23609
1418743729.jpg
  • stoppos
    Ha nem akarod megvárni még azt tudod csinálni, hogy egy sidewinderrel az állomásnál szétlöveted magad és visszaveszed. Csak előbb dokkolj be, és vedd fel a bounty-kat, amiket gyűjtöttél. Ja és ne az ingyen sidewindert válaszd, ha szétlőttek. :)
  • Janicsillagasz
    Mit jelent ez a küldetés?

Utoljára szerkesztette: Janicsillagasz, 2016.02.12. 10:51:28
  • Dorgal
    Hááát,nem tudom,szétlőttem-e.Ráküldtem két rakétát a wantedes fickóra,a rendőr meg épp ott volt,ha beleesett a szórásba,minden megeshetett.Alig tudtam meglépni.Huszonhárom órát ír a lejáratra,akkor addig csinálok mást.
  • stoppos
    Ha nem lőtted szét, kb 6 perc alatt lejár a bounty. Amúgy azt nem is lehet befizetni. Ha lejárt ki kell ugrani a rendszerből és vissza.
  • tutituti
    Na sikerült win tabletra ráerőltetni a bluestacks-on keresztül a roccat powergrid programját.
    így érdekesebb lesz,meg lesz a sci-fi érzés :)
  • MaRee
    Beengednek, csak gyorsan be kell menni, amíg nem lőnek sz@rrá. Én FED space nagyrészében wanted vagyok sajnos, elég idegesítő, hogy ahogy kijövök egy állomásról, lőnek egyől :D
  • Dorgal
    Ilyenkor mit lehet csinálni?Véletlenül belelőttem egyet egy rendőrbe harc közben,wanted lettem.A bázisnál nem engedtek be,viszont csak ott lehet befizetni a büntit.A másik hajóm meg ott van.Tudtok valami megoldást?
  • Panzeradler #7163
    Engem akkor is megtámadnak, hogy nincs nálam semmi, de 1iken volt 80k-s bounty.

Egész kellemes ez a sidewinder, eagletöl viper mk4ig mindent megesz.(NPC-k persze)
  • Dzsini
    Fire group a nevük, és amire be van állítva - alapból billentyűzeten "N" betű léptet közöttük, de bármire állíthatod.
  • Janicsillagasz
    Ha több csoportba rakok fegyvereket (több oszlopba) akkor azokat hogyan kell aktiválni? Nekem mindig csak az első csoport működik, a másodikat sehogyan sem bírom előhozni.....
  • Janicsillagasz
    Ő támadott meg.... mondjuk meg is értem amikor 40 tonna painite volt a raktérben :D
  • MaRee
    Mi a franc :D Erdekes nevekkel talalkoztam mar en is NPC reszrol, de eddig ez a legjobb :D
  • stoppos
    Az megvan, ugye, hogy a lawless az nem körözött. Az azt jelenti anarchista rendszerben vagy és nincs törvény. vagyis ő itt Pista az anarchista. :)
  • PiszkosFred
    enter, majd
    /direct "akarki" szoveg vagy /to "akarki" szoveg
    /target szoveg - ha esetleg egy jatekos celpontodnak uzennel

/help-et nezd at, az segithet meg.
  • LazyB
    Hogyan lehet direct üzenetet küldeni a bal felső panelon van valami gomb amit be lehe állítani hogy egyből az jöjjön be ne local üzenet legyen mind.
  • Janicsillagasz
    Találtam egy olyan kavicsot bányászat közben ami 30+%-os painite tartalmú. Mikor kifogyott, gondoltam kipróbálom a kilépés-belépés általi "feltöltődést". Hát.... kirakott a gyűrűn kívül.... remek.... szóval nem működik a ki-belépés
  • Janicsillagasz
    Azt hiszem Pista most ráb*szott :D
  • Janicsillagasz
    Emlékeztek még erre a rendszerre amit találtam kb egy hete? Nos, visszatértem egy bázisra, leadtam az adatokat, és csupán ez az egy csillagrendszer ért majdnem 400.000Cr-et! :P
    Most 2 hét alatt szereztem a felfedezéssel 6.000.000Cr-et :D Nem sok a többi pénzszerzéshez képest, de szerintem a felfedezéshez viszont igen :D

