ELITE: Dangerous

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gamma 2.0 ugy egy fel ora mulva!! eleg hosszu a lista...

Gamma 2.0 log
Sokkal letisztultabbnak tűnik.

https://fxmason.blogspot.com/

Wáooo, az új launcher nem lett gyenge 😊

ne már skacok
Ez itt erősen OFF, de a véleményed meglehetősen leegyszerűsítő...A drogdealer is sokat keres, mégsem hinném, hogy jól csinálja. Ellenben egy érsebész elég szarul keres (itthon), mégis többre becsülöm bárkinél...A fekete-fehér világodba vihetnél kicsit több grayscale-t.
Senkinek se a fákon terem a pénz mindenki saját magát okolhatja azért ha nem keres eleget, van aki jól csinálja az sokat keres és van aki szarul.
Ez engem is erdekelne...
Sziasztok ! Be lehet állítani, hogy bal oldalt a navigációs pultnál mutassa a 20 fényévnél távolabbi objektumokat is , ahova egyébként még tudok is ugrani ? Elég nehézkes mindig bemenni a galaxy map-be külön ott beírni a rendszer nevét és select destination.
Azt hittem, hogy alapból mutatja azokat a rendszereket, ahova tudok ugrani.
thrustmaster hotasx jó lesz, főleg, hogy a többi milyen áron van 😊

Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer

Sziasztok!

Multkor a kozosseg par tagja kert cikket a jatekvezerlokrol, belinkelem ide is:
http://elitedangerous.hu/leirasok/jatekvezerlok-kezdoknek/

http://elitedangerous.hu - A magyar Elite rajongók közössége

Huu hogy egyeseknek mennyi pénzük van 😊)

40 Euro a játék
40 Euro hogy játszhass a béta verzióval

Nem semmik vagytok akik nyomjátok már egy ideje !

Üdv.
Epp most vettem egy Asp-t. A Lakon6 most raktar😊 Remelem ezek utan tenyleg nem Wipeolnak, mert akkor tuti eret rantok!!!!!
nekem volt egy rendszerem ahol 1055 oda+ 150 vissza haszonnal mentem direktben,de én marha visszajöttem iBootis-hoz itt meg nem találtam még értelmes trade útvonalat
Eladtam az eagle-t, par kuldi majd hauler, azzal is kuldi + kereskedtem.....

nem mondom h nem volt az eleje unalom, de eleg hamar ossze lehet szedni a penzt ra
Utoljára szerkesztette: JoeSatriani23, 2014.12.08. 19:36:17
miből szedted össze a Cobrára valót?
Sziasztok !

Nissifer Köszönöm a jó kívánságodat !

Be is regisztráltam a magyar honlapra !

Chob !

Gyakorlok ezerrel !!!

Üdv. Mindenkinek !
Utoljára szerkesztette: localmester, 2014.12.08. 18:55:54
Ne írjál már ilyen butaságot, hogy egérrel botrányos az rányítás. Sokan játszunk egérrel és szétlőttem már így is jópár anacondát. Gyakorolni kell és kész.
Hello

Eddig csak olvasgattam, de most, hogy erdemes?! elkezdeni JATSZANI gondoltam bejelentkezem a tobbi CMD koze!: )
A Jatekba CsulokBandi neven tolom: )

Par napja csak Rare stuffal kereskedem, eloszor csak a Cobra 40es rakerevel, aztan eleg hamar osszejott a Lakon 6-ra a keret: ) igy egy nagyobb teli (108) rakterrel szakitok egy-egy uton 1.5-1.7 millat. Nem jampeckodas kepp irtam, csak h eleg gyorsan osszejott a jelenlegi hajo+13milla: ) Most meg h meg is marad megjeleneskor minden, meghozta a kedvet, hogy kommunikaljak a tobbi jatekossal😊

Szoval Nice to meet you guys!!!: )

Ja es meg anno Augusztusba vettem a gamet...talan 60 Euro volt...azota bohockodom vele: )
Utoljára szerkesztette: JoeSatriani23, 2014.12.08. 18:38:07
Először is gratulálok a vásárláshoz! Üdv a klubban! 😊
A játék irányítása egérrel botrányos. Sebességnél van egy kék sáv, ha abban a tartományban tartod, akkor mozog az űrhajó a legfürgébben. A konfigurációd bőségesen elegendő a játék futtatásához, azonban javaslom szerezz be valami thrust kart, meg joy-t, hiszen ezekkel igazi élmény a vadászat. 😄 Egy Hotas X kijön már 15eFt-ból. Továbbá ajánlom figyelmedbe a Elite Dangerous magyarországi oldalát, különösképpen a fórumot. 😉
Sziasztok !

