23609
-
#11148 Tényleg túl hamar került ki, ezért (nem elég) gyorsan priváttá is tették :)
Mirror
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.08.18. 05:24:20 -
silverchain #11147 Király, egy Farragut BC-re benevezek, mennyibe fog kerülni, 2 milliárd?:) -
#11146 Szívesen! Mondd meg Micsurinnak a Prohardveren hogy a hajója felszállt, és újra le kell hívnia ahhoz hogy vissza tudjon ülni bele! -
#11145 Köszi! -
#11144 Ezen az állomáson csak olyan hajtóművek vannak raktáron, amik túl kicsik a hajódhoz. Odébb kell állnod, vagy elkönyvelni a 4A árának 10%-át veszteségként.
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2016.08.17. 20:35:57 -
#11143 Most adom el a Cobrámat.Mindent szedek le róla, mivel azt olvastam,hogy így több pénzt lehet kiszedni belőle mintha rajtahagynék mindent.A 4A Thrustert nem tudom lecserélni kisebbre.Amikre tudnám mind ki van pirosítva, és egy felkiáltó jel van ott.Van ötlet valakinek? -
TokraFan #11142 Le is szedték... -
TokraFan #11141 Hehe, egyik oldalon egy T-1000 -
#11140 Hu, frankók az uj belsők, kivíncsian várjuk az uj peccset ;) -
#11139 és egy művészeti album - nézegetnivalókkal (új hajók, ilyesmik) -
#11138 ezt valószínűleg kicsit hamarabb rakták ki - csak a sajtóbemutató volt meg, a publikus nem...
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.08.17. 16:54:42 -
#11137 csütörtöktől vasárnapig 10-14:30 CET (nálunk ugyanennyi ha minden igaz)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.08.17. 10:24:32 -
#11136 Mikor lesz a gamescom nagy bejelentés?nem találom a redditen meg a news-t kitöröltem.köszi előre is -
#11135 Egenn, épp azértis csinàlok most màst, egyelőre még a sag A*-t heverem kifelé :)
Meghàt annyi de annyi minden van a jàtékban amit ki kell probàlni.
Most a hazres-highres ekkel elvagyok egenlőre.
Ferdét kéne tuningolni, de az a csekélyke ugroja mindig elrettent hogy elinduljak :) -
#11134 Ezt nemhogy hosszú- de még rövidtávon sem lehet úgy csinálni hogy minden figyelmedet erre fordítod. MUSZÁJ közben valami mást is csinálni pl fél szemmel filmet nézni. -
Janicsillagasz #11133 Itt ülök a székemben. Egyik kezemben egy pohár jéghideg kóla, másikban egy pohár finom Maker's Mark.Bámulom a monitort. Repkednek a csillagrendszerek, egyik szkennelés a másik után. M osztályú csillag, aztán még egy, majd egy K, egy L, K, F, A, víz világ, kőzetbolygó, gázóriás, héliumóriás ésatöbbi... Aztán rájövök: ROHADT UNALMAS! :D Felfedezők! Ki akar találkozni valahol egy sörre? Mert én már még minden csavart is megszámoltam a hajómon :D -
#11132 Ez tényleg jobban hangzik. De kicsit talán túlbuzgóak voltak, ugyanis nem hiszem hogy amihez most nincs további szint az később lesz. Ezzel így most pl a multi-cannont felhozták a beam szintjére (sőt még jobb is ha van rajta incendiary és corrosive effekt), azaz dolgozott a kiegyenlítésmánia. A beamhez is járnia kellene egy overcharged 5-ös fejlesztésnek, amivel meg tudná tartani a relatív pozícióját. Vagy mondjuk egy olyan spéci effektnek amivel (- részben -) áthatol a pajzson.
