23609
-
Norbertboy #11108 Mennyi angol tudás kell a játékhoz? Tetszik nagyon, viszont félő, h nem boldogulok vele. -
#11107 Jól vésd észbe: ha véletlenül látsz __exquisite focus crystal__-t mint küldetésjutalmat, AZONNAL CSAPJ LE RÁ! Iszonyú ritka, és kell az 5-ös power distributor fejlesztéshez!! Én mellesleg jó sok kreditet is adnék érte, ha valaki nem tart rá igényt, szóval ezt lehet felhívásnak is tekinteni, maszek pénzkereseti forrás.
Egyébként a FSD fejlesztéseim végül jól sikerültek, minden használatos hajóm minimális eltérésekkel +50%-ot kapott, így még a lomha agyonpáncélozott tankok és anyahajók is nagyon kellemesen tudnak már közlekedni, kerekítve:
FDL: 11 -> 17
Python: 13 -> 19
Anaconda, Imperial Eagle, és a Jaquest megjárt Cutter teher/felfedező konfig: 17 -> 25
A mélyűri felfedező Asp konfig pedig 33-ról a hihetetlennek tűnő 49-es ugrótávra tett szert És még az egyéb súlycsökkentő ápgrédek nincsenek is rajta.
Aki eddig nem tette meg, nagyon ajánlom azonnal ráhajtani a FSD fejlesztésre, mert onnantól hogy megvan, a közlekedésnél rengeteg időt lehet megspórolni. És meglepően egyszerű a hozzávalókat beszerezni! Fél nap alatt megvolt 16 adag!
-
#11106 Hát a változatost azt akkor rossz helyen keresi a kedves tömeg -
#11105 hehe itt egy haver adott egy kezdonek 40tonna goldot hogy konyebb legyen az indulasa a jatekban, en csak figyeltem, aztan amikor egyik kidobta masik felvette neha maradt egy-egy gold amit en szedtem fel ;) erdekes volt mivel akkor meg nemvoltak limpetek scoopolni kelett
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2016.08.14. 17:23:54 -
TokraFan #11104 Az lehet, de az NMS masszívan az első még mindig! ;-) Ez egy dolgot bizotsan jelez, a játékosok tömegei igénylik a felfedezésre váró, _változatos_ világokat! Remélem a Fromtiernél is figyelnek erre...Ha van eszük. -
#11103 Negatív. -
Norbertboy #11102 Magyarítás van a játékhoz? -
VJP #11101 Furább sztoriból is lett már házasság 3 gyerekkel!
Várjuk a folytatást! -
#11100 Ez már szelerem :) Remélem sokáig fog tartani és gyermekeiteket a találkozási ponthoz legközelebbi naprendszerről nevezitek el :) Majd megszokja hogy CA180-XyG :)
Na komolyság. Néha tényleg nagyon kicsi a világ. Még évekkel ezelőtt multiban toltam egy nemzetközi szerveren Falcon 4-et. Semmi extra nem volt kikötőtámadás amit már körbevettek az USA/ENSZ csapatok. Mi biztosítottuk 16osokkal a légteret, de már nem nagyon volt kit védeni, ezért elmehettünk szabad vadászatra. Egy idő után észrevettem egy pontot ami füstöt húzott. Egy B-52es volt álló egyes kettes hajtóművel. Ballagott hazafelé. Kérdeztem tőle "nagy testvér, kell kíséret?" Mire mondta hogy az jó lesz kis testvér, mert a navigáció nem nagyon megy. Adtam az irányt és cseteltünk. Kérdezte ki vagyok, Mondom Zsolt, pestrű :) Erre azt mondja bassz, én meg Feri Debrecenből :D -
Fenimor #11099 -OFF- Űrrandevú! Tegnap éjjel valahogy nem jött álom a szemere, gondoltam, megyek tolok pár küldit a Birodalomnak. Épp "Cubeo" környékén kolbászoltam mikor is, ki-"ID"-zett valaki. Láttam ám, ez bizony hús-vér ember! Jött is tőle az üzenet: "I do not want to fight with you!" Na, mondom ebből mi lesz? Én egy harcra kimaxolt Birodalmi sassal voltam, "Ő" egy Diamondback Explorer hajóval. A harci rangja gyenguszka volt, gondoltam itt nincs mitől tartani. Következő üzenet: "Just want to chat a bit!" Mint kiderült, az illető hölgy volt. (Cmdr Miriyan) Innentől lefordítva! Szia, Miriyan vagyok Új Zélandról! Üdv, én Zsolt, Magyarországról! "M" Hú, az a világ másik vége! "Zs" Hát, te sem épp itt vagy a közelben! "M" Bocs' hogy kirángattalak SC-ből! "Zs" Semmi gond, ez csak egy játék. És ez így ment kb: 1/2 órán keresztül! Írtunk egymásnak sok mindenről, beszéltünk a +12 órás időeltolódásról, Kinél milyen az élet stb... Megtudtam róla hogy 23 éves és "Westport"-ban él, egy kis kertvárosban. Imád szörfözni, ott egy szörfös clubbot üzemeltetnek a családjával. Szereti a csillagászatot, innen a játékszeretet. Furi volt ez az egész szitu, a világ két pontja, bent egy játékban, csetelünk egymással! A bájcsevegést 3 kiugró hajó szakította meg! Nem tudom, valahogy felelősséget kezdtem érezni a kis hölgy iránt! Megvédem én bárkitől, jöhet konda, akárki... De a zöld jelek a radaron arról árulkodtak, nem lesz itt semmi gond. Jöttek, monitoroztak, közölték minden rendben, elugrottak. Mi meg nyugtáztuk, nem kellett szétrúgni egy kalóz segget sem. Barátnak jelöltük egymást, egyenlőre nem erőltetjük: Skype, Facebook... kapcsolattartást. Így izgalmasabb, találkozzunk néha egy-egy "űrrandin". Ui: Azért csak remélni merem, nem egy szőrös, kockakrapek volt az illető! -ON- -
#11098 Mégis sokan összevetik, és hogy semmi különbség nincs... Vicc
De meg is érdemli aki megvette/megveszi ezt a tulárazott valamit.
