23609
-
stoppos #6930 Á, nem szabad a free opciót választani a sidewindernél, amikor kinyíratod magad... Meh.. :/ -
Janicsillagasz #6929 Gratula. Jó gyűjtögetést kívánok a fullozásához :) (1.400.000.000 Cr) -
stoppos #6928 A várakozáson kívül van bármi más módja a bounty eltüntetésének? -
MaRee #6927 Végre, megvan. Szét grindoltam az agyam érte, de megvan!
Bár első utam nem volt túl dicsőséges, ugyanis későn jöttem rá, hogy ezzel a hajóval nem tudok outposton dokkolni, és kifogyott a benzin
Szerencsére 10percen belül kaptam segítséget a Fuel Ratstől, úgyhogy ez itt a reklám helye.
Utoljára szerkesztette: MaRee, 2016.02.04. 23:55:11 -
#6926 Na azt hiszem ez pont időben jött nekem. -
stoppos #6925 Király. Várok egy hetet és megnézem a kinguin-en. Mer' ócsójános vagyok. :) -
#6924 Hát ezért magyarázom 2 hónapja hogy hogy működnek a szezonok, hogy most jól eltöröljék az egészet? :)
'However, this does mean that Steam Horizons players will have the Horizons portion of their steam game time counter wiped' - pápá kétszáz óra gametime, amit rajtam kívül más úgyse látott...
Viszont kapok egy arany festést az Exploreremre :) -
MaRee #6923 Holnaptól 25 font a Horizons!
Pont a napokban gondolkodtam rajta, hogy meg kene venni, de sokalltam erte a 40-60 eurot, igy tuti vetel holnap.
Utoljára szerkesztette: MaRee, 2016.02.04. 19:41:56 -
Janicsillagasz #6922 Igen én találtam, eddig felfedezetlen volt :)
Ismerős érzés, elég gyakran gondolok ilyenre, hisz a való életben csillagász lennék :D
De a konkrét példára tekintve nem biztos hogy ha az egyik bolygón kialakul az élet, attól még a másikon is lehet. Azonban ha mégis mindkettőn van életforma, ugyancsak 0% rá az esély hogy pont ugyanolyan lények fejlődnek ki. Lehet hogy az egyik bolygón nem létezik kutya, a másikon meg elefánt. De ez olyan tág lehetőség hogy szinte bármi előfordulhat. Lehet hogy teljesen különböző életforma van, olyan ami semmihez nem hasonlítható, afféle kutyámajom :D Légkalapáccsal támad amit a szívverése lát el árammal, 5 lába van, fán mászik és nyávog, de ugyanakkor fakéreg alatti bálnára vadászik ceruzával..... :D
Evolúció. Ha újrakezdhetné a Föld, elég csak a legkisebb molekula változás még az amöbák korában, és teljesen megváltozik a ma ismert evolúciós fa.
De amúgy igen, érdekes lenne két ilyen bolygó egymás közelségében. -
MaRee #6921 Te talaltad? Grat, tudtommal eleg ritkak. Erdekes belegondolni, hogy vajon van e rajta ertelmes eletforma, es vajon eszebe jut-e, ha felnez az egre, hogy visszanez-e valaki ra odafentrol ugyan ezt gondolva :) -
Janicsillagasz #6920 Egy dupla Föld-szerű bolygó :)
-
Yserac #6919 Ja mint az sw-ben :) -
#6918 Felfedezők rémálmai c. sorozat 17. része Redditről, avagy miért viszünk heat sinket magunkkal:
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.02.04. 16:55:46 -
#6917 Mondjuk egy "housing"/sajat menedzselheto bolygo alrendszert el tudnek kepzelni, hely lenne mindenkinek :) Aztan ott lehetne epitkezni, meg lehetne vedeni masok ellen, stb. Sok koze nincs/nem lenne az elitehez, tudom, de na :) -
#6916 Most is van építkezés, már több bázist alapított és építtetett a közösség. Most is folyik a helyfelmérés egy galaktikus központ felé eső állomáshoz.