Küldetéseknél nem vettem észre hogy a szokásosnál többen jönnek, pedig az új 20-as határt eddig is mindig nagyon megközelítettem. Azt viszont nagyon utálom, hogy szintén újabban meggondolják magukat, és módosítgatnak a célállomáson. B+, én azt akarom teljesíteni amire szerződtünk az elején Direkt ellenőrzöm hogy ne több tíz(pláne száz)ezer Ls-re legyen a cél, erre hát nem elküldenek a halál f.szára állandóan??!? Lehetne ez egy opció több pénzért, de nemá' ez legyen az egyetlen lehetőség (az eldobáson kívül)... Sovány vigasz, hogy emiatt legutóbb egy ilyen szép márványgolyóbisra kellett leszállnom. -
#11131 Szerintem van egy logikusabb az Inara-s adatokra - ugyanazoknak a típusoknak (pl. a Short Range Blaster, Sturdy Mount, Long Range Weapon, stb.) nagyjából ugyanaz az igénye minden elérhető eszköznél, így a közös részeket egyszerűen bemásolták mindenhova, majd ha elérhető lesz, akkor javítanak rajta. -
nibron #11130 nem hiszem, hogy a fájás van benne inkább az, hogy a 2.1-től a küldetésekhez tartoznak npc-k és elég nehézkesen kezelik le a dolgot már 20 küldetés esetén is. vegyél fel maximumot rendszeresen majd meglátod miről van szó. nekem már nem egyszer taskmanagerrel kellett kilőni, mert végtelen ciklusba akadtak az id-k. azonkívül ha 500ls-t sem tudsz megtenni jó fél óra alatt, mert állandóan kapod az id-t az már neked sem tetszene. hát így csinálták meg ezek a jó munkásemberek. nekem az a kedvencem, amikor már ugrok safe-be az állomáshoz és akkor szeretne kiszedni. az tényleg csak egyetlen feltétel lenne.
inara valszeg belső infót is használ. elég logikus.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.08.16. 11:07:33 -
#11129 Jájjj... már megint fájt nekik hogy valaki gyorsabban halad mint az átlag. Ezt sosem fogom megérteni.
nibron: nálam teljesen más van ha váltok (aztán ha visszamegyek Soloba, ott persze a régiek).
Más: az inara vajon honnan szopta azokat az infokat, hogy egy olyan fejlesztés mibe kerül, amit még egyik mérnök sem tud elkészíteni?? Például 3+ szintű beam laser? -
nibron #11128 az a szép az egészben, hogy azért nincs értelme átlépkedni más módokba, mert újabban ugyanazok a küldetések vannak az állomásokon, aztán meg lefigyelik, hogy melyiket vetted már fel és azt már nem adja be a másik módban. ergo nem tudod felvenni ugyanazt többször, meg kell várni míg változnak a küldik. természetesen lepróbáltam. a privát módot nem nagyon, de gondolom ott is ugyanúgy van. de az könnyen előfordulhat, hogy ha sokan vesznek fel küldiket, előbb vált. én átszoktam menni a szomszéd rendszerbe és bedokkolok valahová, megnézem ott mi van, és utána visszamegyek akkorra általában megváltozik. van amikor 2-3 kör után van tele a cargo, de így nekem jó. -
#11127 2.1 óta 20 a maximum, 50 volt. Farmolásellenes intézkedésként változtattak rajta.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.08.16. 10:41:07 -
#11126 Miaf... 20 küldetésnél nem lehet többet felvenni..?! Ez is valami "újítás", vagy én eddig nem jutottam el 20-ig sose?.. Pedig biztos volt rá példa.. -
#11125 Harmadik (negyedik...) verziónak ott van az, hogy belépsz néhány privát csoportba, és akkor még több instance-t kipróbálhatsz, ha már lottózni van kedved :) -
#11124 Az a kérdés hogy érti is e ami körülötte zajlik (persze én biztos vagyok hogy igen), mert Norbert szvsz inkább emiatt aggódik, van akinek ilyen igényei is vannak ;)
nibron: mégegyszer emeljük ki: annyiban azért igaz hogy jó az Open/Solo váltás, hogy így legalább kétféle teljesen különböző leosztás bejön. A másik jó módszer körberepülni az összes állomást, amik 5-10 percnél nincsenek messzebb.