Lenne benne jo ötlet, csak semmit nem sikerült ebből átadni
Ha meg indie, akkor árazzák is ugy. Semmi bajom nem lenne, ha ugy lenne árazva, és nem egy AAA játékba kerülne.
Tegnap már totál kiverte nálam a bizzositékot az, hogy egymàs seggében van minden bolygo, és hogy kb mindenhol van élet. Ha ritkább lenne, tényleg jobban örülne az ember neki hogy talált, és jobban körbejárná. Igy viszont tudva hogy tökmindegy merre megyek, lesz minden mint a másik bolygon, csak max kicsit máshogy néznek ki.
Ni de én asszem itt befejeztem a témát, mert annyit se ér az egész hogy beszéljek rola. -
#11097 Ami külön mókás, hogy a Starbound és az Elite a Steamen top10-es lett hirtelen :)
Buboréklakók: legyetek barátságosak a színes világból érkezőkkel :) -
TokraFan #11096 Egyetértek! -
Yserac #11095 Elite alá ilyen negyedéves vagy féléves kiegnek rohadt jó lenne, tolnám. De mint önálló játék, ehh. -
TokraFan #11094 Ez egy 18fős stúdió, amiből kb. 10fejlesztett ténylegesen. A Frontiernél meg dolgozik kb. 150 ember. Ez egy indie cím, nem vethető össze az Elite-el. Megfelelő szakember gárdával meg lehetne ezt jól csinálni, csak senki nem akarja. Normál esetben nekem nem hiányzik, de ha már az Elite-ben is ott a 4 milliárd csillagrendszer, akkor ahhoz a tökegyforma megjelenítés sem passzol, az legalább annyira irreális sajnos. Valami középút kellene. -
#11093 Hát ilyen minőségben inkább ne legyen ilyen procedurális generárálás. A végeredménye a sokszor nem stimmelő és igen fura képzödmények, ez igy elég kaki. Amig nem tudnak ilyet rendesen csinálni addig inkább ne. -
TokraFan #11092 A játék nem rossz, de az NMS nem szimulátor! Alapvetően maga a technológia az, ami itt lényeges. A procedurális generálással életet lehet vinni az űrszimekbe, ha rendesen ráálnának végre a fejlesztők. Sajnos a Frontier is itt szúrta el. Az Elite messze jobb játék, eleve nem hasonlítható mert az egyik egy kimondottan arcade game, a másik egy komoly szimulátor. Viszont ha az Elite-ben is változatosabb lenne a bolygók generálása, netán valami élet is lenne néha rajtuk, akkor hosszabb távon sem fordulna unalomba az un. "felfedezés", ami jelenleg csak abból áll, hogy "goto/scan" és az elrendezésen kívül semmi más érdekes nincsen sehol, minden tökegyforma. Újra csak azt tudom mondani, a kettőből kéne gyúrni egy igazán jót.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.08.13. 22:14:56 -
#11091 Ugyanez a véleményem, de sajnos az emberek az arcade cuccokat szeretik. Nem értem mit esznek rajta. Persze ízlés kérdése. -
#11090 Oooh eza no mans sky... :)
Egészen aprocskát kezdtem valami jot latni benne, mikor megláttam, hogy a rendszerek ugy vannak benne, higy egymàs nyakán van3-4 bolygo ürallomasokkal, és ennyi. De tényleg annyira egymáson hogy szinte átköpnél. Naneee meg a bugyuta fizika, és ezek a dandom generált bolygok... Vicces, mint egy régi jatek, ahol nem stimmelt az objektum a talajjal, a változatossàg az kimerül abban hogy zöld vagy piros vagy sárga a növényzet, az állatok egy kaptafa mind, max mas kicsit a testük a fejük, de van ugy 3-4 fő tipus, ennyi. Sajnos annyi sebből vérzik a cucc, hogy az embertelen.
