23609
-
kraven54 #7250 ED: Arena
Utoljára szerkesztette: kraven54, 2016.02.16. 12:41:46 -
stoppos #7249 Az úgy kevésbé függ a procitól, inkább a videokártya a szűk keresztmetszet. Nvidia 960M 2gigásssal 60fps-t folyamatosan hozza high-ban, ultrában állomások környékén, hipertérben leeshet 48-50 köré. -
#7248 A minimumot én is tudom, i5 430M-en és Radeon 5650M-en játszok most (csupa low). :)
Inkább a játékon belüli felső kategória környékét kérdezném - ahol már 1080p és high/ultra a beállítás. -
stoppos #7247 Kicsit magasra lőtték be a minimum konfigot, ahhoz képest, amin simán elmegy a játék. Eredetileg egy négy éves Samsung Rf510-esen nyomtam, ha nem hagytam leparkolni a procit, akkor szinte reccenés nélkül elfutott minimumon. Néha a hipertérben kicsit berezget 20 alá az fps, de más gondom nem volt.
Videokártya: Nvidia 330M 1GB
Proci: i5-460M (2 magos)
Nem egy mai darab és marhára alatta van a minimum specnek. -
#7246 Szerintem nincs azzal baj, ha negatív egy vélemény - legyen. Azzal viszont igen, ha valótlanságot állít vagy elhagy információt, és ezt javítottam, TokraFan korrekt módon reagált is rá (meg is lepődtél rajta).
Minden további az internet sajátja, és aki egy picit jártas abban, hogy milyen módon érdemes kezelni a fórumos hozzászólásokat, az ezekkel tisztában van. Kár trollkodásért kiáltani bármilyen irányból, mert semmi jót nem tesz a közösségnek, a normális hangnemmel szemben.
On: játszik valaki 2 (vagy 2x2HT) magos procival a játékkal? Mindenhol 4 magot írnak minimumnak, viszont több helyről olvasok jó tapasztalatokat ilyesmiről. Fejlesztgetnék, de keresem a spórolási pontokat, hogy ne kelljen fél évig parizeren élni :) -
#7245 Koszonom a valaszt, most legalabb az okok is tisztazodtak. Semmi bajom a velemenyeddel, se maseval., elfogadom, bar nem ertek egyet vele, de attol meg a tied, tiszteletben tartom Azt unom nagyon, urambocsa' "kurvara" (masoknal is, nem csak nalad, meg mielott...), amikor van egy-ket arc lesben allv a a topikokban (jelen esetben te), es honaprol honapra ugyanazt ismetelve probalja elvenni a kedvet az embernek a jatektol, es kopipaszte modszerrel mantrazza a serelmeit. Egyszer elolvasva a kommentedet, tiszteletben tartando negativ velemeny. Havonta olvasni ugyanazt, keretlenul, szamomra trollkodas. -
TokraFan #7244 Pár ponton tévedsz. A zsigeri gyűlöletben például...valószínűleg nem túl régóta vagy itt, így nem láthattad, amikor még Alfa/Kickastarter fázisban erőteljesen támogattam a bandát. Azóta viszont annyiszor verték át a bekkereket és az egész közösséget, hogy azt nehéz figyelmen kívül hagyni. Csak nézz rá a Steam értékelésre. Több ezer "troll", nyilván mind én vagyok.
