23609
-
Dorgal #6970 Lehet,hogy hülyeséget kérdezek,de fel kell hozzá upgradelni a 32 bitest is? Mert azt még nem csináltam meg. -
Dorgal #6969 64 biten megy az alap,azért nem értem,gyakorlatilag nem töltött le semmit
-
#6968 Ha a 32 bitest is leszedi, akkor 13, ha csak a 64 bitest, akkor 6,5 - a Horizons csak 64 biten működik. -
Dorgal #6967 A Check for game update-nél azt írja ki,hogy megvan
-
Dorgal #6966 Akkor inkább úgy kérdem,kb hány gigát kellene letöltenie? -
#6965 Ott a launcherben is van fileok ellenőrzése és frissítések töltése - de ha bekékült az indítód, akkor már működnie is kell. -
#6964 Ha aktiváltad bele a Horizonst, akkor engedj rá egy fileok ellenőrzését, és akkor mindent rendbe rak elvileg. -
Dorgal #6963 Nem steames,a Frontiertől töltöttem le az alap ED-t.Beloggoltam,de nem történt semmi. -
Kronos79 #6962 Igazából a stemeas is ugyanúgy működik. Legalábbis nálam. Ott is csak a launcher jelenik meg, majd miután belogolsz, letölti a szükséges dolgokat. Ha van valami trükköd, amivel a steam egyből frissít(nem csak a launchert), kérlek oszd meg! -
#6961 Ha a sima ED-d már Steames, akkor kérd ki innen a Steames kulcsot, és regisztráld be - a többit megoldja a Steam (ha még nem használtad, lehet a sima ED-t is integrálni oda).
Nem kell a Frontiertől letölteni semmit elvileg. -
Dorgal #6960 A belt-ben voltam,de nem gond,nem figyeltem,de köszi a tanácsot.Viszont amiben kellene egy kis segítség!Megvettem én is a Horizons-t.A Frontier accountomrol el is kezdi a launcher letöltését a Downloadable productnál.Aztán,ha jól láttam,a launcher letöltése után meg is áll.Hogyan tudok tovább lépni? -
#6959 ne mineral extraction zone-ba menj,mert ott folyamatosan jönnek a kalózok
Én kinézek egy szimpatikus helyet a gyűrűben fsd-ben és odamegyek. Ha ilyen random helyre érkezel az első percekben 3 lehetőség fordulhat elő: 1 jön egy rendvédelmi hajó,scannel,megy 2: jön egy kalóz scannel,ha szerencséd van békén hagy mert üres a raktér ha nem akkor futás 3: nem jön senki.
És teljesen nyugi van,nem zavar be senki. -
Dorgal #6958 Na,így már van értelme bányászkodni,bár ahogy nézem,nem ebből fogok meggazdagodni.Úgy belemerültem,hogy szét is lőttek,pillanatok alatt.
A tanulópénz megvolt. -
MaRee #6957 Na megvettem vegre en is, pont jokor jott ez a Steames Lunar Sale. Ennel olcsobb mar nem hiszem hogy a kozeljovoben lesz, jelenleg 8100 HUF pontosan. Ennyit siman meger, par napja ketszer ennyi volt. -
Janicsillagasz #6956 Megvan az én eddigi rekordom.... bár sajnos csak jégholdak, de ha jól emlékszem 77 új objektum.... de ebbe sajnos beleszámolja az aszteroida mezőt is.... R.I.P.
-
Dorgal #6955 Értem,köszönöm.
-
#6954 Azt jelzi hogy miután kiraktad dolgozni mennyi ideig marad meg. Ha lejár ez az idő,elpukkan.
Úgy fogd fel pl,hogy eddig bírja az aksija :D
És ezért kell vinni több limpetet egy bányászkörre,mert lejár az ideje vagy csak simán harakirizik egy gyorsabban forgó aszteroidán.
Én Type 7 bányász körre 40 darabot viszek a 180as raktérhez,kb mire elfogynak teli a raktér is
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.02.06. 07:09:34 -
Dorgal #6953 A Collector Limpet Controller-nél a life time minek az idejét jelzi? -
#6952 Na átváltottak a boltok, és rögtön bele is toltak egy kedvezményt: 50% az alap ED-re, és 20% a Horizons Season Pass-ra.
13,5 euro + 27,19 euro, (10+20 font) jövő péntekig. -
#6951 Ó, te elolvastad a leírást - a múlt héten volt a Steam eladási toplistán egy játék, aminél ki van írva, hogy csak japán és kínai nyelven megy - tudod miből álltak a panaszok a review lista első tíz helyén? Hogy nincs benne angol nyelv.
Előre borítékolom, hogy amikor év végén megjelenik a Sajtoskifli Season Pass a 2017-es évhez, újra jönnek majd az értetlenkedő üzenetek, hogy "mi ez, én már vettem egy season passt, és most ez mi?".
@PiszkosFred: igen, ezért is fogadta Frontier fórum szerte pozitív reakció az átállást - sokkal kevesebb idő megy el majd a magyarázgatással :) -
#6950 hát én amikor steamen vettem a horizont,a leírásában világosan fel volt tüntetve hogy tartalmazza az első szezont is :)
-
#6949 "Rengetegen azt se fogták fel, hogy a Horizons egy évadnyi cuccot fog tartalmazni, nem 1 szál SRV-t. "
Mar en is belefaradtam ebbe, de legyunk oszintek, a fejlesztok sem kommunikaltak egyertelmuem, hogy akkor most ez season pass, vagy csak egy kieg, ertsd mekkora tartalmat takar. En ertettem, te is, sokan masok is, de a feluletes juzer, aki most akart volna csatlakozni, nem tudta, hogy melyik micsoda. Olvasta, megnezte, de mivel nem a szokasos kifejezeseket latta, nem volt biztos a dolgaban, es kerdezett, es kerdezett, es kerdezett, aminek kovetkezteben millioszor lett elmondva ugyanaz. Gondolom ez is kozrejatszhatott abban, hogy atallnak a hagyomanyos alapjatek + DLC/SP megjelenesi strukturara. -
#6948 Ott van #6941 -ben, hogy mi mennyibe került és mennyibe kerül most. Most 5 fonttal olcsóbb, mint múlt év végén/elején volt, mikor megjelent a nembéta Horizons.
