ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Elite Dangerous: Horizons patch 2.0.08
Greetings Commanders,
We have an update on the way this morning. We expect the servers to be offline for up to a few hours. The servers will be offline starting from 10AM BST, and we’ll keep you updated we progress.
Here's the changes for this update...
Game Changes:
Fixed showing expired bounties in local news reports.
Fixed 'Vehicle maintain horizon camera' feature also affecting ships
Oculus Store:
Improved information during registration.
a fórumon mindig kiemelve megtalálod, ha épp valami történik fejlesztői oldalról
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
iSS!
Node jelentem, elindultam, 100fényévre vagyok még csak a civilizátiótól, mert elég sok rendszert teljesen feltérképeztem surface szkennerrel is, no ezek között szortíroznom kell, mert így soksok év lesz mire odaérek 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Ugye a kis Cobra MkIII-al repkedek már egy ideje, de lassan szeretnék továbblépni. Jelenleg a harc fogott meg, de pl. munkahelyen bányászok egy Adder-el, illetve néha szállítgatok. A következő lépésre ugye Vulture-t gondoltam, de most néztem a táblázatot, hogy igazából lehet jobban megérné egy ASP Explorer, hiszem Vulture-ra ugyan felfér két Large fegyver, de az ASP-ra meg 4 small, és 2 medium, ami gyanítom nagyobb tűzerőt biztosít számomra.
Ki mire tippel? Melyik vasra kéne gyűjtenem?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
De néha csak a nekem tetsző rendszereket fotóztam, mint amilyen ez is: 3 Föld-szerű bolygó.
Csak ilyeneket fotóztam, nem éppen látvány turista vagyok, de pénzhajhász sem. Én a felfedezést szeretem, amikor találok egy szép kék csillagrendszert és nincs ott névtábla 😊
Pénzben fogalmam sincs hogy mennyit kellene kapnom, amint hazaérek, ígérem megírom 😊
Körülbelül 3.000 rendszert néztem át 2 hónap alatt.
Hát ja azzal van baj, de felkészültem hogy ugyis én keresgessek ilyet.
Ma lehet hogy csak a lakott terület vége tábláig jutok el, meglátjuk.
Amugy a tiedhez hasonlo setuppal indulok, én mondjuk nem vettem 1,6m ért pajzsgenerátort, meg fuel scoopbol se a legdrágábbat, hátha kicsit továbbtart akkor továbbtart.
Te mennyi pénzre számitasz a bulibol?
Meg ha esetleg rudnál adni néhány tippet mit erdemes megnezni utkozben, szivesen fogadom!
Nemis feltétlen ami pénzben éri meg, hanem látványra. Csillagködök ilyesmik
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Én ma estétől 2 napos szabadnapra megyek, remélem végre hazaérek, már csak 8.000 fényévre vagyok 😄 Esetleg ha gondolod találkozhatunk az úton egy pacsira 😄
Utoljára szerkesztette: Janicsillagasz, 2016.04.25. 16:08:32
Fegyvereket lehet meghagyom egy darabig es majd csak a belakott teruletek hatàràn lerakom, ki tudja...
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
iSS!
Úgy láttam, hogy egy bounty hunternek Arissa Lavigny-Duval rendszereiben fizetik a legtöbbet. Be is kell lépni őhozzá, hogy ez megtörténjen, vagy elég csak ott vadászni?
iSS!
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
iSS!
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.04.24. 16:01:12
Nem kell hozzá se belépni se semmi. Egyszerűen jár a 10% kedvezmény.
Ahogy én csinálom:
EDDB
- Station sells ships: Kiválasztod, hogy milyen hajó érdekel. (Fer-De-Lance)
- Station sells modules: Itt is adhatsz hozzá filtereket, én általában a legnagyobb elérhető FSD-t szoktam az adott hajókhoz. (4A FSD)
- Powers: Li-Yung-Li
- Reference System: Ahol épp vagy, ahhoz a rendszerhez viszonyítva fogja rendezni az eredményeket. (Bestii)
- Find stations.
Ezzel a beállításokkal megkeresi azt a rendszert, ami Li-Yung-Li irányítása alatt van ÉS lehet Fer-De-Lance-t kaptni ÉS lehet 4A FSD-t.
Mindezt úgy Bestii-hez való távolság szerint rendezi.
Mivel ez nem az Elite adatbázisából veszi az adatokat, hanem játékosok töltik fel, ezért nem mindig pontos. De egy 85-90%-os pontosságot simán adok neki.
szerk: érdemes a legfrissebb adatokat figyelni, azok szinte mindig pontosak.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2016.04.24. 15:25:20
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
... és kérhettek volna egy hajlított üveget a Saud Krugertől, ha már ők is részt vettek a designban 😊
No igen az ugrása az fájdalmas, de 4A Fuel Scooppal mire az FSD visszakapcsol, addig megtankolsz teljesen. Hangja nagyon jó, fordulni is jól fordul, de kb ennyiben ki is merült a Pythonhoz képest az előnyei.
