23609
1418743729.jpg
  • Tauri
    Hát ez egy nagyon jó kérdés.
    EVE ben kereskedőként kezdtem , majd kerbár majd kalóz ez volt a folyamat.
    X3 ban csak kereskedő majd pedig mindent lealázó
    Itt most kereskedő / felfedező amivel kezdeni fogom. Kíváncsi vagyok mi merre van, kell a helyismeret. Sok az új dolog, ezt pedig próbálom a lehető legnagyobb biztonságban tudni. Értem én itt azt hog ynem keresem a bajt, elég ha csak jön :) Közben jön a pénz, lesz tapasztalat és ügyességem. A végén szinte biztos hogy mocskos kalóz lesz belőlem de ez a végjátékom ahogy érzem.
    Utoljára szerkesztette: Tauri, 2016.08.29. 11:05:28
  • Roger6
    Melyik része fogta meg a kollégát?

Bányászat? Felfedezés? Kereskedés? Bounty Hunting? Kalózkodás? Kereskedés? Vagy egyéb?
  • Dzsini
    Az Open a "közös szerver" - ott bármikor összefuthatsz azokkal, akik szintén Openben játszanak - onnan ismered fel legkönnyebben, hogy a radaron üres háromszöggel/négyszöggel látszanak, míg a teli háromszögek/négyszögek az NPC hajók (plusz a nevük "CMDR"-el kezdődik).
    A Galaxis nagy, de "csak" kb. 20 ezer lakott rendszer van benne :) Ebből adódóan a játékosok azért szétszóródnak, de vannak "közösségi célok" (Community Goal), azok környékén mindig sok aktív játékost találni nyitottban (a Solo játék is ugyanez a világ, de ott nem futhatsz össze másik játékosokkal, akik lehetnek barátságosak vagy ellenségesek is).

A "többen egy hajóban" majd év végén, talán jövő év elején várható :)
  • Tauri
    Végre sikerült bejelentkeznem a játékba hála a supportnak.
    Az első esti élményeimet szeretném megosztani veletek.
    Tutorial nagyon esetlen, mondja Ő hogy mit kell csinálni, de néha kihagyják hogy mivel csináld.
    Egy bő órát rászánva végigvittem a tutorialt kivéve az Incursiont...majd ezek után elindítottam a játékot.
    itt rögtön lenne is egy kérdésem. Videókban láttam hogy többen egyedi játékokhoz csatlakoznak. Hol játszanak többen, hol van az élet ? Az open play vagy kell keresnem valami "szervert"?

A játék maga magával ragadó. Nagyon akartam X3 reunionnal játszani tegnap...de azt már sokszor végigjátszottam így vettem meg hirtelen felindulásból az Elitet. Szóval mikor megtaláltam a Star mapot, sírtam az örömtől :D Hihhhhetetlen mennyi naprendszer!!
    És ha ez nem volna elég mikor megyek naprendszeren belül még jön egy értesítés hogy simeretlen jelforrást érzékelünk ...lehet vannak eldugott helyek is? Nagyon tetszik! :D
    Alig várom hogy este ismét játszak vele!...

De!

