23609
-
#14352 Boldog Karácsonyt minden kapitánynak! -
#14351 Mi nem volt még.... megvan: Áldott Karácsonyt, Kollégák! :)
Csináltam gyorsan egy talpas mini-műfenyő-képet (sajnos nem lehet ennél messzebb menni a kamerával, nem is értettem sose).
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2016.12.23. 23:56:10 -
#14350 Békés, Boldog Karácsonyt! -
#14349 Boldog Karácsonyt :) -
Fenimor #14348 Köszönet! Kívánok minden fórumozó kollégának, békés, szép karácsonyt! -
#14347 nem kell neki, elindul simán nélküle is:
(ahol a steames dolgaid vannak)\steamapps\common\Elite Dangerous\EDLaunch.exe -
Fenimor #14346 Lehalt a Steam. shit-shit-shit... -
#14345 Ja én is azt nézem.
Mesélték hogy a Star Citizenben a multicrew úgy működik hogy a fő pilóta vezeti a hajót, kezeli az elsődleges fegyvereket, egy másik az energiát szabályozza, harmadik a rakétákat, tornyokat stb.
Itt nálunk nagyon tudnám üdvözölni azt a megoldást, hogy majd a kiképzett AI pilótáim Elit szinten képesek legyenek úgy játszani az energiaelosztással, ami a pillanatnyi harci helyzetnek a leginkább megfelelő, pl:
-Nem lő ránk senki és a fegyverek tartalékai nincsenek tele: 0-3-3
-Nem lő ránk senki és a fegyverek tartalékai tele vannak: 1-4-1
-Lőnek ránk vagy ütközni fogunk és én is épp tüzelek: 3-0-3
-Lőnek ránk vagy ütközni fogunk de én nem lövök és a fegyverek tartalékai nincsenek tele: 4-0-2
-Lőnek ránk vagy ütközni fogunk de én nem lövök és a fegyverek tartalékai tele vannak: 4-2-0
satöbbi... -
Fenimor #14344 Ünnep előtti uborkaszezon... -
rogan99 #14343 Összekapartam 20 misit amit most elverek egy asp exp-re és úgy döntöttem elindulok felfedezni:)
Hogy öszekössem a kellemest a hasznossal medium range taxizással összekötöm. 1000-1200Ly-es utakat láttam 3-5 misiért ami extra pénznek nem lesz rossz. Messzebb meg nem akarok úgy se menni az első pár próba út során.
Végül ezt raktam össze: Asp exp -
#14342 Ma hajnalban megérkeztem Sol-ba.
Hosszú volt a küldetés, összesen kb 70 milliót kerestem vele.
Idén már nem játszom, mert megyek haza Magyarországra az ünnepekre, Boldog Karácsonyt kívánok nektek és köszönöm az eddigieket! -
#14341 Jövök vissza Coloniáról, két napja vagyok úton, elvileg holnap megérkezem.
Még kb. 222 ugrás és felmarkolom a pénzt. Ma ugrottam 352-t... Elég kemény.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Etelkozi Vata #14340 Na én is szépen haladok. Kifulloztam a db éxp hajót, és most osszerakok egy scoutot is. Összehasonlítás képpen.
A következő cél pedig a maxos asp exp.
Közben már a federation szövetségese is vagyok, várom a naval kuldiket. Csak egy fed hajóban fogom biztonságban érezni magam . -
#14339 Nagyon megijesztett a játék, amikor egy ugrás után ide érkeztem. Érdemes leállítani a hajtóműveket ugrás közben, ezért:
#14338 Minél nagyobb az állomás, minél magasabb a technológiai szint, minél nagyobb a populáció, annál valószínűbb hogy van shipyard, és ezekkel együtt nő a megvásárolható hajótípusok száma. -
ChuckYeager #14337 Üdv.hol vannak a shipyard-ok?nèpessègtől vagy állomás tipustól függ?ès az hogy hány hajó van eladó? -
#14336 Rendben, köszi! -
#14335 Téged jelenleg akadályoznak, kerüld el őket. (amúgy lehet velük FSD-t túltölteni, amivel egy nagyobbat lehet ugrani)
Jelöld ki a csillagot, fordíts pont hátat neki, és arra indulj el. Távolodj el bőséges távolságra, és akkor már elindulhatsz az Outpost irányába. -
#14334 Igen, van 2 "csápja", de akkor ezek mire jók ha csak akadályoznak?