Az, hogy emberek nem számolnak és hőbörögnek, az meg speciel engem nagyon nem érdekel :)
Rengetegen azt se fogták fel, hogy a Horizons egy évadnyi cuccot fog tartalmazni, nem 1 szál SRV-t. Ezért nevezték át Season Pass-ra, hogy kicsit jobban tudatosuljon a fejekben.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.02.05. 16:36:11 -
Yserac #6947 Akkor inkább úgy fogalmazok, nem arányos. Nem igaz, hogy nem olvastad az árképzési politikájuk miatti hőbörgést év elején. -
#6946 Sose volt full áron a kieg, mindig volt rá kedvezmény alap ED tulajoknak. -
Yserac #6945 "Wut? Szóval vegye meg a sima Elite : Dangerous-t, és utána a horizontot? Ez is alapjáték és arra épülő DLC-k világa lesz?"
Hát ez lenne a normális, mert az nettó pofátlanság volt bármilyen jó is a játék, hogy akinek megvolt az alap annak is full áron ment a kieg. -
#6944 Eddig meg lehetett venni a Horizonst ED nélkül. Most már nem lehet, mert Season pass/DLC lett belőle. -
MaRee #6943 Mi nem kaphato kulon? Matol fog elni az uj ar, hogy 25 font lesz a Horizons. Nekem van alap ED-m amit megvettem X-ert, es ma megveszem hozza kulon 25 fontert a Horizonst. -
Janicsillagasz #6942 -
#6941 Régi árak:
ED alap: 20 font
Horizons alap: 40 font
ED+Horizons, ha valaki megveszi egymás után: 50 font (20 + 30 a kedvezményes Horizons)
Új árak:
ED alap: 20 font
Horizons Season pass: 25 font - viszont külön már nem kapható.
ED+Horizons: 45 font
Új "belépőknek" ha megvesznek mindent 5 fonttal kevesebb, ha csak Horizonst vettek volna, 5 fonttal több - de mivel sokan most is inkább a "megveszem az alapot, aztán ha bejön, megveszem hozzá a Horizonst" módon vásárolnak, így ez utóbbiból elég kevés van.
Lent említett módon az ED alap ára ennél kevesebb is lehet, onnantól viszont már csak jobban lehet járni :)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.02.05. 09:59:36 -
#6940 Majd megveszitek a szezont, ha olyan ára van, ami megfelel az ízléseteknek.
Ahogy a fórumon is írják annyi félreértés meg zavar volt az emberekben az előző módszer miatt (én pár hónap alatt legalább háromszor végigmagyaráztam itt, és ez egy istenhátamögötti magyar kis fórumka), hogy inkább átállnak a mindenki által ismert és értett módszerre.
Az árban kb. semmi nem változott, csak átláthatóbb lett a rendszer - elég egyöntetűen pozitív volt a visszhang róla. -
Janicsillagasz #6939 Wut? Szóval vegye meg a sima Elite : Dangerous-t, és utána a horizontot? Ez is alapjáték és arra épülő DLC-k világa lesz?
Akkor ez el is döntötte hogy mit fog csinálni :D Bőven elvagyunk mi az alappal is -
stoppos #6938 DLC lesz a drága, mint minden más játéknál. Egyébként a kinguin.net-en 15 öjró az alapjáték steam gift-ként, nem 26, ha esetleg. Kb úgy működik, hogy az ember kifizetni, aztán steamen kap egy értesítést, hogy valaki ajándékot akar küldeni. Elfogad, letölt, örül. -
#6937 Most már csak úgy lehet megvenni, hogy megveszi az ED-t, és hozzá season pass-ként a Horizonst, ha majd úgy gondolja, és tetszik neki az ára.
-
#6936 8 euroval lesz most olcsóbb most az alapjáték + a horizons, mint régen az ED + Horizons. Ezért jár köszönetképp az arany Asp festék.
Viszont csak a Horizonst már nem lehet megvenni. -
Janicsillagasz #6935 Most akkor hogy is van ez? Angolul sajnos nem értek, így inkább kérdezősködök :D
Egyik haverom is most akarja megvenni a játékot, és nem tudja hogy most mi is a helyzet.... -
#6934 Elvileg nem.
"In addition to these there are a couple of other changes we will be making at the same time. The base price of the Horizons season pass DLC will be £25 (or equivalent in other currencies) and will not include access to Elite Dangerous, this must be purchased separately. It will still include the entire season of content coming in Horizons. This means that the current loyalty discount to Elite Dangerous: Horizons will no longer exist as all existing players will be able to upgrade directly to the Horizons season pass."
A felkover resz is erdekes lehet azoknak, akik most akarnak belekezdeni, mert eddig 2in1 volt a helyzet. Eddig...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.02.05. 09:24:37 -
stoppos #6933 Nem, mert megmarad a bounty. -
#6932 Erre nem megy rá az x százalék ügyi? -
#6931 Szabad, de akkor nem vásárlod vissza a régi géped kedvezményes áron :)