23609
-
#6890 Vagy szólsz a Fuel Rats-nek, és hoznak neked üzemanyagot. -
#6889 Self destruct. Vagy lekapcsolod a letfenntartast es varsz amig megfagysz, fulladsz, stb. :D -
Amergin #6888 Sikeresen kifogyott a nafta és bentragadtam egy rendszerben. Nem probléma, mert a kezdő hajóm van még. Persze űrállomás sehol a rendszerben.
Hogy tudom "megöngyilkolni" magam?
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2016.02.03. 20:00:24 -
TokraFan #6887 Értem, köszönöm! -
#6886 Azt nyilatkozták, hogy minden szezon tartalmazni fogja az előzőket, tehát ha te majd az S4-et veszed meg az S1 után, akkor az S4-el megkapod az S2 és S3-at is. Valószínűleg azokat a kis ajándékokat nem, amik azoknak járnak majd, akiknek nincs meg mind.
Hogy milyenek lesznek az árak és az akciók, azokat nem lehet tudni.
Horizons tervek -
TokraFan #6885 És hogyan lesz abban az esetben, ha valakinek megvan az S1, de már csak mittomén az S3/S4 kapható? Olcsóbban lehet majd upgradelni S4-re, vagy teljes áron kell megvenni és buktad az S1-et?
A másik kérdés: A Steam oldalon én nem látok road map-et a Horizons-hoz, ami meglehetősen ritka egy Early Access címnél, mivel ennek alapján tudja az érdeklődő eldonteni, hogy beruházzon-e a címbe vagy sem. Tehát a kérdés az, hogy van-e valahol inó arról, mit terveznek még idén az S2-be? -
#6884 Te meg keress meg engem aztán rájövünk ketten mi meddig.ts-en majd dumálunk -
#6883 Marha voltam.nyomtam a j gombot de nem álltam le, mire rájöttem utána olvastam hogy le kell lassulnom, hogy a sc leálljon. Meg egyszer kiugrottam a székből mikor ugrottam és lassulások megjelent egy gázbolygó kitértem és erre ott a galaxis Napja.nagyon tetszett amúgy :) -
#6882 A Lave Radion egyébként pont tegnap volt egy jó hosszú közösségi beszélgetés arról, hogy "jó-e a Horizons, vagy sem?"
Ettől függetlenül is jó műsor, ők és ObsidianAnt (a lenti videók készítője) minden fontosabb hírt, eseményt, közösségi dolgot kibeszélnek, kitárgyalnak - érdemes valamennyire figyelni őket, ha valaki nagyjából egyenesben szeretne lenni az eseményekkel, de nem akar minden nap fórumokat meg GalNetet olvasni (vagy hallgatni a Radio Sidewinderen) :) -
#6881 Bázisok már most is vannak, ugyanúgy leszállhatsz, mint egy űrbelire, lehet kereskedni, felszerelést venni, hajót, stb.
Emellett vannak nem-leszállós bázisok is, aminek védelme van, és lehet lopakodósan vagy lövöldözősen bejutni, és információt szerezni, vagy szétlövöldözni különféle elemeket (küldetése válogatja, jól fizetnek), a felszínen lehetnek lezuhant hajók, szondák...
... és persze ott vannak az idegennek tűnő bigyók, amiket pár hete találtak. -
Janicsillagasz #6880 Nekem is csak a sima alap S1 verzió van. Tökéletesen elégedett vagyok vele, szerintem egyenlőre nem hoz olyan nagy különbséget a horizont hogy megérje. Bolygóra leszállni és kész. Egyenlőre.... persze ezt idővel fejleszteni fogják (bázisok ?, stb...? ), de az alapjáték nyújtotta lehetőségek kiaknázása is rengeteg idő és élmény. Csak nincs időm játszani :( De ha van akkor irány a peremvidék és a bolygóvadászat :D -
#6879 Tiszta ügy. Én is úgy vettem (még a karácsonyi akcióban), aztán 22 játékóra után megvettem hozzá a Horizonst, amiben már több, mint 200 óra van :) Nekem betalált. -
#6878 Lehet egyelőre megveszem az S1-et kiderül megfog-e, és ha jön olyan kontent ami érint, akkor frissítek, főleg ha marad az, hogy olcsóbb S1 tulajoknak.