Nekem most pl. egy outpostra kéne lejutnom a rendszerben, de tőle nem tudok... -
#14333 Neutron csillag (vagy fehér törpe), ha van "masnija" - valamilyen irányban kék forgós sugár, ami kicsap belőle.
És tessék jó messzire eltávolodni tőle, hogy ne okozzon bajt :) -
#14332 Hajóból is lehet, csak nem tudod becélozni amíg nem támad rád, így kvázi fix fegyverekkel kell lőni rá (messziről, hangot figyelve meg lehet találni azt a pontot, ahol eltalálod). De sokkal egyszerűbb (és jobb szórakozás) SRV-ből. -
Etelkozi Vata #14331 Ilyen küldetést még nem mertem kipróbálni, mert nem tudom, mit kell csinálni... :(
Lehet ezeket a sentryket a hajóból is lőni, vagy csak srv-ből? Mert ez utóbbiak irányításával még nem vagyok kibékülve. -
#14330 Találtam utam során ilyen nagyon fényes különlegesnek tűnő csillagot, a system mapon csak szinte egy fehér folt, ez a neutron csillag, és ha igen mit csináljak vele? :D
És ha FSD-zek egyből túlmelegszik a hajó...
Utoljára szerkesztette: Balcsix, 2016.12.16. 20:41:15 -
#14329 Galaxistérképen szűrj a BOOM állapotban lévő rendszerekre, és menj át a legközelebbibe. Amúgy ha eddig összeszedtél már pár százezret (milliócskát is esetleg?), akkor lassan érdemes lesz hajót váltani/fejleszteni, és belefogni a kereskedésbe is.
------------------------------------------------------------------------
Ryder159: főmenübe ki, vissza megvolt? SRV-ben vagy? Ha igen, és száguldozz kicsit a bázison keresztbe-kasul. Ha nem, repülj át felette jó alacsonyan. -
#14328 Mi van akkor ha a Sentry skimmer küldiknél nem jönnek elő a skimmerek? -
#14327 Ha a környéken már szinte sehol nem találok levél kézbesítős küldiket, akkor mit tegyek, mert ugye egy alap Sidewinderrel még mást nem nagyon tudok csinálni? -
Fenimor #14326 Ebben a felállásban a Python a legszebb, persze csak azért mert elfogult vagyok. -
#14325 A króm Cobra IV csini -
#14324 Csináld csak tovább a küldiket. Ha nekik csinálod, akkor nőni fog az, csak idő, míg elszámolja a rendszer. Bár előfordul olyan is, hogy a nyíl kék lesz és felfele fog mutatni, a szám mégsem fog változni.
Mellett ott a Rank. Ha eléri a 100%-ot, akkor fel kell venni egy navy-s küldetést, azzal tudsz szintet lépni. Ezt kb. véletlenszerűen adja be az állomások Mission részében. Mikor feloldasz valamit a rang lépéssel, akkor arról üzenetet is kapsz. Pl., hogy először bemehetsz a Beta Hidry rendszerbe, majd később a Sol-ba. De nem csak rendszereket old fel, hanem bizonyos hajókat is csak bizonyos ranggal lehet megvenni az adott frakciónál.
Táblázatot lehet találni a neten, ami adhat némi támpontot, hogy hol is jársz most a létrán és mit lehet elérni.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2016.12.16. 14:14:27 -
tordi #14323 Azt katonai rang mellé kapod. A Federal Navy-nál el kell ahhoz érni a Petty Officer rangot, ami a negyedik lesz a katonai ranglistán -
tordi #14322 Köszi! Izgalmasan hangzik! Itt egyébként nagyon komoly halmaz van, több száz lezárt rendszer -
#14321 Még két kérdésem lenne. Az egyik az, hogy a Federációnál miért van a repunál lefelé mutató piros nyíl, csinálom egyfolytában a küldiket, akkor nem felfelé kellene mennie?
