ELITE: Dangerous

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mondjuk én ezt sem értem. Mi a francért kell mindenkit azonos pozíciókra tenni egy ekkora univerzumban? Nyilván, mert azt feltételezik, hogy mindenki másokkal akar találkozni és ha szétszórják a népet, akkor ez nem valósul meg. De ha már nincs offline mód, akkor legalább választható lenne a mindenkitől távol való kezdés.

Jelzem, 3 napig nem volt netem a kedves UPC miatt, tehát már most megéreztem volna, hogy rámerőltetik az online játékot. X3-al simán tudtam játszani, Elit után meg csak áhitozhattam volna (tudom, tudom, menjek ilyenkor sétálni).
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2014.12.16. 22:20:42
Voltan
Most akkor lehet, hogy tévedek, de itt mindenki multiban játszik?

OK, engem az eleve nem érdekel, de amúgy is rossz ötlet szerintem most még egy darabig. Játszatok szólóban egy pár napig-hétig, úgy tudom, hogy át lehet váltani akármikor, minden következmény nélkül.

Érthető, hogy most mindenki rápusztult a rendszerre, a kiosztott kezdő pozíciók száma pedig véges.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Sztem tele volt az állomás, vagy éppen túl sokan dokkoltak egyszerre. Velem már többször előfordult. Próbálkozol, és egyszer csak megkapod az engedélyt.
Majd legközelebb kipróbálom az ötleteiteket, de sajnos ezúttal lejárt az idő. Azért kösz nektek!
yesname
Az fura, mert eddig ha nem engedtem ki sosem adták meg az engedélyt. Kiengedve pedig elsőre azonnal.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

yesname
+1

Lehet kis időket is játszva előrehaladni. (Én is ezt teszem.) Sokkal jobb így. Jobban lehet örülni a megszerzett-elért dolgoknak és hosszabb távú szórakozást nyújt. Persze csak a türelmeseknek.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Azért drágább, mert a turret az követi a targetet 360 fokban és akkor is lövi, ha te nem látod, ellenben a gimballed csak a látómeződben követi és akkor lő, ha nyomod neki. :-) Ajánlom a Wiki oldalt tanulmányozásra. Olvasni nem szégyen.

http://edtool.net

Nem kell kiengedni, én soha nem engedem ki még olyankor.
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.12.16. 21:27:03

https://fxmason.blogspot.com/

Próbáld solo playben, van ilyen, hogy sok a hajó az állomáson és csak bizonyos tud leszállni. Sokszor buktak küldetéseket az miatt, hogy nem lehetett igy leszállni. Próbálkozni kell engedélyt kérni leszállásra hátha egyszer csak engedi.

yesname
A landing geart kiengedted a kérelem előtt?

Sajnos egyik sem. Egész biztos nem volt scan. Illegális cuccért megvágnak és itt ilyen nem történt, de a "scan detected" szöveg sem jelent meg.

Kértem többször is engedélyt több különböző távolságból, de mindegyik elutasító volt.
Pedig szerintem az úgy jó egyébként ahogy most van, nem kell azonnal bolygókat meg rendszereket szkennelgetni - felfedezni. <#gonosz1>

Voltan
2 tippem van, vagy nem mentél elég közel, vagy esetleg scanneltek az állomás környékén, és illegális árut szállítasz az ottani szabályok szerint.
Nézd meg a térképen, hogy az áru tiltott-e az adott állomáson.

Sziasztok!

Kellene egy kis segítség. Elvállaltam egy küldetést. Árut kellene szállítanom A-ból B-be. Az árut el is vittem a megfelelő helyre, de nem ad az állomás leszállási engedélyt. Ilyenkor mi lenne a teendő, már ha van.
Voltan
Hát, nem tudom... Olvasva a hozzászólásokat pár napja, meg főleg a full game launch után eléggé dühös és csalódott vagyok.

Én még valamikor augusztusban csatlakoztam a bétához - horror áron, le se merem írni 😄, mert hatalmas Elite rajongóként nagyon tetszett.
Aztán a bétában szerettem a játékot, élveztem, imádtam röpködni, el is vittem Cobráig, és remek volt. Ott kezdett volna érdekes lenni, de jött a wipe és a gamma, OK, fair enough.

