ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

És a postázás Jaques-ra:

picit mintha bugos lenne a drága 😊 de ezért béta
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.09.20. 13:57:03
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Meg kellene nézni, hogy van-e olyan csillag, aminek pont útba esik a Proxima Centauri, és akkor lehet Hutton Orbitalhoz érkezni 😊
egy pár új esemény(sorozat) tesztfutása is megindul a bétában
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.09.20. 13:43:41
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
2 éve magyarázom, hogy a FSD-nak érzékelnie kell az utunkba kerülő tömeget és ahhoz igazodva kell kilépnie <#hawaii>#hawaii>
Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992
- It is no longer possible to travel through or end up inside another star if you hypespace into a multi-star system. If an intervening star is detected your hyperspace will be redirected onto that star. This process repeats if the new path is also obstructed. Note that you can still end up dangerously close to other stars and get more than a little cooked
- When hyperspacing to a star with jet cones, avoid potential danger regions at the poles
- Made the Pleiades Nebula blue (???)
- New geological features added (fumeroles and geysers)
- Terrorist passenger type added <#vigyor3>#vigyor3>
- 5 new flight controllers
- 4 new settlement security voices
estére tele lesz twitch és youtube bétás videókkal és a legviccesebb bugokkal 😊
És valószínűleg nyíltan meg fogják mondani, hogy mi a mysterious, hogy ne legyen az 😊 Most kerül be egy csomó állomány a sztori folytatásához.
Azt tudjuk, hogy a barnacle élőlény, tehát a biológiai dolog azokkal lehet kapcsolatos, a lezuhant hajó meg első titokzatos dolognak jó volt, az is alakul majd még.
... felfedezőknek jut egy fuel scoop és egy afmu fejlesztési lehetőség, esetleg a heat sink.
És persze:
- Jet effects added to neutron and white dwarf stars
- Renamed Eol Prou RS-T D3-94 to Colonia
és eltűnik a gyűrűn áthaladó állomás:
- When checking for moon-ring intersection, need to account for any objects orbiting the moon so that they don't intersect at any point in their orbit
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.09.20. 13:13:53
Orcam van, de alig használtam.
Nekem azért célom hogy mindegyik hajobol legyen legalább egy 😊
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Jaj ne, új mérnökök jönnek, talán éppen befejezem az előző adagot és kezdhetem újra a grindet... Mondjuk szerencsére a fő modulok mellett csak az apróságok vannak hátra: limpet, KWS, wake-, cargo scanner, ECM, chaff, heat sinks, point defence turrets, life support, fuel scoop, refinery, AFM
Mi is kell nekem ebből?... egy AFM, egy FWS, 8 life support, 8 fuel scoop... na, nem is olyan vészes. Persze ha nem az derül ki hogy valami iszonyú ritka cucc kell az egyikhez..
Ez vajon mi lesz? : "Biological entities" meg "Mysterious things" ? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2016.09.20. 12:32:34
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Szedd elő, telepítsd fel, repülj egy pár kört - ha nincs meg a Horizons, akkor a felszínre leszállás és a mérnökök kimaradnak. Alakítottak a küldetésrendszeren, most jön a személyszállítás október végefelé (ma indul a béta), de ettől eltekintve ez még mindig Elite, nem lett más.
Legjobb pénzkereseti lehetőség a kereskedés volt (különböző proggikkal, állandóan nézni az árfolyamokat) számomra nagyon unalmas volt.
PvE része talán fele annyit sem jövedelmezett és nagyon repetitiv volt (talán annyira nem mint a kereskedés).
PvP szinte semmi sem volt. Kalózkodni nagyon nem érte meg.
Felfedezés szintén unalmassá vált egy idő után.
Nem volt semmi közös csapat cél ezért egy idő után minden haverom abbahagyta a játékot.
Persze ez jó rég volt és közeledik a tél, ezért jó lenne valami jó kis játék. Mostanra gondolom sok újdonság van. Kérdésem az lenne, hogy mi jött be és a fent említett problémákon változtattak-e a készítők?
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.09.20. 09:15:17
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Military-t, prismatic-et vagy reactive-t?
iSS!
Utoljára szerkesztette: Oriza, 2016.09.19. 13:34:28
Nefürgyé le!
Nefürgyé le!
Ja és erről jut eszembe: az is hozzátartozik - ezek után: "állítólag" - a legdurvább összeállításhoz, hogy az egyik MC-on a korróziós hatást kell megvenni.
Én különben Beam Laser hívőként csak örülnék ha kiderülne hogy ez a csíter MC konfig valójában nem működik <#eplus2>#eplus2>
Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB
iSS!
A smart nem is változtat semmit a sebzésen, az csak ártalmatlanná válik ha bejön egy másik hajó a tűzvonalunkba.
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2016.09.18. 18:01:09
iSS!
Egy évvel öregebben, de ismét itt vagyunk a közösségi találkozónk küszöbén. Mivel a tavalyi találkozó nagyon jól sikerült, ezért idén is folytatjuk ezt a hagyományteremtő eseményt.
A következő linken tudtok szavazni a nektek megfelelő dátumra:
https://framadate.org/rIZOaZwvszfDscsR
Kérjük, hogy az alábbi formában töltsétek ki a jelentkezési mezőt: Valós Név (Commander név)
Amennyiben a valós nevedet nem szeretnéd feltüntetni, kérünk, hogy a játékban használt nevedet mindenképpen add meg!
Jelentkezési határidő vége: 2016. szeptember 23.
Helyszín: Eiffel Bistro & Bar (Térkép: 1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.)
Pontos dátumot csak a szavazás végén – szeptember 23. után – tudunk mondani.
Ismételten köszönjük Furiousrabbit kollégánk és az Eiffel Bistro & Bar segítségét a helyszín biztosításában!
– Akik gépkocsival érkeznek a helyszínre, készüljenek fel, hogy a környéken csak fizetős parkolási lehetőségek vannak.
– Természetesen mindenki hozhatja a párját, ellenben – az előzetes facebook felmérés alapján – a helyszínen nem megoldott a kisgyermekek felügyelete, ezért mindenki saját felelősségére hozzon gyermeket. Köszönjük a megértéseteket!
– Az étteremben mindenki maga fizeti a számláját. Ettől függetlenül nincs kötelező fogyasztás. Egyetlen kérésünk van, hogy senki ne hozzon be ételt vagy italt! Reméljük, hogy a második találkozónkon is mindenki nagyon jól fogja érezni magát, és még szorosabbra szövődnek az eddig kialakult jó kapcsolatok!
Annyit még hadd fűzzek hozzá, hogy ha van rá lehetőséged, most kifejezetten érdemes lesz jelentkezni és eljönni, nem csak a társaságért és a garantált jó hangulatért, de nem lőném le a poént 😊
Üdvözlettel:
Az EliteDangerous.hu stábja
Már bóklásztam párat neutronokon (odafelé átvágtam rajta és a visszaúton a cikkcakkos rész az a külső széle) - a neutronmezők az két donut-fánk forma a középpont körül az ekliptikától "fel" és "le" 1000-2000 fényévre.
De igazából ~70 millió hiányzik az Elite explorer ranghoz, az szinte biztos, hogy már bőségesen megvan, így inkább érdekes rendszereket keresek - Fehér törpék, S, MS csillagok, O rendszerek, több fekete lyukas rendszerek, kisebb ködök, ilyesmik. Plusz nem sietek sehova, majd ha kész van a 2.2 plusz egy-két hibajavítása, akkor megyek és kipróbálom milyen a turistabuszozás 😊
Gondolom azért még visszafelé egy neutonmező bejátszik legalább