A másik kérdés, hogy a SOL-ba hogy szerezhetem meg a permitet? -
#14320 Igen, vannak ilyen lezárt területek, amik valószínűleg a későbbi történet miatt vannak "félretéve".
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Permit Locked Regions of Space:
Regor sector
bleia1
bleia2
bleia3
bleia4
bleia5
Bovomit
Dryman
Froadik
Gamma Velorum
Hyponia
praei1
praei2
praei3
praei4
praei5
praei6
Sidgoir
Horsehead Dark Region
IC-4673 Sector
Col 70 Sector
Col 121 Sector
Col 97 Sector
M41 Sector
NGC 2264 Sector
NGC 1647 Sector
Several stars in the Bernard's Loop Area are also permit locked
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.12.16. 12:02:18 -
tordi #14319 Olyan 1000 Ly -re eltávolodtam csak úgy találomra felfedezgetni. Most a COL 173 SECTOR XA-N D7-40 rendszeren állok, körülöttem meg csomó lezárt, un. regor sector amikhez permit kellene. Mivel itt konkrétan semmi civilizáció nincs, így nem igazán értem. Lehet, hogy valami bővítés készül majd? Esetleg a thargoidok? -
#14318 Átköltözni Coloniára nem olcsó mulatság, de legalább van hajógyár is:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#14317 Nos, itt az utolsó, jó hosszú videó a kifizetésről:
Az elején követtem a bázisok útvonalát, de rájöttem, hogy nagyon körbevisznek és csinálnak a 20.000 éves útból egy 30.000 éveset, ami elég nagy kitérés.
Sárgával jelöltem azt, amikor a magam feje után kezdtem el menni:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Íme a "dicsőség falam". A neutron csillagokat nem rakom fel, mert abból közel 30-40 darabot fedeztem fel.
#14316 Öööö nem :) Kevered a témát, amit írsz az a Powerplay, és ott nem három van, hanem tizenegy :)
A Birodalom-Föderáció-Szövetség témában nem kell választani, egyszerűen vannak, és lehet nekik dolgozni. -
#14315 Szerintem is bármikor. Bár a harcos része egy kicsit strapás lehet kisebb hajóval, de, ha olyan ügynököt választasz, akkor lehet, hogy csak cetliket kell hurcolásznod.
A lényeg, ha beléptél valakihez, akkor csinálni is kell minden héten, hogy meglegyenek a pontok és abból a jutalom. Amúgy a heti 1000 Cr édes kevés ahhoz a veszélyhez képest, ami rád várhat.
Én jó darabig tag voltam, de nem igazán foglalkoztam vele, így kiléptem, kicsit nyugisabb.
Ha van kedved hozzá, akkor mindenképp érdemes kipróbálni és majd meglátod, hogy jön a Merits és mire lesz elég. -
#14314 Alapbeállítás: CTRL+ALT+SPACE. Nem csak leokézni kell, hanem el is kell olvasni és értelmezni. A lényege, hogy külső nézetben nem tudod irányítani a hajót, viszont az idő sem áll meg. Ha épp menet közben váltottál nézetet, akkor a hajó tovább fog haladni az adott irányban. Így ütközhetsz is, de akár meg is támadhatnak.
Ebben a módban a hajót irányító karok fogják a mozgást lehetővé tenni. Minden esetben a hajó fölé kerülsz és onnan kezdheted a nézelődést.
Cobra szerintem is ajánlott, de kipróbálhatod a Viper-t is. Attól függ, hogy mi a cél, mit akarsz elérni és azt hogy. Mert adott esetben lehet, hogy egy Adder vagy Type-6 lesz a neked való hajó. -
#14313 Igen, Cobra 3 jó választás. A többi kérdésedre nem tudom a választ.