23609
1418743729.jpg
  • Dzsini
    Igen, kettős feketelyuk - próbáltam úgy beállni, hogy mindkettő torzítása látszódjon a Tejúton

Amúgy NGC 6231 nyílt halmaz, kb. 4000 fényévre a buboréktól, tele fehér és kék óriásokkal (B és O kategóriák), sokszor 10-15 csillagos rendszerekkel, rengeteg gázóriással (rajtuk élettel) és hozzájuk csapva maroknyi neutroncsillag és fekete lyuk, néha egész közel a központi égitesthez. Már olyan 1000-1500 fényévről is nagyon jól látszik ez a terület (a harmadik képen a neutront a következő pár célpont között fotóztam le - azon látszik az is, hogy a neutroncsillag is torzítja egy kicsit a teret.
    Persze az egész oda-vissza fel van fedezve, elég turistajárta környék, de így is igen komoly pénzt fog hozni. És vagy 100 fotót.

Találtam olyan gyűrűrendszeres barna törpét, ami körül kering egy gyűrűrendszeres gázóriás, ami körül kering egy gyűrűrendszeres fémes hold, amire le is lehet szállni :)

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.02.13. 19:23:53
  • MaRee
    Ez ketto fekete lyuk egymas mellett? Erdekes, ilyet meg nem lattam. Pont ket hasonlo osszeutkozeset dokumentaltak a napokban, biztos ovlastatok :)
  • Dzsini
    A távolságot, mint üveggolyót...

... vagy kettőt...

... csak meg ne égessen.

• Dzsini
    Cobra IV azoknak járt, akik még az összevonás/átalakítás előtt vették meg a Horizonst és az alapjátékot is. Most nem hozzáférhető az új játékosok részére.
  • PiszkosFred
    Ha kereskedo vagy, akkor Polymert szallitasz folyamatosan a Fisher Terminalra (Okinura rendszer) leadni/felajanlani. Ha inkabb vadasz, akkor begyujtesz par korozott bunozot a kornyeken, akik az allomas kornyeken tamadjak a kereskedoket.
  • Dominic901
    Üdv! Pár hete megvettem az alapjátékot és most a Horizons-t viszont nem találom a Cobra MK IV-et volt valami más feltétele ennek a hajónak?
  • Dzsini
    Polymereket szállítani a Fisher terminal-ra az Okinura rendszerben, hogy elősegítsd a rendszer fejlődését.
  • LazyB
    Ok. De magyarul mit kell csinálni? Leírnád köszike!
  • PiszkosFred
    Economy upgrade in Okinura:
    Fisher Terminal, Okinura system – Deliver Polymers to Fisher Terminal in the Okinura system to support the improvements to the system’s economy.

Clear the spaceways in Okinura:
    Fisher Terminal, Okinura system – Protect traders by handing in Bounty Vouchers to Fisher Terminal in the Okinura system.
  • LazyB
    Hali! Van egy új ECONOMY UPGRADE IN OKINURA (TRADE) misszió ott mit kell csinálni?
  • Gilmoor
    Dzsini bakker...ez tökéletes, pedig meg se dörzsöltem az oldalad
  • Dzsini
    clipconverter a jóbarátod, rögtön tud mp3-ba is menteni
  • traz75
    Youtube downloader?
  • Gilmoor
    *Off https://www.youtube.com/watch?v=ktELSSOCARg ezt a zenét kellene valahogy leszedni juhtúrótról, csak én ehhez nem vagyok elég felülművelt :) Valakinek valami ötlet? Off*
  • Dorgal
    Elite Dangerous Database-ben megtudod nézni,hol lehet Vulture-t venni.
  • Zozo76
    zsolt biztos nyomott nekik egy rugot
  • Zozo76
    Nagyon jok ezek a videok, kar hogy ilyen nyegle zaj (zene?) van hozza, jo en ruhhelem ezt a stilust de amugyis az urhoz jobban illene valami szferikus vagy komolyzenei darab... :)
  • tutituti
  • Panzeradler #7192
    Ez marha jó lett.

