23609
-
#14475 Ez kurva jó :) -
#14474 Véééégreee!!:) -
TokraFan #14473 What the F***??
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.01.06. 00:38:52 -
#14472 Legközelebb úgy lesz. -
#14471 Egy-két repülő bázissal én is összefutottam már, jelentsd őket, és akkor a következő frissítéskor helyrekalapálják. -
#14470 Nálam más bolygókkal is gond szokott lenni. Valamilyen grafikai bug, csakhogy ez fizikálisan is valós. Volt, hogy nem tudtam leszállni, mert a leszállóba belelógott egy nagy épület a bázisból. Új engedéllyel máshol kaptam leszállót, ott sikerült. Ugyanitt az őrtornyok a levegőben lógtak. -
#14469 NPC Multicrew nem lesz, de azt nem is ígérték, csak sokan várják/várták. -
#14468 Multicrew viszont nem lesz 2.3-ban :( -
#14467 2.3-al (mivel akkor jön a sajátpofa-generáló) valószínűleg igen komoly változások jönnek (ismét) az arcképekbe, még azt is rebesgetik, hogy akkor, vagy 2.4-el animáltak is lesznek.
Drukkolok, hogy a charlie-angyalaid ne csúfuljanak el :) -
#14466 Hááááááát.... ha nagyon erőltetjük akkor igen, de régen is létezett pl a repszim kategória, ahol szintén a fejünkből nézünk ki és lövöldözünk, de azt mégse hívtuk FPS-nek. E:D is külön kategória, űrszim. Pláne mert lehet úgy is éveket játszani vele hogy még fegyver sincs a hajón! (Kamion, futárkodás, felfedezés stb)
----------------------------------------------------------------------
Engedjétek meg hogy bemutassam az újkislányt, a csapat harmadik (vagy negyedik) tagját: Nahomy Jefferson ! Ritka mint a szőke- és fehérember! Annaliza elit lett, ezért el kellett mennem a Naprendszerbe, ugyanis ott a Föld körül van 3 állomás, plusz a holdi Galileo szintén nagyon közel. Ezeket kellett végiglátogatni, majd a végén elruccanni a Mars High-ra és vissza, mert egy ilyen kör kb annyi idő, ami alatt pont mindenhol sorban megváltozik a legénységi felhozatal. Ezt csináltam egy héten keresztül, mire ő megjelent a harmless helyen.
(Amúgy mi a baj a Merkúrral? Így néz ki egy terület Ehrlich City közelében..)
Az egy hét alatt volt néhány más szépség is, csak nem 2%-ról indultak volna.. Ezen a képen felül van két szupermodell, minimum unokatestvérek, és találkoztam Nour és Annaliza klónjaival is, ők látszanak lentebb.
Az utolsó érdekesség, hogy Nour pici arcképe 2 napja megváltozott, ilyen korábban sosem történt. Mondjuk nem bánom, mert azon a közeli halszemoptikás képen mindenkinek torz a feje.. -
#14465 Köszi! A munka kilőve 4 napra. Talán holnap már nyugodtan tudok repülni.
Eszembe nem jutott volna, hogy az 'S' a Shooter-t jelenti. De ami azt illeti illik ez a játékra is, ha szó szerint vesszük. Hiszen belső nézetes lövöldözős játék. Az más kérdés, hogy nem rohangálunk, hanem repkedünk és lövöldözünk. Nekem ami belső nézetes, az FPS játék. -
#14464 Én úgy mondanám, hogy más irányba fejlődött. -
TokraFan #14463 "Nem vitatnám el az X sorozat érdemeit sem, de ez az összehasonlítás a KÖRTE vs ALMA tipikus esete"
Miért lenne az? Az X széria alapvetően egy Elite klón, csak az első részek óta jelentősen túlhaladta annak képességeit. -
#14462 Igen de nem "Shooter", amit az "emberszimulátor"-ra mondanak, amikor rohangálni és lövöldözni kell. Jobbulást. -
#14461 A családnak volt C64-es és Amiga-ja is. 500-as, 1200-as BPPC és BVision kártyákkal, meg egyéb nyalánkságokkal. De az én életemből valahogy teljesen kimaradt az Elite egészen a két évvel ezelőtti debütálásáig.
Az első űrszimulátorom az X3 Reunion volt és elég rendesen bele is mélyedtem anno. A folytatásokat már csak kóstolgattam, de nem találtam meg azt, amit kerestem, ellenben az Elite-ben benne van.