Olyan konkrét egyyéni építkezés, mint az EVE-ben vagy az X-ben van nem lesz, itt Han Solok járszanak, nem Richard Bransonok, ez a játék koncepciója. -
stoppos #6915 Azt tudom, hogy ha egy rendszerben eléggé megnő valakinek a befolyása, akkor kitör a polgárháború. De lehet ezt állomás szinten is? Tehát, ha egy állomás másnak a kezében van, mint aki a főnök a rendszerben, ott lehet befolyást növelni, hogy csak ott törjön ki valami csetepaté? -
Yserac #6914 Építkezés??? -
TokraFan #6913 A roadmap alapján én inkább megvárom a 2017-es szezont és majd csak akkor upgradelek, addigra talán elkészülnek az alábbiak is:
"Not sheduled in Horizons season"
- Atmospheric landings on Planets with Life will NOT be part of Horizons season (ezt eléggé vártam, sajnos a Horizonsban még nem lesz)
- Larger settlements, including cities
- Planet updates will include "active volcanism" and "ice volcanism".
De legfőképpen az építkezés lehetőségét hiányolom még mindig, remélem egyszer majd az is belekerül. -
stoppos #6912 A tegnapi landolásos történethez. Lehet, hogy volt már, nekem új. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#6911 érdemes mindig a bolygó felé haladni,igy sosem térsz vissza kibányászott kavicshoz. Drónok nem hinném hogy okosabbak lennének a jövőben,ezen át kell esni , meg kell dolgozni a jobb cuccokért. 22 milla körül már össze lehet rakni egy 9bin es type 7est 170es cargoval,ott már nem számít a gyenge érc mert befér a finomítóba,aztán ha feldolgozta és nem kell kivágod a canistert a cargo holdból(limpet ne legyen aktív,mert a kis aranyos visszahozza szó nélkül :D )
Én adderrel kezdtem a bányászatot,majd jött egy type6 6bines refineryvel,most type 7 van,ez kb két heti bányászat napi 1-2 óra játékidővel számítva.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.02.04. 12:48:06 -
#6910 Igen, vonalak kikapcsolása, belülről nézve meg a HUD lekapcsolása illik a fotózáshoz :)
(a vonalakat pedig érdemes visszakapcsolni a következő ugrás előtt, főleg, ha scoopolni is fogsz...) -
Janicsillagasz #6909 Azt hiszem máskor ki kell kapcsolni a pályavonalat a fotózáshoz :D És a grafikát is feljebb kellene vennem :D De ez az én vízbolygóm :P
-
Janicsillagasz #6908 Ammónia bolygók, vízvilágok és életfenntartók. :P És sokra írja a terraformálhatóságot. (The body is a candidate for terraforming.) Bár nem tudok angolul, de szerintem ez jelenti a terraformálható bolygókat..... nem?
Utoljára szerkesztette: Janicsillagasz, 2016.02.04. 11:49:19 -
#6907 Ilyen is van:
T-9-ben ülök, ugrás után insta kiszedés... Conda hátam mögül irányba felém természetesen, dual plasma direct hit mind a kettő, konyec... oO
Ugrástól a halálig nem volt több 15 mp-nél...
Utoljára szerkesztette: danone, 2016.02.04. 11:47:20 -
#6906 Csinos, és ránézésre vannak benne fémesek is, nem csupa jég-kődarab. -
Janicsillagasz #6905 BINGO! :D Király rendszer! :D Végre célba ért a keresés :D
-
#6904 http://imgur.com/
Aztan onnan belinkeled. -
Lumania #6903 Közben eszembe jutott némi bányászós kívánság is.
Látható lehetne, ha már egy kavicsot kibányásztam. Akkor nem kellene keringenem 5 meteor (...vagy meteorit?) között mint gólyafos a levegőben.
Dronokkal kapcsolatban jól lenne egy olyan beállítási lehetőség, hogy milyen anyagokra mozduljanak rá, vagy csak egy kapcsoló - ne gyűjtsön be olyan anyagot ami nem fér be. Mert ha pl. van egy négy helyes finomítom akkor ha hoz egy ötödik ércet akkor megakad az egész rendszer, mert a dron addig várakozik a bejáratnál míg nem csinálok neki helyet. Egy: nincs kedvem a folyamatos kidobálással tölteni az időm. Kettő: a négyes finomító valójában csak hármas, mert egy helyet mindig szabadon kell hagyni. -
Janicsillagasz #6902 Hogy lehet ide képet feltölteni? Nekem még a 200x200-as kép is több mint 50 kbyte.... ti hogy rakjátok be ide a képeket? Egyszerűen nem tudok olyan kis terjedelmű képet gyártani hogy ne menjen tönkre a minősége.... -
Lumania #6901 Nem pont erre gondoltam, de ez sem rossz.
