23609
-
#11027 Kár. Amúgy nem biztos hogy feltétlenül a logokhoz kellene nyúlni, hiszen itt igazából az általunk felfedezett rendszerek számítanak, azokat meg az aktív galaxistérképről ugyanúgy össze lehet szedni. Úgy értem, csak tudnak egy olyan szűrést csinálni a már felfedezett rendszerek adatbázisán hogy CMDR XY-nak mely csillagokat mutathatjuk meg, mert már járt ott, pláne ha még az első is ő volt. Persze ebben nem lenne időpont, de az nem is érdekelne, csak jó volna látni így hirtelen egyben hogy merre jártam - bár nagyjából tudom, de mégis más lenne ha a térképen is ott lennének a pöttyök. -
#11026 Szinte biztos, hogy a megindulástól fog működni, és nem fognak több évnyi generált logot hirtelen visszamenőleg elővarázsolni a játékosoknak. Helyben tárolt és bővített logról van szó.
Ugyanígy a netlog is csak onnantól részletes, amikor átállítottad, és a koordináták is csak a 2.1 óta jelennek meg benne.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.08.09. 11:50:52 -
#11025 Biztos valami még nagyobb blődségről volt szó, ami ezt elhomályosította ;)
Egyébként arról van infód hogy amikor jön az útinapló funkció, az visszamenőlegesen tartalmazza a korábbi utakat is, vagy nulláról indul? -
#11024 Erről beszélgettünk anno, hogy nikkelből, szénből és kénből ágyúgolyót lehet gyúrni, csak akkor ez épp nem zavart :)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.08.09. 11:24:20 -
#11023 Aha, már javítom is magamat, tényleg működik a dolog: van a hajókban komplett lőszergyár is (nem kommentálom..), vegyél multi cannont, az a leguniverzálisabb. -
#11022 Nos lehet hogy én vagyok valamiről lemaradva és majd valaki kijavít, de úgy tudom hogy a hajó fegyvereit nem lehet bányászatból újratölteni, csak állomáson ahol van restock. -
#11021 naszoval kiprobaltam a banyaszkodast, es bejott, siman tudok filmeket nezni kozben , volna egy kerdes/keresem , ajanljatok kinetikus fegyot ... (ritkan van szuksegem fegyora, ezert lemondanek a lezereimrol es olyan kinetikus fegyot raknek fel amihez amugyis banyaszom a nyersanyagaot, igy nem kell azzal torodnom, hogy elfogy a loszer)
szal melyik kinetikust erdemes felrakni a pythonomra ? -
#11020 ha streameket nézel sokan játszanak voiceattack + voicepack felépítéssel, piszok jó hangulatot csinál:
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.08.09. 09:58:11 -
#11019 jah "COMPUTER! Divert power to the shields!"
;) -
#11018 Noh, most hogy frankon belőtrm az edfx-et, jöhet a másik nagy móka, a hangvezérlés. Látom vannak programok pár dollárért hozzá, ugyhogy nekifogok, rds ezni különösen jo, ideoda pakolni a powert hirtelen, nomeg ugy egyátalán elcseverészni a géppel :)
-
#11017 Igen. -
#11016 A kuldetesek idokorlatja IRL idoben merendo ? -
#11015 Kihagyás az nekem is van most, illetve ha van szabadidőm, azt másik játékra fordítom. -
Janicsillagasz #11014 Igaz bocsi, a refit tényleg kihagytam, nem szándékosan :)
Hát én mindig is így használtam, de mintha esetleg lett volna egy auto dokk is és esetleg 5 limpetet kezeltem egyszerre (?).... nem tudom régen volt már :D Május óta kint vagyok a galaxisban felfedezni (és volt 2 hónap kihagyásom is időhiány miatt).... Már nemigazán emlékszem ilyesmire :) -
TokraFan #11013 OFF
Bíztatóak a gameplayek, főleg, hogy az 1.03-as patch note-ban ígérnek bázis és egyéb építési lehetőséget is, melyet ingyen bocsátanak majd a játékosok rendelkezésére (ez igen korrekt egy 10fős stúdiótól). Azért úgy már nem lenne rossz, pár száz órát beletennék abba is szerintem. Pár nap és meglátjuk...
ON -
#11012 Remélem leírhatom a véleményem ezzel a hajóval kapcsolatban.
Refinery-t gondolom véletlenül felejtetted le, ezért arra nem reagálnék. Ámde! Sokan esnek pont ebbe a hibába, mint te. Televágják a hajót cargo-val, miközben összesen két kis Collector Limpet szedi össze a fragment-eket. Ez így rettentő nagy időkiesés. Az aszteroida már rég kiürült, már egy kávét is lefőztél mire a limpetek összeszedik neked a kívánt anyagokat. Abszolút időpocsékolás, baromira rontja a bevételt, ha órára leosztjuk.