Köszi szépen a válaszokat. -
#6877 Az S1-el jelenleg mindent csinálhatsz a játékban, amihez nem kell bolygóra szállás - kimaradsz néhány küldetéstípusból, és egy - egyelőre alapszintű - crafting rendszerből.
Űrhajózhatsz kedvedre, vadászhatsz másokra, vadászhatnak mások is rád, lehetsz fejvadász, csatlakozhatsz kedved szerint privát csoportokhoz (akik között van sok PVP orientált társaság is). Nagyon sokan vannak most is, akik nem vették meg a Horizonst, bőségesen el lehet lenni nélküle, de egyre több olyan tartalom lesz, ami már oda nem kerül be. Viszont év végén biztosan jóval olcsóbb lesz a Horizons, hiszen akkor megjelenik a Sajtoskifli a 3. évadra. -
#6876 S1 megjelenéstől múlt év végéig tartott, és benne van minden, ami addig bekerült a játékba (PVP aréna, 400 milliárd csillag, politikai játszmák, harmincakárhány hajó, stb.)
S2 múlt év végétől tart 2016 végéig, és első körben a bolygóra szállás lehetősége került bele, és az idei dolgok már abba fognak bekerülni (erről volt már szó a topicban, olvass vissza néhány oldalt).
Ha megveszed az Elite: Dangeroust, akkor az S1 tartalmat megkapod, de ami idén jön újdonságként, azt már nem, vagy csak "járulékos" dologként - pl. ha változtatnak valamin (küldetések kinézete, fegyverek, stb.).
Ha megveszed az Elite: Dangerous Horizonst, akkor megkapod az S1 tartalmat ÉS mindent, ami az S2-ben benne van és lesz.
Majd év végén jön az Elite: Dangerous Sajtoskifli, amiben benne lesz minden, ami az S1 és S2 tartalma, és azzal kapod majd meg az S3 tartalmát.
A Horizonst az E:D tulajok olcsóbban vehetik meg, és van egy hajó (nem egy nagy durranás), amit csak azok vehetnek meg, akiknek megvan mindkettő - ez a köszönet a folyamatos támogatásért. Valószínűleg ezt ugyanígy folytatják, a Sajtoskifli olcsóbb lesz a Horizons tulajoknak, és azt is említették tervben, hogy mindig 2 verziót lehet majd kapni, az előző "kész" évadot, és az aktuálisat - tehát a sima ED-t kiforgatják. Ha valakinek az van meg, az persze az alap dolgokkal továbbra is játszhat, de egyre több olyasmi lesz, ami számára nem elérhető.
Tulajdonképpen az MMO-k havidíja és kiegészítői helyett "éves díj" formájában veheted meg a legújabb szezont, vagy olcsóbban a lezárt évadot. -
#6875 Kicsit tisztább a kép, viszont még se. Tehát ha most megveszem az alapot(S1 ha jól értem) akkor ugyan úgy repülhetek, lehetek smuggler/pirate/stb. vagy van ez az aréna.
Mibe másabb akkor a season 2? Lehet, hogy jön ahhoz új content ami érinteni is fog, ha esetleg nem lesz meg? Mert akkor inkább most fizettek többet, mint, hogy később kiderült, hogy kell valamihez és nincs.
A szabad űr része érdekel, és főleg az, hogy kalózkodjak és vagy csempészkedjek, vagy néztem ez a "rendőr" szerű frakció is jó lehet, lényegébe véve olyan role-t játszanék ami 99%ban PvPhez vezet és adja az "adrenalint", hogy sikerül-e. -
#6874 Egy szerver van nyílt és zárt játékosoknak is - annyi múlik rajta, hogy összerakhat-e másokkal, vagy sem.
Multi úgy működik, mint egy MMO - ha nyílt módban játszol, akkor az azonos környéken járó játékosokat harminckettesével egy-egy instance-ba rakja. A Steam játékosok egy kis része csak a teljes társaságnak, annál többen vannak.
