1000 fényévre járok a Soltól, és hurcolok magammal kb. 60 ezernyi Alliance bountyt, ami Empire területen jött össze, és nem másztam fel még beváltani. Majd ha egyszer visszatérek :)
  • EFRM
    igen, mert az "alap" bounty arra a rendszerre vonatkozik, ahol epp van, de ha mas rendszerben is van bountyja akkor ezzel az is bevalthatova valik.
    magyarul igen, tobbet kapsz erte : )

RESeken sztem csak a wantedeket erdemes, en cleanen nem talaltam eddig a par scanbol soha (RESben), mashol mar igen, szal RESen nem is szoktam...

edit: Dzsini jol mondja
    Utoljára szerkesztette: EFRM, 2016.01.07. 13:55:19
  • Dzsini
    Kaphatsz olyan pénzt is érte, ami nem csak az adott rendszerben van, és nem közvetlen jár (ami a Wanted státuszért).
    Pl. Anarchy rendszerekben senki sem wanted, viszont ha KWS-elsz valakit (bárhol), akkor a bal oldali képernyőn az info panelen kiírja, hogy mennyi pénz van rajta bounty - ami lehet sok helyről, akár Alliance vidéken Föderációs vérdíj, vagy valamilyen társaságok, kisebb csoportok vérdíjai. Ezek ugyanott gyülekeznek, mint a missziók, és ha egy megfelelő helyre érsz, az állomáson a Contacts-nál lehet beváltani.
  • Mr_Brainiac
    Ez a kill warrant scanner annyit csinál hogy többet kapok érte igaz? Csak wantedeket érdemes scannelni? Mert eddig akárhány clean-t scanneltem nem történt semmi. Clean volt.
  • EFRM
    utana meg par loves es elpukkannak (elobb mint hogy elfogy a hull) hidd el ;D nem azonnal ez igy van 1.4 ota ez igaz!