Na mindegy, a lényeg az, hogy a gammát kicsit kipróbálva, és főleg most olvasgatva kurvára nem erre fizettem be.
Azt hittem, hogy a release-re kikalapálják, de hát csak rosszabb lett basszus... A kötelező multiban alakuló kereskedelmi rendszert ( ami már akkor nagyon riasztott, amikor először láttam ), és most meg a durva NPC mészárosokat nem tudom lenyelni. Idő híján casual gamer vagyok, és szórakozni szeretnék, ha leülök játszani. Arról nem is beszélve, hogy az utazási idők is nagyon megnövekedtek.

Mindegy, jóhiszemű vagyok, nagyon remélem, hogy ezt kikalapálják még, de kurvára rossz irányba megy a dolog...

Pedig annyira jó lehetne...

Gondolj arra is, hogy nem veszel Maseratit, és így sok-sok milliót spórolsz...
Moby
Mindegy hogy fogalmazunk, a lényeg nem változik. Fogalmazhatok úgy is, hogy spóroltak nekem 50 eurót😊

Adversus solem ne loquitor

Inkább úgy fogalmaznék, hogy az előre bizalmat szavazók többet kaptak.
ettől áll ketté a hajam !! miért nincs rendes leírás a cuccokhoz? a hajómon lévő fegyó 65k ezerrel olcsóbb mint amit nézek.....és nagyobb DPS-e van,nagyobb sebzése ,de pl. ugyanaz az átütés,tárméret stb oké minimálisan kevesebb energiát használ,de jelentéktelen.....mivel torony ugyanúgy célra tart mint a gimballed......akkor miért drágább?? ráadásul ennyivel? miért nincs rendes leírás a dolgokhoz? érthetetlen! nem csak a fegyvereknél minden cumónál találgatni kell meg hasra ütni,lutrizni,hogy mi és miért jó vagy rosszabb mint a másik cumó......

Ok, megjött a válasz az ED fórumról, laggol a szerver, próbáljak akkor játszani ha kevesen vannak. 😞
Kérdés:
Exploration: Elnyomom a (tökmindegy melyik típusú, mindegyiknél ez van), discovery scannert, és fél perc múlva kiírja, hogy data corrputed, try again.
Próbáltam kb 20 különböző szögből, irányból, távolságól használni, de semmi. Ott van előttem a nap kb 0.5 LS-re de nem látja. Fél óra után meguntam, átmentem egy másik rendszerbe, de ugyanaz. Visszatettem a az alap scannert, azzal csak 10-ből 9-szer korrupted.

Mit csinálok rosszul?
Moby
Tehát kevesebbet többért...Hát, engem ezzel elvesztettek, mielőtt kipróbáltam volna.
Kár érte.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.12.16. 19:28:24

Adversus solem ne loquitor

Crokin
Tárgytalan, magára talált az oldal.

Repatarurgyán

Crokin
Csak én emlékszem rosszul, hogy eddig euróban volt feltüntetve az ár?

Repatarurgyán

Így jártak. <#nyes>

Na akkor a fejléc is megcsinálva, elég a frontier jel, plusz az alját a legjobb magyar elite oldal és az orig oldal linkjei még később.

Akinek képes hsz-fejléce van, erről a privilégiumról lemarad... <#idiota> (A Cmdr. előtagra értem)
Szuper, így csak a fejlécet kell lecserélnem, hogy akkor passzoljon a háttérhez, mert maga a szöveg és egyéb dolgok alapból is tökéletesek lettek. Köszi.

Pluszban akkor még hadd legyen mindenkinek kapásból Cmdr. előjele is. <#eplus2>

Szia! TS: elitedangerous.hu:9999

http://elitedangerous.hu - A magyar Elite rajongók közössége

azt csak halkan jegyzem,meg hogy már 40 bűnözőt nyírtam ki de még mindig vagy unfriendly vagy neutral vagyok.....hiába ölök,kereskedek,vagy küldizek SEHOL nincs értelmes reputációm.....tojnak a fejemre 😛
spybot919
Ez nagyon ott van a szeren 😄 Pihenteti a szemet is

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

hááát elég érdekes ez a relase.......az még "OKÉ",hogy szinte állva scannelem a hypertérben közlekedőket és amikor WANTED-est találok az elkezd menöverezni! meg DOg Fightolni!!! a hypertérben...WTF????? aztán fogja magát és lelép..........az egyik legjobb Hypertér kiszedő modullal 5 ből 3x elmenekülnek még a novice-meg mostly harmless hajók is 😞
Aztán ha már kiszedtem mondjuk 10 sec alatt lebombázom a pajzsát meg már a hajótestet sebzem....utána meg varázsütésre hiába lövöm fél percig nem sérül az ellenség......a pajzsai néhány másodperc alatt még akkor is maxra töltődnek ha közben folyamatos zárótüzet kap....WTF?
Folyamatosan lelépnek mielőtt meghalnának! egyszerűen Hyperűrbe ugranak azt pááááá
Aki esetleg marad az rám hívja WANTED!!!! ként a hatóságokat akik elkezdenek engem lőni!!! WTF????

