ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Visszavonom! Most néztem meg a videót. Ez mi az isten? Ezzel még nem találkoztam! A capital ship alatt azt hittem hogy Federal Corvette vagy ilyesmi... de ez.... ez nem hold! Ez a halálcsillag!
De ez amúgy hol van? Én elég sok CZ-ben voltam már de még sose találkoztam vele.
Attól se kell nagyon tartani, egy Vulture-al már lazán le lehet gyűrni bármit (ha egyedül jön 😄 ), de ha befoglaljuk a CZ-t akkor jöhet bármi, rámegyünk vagy 15-en és nem tart ki fél percig se 😄 Ilyen esetekben egy óra alatt össze lehet lövöldözni 5 milla vérdíjat is <#taps>#taps>
Meg a Conflict Zone-ok, ahol szkennelni se kell, csak választás után a pirosakra vadászni 😊 Aztán szaladni, amikor befut az ellenséges oldal capital shipje...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Amúgy low resource site-on a legegyszerűbb az elején gyakorolni, bár nincs akkora fejpénz, mert csak kis hajók vannak. Aztán jöhet a high, meg az hazardous. A hazardous-ban nincsennek rendfentartók, ott már magadra vagy utalva. Cserébe nagy hajók jönnek inkább.
A rendfentartók esetén érdemes megvárni, amíg elkezdenek valakit lőni, aztán nekimenni szkennelés után. Azt is figyeld wingben vannak-e. Egyiket lövöd, a másik addig szétszedhet.
Hazardousban egyedül meg kell várni, amíg megtámadják valamelyik bányászt, akkor kisebb esély van rá, hogy rádfordul. Legalábbis az elején.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Én láttam közvetítésben olyan kis PVP csatahajót, ami ha az összes fegyvert beindította, akkor még a létfenntartó is lekapcsolt - 7,5 perc elég megnyerni egy csatát, ha meg nem, akkor úgyis mindegy. A jó energiagazdálkodás életet menthet.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Amúgy az energiefelhasználás számomra még mindig nem teljesen érthető. Azt vágom hogy ha túlmegy a 100%-on az adott használás, akkor leáll a hajó. De egyszerre úgyse használok mindent. Nem használom egyszerre a FSD Interdictor-t és a kill warrant scanner-t és akkor még a fegyverzetet sem használom, de tök mindeg a kombinálás, egyszerre úgyse használok sose semmit. Ilyenkor nem a "RETRACTED" energia a mérvadó? Mert a "DEPLOYED" az csak az egész egyszerre történő használását mutatja, nem? Valaki magyarázza már el 😄
Eddig pl nem bírtam (inkább nem mertem) felrakni a fullos FSD-t a Vulture-omra, mert a DEPLOYED túlmegy a 100%-on, viszont a RETRACTED még csak 70%-on van..... (Coriolis-ban).
Viszont mivel fix fegyver, így nagyon gondosan kell vele célozni. Inkább odamenni az ellenség mellé és közelről belenyomni, mert ha mellé lősz, akkor egyrészt drága a lőszer, másrészt iszonyat hamar kifogy. Én pl nem is pocsékoltam kicsi hajókra, inkább a nagy dögökről vakargattam le vele a pajzsot.
Utoljára szerkesztette: Janicsillagasz, 2016.04.20. 07:48:40
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.04.19. 20:45:52
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
A beaconnél megjelenő hajókat természetesen befolyásolja az adott rendszer politikai és biztonsági helyzete. Nem túl rég volt egy szép hosszú adás a háttérszimulációról a hivatalos ED csatornán, ott bepillantást engedtek a finomságokba - nagyjából minden mindennel összefügg.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.04.19. 08:05:04
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2016.04.18. 22:40:24
jobboldalt functions / reboot systems.
Asszem 1%-ra feltornássza, onnan csak idő és szerencsre kérédse, hogy továbbhaladj.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2016.04.18. 22:38:41
Ja igen, majdnem elfelejtettem. Még annyi, hogy valami szabályozza azt, hogy a Nav. Beacon-nél milyen NPC-k jelennek meg? Pl. hogy az adott rendszerben anarchia van, vagy akármi ilyen befolyásoló tényező?
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.04.18. 21:47:05
Hát akkor asszem futok még pár kört, mert ez így kevés lesz 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Szóval a Fuel scoop, ADS + DSS (utóbbi elhagyható) és az FSD a legfontosabb.