A 5191. ugrás Jaques, 6518. Beagle Point, 8246. Sag A*
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.09.17. 20:42:35
Igen tudom, nekem is fentvan a SE 😊

Akkréciós korong még nincs. Jetek sincsenek, meg sok minden nincs - 2.2-vel jön pár fejlesztés a neutronokhoz, a fehér törpékhez.
Mondjuk a mai napig nem értem miért igy néz ki. Hol van az akkréciós korong?
Utoljára szerkesztette: MikX, 2016.09.17. 18:58:56

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Gyönyörű szépen berendezkedtem szimulátorhoz méltóan nagy képernyővel(triple monitor tervben van!) ÉS várom,hogy jövőhét elején megvehessem végre Elite Dangerous-t😊
Mert bizony ez a játék volt a fő szempont a cél.
Na szoval nagyon komoly szerkezet X52 pro,meg ez a megvilágítás és,hogy külön minden testreszabható,profi!
openben felvettem egy olyan küldetést, ahol 24 tonna kobaltot akartak velem bányásztatni. Egy az hogy ugyanazon az Outposton meg lehetett vásárolni és azonnal leadni, kettő: a Dirty Drive miatt áhított Cracked Industrial Firmware, és a Shield Boosterekhez kellő Untypical Shield Scans volt a jutalom, de a hab a tortán az volt hogy miután besöpörtem a jutalmakat (még +150k kredit), csináltam egy Solo/Open váltást, MEGINT BEADTA ugyanezt a küldetést!! <#nevetes2>#nevetes2> Vagy 9-10x meg tudtam ismételni <#hawaii>#hawaii> mielőtt elmúlt a listából.
Tanulság: lehet hogy mielőtt elindulunk egy távolabbi célhoz vezető küldetésre (pl futárkodás), érdemes megnézni, nem tudjuk-e ugyanazt a küldetést felhalmozni és sokat egyszerre teljesíteni.
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2016.09.16. 10:12:23
A régi rendszerű Witch driveok (amik a mostani capital shipeken és Jaques-on vannak) elvileg képesek lehetnek erre, Jaques ugrási kísérlete Beagle Pointra nem volt teljesen a lehetőségektől elrugaszkodott (a legelső Elite 1 galaktikus hiperhajtóműje is ilyesmi lehetett, egyszer elsüthető extra ugrásra adott lehetőséget). Viszont ugrás közben a bejegyzések alapján "valami" eltérítette az állomást, azért pottyant ki ott, ahol. Igaz arról nem tudunk, hogy mennyi időt töltött Witch-spaceben, mert a logok alapján teljesen összemosódott számára a múlt, a jelen és a jövő. Az a vödörnyi UA, amivel indulás előtt megpakolták "énekelt" neki, és fekete lyukak, ködök villantak fel körülötte, mintha egy-egy pillanatra kibukkant volna.

Anélkül én már 20éve nem tudok létezni...<#hawaii>#hawaii>