ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Gondolom volt rakomány azt is buktad.
Egy éve nyomom de még egyszer se haltam meg,és nem fizettem biztosítást...megvannak az okosságok ám!<#awink>#awink>
Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992
Viazonylag jol lehet keresni vele, főleg nem is olyan rég volt egy kiugro, még mikor aktivan toltuk a hajtóvadászatot az idegenekkel kapcsolatban.
De az valoszinű valami hiba folytán lett olyan, hogy a végén valami 60milliot kaptam top10% ban. Plusz az adàs-vételből bejövő pénz.
Az utolso pillanatig toltam, és a legutolso fuvarommal jutottam be a top 10% ba, és vége is lett. Kb én vittem be az utolso adagot 😊
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.10.07. 02:07:27
[merlinw.org]
Sentry-set nem próbáltam, de a shield és datalink-es egyszerű. SRV-vel beronyolsz a bázisra kilövöd/aktiválod amit kell, aztán futás minél messzebb és felveszed az 500k-1m krediteket. Nem haltam még meg lent SRV-vel, nem tudom hogy mivel jár, remélhetőleg nem kell kifizetni a hajót, hiszen annak kutya baja😄
Illetve, Dzsini javaslatára részt veszek a community event-ekben, mind a háromba beszálltam, az egyikben top 50% vagyok, nem tudom hogy meg a jutalmazás, de ha azt kapom, ami le van írva a quest desc-ben, akkor egy héten belül kapok majdnem 6 milliót 😊
A legélvezetesebb pénzkeresés - számomra - a fejvadászat, kis hajóval nav bacon-öknél, mert a kopók segítenek, erősebb vassal meg különböző conflict zone-okban, extraction point-oknál stb. Utóbbiban tegnap ~3 millát szedtem össze ~6-7 python és fer-de-lance átsegítésével, cirka 2 óra alatt.
[merlinw.org]
Kreditet eddig "Data delivery" és ehez hasonló küldikből szereztem de most vettem egy Viper-t.Na ezzel már komolyabban gondolom.
Sentry-s küldetést próbáltam de szét szednek lennt bolygón.Mit tanácsoltok továbbra?Mire álljak rá?Jó lenne 100ezres+ küldetések
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.10.06. 08:05:32
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
már visszaszámolt az fsd és biztos voltam benne, hogy túlélem, amikor kiurrant a hajóm. éppenhogy volt pénzem a biztosításra.
szóval csak óvatosan a bolti felszereltségű drága hajókkal, óvatosan a powerplant beállításokkal és óvatosan a számlán maradt pénzzel, ez a játék nem valami toleráns az emberrel, ha hülye.
Főleg csatahajóknál fordul elő, hogy hátulra teszik a "felesleges" dolgokat, amik csata közben nem kellenek - FSD, akár a létfenntartó rendszer, ilyesmik. Mert ha előjönnek a fegyverek, akkor megugrik akár 100% fölé is a terhelés, és akkor a sor végéről addig kapcsolgatja ki a modulokat, amíg a maradékot el tudja látni.
A fegyvereket és az FSD-t pedig egyszerre nem használják úgyse.
Felfedezőnél ennek egy fontos haszna van - az AFMU marha sokat fogyaszt, úgyhogy általában ki van kapcsolva. Viszont bekapcsoláskor (a lenti linken látszik is) azonnal 100% fölé száguld a fogyasztás, így a javításhoz "le kell pihenni". Pl. leszállsz egy bolygófelszínre, lekapcsolsz minden akkor nem fontos modult (fuel scoop, fsd, thruster, pajzsgenerátor, stb.), és akkor be tudod röffenteni a javítórendszert 😊
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.10.05. 14:34:58
inkább így - scoopból a legnagyobb kell, sokkal de sokkal gyorsabb, mint a kisebb méretűek, még akár a C kategóriás is (5B 494/sec, 6C 627/sec, és még olcsóbb is). PP-ből, distributorból egy kicsit kisebbet is fel lehet tenni. A 8 tonnányi raktér meg bőven elég, ha mégis beleakadnál valamibe, amit el akarsz vinni (plusz üresen nincs tömege).
Jelenleg nem találsz semmi olyasmit a buborékon kívül, ami indokolná, hogy bányászlézert, refineryt vigyél magaddal felfedezni (és azok limpetek nélkül még kényelmetlenek is - a bányászfelszerelés másik tál tészta, mint a felfedezőfelszerelés).
Másik: az energia prioritások mire jók? Lehet valahogy csoportonként kapcsolgatni ki/be őket? Vagy automatikus?