Egy kicist attól tartok ebben a hatalmas uneiverzumabn hogy nem közös a szerver vagy nem tudom, nem fogok találkozni másokkal. Van egyáltalán arra lehetőség hogy másokkal közösen hajókkal játszunk? VAgy vannak itt cégek vagy nem is tudom valamik? Olvastam olyat is hogy nagyobb hakókban a legénységet is játszahtják más játékosok. Ha ez igaz Atya Gatya hihhetetlen!
    Lényeg a lényeg, hol tudok barátokat keresni a játékban?
    Utoljára szerkesztette: Tauri, 2016.08.29. 10:33:45
  • Dzsini
    Vadászat - Első nap összefoglaló
  • s_andras
    A finomító nálam is szokott elvétve ok nélkül leállni, de nem ilyen hosszú időre, és azt hiszem ez 2.1 előtt is volt.
    Az indokolatlan "homokórázás"-t szintén észlelem, de azt hiszem ez is mindig volt, és eléggé össze-vissza adja elő, nem sikerült logikát találni benne.
  • Roger6
    Én sem találkoztam ilyennel, pedig tegnap 3 órán keresztül nyomtam a bányászatot.
  • MikX
    Hát én a napokban mérkökök miatt bányásztam, de semmi ilyet nem tapasztaltam, de a többit sem.
    100m netem van, és a játék HDD-ről megy, egyszer próbáltam hogy feltettem SSD-re, de nem igen nyertem vele semmit, a játék 1mp el hamarabb jött be kb, és az ugrások is ugyanannyi ideig tartottak.
  • Paxton
    A 2.1 patch-től a bányászatnál a Collector Limpetek és a Refinery minden ok nélkül leállnak 15-20 másodpercre. Érthetetlen, mert 4A Refinery-ben bőven van mindig üres bin. Utána pedig egyszer csak újra beindulnak. Teljesen tönkreteszi a bányászatot, mert ezek az időkiesések miatt a leválasztott fragment-ek eltűnnek, mielőtt a Collectot Limpetek összeszednék az összest. A májusi 2.1 patch előtt nem tapasztaltam ilyesmit, azóta folyamatosan. Valaki tudja, hogy ennek mi az oka? Továbbá a Mission Board / Contacts / Refuel és Commodities szolgáltatások is folyamatosan homokóráznak a 2.1 patch-től. Ez most szerver oldali probléma, vagy csak nálam fordul elő?
  • Tauri
    Azért kérdeztem mert többen találkoztak ezzel a problémával fórumokon...és talán van valami trükkje.
    Minden esetre köszi, már írtam a supportnak.
  • Dzsini
    Az ilyesmiben jó esetben a Frontier Support tud segíteni, mi innen nem igazán - ha jó kódot kapsz, és jó helyre írod be, akkor jónak kellene lennie.
  • Dzsini
    Pic Tok?
  • Tauri
    Most vettem meg a játékot steamen, de nem tudom elindítani mert nem fogadja el az ellenőrző kódot amit küld a rendszer emailben.
    Már kb a 10. et írom be és semmi...
    Valaki segítsen mert felrobbanok :(
  • Roger6
    Pont ezt néztem ma én is!
  • MikX
  • Janicsillagasz
    Felfedeztem egy új arcot az űr mélyén....

Utoljára szerkesztette: Janicsillagasz, 2016.08.28. 16:20:14
  • MikX
    Hátezzkamu.
    Aztán a CG lett a következő nyom, csakmost azt nemtudom hogy azt teljesíteni kéne? Mert szerintem igazából csak így közölték a következő kirakós darabot.
  • Dzsini
    Meg a meglepetés-CG...
  • Fenimor
    Na én léptem "Cail"-ból, nem történik ottan x@r se!
  • silverchain
    Jee, jön a HIve Mind, és mindent felzabál:)
  • s_andras
    Na csak vigyázzatok, nehogy az érkező génorzó-anyahajóflottába fussatok bele XD
  • Fenimor
    És hol gyülekeztek, állomás, Nav Beacon...?
  • MikX
    Sc ben annyian vannak hogy 40-50 fps el megy max nálam. Pedig v sync nélkül megvan a 120 is altalaban :o
  • Dzsini
    Első strigula
  • Fenimor
    Erre befizetek, vitorlát bontok, irány Cail!
  • MikX
    gyülekezünk, már vagy 20 hajo van itt

• Dzsini
    Ez inkább űrhajószimulátor, mint gazdasági rendszer szimulátor :)
  • Janicsillagasz
    Bár én egy kicsit közelebb vagyok, de én se érnék oda :D
    10.000Ly
  • Dzsini
    Én asszem kihagyom :)
  • DonPedro22
    Csak érdeklődnék... ez kevésbé bonyolult mint az EVE: online?
  • MikX
    Jön valaki CAIL rendszerbe? A dekodolt üzenetek szerint 1-kor kell valaminek lenni, én most értem odaferdével, bár még van idő
  • TokraFan
    "Oh my Gadzs, Oh My Gadzs"
  • Roger6
    Én is, fel is vettem videóra :)
  • Dzsini
    :)
  • silverchain
    Ez a hajó még mindig gyönyörű:)
  • MikX
    Én multkor le is tettem rá a ferdét, az FNS AJAX feliratra :)
    Meg elöl berepültem az alagutba középen, nem zavarta az sem hogy hárulrol análisan beléhatoltam. :)
  • Roger6
    Végre én is találkoztam Capital hajóval:
  • Dzsini
    Az is egy szép munka volt, most hétvégén ez lesz a szórakoztatás :) Valószínűleg a streameken beszélgetésnek megvan az egyik témája :)
  • MikX
    Frontier forumon már valaki ki háromszögelte hova sugároznak a UP-k, egy unknown permit-es rendszer-be, ugyhogy elég valoszinű, hogy ott lesz valami. De ez is érdekes.
    Amugy az ott lévő 12e posztban van elég rendesen találgatás, meg minden :)
  • Dzsini
    Apa, kezdődik... (persze, 28-a, de a szerverpatch akkor is csütörtökön van :) )

Már 8 különféle titkos üzenet van, a megfejtések folyamatban...