No mindegy, elnézést a tiédtől eltérő véleményért (="trollkodásért"). ;-) -
MaRee #7243 2016 eddigi legjobb trade routejai
Utoljára szerkesztette: MaRee, 2016.02.15. 19:37:36 -
#7242 Tanulj meg te is (alkalmanként) kikapcsolt FA-val repülni, és még hatékonyabb leszel. Akkor mehetsz CQC-be :) -
Janicsillagasz #7241 Értem, oké köszi. Bár Vulture-ban ülve lazán bedarálok bármiféle NPC-t (lehet Anaconda, vagy Cutter, bármi...), csak ez kicsit idegesítő ez a fajta mozgás :D -
Oriza #7240 Az NPC-k mindíg flight assist off-ban mennek, nyilván amelyiknek magasabb a combat rankja (dangerous+), azok ügyesebben is. Ráadásul ehhez még csalni is szokott a játék, de belefér -
#7239 pedig tényleg elolvasok minden kommentet.bocsi :)
Na meg is nézem.köszi szépen a gyors választ. -
Janicsillagasz #7238 Én most kérdeztem 2 napja, 7186-os komment :D
Menj egy Fed állomásra és vállalj el egy NAVY küldetést. Könnyebb a szállítós, hírnök és ilyesmi küldi. És kész. -
#7237 Federationnél rank none-t ír de 100%-on vagyok,hogy lehet rangot lépni?utánaolvastam de nem találtam semmit ami segített volna. -
Janicsillagasz #7236 Nem vágom hogy az NPC-k hogy fordulnak ilyen gyorsan? Anaconda "tetejével felfelé" olyan gyorsan megy hogy Vulture-ban ülve még boost-al sem érem utol, aztán fogja magát és kilő előre, majd hasra fordulva mögém jön..... Hog a francba? Ezt hogy lehet megcsinálni? -
#7235 Jobban nem is lehetett volna megfogalmazni. +1 -
#7234 Nem is fogja, zsigerbol gyuloli a fejlesztot, a jatekot es az egesz koncepciot - es ennek hangot is ad lepten nyomon a maga dacos stilusaban abban a pillanatban, ahogy valaki erdeklodik a jatek irant. Ez mar megszoktuk, ugy ahogy, o is csak egy troll a milliobol. Vicc az, hogy most delutan egy gyenge pillanataban visszakozott es meglepetesre a topik eleteben eloszor irt egy mentegetozo, de teljesen korrekt (!) kommentet. Azt már csak en teszem hozza, hogy szerintem kar volt, mert trollkent eddig hitelesebb (volt), igy most mar akkent sem. Termeszetesen ez is egy szubjektiv latasmod es velemeny, az En velemenyem.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.02.14. 19:43:34 -
#7233 Ezt írtad: "semmi tartalom nincs benne azon kívül, hogy leszállhatsz bolygókra -abból is csak csak atmoszféra nélkülire- és kocsikázhatsz a köveken." - ez konkrétan nem igaz, ezért egészítettem ki a hozzászólásodat. Ahogy most említed - a "puszta tények" felsorolásával.
Az, hogy neked jelen pillanatban még kevés, amit adnak annyiért, amennyiért adják, az teljesen más kérdés. Ahogy írod az ár-érték szubjektív, de az előző hozzászólásodban azt nem írtad le, hogy pontosan mi minden van a Horizonsban, csak azt, hogy szerinted irreális az ára. -
stoppos #7232 Ez ilyen előfinanszírozásos modell. A cég méretét és pénzügyi modelljét tekintve ez valahol érthető is. De el lehet dönteni, hogy mikor akarsz beszállni az az évi dolgokba. -
Yserac #7231 G2A-val óvatosan. Minap letiltották az egyik játékom, amit ott vettem. Szerencsére útban van a refund. -
Yserac #7230 Szerintem lopja a valódi neveket a program, amin regeltek. -
TokraFan #7229 Ez igaz, de én az ár/érték arányról beszéltem. Lehetne sorolni, milyen -pontosabban mennyivel több- tartalmat kapsz más játékban 34 Euroért. De hogy ON maradjak, az X3 Albionhoz anno az ingyenes patch-ben több dolgot kaptunk, mint a Horizons-ban ennyi pénzért _jelenleg_. Ugyanakkor ezek csak puszta tények, abból a szempontból nyilván irreleváns, kinek milyen tartalom mennyit ér meg. Én is csak szigorúan szubjekív véleményemet írtam le, ettől még másoknak lehet ez egy jó vétel. Én is meg fogom venni amint a kapott tartalom mennyisége konvergál a kialakított árhozl. -
TokraFan #7228 Lesz még rá módod, tavasszal is szokott lenni nagyobb Steam akció. De nyáron bzitosan lesz summer sales. -
#7227 Ha g2a-tól nem ódzkodsz, akkor 4k-ért ott van. -
#7226 Én voltam a balfasz akkor, pénteken meg akartam venni, már fizettem volna kifele amikor közbe jött valami :D na majd legköz. -
#7225 Azok csak festések: itt vannak -
#7224 Ír valamit a játék, hogy kb.5 fontért lehet venni cobra mkIV-et, vagy az csak skin...nem emlékszem pontosan.
-
#7223 Kettő kell, az Advanced Discovery Scanner hogy mindent meg és a Detailed Surface Scanner, hogy jóval több pénz járjon a felderítésért.