A problémám, hogy amíg van valami a rakteremben nem tudom lecserélni a hajómat. Hiába férne be a rakomány az új hajóba. -
stoppos #6900 Igen, az jópofa lenne. Kis hajóval fordulok hármat, amíg a nagy odakint várakozik. -
Lumania #6899 Na akkor stimmel, hogy az én bénaságom :-). Csak másképp mint először gondoltam.
De azért a raktér átpakolást, fenntartom. Természetesen csak ha befér a rakomány az új hajóba. -
stoppos #6898 Közepes méretű landoló helye minden állomásnak van, a probléma, hogy esetleg várni kell, ha foglalt. A kis állomásokon van kicsi és közepes, a nagyokon van minden. -
Lumania #6897 Na akkor még egy problémám. :-)
Még 'kezdő' vagyok egy Type-6 transporter-rel szoktam fuvarozgatni. Nem egyszer szívtam meg, hogy az elvállalt küldetéssel nem tudtam leszállni a cél állomáson. Mondjuk ez szerintem az én bénaságom, hogy nem találom az infót a leszállóhelyek méretéről.
De mondjuk azzal kezdhetnének valami, ha át akarom cserélni egy kisebb gépre akkor lehessen átpakolni a rakteret. -
stoppos #6896 A papírlappal én is problémáztam, ezért váltottam a google drive-ra. Onnan tudok másolni. A steam browsere úgyis a google-t hozza kezdőnek, bejelentkezni is csak egyszer kell, aztán amíg betölt a játék, elindítom a kis excelemet. Így aztán nem kell fejből emlékeznem, hogy az LHS harmincnyócezerkilencvenhány is volt a high tech rendszer, ami közel van a tunhoz és tudok venni performance enhancert. :) Meg ugye így nem kell kilépni alt-tabbal a játékból. -
Lumania #6895 Pont ezért hiányolom ezeket én is. És egyik sem megoldhatatlan feladat.
Én papírlapra írogatom a dolgaimat, de lusta vagyok. :-) -
stoppos #6894 Igen, a hajó átvitel nem lenne rossz. Két hajónál még menedzselhető, hogy átteszem a székhelyem egy másik rendszerbe, de nagyobb flottánál, vagy ha mondjuk egy hosszú szállító kör közben kedved támad lőni egy kicsit, akkor elég szívás visszamenni. Oké, tudsz venni egy kisebb hajót és elmehetsz bounty hunterkedni, de nem azért pimpeli az ember a kedvenc jószágát, hogy utána valami koszlott cuccban nyomja.
A másik sem lenne annyira bonyolult. IT-s szemmel legalábbis az egy elég könnyen menedzselhető valami. Lehetne egy külön fül a mapon, ahol készíthetnénk listákat és abba mehetnének bele a rendszerek. Jó, erre is van ilyen fapados megoldás, hogy stetam browser megnyit és google docs-nak az excelében tartom nyilván, de hát na... -
Lumania #6893 1-2 dolgot szívesen látnék a játékban. Pl.:
Egy anyahajó amibe bepakolhatok 2-3 a kisebb hajókat, és elvihetem A-ból B-be. Vagy egy sofőr szolgálat ami utánam hozza 2-3 óra alatt némi pénzért őket.
Jó lenne egy (amit már napjaink legszarabb gps-e is tud) kedvenc állomásaim lista, amit könnyen be lehetne jelölni mint célpont. -
#6892 És még tovább gondolva,fejlesztve az mmo érzést és a valahova tartozás érzését lehetne klán célokat kijelölni,pl belakni rendszereket bolygókat,közösen gyűjteni építgetni a saját kis állomást/bolygó települést,ahhoz hasonlóan mint ahogy most közösségileg épül az új állomás -
#6891 terveket elnézve az inditható kis vadászok ötlet jó,de pl a multicrew val nem tudok mit kezdeni,hacsak nem lesznek nagyobb hajók. Értem én hogy valaki vezet ,valaki a fegyvereket kezeli stb,de ezt most egyedül is meg lehet tenni egy -jelenleg- nagy hajónak számító anacondában pl.
És tovább gondolva,anacondánál nagyobb hajók dokkolása hogyan lenne megoldva,mert A jelenlegi állomásokra nem fér be sehogy,max valami kívülről csatlakozás lenne megoldható(vagy szerintem a még jobb x rebirth módszer,miszerint kis transporter shuttle flotta pakol ki - be :) )