• stoppos
    Ha patiszon, akkor lehet mezőgazdasági rendszerben kellene keresni.
  • Panzeradler #7190
    Várni kell aztán interdictorral kiszedni. Általában megszoktak jelenni 5-15perc után.
  • PiszkosFred
    Mi a teendo? Keruld az Alkonyat fanokat, mert csunyan megjarod ha megtudjak, mire keszulsz/tel :)
  • stoppos
    Navy küldetést kell csinálni, akkor vált. Keress olyat, ami szállítmányozós, egyszerűbb..
  • Janicsillagasz
    Habár én ezt a vadászatot se értem..... elfogadtam egy Navy küldetést vagy mit, aszondja vadásszam le Robert Pattinson-t vagy ki.... ok. Elmentem a keresett helyre, de sehol sincs az ember. Akkor most mi a teendő?
  • Janicsillagasz
    Vulture-t nem lehet venni? Már átnéztem vagy 20 csillagrendszert és egyikben sincs....
    Illetve a rank-ot hogy lehet növelni? 100%-on áll már vagy két hete kék felfelé mutató nyíllal, de még mindig nem váltott át. Azt valahogy nekem kell "beváltanom" vagy automatikus megadják az új rangot? Még mindig "none"-on van... A reprutációm se mozdul már hetek óta, pedig éppen pont most az előbb toltam egy űrbázisnak 5 segélyküldetést ami elvileg nagy repu emelkedést adna... de semmi... most akkor mi?
  • LazyB
    Üzenjen rám aki otthon van a ROCCA Power-Grid kezelésében. Köszönöm!
  • tutituti
    Most látom hogy nincs a viper mkiv-hez skin. :(
  • Dzsini
    A kickstarter támogatók neveiből töltötték fel az adatbázist.
  • Janicsillagasz
    Honnan szedik az NPC-k a neveket?
  • Caliph
    a bevételen vesz valami drága árut aztán kidobja ,másik felveszi eladja,máris meg van osztva a haszon
  • MaRee
    Nem.
  • Gilmoor
    Egy kereskedő és egy kísérő hajónak még mindig nem lehet osztozkodni a hasznon?
  • stoppos
    Én is azt csinálom, hogy kitűzök valami kis célt, aztán elindulok felé. Szép lassan, mert sok időm nincs.
    Belépő a naprenszerbe, most el akarok menni egy rare kört tolni, egyúttal meglátogatni a Lave rendszert a nosztalgia miatt. Lehet ott is maradok majd egy kicsit. Csak előbb most össze kell hoznom annyi lóvét, hogy tudjak bármikor venni egy harci járgányt, ha elunom a menést és lőnék egy kicsit.

A bounty hunterkedést én is sokáig tologattam anno. Egyrészt nem vagyok túl profi ilyenekben, másrészt meg ha belelendülök mindig túl bátor leszek, annak meg sosincs jó vége. Múlt héten is ledaráltattam magam, mert még azt sem néztem meg, hogy az ellen kivel van párban. Elfutni nem volt időm.
    Anno pl egy hót szakadt Adderrel csempészgettem.
  • tutituti
    Akkor megnyugodtam :)

Ma már felbátorodtam és ketten bounty hunterkedésbe is belekóstoltunk.bár én azért felkészültem úgyhogy +shield meg egy forgatható cannon-nal könnyebb volt.

Most nézegetem a powerplay-eket is,kihez kéne állni,ki mit ad,stb.
    De még mindig a kereskedelem és a futárkodás ami vonz.(meg persze a felfedezés)

De ezek az npc-k már jó lenne ha unalmukban üres rakománynál nem szednének ki csak úgy.Hál istennek javítva lesz ez is
  • stoppos
    Én sosem értettem azokat az embereket, aki állandóan magukat fényképezik. Aztán elkezdtem játszani ezzel. :)
  • Dzsini
    Nekem idáig csak 350 fotóm van :)
  • tutituti
    Meglett az viper mkIV.
    Vért izzadva de megérte,jó hogy ezek az árak vannak, mert így tényleg az ember mire összeszedi a pénzt szinte ugrál örömében.
    más.Az öreg rókák akik játszottak vagy játszanak,azok is egy tonna printscreent csináltak mialatt játszottak vagy ez csak az én fétisem lett ennél a játéknál?
  • Janicsillagasz
    Aki bányászkodni akar, az látogasson el a Nungk rendszerbe :)
    Valami fantasztikus a % hozam! És tömve vannak az aszteroidák Palladium-Platinum-Painittel!
  • danone
    Én futottam már össze Puskással is :)
  • Gilmoor
    Találkoznod kell Karthik Sarma -val a Trumbo rendszerben a megadott időn belül. További információkat aztán kapsz a küldetésedhez a randevú helyszínén. A találkozó az űrben van, gondolom a contact fülön addig kell keresned amíg a keresett nevet meg nem találod. Odamész és ott kapsz új infót.
    Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2016.02.12. 10:55:23