No yt-on megnézem mi vár a galaxis közepén, aztán soselássamtöbbet.
Még arcade cuccnak is gyenge, aki meg fogékony az ürkufatàsra, a scifire, az sirva fut ettől, pedig kinek màsnak készült ez? -
#11088 Jó érzés elsőre olyat dobni a multi Asp-on, hogy 24-26-ról 35-38-ra nő az ugrótáv Már csak a másikon, a felfedezőn is ilyet kéne. Bár arra félretettem pár próbálkozásnyi anyagot. Meg azt is elő lehet adni hogy ha ez marad a legjobb fejlesztés, akkor majd átszerelem őket egymásra. -
#11087 Az első PC-s elitben amivel játszottam anno 89 körül , abban volt menekült szállítás másik bolygóra.
-
Janicsillagasz #11086 Az lenne még a király a játékban hogy ha beleraknának 1-2 szupernóvát :D Pl kipukkan a Betelgeuse. (bár elméletileg már kidurrant, csak ugye még nem ért ide a fénye így nem tudunk róla....). És jön a hír játékban hogy megsemmisült az XY rendszer, a szomszédos RT rendszert evakuálni kell, a pusztító robbanás 2 hónap múlva odaér.... és itt lehetne egy személyszállító CG is, kiürítés miatt minden felszerelés aprópénzért kapható meg minden :D
Utoljára szerkesztette: Janicsillagasz, 2016.08.13. 14:14:55 -
#11085 Ott van a CG leírásában, hogy "deliver combat bonds", tehát conflict zone-ok vannak. -
#11084 Ezt az új CG-t néztétek? Jó hogy egymásnak esett a föderáció és a birodalom, de ezt ott hogy játsszák? A nav bójánál kell csónakázni, vagy egy HAZ-RES ahol ölik egymást, vagy a rendszerben mindenki mindenki ellen? -
#11083 Szerinted amikor megjelenik a séta, nem lesz aki hegymászó versenyt fog tartani az Olympus Mons-on? :) -
#11082 Bolygó sarkvidéktől sarkvidékig (bázis - bázis) SRV versenyek is voltak már - sokan játszanak mindenféle játékot :)
Hammers of Slough-ék minden héten tartanak játéknapot. -
Fenimor #11081 Ha lehetne benne gyalogolni gondolom azt is kipróbálná valaki! -
#11080 Nem mazochizmus, játék. Ő úgy gondolta, hogy így játszik :)
Imperial Eagle is járt már Beagle Pointon, és több, mint 7 hónap után múlt héten dokkolt Jaques-on. -
Fenimor #11079 Nemes gesztus! Azért milyen mazochista már, aki nekivág egy szidével a mély űrnek? -
#11078 A Distant Worlds expedícióban a Rock Rats azért alakult, hogy egy Sidewindernek segítsenek eljutni Beagle Pointra - mivel SRV-je nem volt, így ők szétlövöldözgették neki a kavicsokat, hogy tudjon gyűjteni ugrássegítőt.
-
Fenimor #11077 Nem túl elegáns, de praktikus! Bolygófelszínről konténereket felszedni "srv" nélkül.
-
#11076 Nem CG, csak megnyílt az is az állomáson - a javítási CG sikere miatt szépen bekapcsol az összes szolgáltatás.
Szerintem én ott fogom megszerezni a felfedező Elite rangomat, illendő lépésnek tűnik.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.08.12. 09:40:39 -
Janicsillagasz #11075 Wut? Felfedezési CG van vagy mi? Bár mindegy, ahhoz még kevés időt töltöttem kint hogy leadjam... -
#11074 Jaques-on már le lehet adni felfedezési adatokat, és beindult a Shipyard is.
Valamint újra konfliktus van a Birodalom és a Föderáció között, persze egy barnacle rendszer miatt. -
#11073 Jaja, őt még nem a facegen csinálta. (És Arissa is helyes.) Erről jut eszembe, a minap rájöttem arra is hogy Elvira, Liz, és még Héra is szinte teljesen egyformák. -
Janicsillagasz #11072 Ja ezt lehet valami hentai-ból formálták :D -
Fenimor #11071 Egyetlen szépség! Aisling Duval -
nibron #11070 van valami jó módszer a chemical manipulators megszerzésére? szerencsétlen t-s hajókat már halomra lőttem. -
#11069 Hát, az ezzel kapcsolatos fenntartásaidat szerintem a blog szerkesztőjével oszd meg, nem valószínű, hogy ezt a topicot olvassa :)
amúgy ez egy bő évtizedes futó poén a neten, kár belemenni -
#11068 Ááá, ezeknek a túlnyomó része erőltetett, csak egy-két kép néz ki tényleg nőnek. De miért feltétlenül leszbinek bélyegezte őket, csak szimplán csúnyák