Na megvettem a Elite: Dangerous - Mercenary Edition 40 Euro.

Remélem nem fogok csalódni benne !
Le tudtam tölteni valami Training Demot.

Én nagyon régen játszottam anno még Frontier: Elite II (1993) Amiga 500-on.
Nagyon szép a játék csak éppen én egér billentyűvel játszanám, de hát ez eléggé nehézkes.
A játék a gépem erőforrásához állította be magát minden MAX 1920x1200 de még is nehezen tudok mozogni vagy is lassan.
Mért van ez ?

Intel i7 920 Tuning 4.2GHz.
GigaBayte 760GTX OC 2GB SLI
12GB Ram 2133MHz.

Ez kevés lenne vagy valamit nem tudok kezelni ?
Amin biztos sok mindent kell még újra tanulnom.

Tudnátok segíteni ?

Üdv.
jól csinálod...megváltozott
Sajnos ezt megváltoztatták. 😞

Voltan
A béta alatt ha engine boost-ot használtál, és közben kikapcsoltad az irányítás rásegítést - tehát newton-i törvények érvényesültek - akkor értelemszerűen nem csökkent a boost-olt sebesség.

A gammában viszont csökken, tök ugyanúgy, mintha simán repülnék. Ezek szerint azt már nem lehet előhozni itt, amit a bétában, Vagy én csinálok valamit rosszul?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Tudod miért nem? Mert mindenki várta a 16.-át, nem vetette bele magát senki a kereskedésbe... Hányingerem van már ettől, hogy az egyik azt mondja lesz, a másik azt mondja nem lesz. Komolyan mondom egy vicc kategória ez a cég, és ismerve már őket a megjelenés napján a Michael kitalálja majd, hogy mégis lesz Wipe...

Ugyan ez volt béta1-nél is ahol konkrétan ki lett jelentve, hogy nem lesz wipe de mégis lett...
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.12.08. 16:09:25

egy kis induló hitelt majd a gammásoktól szegény sima pre-orderesnek 😊 😊 😊
O YEAH akkor induljon a game 😄
Végre döntöttek! NEM LESZ WIPE!<#wow1>

Ez pedig a forrás: link
Utoljára szerkesztette: RaKmaTakaTa, 2014.12.08. 15:29:42
o bazz 😄 azt hittem valami kifejezés ,speckó missionokra vagy ilyesmi 😊
Inkább ki ? Játékos,player, itt a fórumban whd 😊
Utoljára szerkesztette: kalif, 2014.12.08. 12:19:08
mi az a Warhead?
Warhead-el gyakorlatilag két nap alatt csináltunk fejenként 3.5 milliót, Type6-nál hagytuk abba mert inkább felszereltünk magunknak egy-egy kisebb hajót a wipe miatt... Ő egy Vipert én egy Cobrát szereltem belőle. Szóval azért lehet ezzel pénzt keresni. Elején jobban jársz ha viszed a sima fuvarokat és az árú-beszerzős küldetéseket. Aztán Cobra 40-es rakterével már elkezdhetsz kereskedni.
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.12.08. 11:56:13

jaja és viszed a Biowaste-et amit 120 creditért vettél és 144-ért tudsz eladni és van belőle mondjuk 14 Tonna(14*22.......) fcukin awesome 😄
Az FSD fejlesztésével változik az utazási idő ahogy én észre vettem. Ugye bétánál 0.1C-vel kezdett gyorsulni itt gammában viszont 0-ról először felgyorsul 25 ezer/m-re és az, hogy milyen gyorsan teszi ezt függ az FSD osztályától is. Amúgy viszont közelebb lettek az állomások de persze van ami nagyon messze van, bétában is volt olyan hely ahova majd negyven perc volt eljutni mert több mint egy millió fénymásodperce volt a napjától. Itt a gammában a Hutton állomás van a legmesszebb az Alfa Centauriban 0.22 ly. <#nyes>

Voltan
Pontosan. Mindezt úgy, hogy én ráadásul a bétával teljesen meg voltam elégedve, bele is toltam vagy 40 órát.