Eláll a hangárban egy darabig simán, de az "A"-s pythonnak a közelébe se ér szerintem (persze olcsóbb is a fer-de mint egy python A setuppal)
Pár kép a "kicsikéről":
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Most jöhet a Fed Corvette, a rank már megvan hozzá, "csak" a pénz hiányzik.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2016.04.24. 12:19:05
Én luxus felfedezőnek használom, a közeli ködöket, látnivalókat nézegetem meg vele, és erre nekem megfelel.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

(a tiszteletére azóta is minden hajómat taxisárgára festem)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.04.22. 19:59:46
Gyűjtöm a pénzet, mert a konda sokba kerül (a katonai páncélzat önmagában 160 milka) , de ahogy ha jól emlékszem Dzsini mondta korábban hogy élni kell, mivel nincs végcél. Én már élek kicsit 😄
Ha összeszedsz egy áspisra valót az megvan 1-2 körből. És azzal már mehetsz messzire 😊 Bár pl Seaweed a gyémánthátúakra esküszik. És ez így van jól. Mindenki azt tesz ami neki tetszik.
Én amikor "felfedezek", mindent leszkennelek, amit érdemes. Ez alatt azt értem hogy ha a felfedezéssel foglalkozok, akkor a galaxy mapon csak a F-G-K-A csillagokat állítom be és azokat járom be. Ahol nincs kőzetbolygó és csak gázóriás / jég van, azzal nem is foglalkozom. Ahol már vannak kőzetek, azokat meglesem, még ha légkör nélküli kis fityfenék is... Szeretem az A típusú csillagokat, ott mindig olyan szép "kék" bolygók vannak 😊 Viszont ha utazok akkor csak szkennert nyomok a csillagrendszerben és ugrok is tovább. Ilyenkor CSAK a Föld-típusú bolygókért állok meg, illetve ha min 2 vízbolygó vagy ammóniavilág van a rendszerben (keverhető 1-1-re).
Már kint vagyok 2 hónapja, meglehetősen kíváncsi vagyok hogy mennyit fogok kapni. A bejárt csillagrendszerek száma elérte a 4.000-et. (még százmilliószor kell bejárnom ezt az utat és kész a galaxis, jöhet a következő xDDDD )
De nem birom ki, érdekel milyen is az.
Felfedezésnél attól függ, hogy mire mész rá - ha csak a pénzre, akkor már sokszor volt linkelve ajánlás és útmutató, hogy miket érdemes szkennelni. De ha csak pénzre mész, akkor a csempészetnél semmi nem hoz gyorsabban több pénzt.
Nem a pénz miatt, bár a konda egy pénztemető. A csempészet izgalma 😊
Meg kéne valami a két méret közé is (piton anakonda) szerintem. Az utasszállító hajóknak lesz értelme? Mert a beluga elég menőnek néz ki képeken.
Bár az utolsó csatám szórakoztató volt, 4 elit kobra ugrott nekem, jó harc volt <#taps>#taps> Még nem érzem a mélység hívását, de ha megjön elmegyek felfedezni. Olyan szép helyeken jártok. Már kérdeztem korábban, oké hogy átvizsgálunk egy rendszert, de minden bolygót érdemes leszkennelni? Vagy esetleg érdemes leszállni is amire lehet? Még utána nézek ennek a powerplaynek is. Az is érdekel 😊 Azt hiszem hogy ez így van jól. Ha tényleg jönnek a pecsek ahogy ígérve vannak, azt hiszem egy ideig még elleszünk ebben a világban....
Jani úr, ha jön haza szóljon hova kell menni, szívesen segítek. 😊
Utoljára szerkesztette: Gundark 1 1, 2016.04.22. 19:23:09
Na igen erre nagyon kell most majd vigyáznom. Remélem van megfelelő rendszer a majomketrec szélén Föderáció kézben <#confused>#confused>
Ha meg nincs okés terület akkor teli tankkal érkezek és meg sem állok 😄
Egyetlen dologra kellhet vigyázni, hazatéréskor egy békés, biztonságos rendszerbe kell érkezni, vagy szólni az Iridium Wingnek, hogy kísérjenek be.
21 fényév ugrótáv 2,2M-ért.
Pajzs helyére mehet egy AFMU javító is akár.
Kobra az nálam is stimmel, mert ahogy nézegettem érdemben ugrotávban előrelépést már csak nagyonnagy anyagi befektetéssel érnék el, asszem valamelyik asp, vagy valami nekem csillagàszati áru hajoval, ésmég fel is szerelni..
Mostmár van 2 millám, és igazábol a 2 szkennert kell megvennem, meg a fullos fsd-t, meg eladogatni a fegyverzetet, kws, shield boostert, meg suly miatt a páncélzetot is egy könnyebbre cserélem szerintem.
Gondolom ott a lakatlan semmiségben ugysem lesz aki belémköt talán.
De igy h te is fegyver nélkül vàgtál neki én is könnyebben állok neki
Ami egyébként egyáltalán nem hülyeség ha azt nézzük, hogy 3-4 millióból 22 fényévet ki lehet hozni belőle (amiből 1,5M az ADS), az én 43 milliós Asp-em csak 33-at ugrik, szóval nagyon is gazdaságos. 😊
Az én ugrótávolságom (Cobra MKIII-al) olyan 22 fényév (+16tonnás üzemanyagtartállyal nyomva is a súlyt....) de ha fogy az üzemanyag akkor valami 25 körül van a max. Nincs fegyverzetem, se utility egység. Így néz ki a hajóm: Felfedező Cobra