Illetve mining laser-re gondoltam még, valamint shield generator helyett refinery-re. Vagy nincs semmi érdekes bányászni való a világ másik oldalán?
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.10.05. 14:23:16
[merlinw.org]
A felfedezés - most már főleg a mérnökökkel - szintén olyasmi, hogy kinek mi tetszik. Volt, aki Imperial Eagle-el utazta körbe a galaxist Beagle Pointig, volt, aki Orcával ment el Jaques-ra, mert csak. Én is a Clipperrel és a Courierrel fogok mostanában repkedni, ha hazaértem 😊
Persze a Diamondback Explorer, az Asp Explorer és az Anaconda a "legjobbak", de senki nem tartja a railgunt senki homlokához, hogy ne a kedve szerinti hajóval induljon el 😊
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.10.05. 11:53:58
És amint látszik, tetszés szerint bővíthető raktérrel stb.
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2016.10.05. 11:48:08
(és persze mindkettő környékén van még néhány hozzászólás a témában)
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.10.05. 07:38:20
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.10.05. 01:32:35
[merlinw.org]
Asp explorer a lehető legjobb, és a töredékéből megvan.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.10.04. 22:31:52
[merlinw.org]
A legjövedelmezőbb viszont még mindig a nav bacon-ös bounty-zás, fél óra ~500k, és ha ott vannak a helyi járőrök, gyakorlatilag kockázatmentes, 6-8-an szeditek szét az elite python-okat, 150-200k-s bounty-ért.
Mondjuk most kicsit meguntam a bounty-zást, így ma ráálltam a az assasination küldikre, időarányosan nem mondom, hogy jobban fizet, de legalább változatosabb és két kézzel dobálja a rep/inf-et.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.10.04. 21:57:43
[merlinw.org]
(és sok régi rajongó várja már, hogy valahogy becsempésszék az ED-be 😊 )
Emlékszem, én még Spectrumon csaptam szét számtalanszor a gépet, mielőtt meg tudtam venni a robotpilótát, aki dokkolt helyettem. Bedokkolni a forgó űrállomásba valóságos művészet volt azzal a horror gombkiosztással. :-D
Emlékszem, felvettem valami állatot a raktérbe (helyet nem foglalt), onnantól néha üzeneteket kaptam, hogy szaporodik az állatka, és valami 8 bites prüntyögés hallatszott ilyenkor...
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Anakondámra pl 10m a biztositas :p
Bar ettől függetlenül most már közel nem akkora izgalom, mert van 400milliom 😊
Most mas miatt érdekes, és pont ez tetszik benne. 500ora utan is talalok benne tennivalót, csak időm lenne játszani 😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.10.04. 13:22:31
[merlinw.org]
"a kezdő hajót ne sajnáld akárhányszor kipukkasztani, amíg nincs benne plusz alkatrész, addig ingyen pótolható"
Ez nagyon nagy segítség volt, köszönöm, hogy említetted. Akkor bátrabb leszek ennyivel is.
Jó szórakozást hozzá, a kezdő hajót ne sajnáld akárhányszor kipukkasztani, amíg nincs benne plusz alkatrész, addig ingyen pótolható.
Ma az első dolgom volt hozzá nyomtatni egy kontroller layout-ot, mert az irányításban teljesen elvesztem. Felszállás után két perccel azon kaptam magam, hogy fejjel lefelé fekszik az űrhajóm a bolygó felszínén, alig bírtam felszállni.
Már most látom, hogy van a cuccban kraft, de eltart egy darabig, míg csak az alapokat kitanulom majd, az a gyanúm. Nem fogom megúszni a tutorial mission-öket. :-)
amikor a városból kiérve gyorsítok az autóval, hallom a fejemben a csipogást, ahogy visszaszámol az fsd. a benzinkútnak már a tábláját elég meglátni ahhoz, hogy a belső hang elkezdje spammelni, hogy fuel scooping. munkában érvekkel meggyőzve egy csökönyös kollégát - target shields offline. és így tovább.
Yepp, Amiga Rulez! :-) Na majd olvasgatok. :-))
Amúgy kijött ALITE néven a Frontierre hajazó rajongói remake Androidon, azzal elszórakoztam mostanában... Hát, azért nem kis minőségi előrelépés lesz ez. :-DDD
kicsit újrahangszerelve szimfonikusokkal, van eredeti zenével is.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.10.03. 15:01:15
Elég gyökeres változások vannak a régihez képest, csináld végig a gyakorlásokat, és nézz sok YT videót. És persze bátran kérdezz!
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.10.03. 14:49:38