Tudtommal az Elite is FPS játék, hiszen First Person-ban fut. Ami azt illeti a hajót sem tudod irányítani harmadik nézetből és az csak később került bele, mert sokan akarták. Azért néha nem rossz megnézni kívülről a saját csónakunkat és pár jó fotót lőni.
Leragadtam Colonia-tól kb 3000 fényévre. Valami nyavaja annyira elkapott, hogy csak feküdtem egész nap az ágyban és filmet néztem. Remélem nem tart sokáig, mert már csak 2 hét van a fuvar befejezéséig. De remélhetőleg a hétvége és a hét eleje is munkamentes lesz és jól leszek már a repüléshez. Nem szeretnék emiatt beleszállni egy csillagba. -
elite84 #14460 Belátom, kissé elfogult vagyok az ED-vel, én is fanatikus ős elite fun voltam, és úgy látom, ezzel nem is vagyok egyedül. 85-ben kaptam meg a család összespórolt 600 márkájáért a C64-est, aztán egy évre rá újabb 600 DM-ért a 1541-es flopit is. Külön gratulálok neked, hogy a tiédet megőrizted, citromsárgára színeződve irigykedem. Nekem sajnos már rég nincs meg, igaz, pár éve újra vettem egyet nosztalgiából. A COV-ok az első példányt leszámítva természetesen nekem is megvannak. Azzal is egyetértek, hogy az ED-ből nagyon hiányzik az FPS rész, de mégis már két éve a legjobban játszható game a témában, és úgy látom, ez közép távon így is fog maradni. És ha netán ez évben ki is jönne a SC(amit erősen kétlek), ezt a két-három ED-s évet már akkor sem veheti el az ED-től.
Nem vitatnám el az X sorozat érdemeit sem, de ez az összehasonlítás a KÖRTE vs ALMA tipikus esete
Utoljára szerkesztette: elite84, 2017.01.03. 18:05:10 -
Zozo76 #14459 nekem meg a frontier maradt ki, meg a 3. resz, most nem jut eszembe a neve. akkor a Commodore Vilag-ban (megvan az osszes resz, a Spectrum Vilag-al egyetemben! termeszetesen ujsag formatumra gondolok, bar neten digitalisan is fent van) 8 ujsagon keresztul taglalta az ELITE lehetosegeit (CoV1-2-3-4-5-6-7-8). na meg sajnos AMIGA-m nem volt, akkor nagyon szerettem voltna, csorgott a nyalam az ujsagokban levo AMIGA screenshot-ok lattan, de hat igy alakult, ma meg mar nem vagyok ra. :) -
Fenimor #14458 Nekem az első rész kimaradt, de az Elite Frontiert már toltam ezerrel Amiga 500-on, régi szép idők. -
Zozo76 #14457 csak mert elojott az FPS modul az SC-nel. amugy igazi veteran ELITE-s vagyok. mar 1988-ban nyomtam, az akkor vadonat uj (akkor hoztuk be Becsbol) Commodore 64-es personal computer-emen... ja a mai napig megvan es gyari allapotu... :) -
TokraFan #14456 Plus X3 és X Rebirth!
Nem kevés ponton űberelik az ED-t is. -
elite84 #14455 NMS? Ez most komoly? Tán neheztelsz a fórumtársaidra, hogy az évtized blamájával traktálod őket? A SC meg majd kb akkor lesz kész, amikor a benne megszerezhető űrjárművek már a valóságban is igazi ritka retro ritkaságoknak fognak számítani, OT-s rendszámmal
A SC szép, de nincs
A NMS van, de vér gáz
AZ ED van, szép, és működik. Már több mint két éve. -
#14454 Hiperugrásokkal van határ, mert a galaxis lencséjének a határainál egyszercsak nincs tovább hova ugrani, nincs csillag. SC-ban el lehet ugyan indulni "kifelé", de annak semmi értelme, mert ilyen módban csak az utolsó csillagrendszer van betöltve, plusz lassú, plusz el fog fogyni az üzemanyag. -
Zozo76 #14453 gyerekek, azon filoztam hogy vannak a jatek-ternek hatarai? mittudomen, kimesz lentre vagy fentre. vagy a galaxis szelen meg tovabb akarsz menni a semmibe. szoval ertitek, vannak hatarai a jatekbeli galaxisnak vagy generalja, tehat elvileg vegtelen tenyleg az ur? -
#14452 Persze hogy lehetetlen, ez nem is kérdéses. Csak azt nem értem, hogyan és miért kerültek ezek bele? Ráadásul épp ez a rendszer egy igazi, de a valóságban "csak" 2000 fényévre van a Naptól. -
Amergin #14451 Ugye, hogy ugye?