Tegnap próbáltam ki a gammát. Feleségem elment fürödni, meg hajat mosni, akkor indultam el egy szállítmánnyal a bázisról.
Mikor végzett, még mindig a tök üres űrben röpködtem két nap között 😄

Nem tudom eldönteni, hogy itt a rendszereen belüli távok lettek sokkal nagyobbak, vagy Supercruise sokkal lassabb, mindenesetre tény, hogy a bétában ezzel nem volt gondom, ott pont belefért, itt viszont rémes.

jaja ezeket a küldiket megreformálhatnák....meg úgy a kereskedést is,hogy azért értelmes összegeket is tudj keresni. Tegnap Beagle2-n volt 4 küldi ebből egyet tudtam felvenni ami egy áruszállítós volt és kőkemény 950 Credit volt a reward 😄 200 volt az üzemanyagom a célállomásra,ahol semmit! nem tudtam felvenni............és az egész majdnem 45 percig tartott......ki is lőttem a pˇcsába....nekem ez így nem játék....és ugye ott lebeg Damoklész kardja,hogy mikor nullázák ki az embert......nem értem a koncepciójukat
Voltan
Na igen, csak így hamarosan nem lesz kit támadni, mert mindenki otthagyja a játékot.
Kinek van kedve egy rohadt szállító küldetésért 10 perceket repülni tök eseménytelenül a mélyűrben?
Ráadásul tegnap kettőből három esetben ez volt.

A bétában sokkal rövidebbek voltak ezek a távok. Értem én, hogy az űr gecinagy, de ezzel az erővel fűnövekedés-szimulátort is nézhetnék, az is kb ilyen izgalmas.

Azt elfogadom, hogy az új verzió miatt előről kell kezdeni - jó kis Cobrám volt a bétában, Most vissza Sidewinderre, rendben van, megértem.
De azt már sérelmezem, hogy nem tudok rendesen fejlődni, mert kb. óránként keresek 3000 kreditet.

kalóznak , fejvadásznak is meg kell élnie valamiből 😊
így van ijedük a békés kereskedőket támadni 😊

Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer

Az nagyon sok...!
néha nekem is elszámolja a kámpjútor 😛 ugrás után super cruisban is 5-10 perc mire a célhoz érek......lehet jobb navigációt kéne venni😛 vagy feature?
Voltan
Egy kérdés, bocs, de béta óta nem játszottam, most vettem újra elő.
Itt néha iszonyú messze érkezek meg a rendszerekbe - gyakran rossz naphoz. És az adott űrállomásra marha sokáig tart az t, legutóbb több mint 10 perc volt a rendszeren belül. Van valami módja, hogy felgyorsítsam? Persze supercruise-ban megyek, a bétával sokat játszottam, de ott nem tartott eddig a rendszeren belüli utazás.

Tud valaki segíteni?

yesname
Tudod szokták kérdezni, hogy inkább optimista vagy pesszimista vagy? Az én válaszom, hogy realista. 😊
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.12.07. 21:02:31

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

gonosz vagy 😊
yesname
Én nem, mivel azok már elnézést meggondolatlanok, tapasztalatlanok, agyatlanok. Teljesen mindegy mit mondanak amíg nincs hivatalos release. Addig ez akárhogy nézzük alfa, béta, gamma diákszövetség csupán és nem komoly felnőttélet. 😄
Ha pedig úgy nyomja bele az időt, hogy számol a wipe lehetőségével - de a lepényhal meg utoljára - és még panaszkodik, akkor virtuálisan jól meg is ütögetném a kobakját.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.12.07. 20:35:36

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

azért aki nyomta 0/24-ben és bukja az Anakonda/Orca/Dropship-jét és nem csalva szerezte rá a pénzt azért azzal együtt érzek ám 😛
IGazából nem hír, hanem két hozzászólás volt Michael-től. Viszont azért az már valami hogy pár nap múlva ez kiderül, és azt meg kell érteni, hogy csak úgy nem mondhatják , hogy lesz wipe, mert ha meg nem lesz akkor meg felháborodik a nép megint mint már minden kis légypiszkon mostanában.
az kb. akkora hír mint a "maybe"
Pedig volt ma hír fórumon, hogy pár nap múlva kiderül, hogy lesz-e wipe vagy sem. Ha lesz is wipe nem a csalók miatt lesz mert velük külön el tudnak bánni, viszont a változások amik a megjelenéssel érkeznek, azok lehet megkövetelik a wipe-ot.
Voltan
Van már valami trade tool ehhez a verzióhoz?

Szép vagy nem szép dolog azért nem fogják mondani, hogy lehetőleg játszanak a szerveren. Mindenki azonnal letette volna a game-t 16.-áig ha tudja konkrétan, hogy lesz wipe.