Utoljára szerkesztette: Janicsillagasz, 2016.02.11. 12:55:58
  • Panzeradler #7152
    Köszi, jó kis pénzt hoznak ezek kezdőknek, és elég könnyű megcsinálni.
  • Dzsini
    Ha szabadban szálltál le, akkor általában a hajó hátulja felől lehet nagyjából kényelmesen begurulni alá visszaszálláshoz (ha nem férsz el, küldd el és hívd vissza a hajót, hátha jobb helyre parkol le), ha bázisról mentél ki, akkor ugyanúgy dokkolási kérelmet kell benyújtani, és megmondják, hogy melyik hangárba kell menned.
  • Panzeradler #7150
    Ohh, köszi. Mondjuk perpill vissza se tudok szállni a hajómra, nem egyszerű játék az biztos.
  • Dzsini
    A hajóval repülsz a felszín közelében, akkor már jelzi a különleges környékeket (egy színes kör a radaron) - utána az SRV-vel keresed a megfelelő hangokat a szkenneren a körön belül.
  • Panzeradler #7148
    Kéne egy kis segítség, ezekhez a surface missionokhoz, kell nekem valami a hajóra, hogy tudjam merre keressem egyáltalán az escape pod-ot, vagy lerakom a kis kocsit, és azzal kéne menjek? Elég nagy a bolygó.
  • LazyB
    Hogyan lehet direct üzenetet küldeni a bal felső panelon van valami gomb amit be lehe állítani hogy egyből az jöjjön be ne local üzenet legyen mind.
  • stoppos
    Néha lehet szerencséje az embernek. nekem a fed navy-s előléptetéses két küldetés volt ilyen. Az egyik egy szimpla szállítómeló volt, a másik pedig egy beszerzés és visszacsempészés, ami spec nem volt tiltott a célállomáson, úgyhogy teljes hősugárzó módban tormbitálva mentem be a levélbedobón.
  • PiszkosFred
    Tegnap egy 3+1 lepcsos transport + beszerzos feladatot csinaltam. Mazlim volt, mert a randomgenerator az elso kuldetesnel kert ket olyan termeket (fabricators) az aktualis allomasra, amely megveheto volt a helyi marketben. Na mondom oke. Give cargo, accept, kovetkezo feladat. Vigyek el egy doksit a szomszedos allomasra, rendszeren belul. 5 perc sem volt, pipa. Kovetkezo, utolso feladat pedig az volt, hogy megint szallitsak le 2 fabricatorst, oda, ahonnan indultam. Visszamentem, megvettem, leadtam, pipa. Utolso feladat a penz kerdese volt, az is helyben kerul kifizetesre.

Nem vagyok turelmetlen tipus, ezert az ilyen tipusu feladatnal felkeszulok, hogy 40-50 perc lesz mire a vegere erek (foleg, ha kozben az adatbazisban kell szajret kutatnom), de hogy mindezt 10 perc alatt letudjam, az meglepett. Valahol bugnak tekintem ezt is, mert altalaban ennyire nem egyszeru...
  • Dzsini
    Sajnos a mission részlegben rengeteg bug van, a több lépéses küldetések pl. nem figyelik, hogy van-e Horizonsod, és simán elzavarnak 2. vagy 3. lépésként felszínre, meg ilyesmik. A 2.1-ben elvileg kap egy overhault az egész, remélhetőleg megjavítva a bugokat..