Plusz van egy szigorúan csak PVP aréna mód, ahova az első évados játékkal is mehetsz, és nem kell foglalkozni az egész űrszimulátor résszel:
Egyébként nem kiegészítő van (ha visszaolvastál a topicban olvashattad már néhány tucatszor), hanem a második szezon fut, és ami abba kerül, azt már a Horizons vásárlásával kapod meg. Az első szezont (ami már nem fog bővülni) nem kell megvenni hozzá, ezért is van külön játékként Steamen, és ezért olcsóbb. -
#6873 Gondolkodok a megvételen, valaki leírná, hogyan is működik a multi része? Alapból van 1 szerver mindenki ott van?
Néztem perpill 1300at játszanak vele steamen, érezhető ez, ha főleg a PvP érdekelne?
Kell nekem a kieg, ha nem érdekel a földön való mászkálás? -
#6872 Teljes gázkarról kb. 8-7 másodpercnél kell lassítani a kék terület alsó harmadába, és akkor biztosan nem rohansz túl :)
(nem ez a legideálisabb, de egyszerű, könnyen tanulható, és nem azon a pár másodpercen múlik)
.... kicsit ijesztő, amikor fékezés közben nekigázolsz egy szomszéd bolygónak :D Igaz komoly bajod nem lesz tőle (1-2% a hirtelen drop miatt). -
#6871 Tegnap eluntam hogy csak olvasgatok ezért nagy nehezen de felszálltam.még hiperugrottam is.bár ezt a teamspeaken a barátaim nem igazán díjazták mert vagy magyaráztam mit csinálok vagy szitkozódtam mikor elhaladtam nagy sebességgel a cél mellett.ma este meglesem a bányászatot meg pár küldetést :) -
#6870 Épp ez a lényeg. A guide-ban a videók bemutatják, hogy milyen típusú bolygónak milyen hangja van, és előzetes scannelés nélkül tudod, hogy melyikhez menj. -
Janicsillagasz #6869 Valaki tudna írni egy részletes ismertetőt hogy mégis mire kellene figyelni a bolygók hangjában? Nekem csak annyi tűnik fel hogy más és más..... -
stoppos #6868 :D
Silent run közben. -
#6867 Mindig is azt gondoltam, hogy az arc, amit akkor vág a játékos, amikor dokkolás közben véletlenül nyom egy utánégetőt, az az ED védjegye :DDD -
stoppos #6866 Na jó-jó, de mi fűti? :)
A procedurálisan generált világ csodái. -
#6865 Na ez határozottan meglepett, névtelen Earth-like a Nebula közepén -
stoppos #6864 Nálam a hátsó ajtó kezd el lifegni, ha bekapcsolom a fegyvereket. Viszont nincs ami kiessen, úgyhogy nem számít. :) -
#6863 Szerintem mindenki megsüt legalább egy gépet a kezdetekkor, ez együtt jár a dologgal :)
Aztán a profik már kihasználják a dolgot, és én láttam videón olyan Imperial Eagle felépítményt, ami 1-1 elleni harcra lett kihegyezve, és úgy volt energiával ellátva, hogy a harc azzal kezdődik, hogy bekapcsolod a fegyvereket, és lekapcsolod a Life Supportot is, hogy mindennek jusson energia - onnantól van 5 perced nyerni. :) -
#6862 thx - ez volt a megoldas; pedig szinte biztos voltam benne, hogy ott is probaltam, de valoszinu megsem. Tegnap este meg idoben leszalltam az allomason, de mar muszaj volt kilogoljak, igy ma reggel probaltam meg. Sikerult, a creditet is megkaptam, holott boven az idon tul voltam. -
stoppos #6861 Hirtelen azt sem tudtam mit nyomjak. Végül szépen visszaállítottam mindent, leszálltam, kifizettem a büntiket a pad loiteringekért és vettem rendes power plantet. Valamiért nekem soha nem jut eszembe ez a kilépek és vissza. -
#6860 Tudom nem szép lépés talán, de ha ilyenkor kilogolsz és vissza, akkor legalább nem az állomáson belülra rak vissza, hanem kintre, biztonságos távolságba, és rögtön elkezdhetsz visszadokkolni. Miután persze életet leheltél a hajtóműbe :D -
stoppos #6859 A powerplant és a disztribútor elsőbbséget élvezzen fejlesztésnél, utána jöhetnek a fegyverek és egyebek. Anno ezt a saját káromon tanultam meg. Megvettem az új tuti fegyvereket az ASP-ra, ráadásul pont próbálgattam azt is, mi lenne a legjobb gombkiosztás. Na felszállás után három másodperccel kivontam az új stukkereket és leállt minden. Hajtóművek, oxigénellátás, minden. Ott csapódtam faltól falig az állomás belsejében, miközben pirosan víjjogott minden. Én meg nem mertem semmihez sem nyúlni, mert mi van ha elsütöm a fegyvert. -
Dorgal #6858 Így már értem,köszönöm a segítséget.