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2016.08.16. 08:58:52 -
#11123 Hogyne lennél az? Játszol és jól szórakozol, nem? -
Janicsillagasz #11122 Én 0 nyelvtudással kezdtem neki és nem is vagyok sikeres :D
Utoljára szerkesztette: Janicsillagasz, 2016.08.16. 06:26:43 -
nibron #11121 teljesen felesleges kilépkedned. már rég nem így működnek a dolgok. vársz egy picit, magától megváltozik. illetve, időnként azért bele kell nyomkodni, mert azért nem interaktív a felület. valszeg úgy van ahogy andrás is írja, ha sokan veszik fel, előbb vált. -
#11120 Na végre megkaptam az elsőt!.... ....és ott lenne egy másik is, csak ahhoz nem elég a cordial se..
Amúgy szerintem az ilyen híres helyeken mint Sothis, azért lehet gyorsan pörgetni, mert mindig sokan vannak ott. Most hogy jobban visszagondoltam, Robigo is olyan volt, hogy estefelé kezdtek gyorsabban jönni az újabb küldik, előtte viszont fél óra is kellett.
De most én egy tök átlagos névtelen helyen vagyok, itt nincs olyan forgalom hogy folyamatosan generálódnának az újabb és újabb insták. Aztán meg ki tudja...
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2016.08.15. 22:27:11 -
#11119 Sothisnál nekem müködik igy. 10 perc alatt televan a konda max -
#11118 Azt csinálom mindig, de én úgy tapasztalom hogy egy adott rövid időben csak kétféle leosztás van: egy Open és egy Solo. Az Open függ attól is hogy hanyan járnak épp arra. Hiába váltogatnék, ugyanaz jön vissza mint előtte (korábban Robigonál is ez volt), vagy sokáig kell várni. És nem egy kellene, hanem minimum 6... belegondolni is rossz.. És ez is még mindig csak arra elég hogy minden hajó EGYET próbálkozhat... Tehát hosszú távon azért talán nem árt itt kiépíteni a jó alapokat, onnantól kezdve nagyobb esélyem van.. -
#11117 Nyomjál pár solo-open váltàst, nekem mindig bejön, ha nemis elsőre, masodjara, de lényegesen előbb talalsz megfelelőt minthigy megteremtsd a feltételeket. Előbbutobb ugyis bedob egyet ami megfelelő -
#11116 Ez igazábol inkább azt jelzi, hogy uborkaszezon van, semmi más nincs most -
#11115 Na most már a pofám leszakad: a 3. darabot megint egy másik rendszerben adták volna - ha cordial lennék velük és lenne 72T helyem.. -
Tirion #11114 az összes bolygó ugyanaz, csak más a színe :S fél nap alatt kuka -
#11113 : Egy olyan helyen vagyok, ahol 7-ből 6 frakció boomban van (állítólag ez növeli az exquisite focus crystal találati esélyét). Erősen küldetésezek mindenkinek nehogy a barátsági mutatón múljon ha olyan feladattal akarnak kristályt adni. Erre mi történik?? Az egyik célpontrendszer frakciója adna ilyet, persze hogy velük még semmilyen kapcsolatom nincs... Aztán a második: adnának végre itt is, csakhogy kell hozzá 90 tonna hely. Rohanok rendszeren belül felszerelni egy Type 6-ost, de mire visszatérek 10 perc múlva, a küldetés már eltűnt..
Amúgy a bizniszelés úgy látom mégsem működne, mert a materialoknál nem "jettision" van, hanem "discard", szerintem ezek nem maradnának hátra újra felszedhető cuccként, csak eltűnnek. -
#11112 Refundban is masszívan az első még mindig. -
#11111 Janicsillagasz kolléga is minimális nyelvtudással kezdett neki, és egész sikeres. -
#11110 Hát ha érdekel a scifi, ürkutatás, ilyesmi, akkor szerintem találkoztál már a nagyrészével, nem hiszem hogy gondot okozna. -
#11109 Minimális. Az elején a kulcsszavakat kiszótárazod és kész.