Én is készítettem még régebben egy kezdő fittet, így néz ki: Kezdő Python Miner
Itt már 2 helyett 7 Collector szedi a cuccokat, de hidd el, néha még ez is kevés a két D2-es Miner mellé. Fegyvert nem raktam rá, az szabadon választható. És hiába van "csak" 192 T cargo-d, a 7 collector-nak köszönhetően kétszer fordulok vele, míg te a 248-assal. -
#11011 semmi refinery ? vagy azt mar kivettek ? -
Janicsillagasz #11010 Bányászatra én ilyet használtam az említett összegből: Bányász Python -
#11009 Kis érdekesség:
-
#11008 hamar ennyire reszponzivak vagytok ezen a forumon, kiprobalnam a banyaszatot es a fejvadasztatot ujra , milyen hajot felszerelest ajanlotok ezekre a celokra ? 90misim van
-
#11007 Szerencsére mindenki eldöntheti, hogy melyikkel játszik, és mindegyik játéknak még témája is van az SG-n :) -
Janicsillagasz #11006 Láttam róla egy rövidke videót.... hát engem nem fogott meg.... -
#11005 Nem kell vele sietni sehova, ráérsz megvenni majd ha leakciózzák - úgyis nagyjából szóló játék, tehát nem maradsz le semmiről (talán csak a bugokról). -
#11004 jaja, amugy nemtunik rossznak csak tenyleg tullihegik remelem lessz viragbolti verzio mert meg 1-2 honapig foghoz veros garasozas van nalam ;( -
#11003 Pár nap és megjelenik a No Man's Sky, és picit túl van tolva körülötte a hype. -
Janicsillagasz #11002 Wut? -
amigos5 #11001 Még 4 nap!És lesz tartalommal teli space game! -
#11000 Kis helyesbítés: Az Asp nem betűszó (nem A S P), hanem az áspiskígyóról kapta a nevét úgy, mint a Diamondback, a Sidewinder, az Adder, a Fer-de-lance, a Keelback, és a többi ismertebb kígyófajta hajó :)
(valami miatt redditen is rengetegen csupa nagybetűvel írják a nevét, mintha valami betűszó lenne) -
Janicsillagasz #10999 Huhh egy kicsit lemaradtam az eseményekről.
Zozo76 nem tudom most mennyi lóvéd van, de bőven elég egy Cobra MKIII hajóval is elindulni felfedezni, mint ahogy Dzsini is írta. Erre bőven elég egy ilyen felszereltségű hajó. (Ezen lehet még egy picit könnyíteni, de én ilyennel mentem ki :) Ha van rá pénzed akkor mehetsz egy Diamond Explorer-el vagy egy ASP-vel. Most ASP-vel vagyok odakint, jó 35-ös ugrótávval. A régi utázosmról írt beszámolómat olvashatod a #8209-es hozzászólásnál.
Ne szomorodj el ha nehezen találsz szűz területet, én most 8000fényévre vagyok a naprendszertől de még mindig csupa felfedezett terület.... A híresebb objektumok körül meg nagy eséllyel nem is fogsz találni felfedezetlen dolgot.
A sérülésektől nem kell félni, én még mindig 100%-on vagyok, a Cobrás utam alatt is csak 1-2-3%-ot sérültem összesen, persze biztosítékként vihetsz javítócsomagot. Ha a haszon miatt akarsz kimenni akkor el se indulj, ez a leglassabb és legunalmasabb pénzkeresési lehetőség (Bár én 2 hónapra kaptam 75 milliót ami elég jónak számít, de az sűrű volt, amikor csak lehetett játszottam és több mint 3500 csillagrendszert néztem át). Ha érdekel a felfedezés és hajt a sötét űr mélysége, akkor jó utat kívánok :)
Utoljára szerkesztette: Janicsillagasz, 2016.08.08. 06:52:25 -
#10998 -
#10997 Amugy tényleg elég egyértelmüen le van minden irva mi kell neki, és a fejlesztésekhez mi kell, sőt ki lehet rakni magadnak egy-egy fejlesztést külön, s akkor látod mi kell és mennyid van.
Nem bonyolult -
nibron #10996 az utolsó 400-at 50-esével adtam le, közben figyeltem mikor megy a top 10-be. 1000-nél még 10%, 1050-nél már top 10 volt. az a szép, hogy rohadt sokan vettek benne részt, jópáran kiugráltak ferdével is. szerintem azért az már nagyon durva. nem is értem, hogy kelhettek át a galaxis karján. -
#10995 Vagyúgy! Akkor mégis jön egy kis aprópénz $$
MikX: Ja, van osmiumos CG. Érdekes hogy a szövegében egy hetet írnak, pedig már megy egy ideje és több mint 2 hét a számlálója..
amigos5: melyik mérnök? -
nibron #10994 nem tudom mire bhattál el 2 órát, hidd el, hogy nem olyan bonyolult az. elég értelmesen le van írva, hogy mit kell csinálni. amúgy ha még ennek ellenére sem megy, esetleg akár itt is normális módon meg lehet kérdezni, hogy mit kell csinálni. megcsinálták már sokan, alapvetően nem a programban van a hiba. -
amigos5 #10993 Az enginners workshopnál mi a fenét kell csinálni...donate az semmi.....üres!
Mi ez?Nem lehet fejleszteni akkor minek!Minek ez bele!
Ha el lehetne adni a játékot 3000-ért eladom kiegészítővel együtt!
pff....megint a semmiért ba.ztam el 2 órát!
Utoljára szerkesztette: amigos5, 2016.08.07. 21:19:42 -
#10992 S ha jol néztem van megint CG arrafelé? Uj állomás épitéséhez, vagymi. Jolenne hamar ott is felhunának jopár állomást -
#10991 2 hét "állóidő" után átutalják, én félúton Beagle Point felé kaptam meg egy CG fizetségét :)
Addig ott fog állni a tranzakciós fülön, aztán egyik csütörtökön egyszer csak eltűnik, és megkapod a pénzt. -
#10990 Én is megőriztem a top10%-ot az egybe 640T-val :D
15 misi, de mivel ha jól értem a felvételéhez megint ki kéne menni a viharba, hát azt hiszem ez jó sokáig ott fog pihenni náluk XD
AFMU: Auto Field-Maintenance Unit -
#10989 Jaques oda indult, de nem jutott el odáig :)
Mások pedig (én is) azért mentek-mennek Beagle Pointra, mert tényleg jó messze van:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Zozo76 #10988 Na en azt hittem hogy Jaques station az ott van tuloldalon a Beagle Point-nal, es azert megy oda mindenki mert jo messze van.