én nem tudom mit csináltak ,de most már a harcot is taccsra vágták nem csak a kereskedelmet??

ui: az én hülyeségem,de mit tud a Kill Warrant scanner? ha alapban le lehet tapogtani ki bűnöző és ki nem??? végig scanneltem pár arcot--->Completed is lett,de miben más mint amikor simán kilövöd ?
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.12.16. 16:26:39
Szabi
ha már úgyis olvasgatom a topikot, beállítottam egy egyszerű topikdizájnt, ha teszik jó, ha nem akkor kb. mindenen lehet változtatni, ha egyáltalán nem tetszik akkor bocsi mindenkitől és kapcsolom is kifelé 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Cowie
Üdv!

Lent van a játék, megy is. Meló után bele is vetem magam a sűrűjébe.

Egy kérdés: a grátiszba kapott festék pakkot hogyan kell aktiválni (mondjuk a Cobra az még marha messze van)?

Dzsini
Most már csak az alapváltozat kapható, megjelent a játék.
Az előrendelők kaptak ezt-azt, az volt a "Mercenary edition". (meg a bétások, meg a többiek)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

gregoryan
és ezt honna lehet tudni: ha most veszem milyen verzió lesz?

Dzsini
Plusz te még Mercenary editiont kaptál gondolom. Érdekes mozdulat ez a megjelenésre áremelés...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Gilmoor
uff.. most nézem mekkora mákom volt 😊 Tegnap, hogy nem sikerült megvenni a limit miatt, attól az még folyamatban lévő megrendelés maradt és 10 eurót tudtam így spórolni. Váó...

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

gregoryan
nagyon komolynak tűnik videó alapján, de kb nekem is a starlancer volt az utsó isszonyat régen ami űr szim volt.. és nem tudom hogy annyira én vagyok e ez még 😊

Dzsini
ahol mindenki - egyelőre csak a készítőknél kapni.

gregoryan
mennyi és hol vetted? 😊

Dzsini
Nincs, nem is volt ingyenes próbaváltozat. (kalózváltozat meg bizonyára nem lesz, mert az egész világ egy központi szerveren fut) Twitchen közvetítéseket nézhetsz, vagy más felvett videókat itt-ott.

Gilmoor
Sajnos ezzel én is farkasszemet kellett nézzek és meg kellett vegyem ha ki akartam próbálni. Épp most telepítem.

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Gilmoor
Van olyan TS cím amit meg is tudnátok osztani? Vagy egyelőre ez túl diszkrét téma? 😊

gregoryan
sziasztok!

biztos hülye a kérdésem, de ha tud valaki pls válaszoljon:

ki lehet ezt a játékot próbálni valamilyen módon vagy már csak megvenni lehet ? sajna későn kapcsoltam valsz,

köszönöm

Kb 5-es állapítottuk meg pl fent TS-en, hogy a kereskedelmi eszközök konkrétan nem működnek a rendeltetésnek megfelelően de legyen neked igazad. És akkor majd mindenki keresse csalással a pénzt a játékban minőségi játék helyett.

A bulletin boardon kell leadni. Két eset van:
- Nem jó helyen vagy
- Lejárt a rendelkezésedre álló idő

A bal oldali panelen meg tudod nézni az aktuális missiönjeidet.
életem harcát vívom egy Imperial Clipper-el aki WAnted és kiszedett hyperűrből....én 59% ő 21% on erre megjelenik 2 imperial Viper a semmiből és elkezdenek azok is szarrá lőni! éppen hogy eltudtam menekülni......szerencsére betudtam fizetni a fejpénzt,de ez mi volt????
danone
Kaptam egy questet, amiben 2 scrap-et kellett elvinni (bekerült automatikusan a hajóba) egy állomásra, el is mentem oda, de képtelen vagyok kitalálni, hogy hogy adjam le a questet 😞 Se a bulletion boardon se máshol nem találom. Biztos én nem látok valamit 😄
Az extra hajo elvileg a shipyardon a stored ships resznel lathato, nem biztos, hogy ugyanazon a location lesz...
ez van a http://elitedangerous.com/ -on, már is behalt 😊
Error 503 Backend fetch failed

Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer