ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerkesztés: azóta már nem zöld, de dokkolni ugyanúgy nem enged. Mi a franc...

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.04.17. 11:10:47
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Egyikük Lysianassa királynő, aki kihirdette, hogy az ő engedélye nélkül senki nem léphet be oda.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Az de mekkora szívatás lenne <#hehe>#hehe>
Bár lehet hogy heteket kellene várni 1-1 játékosra és akkor még kérdéses az online jelenlét is meg a rengeteg unatkozás és várakozás.... <#fejvakaras>#fejvakaras> Lehet hogy mégse olyan élvezetes.... de nagy poén lenne <#buck>#buck>
Amúgy sok nem múlik rajta, az adott rendszer irányító frakciójánál feltolja a maximumra a státuszod és az elfogadottságod, pénzbeli különbség nincs. Keress egy határmenti útba eső olyan rendszert, ahol béke van (demokrácia, ilyesmi), és az érkezési ponttól nincs messze egy akármilyen állomás - én találtam egy olyat, ami birodalmi, békés, és 100ls-en belül volt, és senkivel nem találkoztam. Plusz beérkezés előtt trainingben kicsit gyakorold a landolást, régen csináltad 😊
(a birodalmi azért fontos, mert nem adok a föderációnak ilyen értékes adatokat 😉 )
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.04.17. 08:33:30
A lényeg annyi, hogy azon az állomáson add le az exploration data-t ahol a CCG van. Előtte persze a bulletin board-on fogadd el a CCG-t. Utána eladod az adatokat, ugyanannyit kapsz érte, mintha simán eladnád, viszont belekerülsz a TOP X százalékba és attól függően kapsz "bónuszt".
Ahogy visszanézem januárban volt legutoljára, akkor így fizetett:
Top 10 CMDRs: 36,000,000 CR
Top 5%: 24,000,000 CR
Top 15%: 14,400,000 CR
Top 30%: 9,600,000 CR
Top 60%: 4,800,000 CR
Top 90%: 2,400,000 CR
Top 99%: 600,000 CR
Szerintem hamarosan lesz megint egy.
Aki pedig nem ismerné: Itt mindig jól össze vannak szedve az aktuális és nem aktuális CCG-k.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2016.04.17. 00:10:51
Az elvállaltam egy küldetést, amiben ki kellett nyírnom valami NPC-t, erre kaptam a nyakamba 19.000 bounty-t, mintha nem lenne így is elég, ráadásul a többi bounty is resetelődött, szóval megint 7 napról indult a számláló. Remélem vannak olyan küldetések is, amiben nem kapok bounty-t, ha lelövök valakit, mert így egyre jobban akarják a seggem. <#banplz>#banplz>
Az iCourier-em megvolt nyolcból, és gyűjtögetem vele a független rendszerengedélyeket - futárkodok, bázisokat puttyogtatok szét, roverezek, néha csempészek egy kis információt vagy 2-3 tonna cuccot.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.04.16. 20:50:47
Próbáltam a bányászatot, Phytonnal, 7A PD, 5A Limpet , 4B Refinery, 2*3A Limpet, 1A Propector 3*6E CargoRack.
Ez kerül így potom 120 M körül, 3-4 Mil / órát bírtam kiszedni belőle, míg egy robigós kör, Robigóból indulva, széterítés, vissza, az egész kb 2 óra, 60-70 M között hoz, szóval 30-35M / óra.
De ha még csak 20 lenne, az is 5-6 szorosa a bányászatnak.
És az ASP amit ehhez használok "csak" 30 Milla max, a bányász python 120M árához képest.
Ui: Plussz Advanced scannerrel nyomok 1-1 scant útközben az is jó pénz. Gyűjtögetem még nem lesz Explorationos Community Goal és eladom.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2016.04.16. 20:01:25
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Néha elég hülyék, és neki mennek az aszteroidának, ilyenkor felrobbannak. Szóval először fúrni, aztán amikor 2-3 darabka van az űrben, akkor ráküldeni a limpetet, mert akkor már elég messze lesz az aszteroidától. Amúgy eléggé olcsók ezek a drónok, de sajnos ha egyszer kiengedted őket, akkor onnantól már nem tudod visszarakni a raktérbe a kis jószágokat.
Megéri, lesz helyed is Cobrában, használd őket! <#awink>#awink>
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.04.16. 19:53:28
Keresnem meg nemkell, ez a rendszer nekem tökéletes bányászni 😊
Itt szinte csak a legdrágább anyagokat találom.
Amugy azértis mentem rà erre a bányászatra, hogy végre elkezdhessek felfedezni, mert ez érekelne a legjobban, de ehez kell egy jo hajo, meg még egy rakás pénz felszerelni rendesen.
Ezen a fullos szkenneren rendesen ledöbbentem mennyibe kerül. 😊
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Én a 14 i orionis rendszert találtam, van vagy 10 gyürüs bolygo, meg van belt is asszem kettő, és mind pristine, es metallic is nagyonsok van, lehet válogatni :p
De jó, hogy tegnap upgradeltem a life support modult <#law>#law> Az 5 perceset cseréltem 10 percesre, ami azért jó, mert landolásnál csak 4 percem maradt.

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.04.16. 19:08:36
De majd szerdán a szabadnapomon meglátom mennyit tudok lefaragni belőle....<#boxer>#boxer>
Számomra a Solo Play és a Privta Play... hát nem is tudom, kicsit csít szagú - saját vélemény, elhiszem, hogy sokan nem így gondolják. Szerintem ha bounty van rajtam, ezért solo-ban nyomom hogy leteljen, ezzel elkerülve azt, hogy levadásszanak nem fair. Ez csak egy példa. Pont azt a veszélyt veszi el, amit a játék neve is sugall, így nincs adrenalin, vagyis csak töredéke.
Én azt mondom, hogy ha egymás közelében játszunk, akkor tudunk segíteni egymásnak (akár bányászatban, akár küldetésekben). Rúgjuk szét a seggüket.
8 napod van visszaérni, ami napi 2.500 fényévet jelent. <#dumcsi>#dumcsi> Az azért nem gyenge. Remélem sikerülni fog, de szerintem hetente-kéthetente kitalálunk valami okosságot, szóval lesz csapatjáték mindenképpen.
A huttonban benne vagyok, bár még kétséges, mert szombaton airsoft meccsem lesz, vasárnap meg valszeg az új vasárnapi nyitvatartás módosítás miatt dolgoznom kell (bolti biztonsági őr vagyok). Szóval nem garantált a részvételem. Az se biztos hogy hazaérek addigra 😄 Még több mint 20.000 fényévre vagyok a Sol-tól xDDD
1. Te is csak akkor tudod megvédeni őt, ha együtt vagytok online
2. Ahogy olvasom Cobra MkIII az űrhajótípus, azért ott van idő, nem 5 mp alatt esik szét
De okés, ha nem hát nem.
Kicsit más:
Akkor Hutton Orbital jövő hétvége mehet?
Csak furcsálom hogy bányász hajóra felfedező modult rakni.... olyan mintha egy harcos pitonra raknánk egy prospector limpetet.... Bányászat mindig a lakott övezetben történik, ott pedig az esetek 80%-ában ismert a csillagrendszer. Úgyis olyat kell választani amelyikben van állomás is, hogy kelljen ugrálgatni az eladás miatt. Azok a rendszerek meg majdnem mind ismertek, megvvannak az adataik.... persze csak majdnem mind.... én is találkoztam már nem 1-2 olyan rendszerrel ahol semmit se láttam csak az űrállomást, közben meg egy gyűrűs bolygó körül keringett.... lehet hogy pont az lett volna egy bányászati terület 😛 Ilyen szempontból lehet hasznát venni egy szkennernek, de én nem vesződnék vele a többszáz ismert rendszer mellett..... de... ki mit akar, úgy csinál 😊
Detailed surface meg tobb mint az egész cucc egyben
1: nem biztos hogy pont akkor van online
2: mire odaérsz az sok perc és van hogy 5 másodperc alatt megzabálnak minket,
3: én valószínűleg Pythonnal fogok menni 😉
4: pont a vérpistikék miatt nem játszok open play-ben <#banplz>#banplz> (de érdekes módon az NPC-k is okoznak meglepetéseket.... volt már hogy 3 Anakonda támadt rám...)
A T7 azért nem kedvelt, mert csak 4 kicsi hardpoint van rajta, és nem fér rá kettes méretű bányászlézer (és esetleg a hármas, ha az is jön)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.04.16. 08:01:14
Egyéb híreinkben, kinyíltak a gátak, elkezdtek dőlni az infók a 2.1/1.6-ról..
mai epizódban a pofozós ágyú és a sütős lézer
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.04.16. 07:14:18
iSS!
Bányászgattam, volt nálam 16 tonna, palladium, platinum, painite, mondom akkor irány egy állomás, mert aludni is kéne, majd holnap eladom.
Erre valami agyatlan kiránt, és 2 lövéssel leszed... egyből kiléptem.
Mégha teszemazt ellopná, vagy valami, de mért fáj neki hogy összekapartam több óra alatt ezt a kis pénzecskét?
áhh... nagyon felhúzott
Valami olyasmit simán elképzelnék, hogy leszállunk egy bolygóra és ott az SRV-vel valami úton-módon megjavítom.
Lehet vele javítani más hajókat?
Utoljára szerkesztette: Janicsillagasz, 2016.04.15. 18:09:23