Topicon belül pedig van keresés, ha épp nem bugos az is (jobb fent ott a kereső) :)
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.02.10. 14:10:16
  • tutituti
    belefutottam egy Freight mission-be sikeresen találtam 2 silvert és fizetett volna 90.000 cr-t.
    Elmentem ahova le kell adni,útközben majdnem lelőttek, erre bugos a mission.
    Leadom a cargo-ban a két ezüstöt,tovább dob a következő mission-re de ott meg piros az accept gomb.
    hiba linkje

Valaki már járt így?(miért nincs már sg-n topikon belüli keresés..)
  • Janicsillagasz
    Nem unatkozok, ráállok a célra, 75%-al nem megyek túl, addig pedig bajlódok a neten vagy mással játszok, vagy darts-ozok, vagy valami ha elkezd pittyegni akkor meg visszanézek, leszkennelem és állok a következőre. :)
    Nem lehetne amúgy valahogy beállítani a galaxis nézetet hogy jelölje a már meglátogatott rendszereket? Persze tudom hogy ha ráhúzom a kurzort akkor az "elérhető system map"-ról látom hogy ott már jártam, csak olyan rossz kibogarászni az ismeretlent :) Eddig egy 50 fényéves gömbben fedeztem fel minden csillagrendszert és folamatosan bővítem. Ezért rossz végignézni az összes csillagot hogy jártam-e már ott. Jó lenne valami külön jelölés rá. Pl valami szines burok mint ami a powerplay-nél is van... Vagy álmodozzak csak tovább? :D
  • Dzsini
    Például hogy ne unatkozz egyedül a semmi közepén? Vagy együtt menjetek valakivel?
  • Janicsillagasz
    Wat?
    Ja a ts? Az tényeg nem műkszik, azt hittem most a kereskedelmi progit mondod :D
    Az elite honlapon ihába nyomok rá a TS-re, errort ír. És bármiféle gépen. Laptopomon is, otthoni gépemen is, barátnőm gépén is.... És van fent TS, nem annak hiánya miatt van error ... mindegy, amúgy se fogok nagyon dumálni senkivel se, mert egy csoportban se vagyok benne és nem is leszek. A felfedezéshez minek csoport :D
  • Oriza
    Nem magyarul beszélnek, vagy miért? :)
  • Janicsillagasz
    Működik nekem is, csak semmit nem értek belőle :D
  • PiszkosFred
    Vilagos, nincs is gond ezzel, a legjobb rendszerbe is belefer 1-2 apro hiba, nem pontos adat, stb.., foleg ha kozossegi frissitesrol van szo (lasd mondjuk a wikipediat vagy imdb-t). Napi szinten hasznalom az adatbazist, ajanlom is mindig, mindenkinek :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.02.10. 10:47:05
  • Oriza
    Nekem működik. Tegnap is fenn voltam este, meg még rajtam kívül vagy 10-en biztosan, köztük újak is, szóval nálad van vmi gond.
  • Dzsini
    Ott lehetett az is, hogy megszórták a helyet UA-val, és az kisütötte a marketet :) És persze az is, hogy valaki fals infót töltött fel - a ritkább vidékeken sajnos nincs meg a közösségi ellenőrzés ilyen téren, ha csak egy adat van valahonnan, akkor kénytelenek annak hinni, nem lehet "kiszipkázni" az adatokat az ED szerverről.
  • Dzsini
    Rengeteg mindent be lehet (és érdemes) állítani - ugrástávolságot, kedvelt (vagy nem kedvelt) termékeket, kezdőhelyet, rakteret, stb...

Ha egy szót se értesz angolul, akkor úgy nem olyan egyszerű :)
  • PiszkosFred
    Friss, bar en mar befutottam teli rakterrel egy olyan allomasra, amelyre az adatbazis azt mondta, hogy jo penzert elhet eladni, de kiderult, nem volt rajta market :) Ritkan, de 100 fuvarbol 1-2-nel megesik.
  • Janicsillagasz
    Én valahogy nem értem ezt a kereskedelmi programot, bár igazat megvallva egy szót sem értek angolul... Kiad 2000Cr profitos kört 160 fényéves távolságra....
    A fényévet sikerült megtalálnoma jobb oldali oszlopba, átírtam 20-ra, erre nincs találat. Nem vágom. Vegyek elő egy kib*szott szótárt? xD
  • Dzsini
    Minden adatnál ott van, hogy mennyire friss az onnan szerzett információ - és igen, erre is van program, hogy te is frissítsd az állományukat aktuális adatokkal.

Ez a játék a közösségről, az együttműködésről is szól, ha valaki részt szeretne venni benne.