Utoljára szerkesztette: Janicsillagasz, 2016.04.18. 16:41:31
A felfedezéshez elengedhetetlen egy nagyon jó Fuel Scoop, amivel tankolhatsz a csillagokból. E nélkül el se indulj, különben lerobbansz. Utána természetesen a felfedező szkenner, amiből érdemes az ADS-t megvenni (Advanced Discovery Scanner - értéke 1.500.000Cr!), ez azért jó mert az EGÉSZ csillagrendszert látod vele, nem kell vakon tapogatózni hogy merre is vannak a bolygók.... Hafontos a szerzett pénz, akkor vásárolj még egy DSS-t is (Detailed Surface Scanner), mert ez minden felfedezési adatért +50%-ot fizet! A legjobb FSD is hasznos, a nagy ugrótáv miatt... lényegében ez a legfontosabb, a többit eldöntheted hogy akarod.
Az én hajóm így néz ki, bár amint láthatod ez több mint 8 millióba került. Esetleg a fuel scoop-on lehet spórolni. A 3A-s modul is bőven elég és csak a harmadába kerül a 4-es méretnek....
Ha nagyon fontos a pénzkeret, akk ilyen egy minimális hajó.
Ha felfedezésbe vágsz, javaslom elsőnek gyakorolj a majomketrecben, keress olyan rendszert aminek nem ismered az adatait és ott nézz körül, gyakorold pl a fuel scoopolást, mert nekem legelsőre sikerült megsütnöm a hajót 😄
Utoljára szerkesztette: Janicsillagasz, 2016.04.18. 16:36:13
Mi kellene egy jó felfedezőhajóhoz? meg legfőképp mivel jó menni?
Cobra mkIII asom van jelenleg, meg ugye a felszerelés benne, szóval nemistudom, 2milla körül leehet minden
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.04.18. 11:46:57
Grabowszki! Remélem hétvégére hazaérek, már csak 16.000 fényévre vagyok, ma este is megpróbálok lefaragni belőle olyan jó 1-2000-et, mint minden este, csütörtökön szerencsére szabadnapos leszek, akkor talán sikerül hazaérnem. A Hutton látogatásra kizárólag vasárnap délelőtt érek rá (de még nem tudni hogy dolgozok-e), és ha ráérek, akkor olyan 9 órától, ha mégis dolgozok, akkor olyan 13 órától érek rá..... Privát TeamSpeak szobát tudok nyújtani a közbeni beszélgetéshez 😊
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Én nem megyek ki mostanában még egyszer oda, és valószínűleg most hétvégén nem is leszek gépközelben.
Engem érdekel a játék RPG része is, a legtöbb eddig játszott játékban választottam oldalt, és lehetőségeimhez mérten próbáltam hű maradni hozzá - bár az eddig választott frakciók / cégek / klánok el is nyerték a tetszésemet, ami jelen esetben még nem valósult meg. Nézegetem ezt a Power Play-es dolgot is, ez viszont nagyon érdekesnek tűnik számomra, bár vajmi keveset tudok róla. Ma talán sikerül kicsit jobban beleásnom magam a témába.
Dzsini! A Hutton Orbital-os látogatást a héten meg tudjuk rendezni? Mármint hogy... Jó lenne, ha te irányítanád a népet, mert ugye te már voltál ott, meg tapasztalatod is van benne, stb., - neked jó lenne a vasárnap?
A birodalom annyiból szebb hogy legalább nem csinálnak titkot belőle. Szívem szerint a függetlenekkel lennék, de azok is bőven megérik a pénzüket 😊
Még nem álltam be sehova, de esélyes a birodalom. Egy fokkal kevesebb a képmutatás 😄
A segítségemet én is fel tudom ajánlani ha valakinek védelem/partner kell. Nem vagyok valami nagy szám, a konda már azokkal a fegyverekkel van amiket akarok, de még bőven van mire invesztálni. Igaz csak 290 tonnát viszek. Hogy is fogalmazzák ezt cizelláltan? Leginkább az szürke zónában mozgok 😊
Pont ez a szabadság ami annyira tetszik benne, nem fogja senki és semmi a kezem, ugy szorakozom ahogy nekem jó 😊
Mostis azért bányászkodok hogy szerezzek pénzt egy jo felfedezőhajóhoz.
Megtehetném ezt fejvadászkodással is, de most ez tetszik. Ahogy belerepülök egy bolygo gyűrűjébe, az a láfván mindig lenyűgöz. Aztán meg ahogy ott vagy a nagy kavicsok között a csendben egyedül.
Lehet egy kérdésem? Kinek melyik frakcióhoz húz a szíve? Én jelenleg a Föderáció területén mozgok, de nem érzek különösebb vonzalmat irántuk. Elolvastam mindegyik frakció leírását, deee... egyik sem fogott meg valamiért.
(plusz érdemes megnézni, hogy milyen idős az információ, ezt is a játékosok töltik fel adatokkal, így elavult is lehet)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.04.17. 11:45:51