ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
iSS!
Itt a stations menü alatt be tudod írni "Reference System" alá a tartózkodási helyedet, a "Station sells Modules" alá hogy mit szeretnél, Find Stations és a listában távolság szerint kiírja, hogy hol érdemes keresgélni. Egyéb opciókat is ki lehet választani természetesen, akár többet is ugyanazon opció alatt.
Nem 100%ig biztos, de elég jó aránnyal működik szerintem.
Utoljára szerkesztette: _Kondor_, 2016.03.13. 21:53:28
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
(Horizons-t megvettem és aktiváltam is)
iSS!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.03.13. 16:31:10
Itt egyelőre néha 20 fényévet is kell ugrani egyik fekete lyuktól/neutrontól a következőig, beljebb olyan 6-8 fényévre vannak egymástól, gyakorlatilag csak tankolni kell kiugrani egy környező normál csillaghoz 30-50 lépésenként. Írták, hogy ilyen lesz, de látni és megtapasztalni egészen más. Ha a térképet csak non-sequence csillagokra kapcsolom, akkor is sűrű a képernyő.
iSS!
<GUIColour>
<Default>
<LocalisationName>Standard</LocalisationName>
sorokat, és ezek alá beilleszted amit a honlapon kaptál, vigyázva, hogy csak azt írd felül, amit kell.
iSS!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Már én is láttam távcsővel 😊
A planetáris ködökről egy rövidke ismertető: a kisebb és közepes csillagok (pl a mi Napunk) élete végén amikor felhasználta a tüzelőanyaga nagy részét, elkezd összehúzódni, így megnő benne a nyomás (nincs tüzelőanyag = nincs sugárzási energia ami "kifeszíti" a csillagot). Amikor összeroppan, a magban megnő a nyomás és a hő, ezzel párhuzamban felmelegszik a külső burok is (a nagy hő hatására beindul ismét a magfúzió, de a periódusos rendszer következő elemével, vagyis egy sima csillag hidrogénből fúzionál héliummá és így tovább, azonban az hogy meddig megy el, a csillag tömege határozza meg). Amikor felszabadul a magban a fúzió energiája, a külső burkot is felfújja. Azonban a külső burok annyira "elfúvódik" a magtól, hogy azt már nem fogja tudni visszatartani a mag gravitációja, így ledobódik a csillagról, és meg is született a planetáris köd. (Elnevezését a planétákról kapta, mert távcsőben úgy néznek ki mint egy halvány bolygókorong...).
Remélem sikerült érthetően megfogalmaznom 😊
Áhh! Olvassatok utána a neten, biztos fent van 😄DD
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Akkor maradt az FDL, meg egy cutter, talán 1x.😊
Kép
iSS!
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2016.03.12. 11:40:40
Gépet fejlesztettem tegnap és gondoltam megnézem. Ultrán stabilan 60 FPS, de azért, mert a monitor nem bír többet<#kacsint>#kacsint>
Sebaj, csütörtökre meg van rendelve a 100 Hz-es monitor, akkor majd kiderül mennyt bír a gép...
iSS!
Courierhez is kifolyt már az agyam, de ha megéri akkor lehet végig szenvedem, iszonyatosan tetszik az imperial dizájn. Anno viperböl is visszaültem inkább az ieagle-be, annyira nem bírtam azt a fapados belsőt.
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2016.03.12. 11:12:59

ctrl+b a sávszélesség használat
ctrl+alt+g pedig ki-be kapcsolja a hajó kivetítőjét - fotózáshoz jó lehet
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.03.12. 10:26:45
iSS!
2 magos 1.94Ghz, 8gb RAM, 1gb GTS 450 vidikari.... ilyen az én gépem és röhögve viszi (bár minimumon játszok... totál maxon már laggol, de még a nagyobb grafó beállításokat is simán viszi. Mindenesetre nem nyúzom, minimumon is csodaszép a képe.)
Szóval nem kell aggódni a gépigény miatt 😊
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Úgyhogy, igen azt kell mondjam én is hogy nem vészes a gépigénye! <#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2016.03.11. 23:43:10
mi is csináltunk egy képet 😊
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
úgyhogy nekem maradt az AspX, amivel meglátogattam a SagA*-ot.

Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2016.03.11. 00:00:15