ELITE: Dangerous

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

yesname
"A másik meg, hogy azokat a hajókat te is meg tudod majd venni a játékban... "
Tudom. Pont arról beszéltem, hogy az nem gond. Valamit nem olvastál el rendesen...

A 25% pedig elég nagy előny akárhogy is nézzük. Nem csak player szedhet ki, hanem más is és más okból is elvesztheted a hajót. Anyagi előnyhöz juttat. Amíg te buksz X hajót, addig a másik egy hajóval kevesebbet, mert abból ami marad vesz egyet.
De ha kicsinek tartod akkor is olyan játékbeli előny amit más sehogy sem tud megszerezi (jelenlegi állás szerint).
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.11.14. 21:10:21

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Jó dolog az a 25% az biztos, viszont attól még nem juttat olyan szinten előnyhöz, hogy most akkor emiatt szétszedlek 1 lövéssel. A másik meg, hogy azokat a hajókat te is meg tudod majd venni a játékban...
Az nekem sem tetszik.

https://fxmason.blogspot.com/

ez valóban rohadékság
yesname
Ettől féltem. Konkrét játékbeli előnyökhöz juthatnak egyesek. (25%-kal kevesebb biztosítás örökre.) Nagyon várom a játékot, de ez most elvette a kedvem kicsit. Adjanak hajót (amit más is megszerezhet, csak meg kell dolgoznia érte), festéseket stb. De az ilyent nem szeretem.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Hírlevél 49.

Srácok, plusz 5 hajó az eredeti vállaláson felül vagyis harminc vezethető hajó lesz! <#worship>

Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.11.14. 19:20:30

akkor nem csak én vagyok olyan EVE fan aki keres vmi más pótlékot 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

o shiet :p thx 😄
Minden nagy béta verzióugrásnál (pl. beta 2 -> beta 3)le kell tölteni a friss launchert
hmm 1 hónapja nem logoltam be...esetleg le kell tölteni valami új launchert?
De megy.
sziasztok,nem megy a launcher loginja?
spybot919
Én még csak szemezgetek a játékkal de valószínű megfogom venni mivel hasonló okokból be kellett szereznem egy thrustmaster t.flight hotas-t a másik, hogy nagy sci-fi és EVE rajongó vagyok. 😊 Egyenlőre a trade,mining,bounty hunting-on kívül nyújt más szórakozást a játék vagy egyenlőre inkább az "űrszimulátor" élmény felé tapogatózik?
Utoljára szerkesztette: spybot919, 2014.11.12. 17:27:14

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Nézzétek a következő nagy lépését fajunknak.
Utoljára szerkesztette: Chob, 2014.11.12. 16:36:25
Már több mint 130 ezren vagyunk a bétában ez minimálisan is 7.8 millió eurós bevételt jelent, és még meg sem jelent a játék...

Amúgy a frontier Anglia legnagyobb több mint 250 embert foglalkoztató játékkiadója, emellett Braben Anglia leggazdagabb emberei közé tartozik. 😉 2010-ben pl a Google vette meg az egyik cégét hihetetlen összegekért, aztán ő tervezte a Raspberry Pi-t is amit iskoláknak adtak el több mint 5 millió darabot, és napestig lehetne sorolni a különböző érdekeltségeit.

Persze ez nem jelenti azt, hogy ne kéne a játéknak sikeresnek lenni...

Először legyen jó fogadtatása a játéknak a megjelenéskor. Mondjuk a marketing körülötte sajnos nem túl nagy, mert nincs rá túl sok pénzük, emiatt biztos nem is fog világrekordot dönteni, viszont ha folyamatosan jönnek az új emberek és veszik a játékot, akkor sikeres lesz.
Konkrétan azért lett egy külön DLC-re szétszedve a planetary landing, mert nem egyszerűen csak városokat szeretne a Braben hanem növényeket és állatokat is. Nem tudom, hogy ebből az ígéretükből mennyi fog megvalósulni az még a jövő zenéje.

Dzsini

lehet kis állatokat venni a hajóra

Nono, ezzel vigyázzunk, az első Elite-ben se lett jó vége 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Persze, le lehet majd szállni. Lehet majd építeni különböző épületeket, amivel az egyéb kereskedésben használt anyagokat lehet előállítani (minecraft szerűen). Ezekből az anyagokból lehet majd fegyvereket, modulokat, hajókat, állomásokat építeni.
Természetesen ha állomást építesz, azt fel kell tölteni legénységgel, illetve különböző, az állomás működéséhez szükséges termékekkel. Figyelni kell majd az emberek igényeire / moráljára illetve, hogy milyen szociális kapcsolatokat alakítanak ki másokkal.
Ha vezeted az űrhajót, a kapitány igényeit is szem előtt kell tartani. Néha el kell menni vele WC-re, etetni/itatni/szórakoztatni kell.
Lesz itt is PET-rendszer, lehet kis állatokat venni a hajóra, ezek különböző bónuszt adnak majd.

Azért ne akarjatok már egyszerre ennyit a játéktól, a régi elitben az tetszett igazán, hogy a fantáziádat is hozzá lehetett csapni (még a legtöbb régi játékhoz). Itt a fejlettebb grafika miatt kicsit nehéz, de közel sem lehetetlen.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.11.12. 11:36:01
Aha, s szerinted az elképzelhető, hogy mondjuk a bolygókat fel lehessen majd fedezni, felszínén végezni műveleteket élővilágát stb.? Mert a future of elite-be mondták, hogy bolygókat közelebbről is meg lehet nézni majd tehát repkedni a hajóval a bolygón.
Igazából nem a bejárat okoz gondot, mert azon be tudnának menni, hanem inkább a dokkolás a landingpad-re. Viszont, ha csinálnak új landingpad-et, akkor én el tudnám képzelni.
Nem valószínű, hogy lesznek vertikális hajók, mint pl eve-ben mert nem lehetne velük dokkolni az állomások bejáratai miatt. Viszont lesznek nagyon durva hajók, ez ha minden igaz a Fer De lance:

Xalyy: A játékban elvileg majd igen.
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.11.12. 00:29:25

spybot919
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van-e hír vagy pletyka arról, hogy jövőben terveznek -e vertikálisan felépített repülőmodelleket a játékba includálni?

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

A játékban... <#alien>
Küldhetsz bármennyit, privátban adom a számlaszámom.

Oké, kösz. Az lenne még a kérdés pénzt küldeni lehet-e?
Nem lesznek klánok, ebben a játékban "Han Solo vagy", ennek megfelelően viszont idővel lehet majd társad is max 2 ember elvileg akik mehetnek veled ugyanazon hajón. Hozzá kell tenni, hogy ez nem a megjelenéskor válik elérhetővé.

Amúgy pedig sok sok újításnak kell még jönnie a release verzióban, csak röviden foglaltam össze az előbbi hozzászólásban.

Guildek vagy clanok itt vannak amúgy?

Ja és lesz újítás a release verzióba?
Utoljára szerkesztette: xalyy, 2014.11.11. 10:21:06
Na meg a többi hajó. 25 repülhető hajó lett ígérve, rengeteg funkció még hiányzik pl Cmdr log vagyis a hajónapló, a logaritmikus nézet amelyen egy sor funkció lesz elérhető, lehet majd dronokkal is begyűjtetni a bányászott anyagot, a thargoidok, meg jelenleg még nincs egyetlen birodalmi rendszer sem, lehet majd egymás közt is kereskedni, jön a személyszállítás és turizmus és hosszasan lehetne sorolni!

Rengeteg dolog van még hátra. Nagyon várom a 22.-ét.

Én imádom az Eagle-t, sokat repkedek vele, kap egy jobb páncélzatot és egész erős kis gépet lehet belőle csinálni olcsó pénzért. A Viper annyira nem jön be, viszont a Cobra annál inkább. Persze tudom, hogy jó gép a Viper, de nem nekem való 😊 .
Remélem gammában már a teljes játékot tesztelhetjük, hogy az indulásra sok hibát kijavítsanak. Még egy valamiben bízok, hogy a teljes játékban benne lesznek a Thargoid-ok, jó lenne már egyből tudni, hogy bármikor összefuthatsz velük.
Utoljára szerkesztette: Chob, 2014.11.10. 23:30:45
"Lementél" vadászgatni kis hajóval te is megjelenés előtt?! <#gonosz1>

Én egy fullos A osztályú Viperral nyomulok, felesleges lenne már gyűjteni vagy kereskedni ha 22.-én teljes reset lesz.

Nem lesz offline, viszont alapból van benne solo/single játékmód, ahol csak te vagy meg az NPC-k. Viszont a játékbeli történések, és gazdasági dolgok össze vannak kapcsolva a multi-val.

Ja amúgy találkoztam az előbb valakivel 😄 Hehehe
Utoljára szerkesztette: Chob, 2014.11.10. 23:05:08
Senki se mondta (vessző) hogy olvasd el <#alien2>

Guildek vagy clanok itt vannak amúgy?
Indíts azzal, hogy megtanulsz vesszőket használni a mondatokban! Közel érthetetlen amit zagyválsz!
Hogy adnak ki offline patch-et, ha a teljes univerzum a szerveren van...Na mindegy.
nem varazslat lesz 😄
Most nem kellene ezt írnom, de szerintem ne dobálózz a nyelvtanórával, mert igaza van.

A másik, amikor át akarsz menni egy másik rendszerbe, vagy egy rendszeren belül egy másik bolygóhoz szeretnél eljutni, akkor a célpontodat befogod az irányába nézel és megnyomod a J billentyűt. Nem varázslat lesz amit látni fogsz, mert ezek a hajók tényleg fejlettek, az már más kérdés, hogy a pilóta elolvassa-e a használati utasítást hozzá vagy sem.
Nem fizikus, hanem matematikus. Ha már kötözködünk. Mindenesetre ott van egy tutorial, elérhető a főmenüből, az alap dolgokat elmagyarázza.
Hát ez van ilyen az élet máskor ne lógd el a nyelvtan órákat. <#awink>

Diopapa: Oké kösz a felvilágosítást Fizikus úr

SityiSXT: Ja hát oké ez eddig. Beleolvastam már elég érdekes a lore meg minden azért nem gondoltam volna 183 oldal de na biztos vannak benne érdekességek meg fontos dolgok.

Dzsini
A single ugyanaz lesz, csak nem találkozol más játékosok hajóival, csak AI hajókkal futsz össze -> ők támadnak meg, és őket támadhatod meg.

És igen, MMO, hiszen masszív, multiplayer és online (ha azt választod).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

és a single rész miből áll? hasonló mint az xben a freeplay?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

De MMO, és ezt a Frontier állítja. Ez már azért jobban érezhető mióta megváltozott az interdiction.
A másik meg az, hogy még mindig nem esett le szerintem neked, hogy a srác nem supercruise-ban megy hanem simán repül.
Utoljára szerkesztette: Chob, 2014.11.10. 11:09:18
Ennek a játéknak pont az a lényege, hogy nem fogja a kezedet, hanem beledob a mélyvízbe az első perctől fogva. Tied a felfedezés öröme, te döntöd el, hogy játszod. Annyit meg minimálisan tényleg megtehetnél, hogy elolvasod a linkelt könyvet.
Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2014.11.10. 10:33:30
Csak sorjában.
- Nem, nem mmo, senki sem mondta, hogy az lesz
- Ott van a beépített tutorial, csináld végig és sokkal okosabb leszel
- Az Arcturus-os példádnál nem azt írja, hogy egy év alatt érsz oda, hanem hogy több mint egy év. Tudod, relációs jelek. Általános iskola, 4. osztály.
Dzsini
Akkor kiadnak egy offline patchet búcsúzóul. Más játékkal is megtörtént már, ha már most a világvége lehetőségeket tervezgeted.

Tényleg utolsó hírlevélben lévő videót néztétek, nagyon szép képek vannak benne.

Bocs, de hány éves vagy? Nem szoktam ilyenért szólni, de iszonyatos a helyesírásod! Néha azt sem értem, mit akarsz mondani.
"de minden más adatot (kereskedelem stb) ugyan arról a szerverről szed amit multiban."

Ez a rendszer egyébként kicsit aggaszt, még akkor is, ha tudom, hogy nem mostanában lehet ebből gond. Mi lesz, ha idővel -akár 5év múlva-, lekapcsolják a szervereket? Nem a Frontier lenne az első aki tönkremegy, és nem ez lenne az első MMO amiot lelőnek. Valójában ezért utálom a multis játékokat, mert annak ellenére, hogy kifizettem a játékot, teljesen ki vagyok szolgáltatva a fejlesztőnek/kiadónak. Ha már nem rentábilis a dolog, lekapcsolják a szervereket és ugrott minden amit addig kifizettem.
Olvass és tutorial! 😉

Aha <#banplz> Kösz az értelmes infót de mindegy legalább a topic kapott egy ingyen bumpot hátha valaki majd normálisan válaszol rá.