Vannak rendszerek, amik annyira "lent" vagy "fent" vannak, hogy amikor keresnéd a térképen nem enged odascrollozni, mert túl esik a beállított végpontokon. Ezek a rendszerek e mögött vannak. Ott vannak, csak nem lehet rájuk menni a térképen. Ahogy a Matrix mondja: van egy emelet, ahol nem áll meg a lift és ahová nem vezet lépcső...
Nem kérdéses, hogy ahol voltak a videó készítői azok valódi, létező rendszerek, csak nem lehet őket a térképen megtalálni, mert a térképen kívül vannak.
Elvileg lehet nagyon sok ilyen rendszer, hiszen Magellán-felhő felé kinyuló Magellán-hídban vannak csillagok. A devek "jó pénzért" (csak viccelek) elteleportálhatnak oda és akkor lehet ilyen videókat készíteni, csak éppen e nélkül meg nem...
Én majd akkor hiszem el, hogy oda "legálisan" ki lehet jutni, amikor majd közzéteszik az útvonalat is (nem fogják, mert lehetetlen).
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2017.01.02. 23:02:09 -
#14450 Ez a HIP 13044 rendszer mi? Valami beépített anomália? Ha rákeresünk, egy ideig közelít hozzá a térkép, majd visszaugrik felfelé cca 7000 fényévet egy helyre ahol nincs is semmi. -
#14449 Mindig van valami meglepi ebben a játékban. Tegnap a csillag gyűrűvel, ma a Herbig Ae/Be típusú csillag. -
#14448 Nem szar az, csak más kategória. Azért ezekkel nem lehet összehasonlítani, a NMS nem szimulátor. -
Zozo76 #14447 ott a NO MAN'S SKY. van benne bolygora leszallas (es legkorrel), van benne kereskedelem meg urallomas, vehetsz urhajot, lovoldozhetsz, van FPS resz is, meg mehetsz a galaxis kozeppontjaba! minek varni a star citizen-re?
tehat van...
igaz hogy jo szar, de van! :) -
#14444 Kis számolgatás után kiderült, ha nem szkennelnék és szkenneltem volna le egy napot sem, akkor 7 órát biztos, hogy spóroltam volna az úton.
Durva, hogy mennyi csillag van arra, amerre járok, nagyon szép az űr.
És majdnem egyenes vonalban tudok haladni az utamon. -
#14443 Alapvetően sandbox-szimulátor lesz, úgyhogy a fő tartalom az lesz, amit te beleírsz magadnak, ahogy az Elite-ben is. 100 kézzel gyártott csillagrendszer, rengeteg égitesttel, állomásokkal, mindenféle égi és felszíni jóval, amiben élhetsz kedved és lehetőségeid szerint.
A Squadron 42, ami a szóló sztori lesz, és lesz benne inkább "tartalom", az meg majd egyszer jön. -
Fenimor #14442 Csak aztán tartalom is legyen, ne csak egy sim-fps lövölde! -
#14441 Folyamatosan készülnek a moduljai, most jött ki a földharcos-FPS rész. Aztán ha minden (létfontosságú) modul kész van, összepasszintják őket, és kész van első kiadásra. -
#14440 És akkor lényegében mit csinálnak vele?
Már elég rég elkezdték a fejlesztést és az első videó is már jó rég kijött. -
#14439 hát hivatalos megjelenési dátum nincs,azt mondta Roberts hogy ha a béta elég jó és használható lesz akkor megejtenek egy formális kiadást.Ezt most 2017 végére tippelik,valamikor kevéssel előtte fog béta fázisba lépni.Még egy rakás key feature nincs benne,pl bányászat , roncsmentés,nincs gazdaság sem....szóval hivatalos megjelenési dátum nincs csak pletykák illetve when its done : -
#14438 Azt mondják áprilisig megjelenik. Meglátjuk. -
nibron #14437 miért lenne késő? akkor már nem fognak játszani az emberek? ha jó lesz, az jó lesz. -
#14436 No még ilyen rendszerrel sem találkoztam, le is szkenneltem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az Y barna törpéknek gyűrűjük van.
És a rendszer:
Az utolsó nap szélső gyűrűjében és a vízbázisú gázóriás szélső gyűrűjében is értékes anyagokat jelez a szkenner.
-
#14435 Nem igazán tud ártani neked, egyszerűen elrepülsz mellette / keresztül rajta. Menj el a HIP 63835 rendszerbe, az közel van, és egy bináris fekete lyuk pár is van benne, kipróbálhatod magad. -
#14434 "ha ez egyszer megjelenik" - teljesen jól mondtad ebben a topicban. És akkor is már késő lesz neki...