-
#6857 A bányászlézer elég sok hőt termel, erősebb power plant és disztribútor kell valószínűleg annál, mint amit használtál, és told át a fegyverekre az energiát (4 pöttyöt)
Ha a raktér ajtó is tönkrement, akkor valószínűleg kipotyogott a rakományod is.
Végül érdemes az energiaelosztás prioritását átállítgatni, hogy milyen sorrendben kapcsolja le az elemeket, ha épp nincs elég energia / megsülnek a dolgaid (a kép illusztráció, nem ajánlott beállítás)
Minél magassabb számon van egy egység, annál hamarabb kapcsol le, ha gond van. Ha minden ugyanott van, akkor történnek ilyenek, hogy a pajzs és a life support is megcsuklik hirtelen. -
Dorgal #6856 Sziasztok!Azt szeretném kérdezni,találkoztatok-e már ilyen problémával?Bányászni indultam egy sima alap T-6-os transporttal és amikor elkezdtem,a bányászlézerek bekapcsolásánál leestek a pajzsok és szökni kezdett a levegő.Visszamentem a bázisra,újra kijöttem,ugyanez mégegyszer.
Eladtam,vettem egy másikat,kimentem,úgy félóra sima bányászás után egyik pillanatra a másik után felment a hőmérséklet és kezdtek tönkremenni a hajó alkatrészei./ dokkoló..stb./Naptól nagyon messze voltam.Kiléptem,aztán vissza és tudtam folytatni,mintha mi sem történt volna,bár a hajó le volt amortizálva rendesen.A meglepetés a bázison ért,eltűnt az összes,már lefinomított,raktérben lévő anyagom is. -
#6855 Automatikusan megkapod a doksit, meg csak helyet sem foglal ilyenkor. Siman csak el kell jutnod vele a cel allomasra (Joule Ent. - a Ross 835 rendszerben) 1 ora 53 percen belul.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.02.01. 23:28:50 -
#6854 Az állomás Bulletin Boardján add le -
#6853 Fosósok. :) Mindig open-ban kamionoztam és sose ért semmi baj.
Nagyon kevés kalóz van, és azok sem random helyeken, hanem tömeghapeningeken, különben a kutya se tesz interdictert a hajójára. Miért tenne ? 2-3 tonna áruért ? Én soha nem adtam volna senkinek, inkább lőjön szét, akkor sem. Nem éri meg kalózkodni.
Amúgy meg tudod figyelni ki áll be mögéd közelre interdict-elni, és simán elkanyarodsz.
Az AI szed ki mindig, az meg solo-ban is ott van. -
#6852 Hello,
Elvallatam egy kuldetest, amelyben dokumentumokat kellett elszallitanom valahova. Megerkeztem, de nem tudom bevaltani a kuldetest.
KEP
Mit csinaltam rosszul? A kiindulo allomason fel kellett volna vegyek valamit?
thx! -
#6851 Hát nem tudom mi kéne ahhoz, hogy egy fullra pakolt T-9-el kimenjek openbe... :D