Plusz egy scoop, és ha van Horizons, akkor egy járműdokk és pajzsgenerátor.
A többi luxus és biztosíték az utazáshoz. -
Dorgal #7222 Én is nyomtam,még magnóra mentegettünk.
Van olyan scanner, ami mindent tud?Hogy csak egyet kellene magammal vinnem. -
Zozo76 #7221 amugy tok jo, anno imadtam az elite-t, az elsot (1984), asszem 89-ben jatszottam vele elosszor. aztan meg volt kesobb a space rogue amit akkor sokan elite 2-nek hittek. az annyiban volt szebb commodore 64-en hogy fillezett vektorgrafikat hasznalt nem csak drotvazas modellt. mar nem emlekszem mennyiben hasonlitott a ket jatek egymasra, de a SR inkabb egyfajta kalad volt, mintha bazisokon is lehetett benne maszkalni felulnezetbol. na az elite frontier es az elite encounter teljesen kimaradt mar, persze ismertem oket, de a masolos idoszakban sem jutottam hozzajuk. most meg sem vettem a jatekot mert egyszeruen nincs annyi idom, de ennek ellenere itt vagyok a topikban (hatter emberkent) es elvezem cooper minden egyes videojat a temaban kapcsolatban. amugyis a kedvenc sci-fi filmem a 2001 space odessey, ugyhogy qz hogy lassu a jatekmenet meg nem az akcio dominal engem nem zavar. lehet hogy aztan ha megjelenik vegre xbox-ra is a horizons, megveszem majd megis... ;) -
#7220 Pedig volt rola szo itt a topikban is, a hivatalos oldalon is, a dev blogon is, es szerintem meg egyes gamer portalokon is. Semmi baj, majd beszerzed kesobb. Vagy sosem. Majd eldontod :) -
#7219 LSSAHPAUL: Szóltunk - #6952
@Zozo76: nem rossz hajó, de semmi olyasmit nem tud, amit a hasonló kategória nem tudna úgy, vagy jobban - kb. egy Cobra III kicsit felpumpálva, jó vastagon bepáncélozva, amitől lomhább, de jóval keményebb lett.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.02.14. 10:02:35 -
#7218 Fasza, akkor megvárom mig megint akcióban lesz, kár hogy senki nem tudta vagy írta be ezt hamarabb. -
Zozo76 #7217 legalabb loveert meg lehetne venni aki nem birja ki nelkule. de nem is annyira nagy durranas a cobra mk3-hoz kepest nem? -
#7216 ...és kereskedhetsz a felszíni állomásokon, és mehetsz felszíni küldetésekre (bázisokba lopakodás, támadás, mentőakciók, stb - igen jó pénzforrás mindegyik), és gyűjtögethetsz alapanyagokat, amikből bónuszokat tolhatsz a hajódnak, feltöltheted a lőszert, stb., találhatsz nem-emberi eredetű valamiket, és pár héten belül jön az Engineers a mérnökökkel, akikkel a hajód összetevőit fejlesztheted...
"csak"
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.02.14. 05:41:36 -
#7215 Köszi. Igen, steamen 13 ért vettem az akcióban. A horizontokat is megveszem majd ha lejjebb megy az ára.
Utoljára szerkesztette: Gundark 1 1, 2016.02.13. 23:34:17 -
TokraFan #7214 Rosszul tervezted, most ért véget az akció Steam-en, a legjobb áron az utóbbi időben itt volt az "alapjáték" (13 dollár). Horizon-s jelenleg irreális áron megy, mivel semmi tartalom nincs benne azon kívül, hogy leszállhatsz bolygókra -abból is csak csak atmoszféra nélkülire- és kocsikázhatsz a köveken. -
#7213 Kézikönyv, angol
Én most hétvégére terveztem hogy megveszem, mennyiért vetted és hol? -
#7212 Sziasztok! Most kaptam meg a "sima" elitet, nem a horizons-t. De ahogy nézem azt is megszerzem :) Már simán fel le szállok, eltalálok valahova. Van tanácsotok a kezdéshez? Solo, vagy Open, vagy esetleg valami kezdő kézikönyv? Játszottam az összes elittel, de szivesen veszek bármilyen tanácsot :) Köszönöm a segítséget! -
stoppos #7211 Pont ugyanez jutott eszembe. Ehhez a játékhoz annyira jól megy a zongora és a hegedű. Ez valami borzalmas.