ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992
És ha muszáj elugranunk, de nem dokkolt be, akkor mi lesz vele?
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2016.10.09. 18:26:06
iSS!
<#eljen>#eljen><#taps>#taps><#worship>#worship>
iSS!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nincs valahol valamilyen grafikon, ami megmutatná az egyes fegyverek sebzését a távolság függvényében?
iSS!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A cannonnak van valamilyen előnye a multi-cannonnal szemben?
iSS!
jelenlegi Engineerek
újdonságok 2.2-től
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.10.09. 10:52:07
iSS!
... és onnan még vissza is kell jönni.
A pilótákról: ahogy olvasom a legfrissebb bétában már tudnak chaffot, SCB-t, heatsinket használni.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.10.09. 07:42:53
Mert akkor nem lesz értelme átülni a fighterbe, ha a másodpilóta addig hagyja leválni a pajzsot...
iSS!
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2016.10.09. 00:14:12
iSS!
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2016.10.08. 23:36:34
iSS!
Ezek vannak a legközelebb a Sol-Sag A* tengelyhez a két végen:
Oevasy SG-Y d0 -1502.15625 / -2.625 / 65630.15625 Ishum's Reach
Hypuae Euq SY-S d3-0 101.5625 / -22.46875 / -16097.09375 Livingstone Point
Persze nem számolva a tengelyirányú elmozdulást, de odakint már nem túl vastag a korong.
Itt lehet böngészgetni - jobboldalt a rétegeken az első három adagot egész sok érdekes rendszert lehet találni.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.10.08. 22:30:47
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2016.10.08. 21:59:51
iSS!
a nav.b. csekollás megteszi, vagy elsütsz egy discovery scannert. Ott lesz a navigációs panelen a kis küldetés-ikon (földgömb) amellett ahová vinni kell.
Megvettem a season pass-t és lenne egy két kérdésem 😊 kaptam egy küldetést hogy szállítsak vizet egy állomásra. A rendszert megtaláltam de unexplored volt a bolygókat scanneltem de nem hozott eredményt. A kérdés az, hogy surface scanner-el kell vajon a bolygót scannelnem vagy a nav beacont scanneljem meg?
Bocs a nagyon noob kérdésért 😊
Miért ne lehetne véleményem róla? Attól, hogy most épp nem érint, régebben érintett, és fog is érinteni a dolog, amint visszaérek.
Én "szerepjátszósan" játszottam mindig a buborékban, kommunikálni szoktam, és az én tapasztalatom az, hogy az esetek túlnyomó többségében barátságosak a játékostársak, volt arra is példa, hogy egy edzőpárbajt megbeszéltünk és lefolytattunk (vesztettem, de jó móka volt). De van, hogy nem válaszolnak, és támadtak meg, mikor szállítgattam dolgokat, és volt, hogy el tudtam menekülni, és volt, hogy széttéptek, mint foxi a lábtörlőt, akkor pedig kifizettem a biztosítási díjat. Ahogy már sokszor leírtam, mindenki maga dönti el, hogy neki mi tetszik ebben a játékban, és úgy játszik. Ha egy (vagy több) kósza griefer vagy combat logger elveszi bárki kedvét, akkor azzal ők "nyernek". Ha valahol ők a téma a játék helyett, akkor ők "nyernek". Én akkor "nyerek", ha nem tudnak kizökkenteni abból, hogy ez még mindig egy nagyon jó játék.
És szó sem volt veszekedésről, beszélgetünk. Az, hogy nem értünk egyet, az meg nem baj, sőt. Az lenne a baj, ha mindenki mindenben egyetértene, mert nem lenne szükség és mód a fejlődésre, új ismeretek szerzésére.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Vagy olvass utána a Smiling Dog Crew működésének, akiknek "csupán" annyi a céljuk a játékban, hogy másoknak kellemetlenséget okozzanak (szakkifejezéssel: "griefer"😉. (mellesleg ők voltak azok, akik rájöttek a heat metára, amit most a 2.2-vel javítanak)
Nem vagyok rosszindulatú, csak látom, hogy milyen játékosok is léteznek. Nincsenek sokan, de sokak szórakozását tönkre tudják egyszerűen tenni. Nem kell további fegyvert a kezükbe adni azzal, hogy büntetni kezdik a combat logolást, vagy hátrányossá teszik pl. a Solo játékot az Opennel szemben.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.10.08. 14:13:23
És hogy mi értelme lenne? Nagyon egyszerű. Őt megbüntetik, téged pedig nem - szerinted miért játszanak sokan olyat, hogy egy A spec Anacondával vadásznak újonc Sidewinderekre? Mert kellemetlenséget, rossz érzést okoznak ezzel a másik játékosnak. Ne becsüld le a névtelen rosszindulat erejét 😊
Ne bújjunk már emögé, hogy bármikor elmehet a net.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.10.08. 13:57:26
Máshol meg lehet oldani, mert az ő szerverükön futnak az instanceok, és meg tudják nézni a logokat. Itt nem, ha csak ketten vagyunk egymás ellen egy helyszínen, akkor az csak a mi gépünkön létezik.
Ezért nem büntetnek most, és ezért nincs egyszerű megoldás.
Plusz emellett igenis megtörténik, hogy valakinek épp akkor megy el a netje - mekkora arányú "ártatlant" szabad megbüntetni a "bűnösök" mellett, hogy még ne legyen közfelháborodás miatta? 😊
Érdemes ebben a topicban a főbb hozzászólásokat átolvasni, jelenleg kanyarban sincs fair megoldás lehetősége - úgyhogy de igen: ez a játék része jelenleg.
A 2.2 Q&A-ból ennyi derül ki a jelenlegi "fejlesztésről" a témában:
Q: Making stations more powerful is a good start on enforcing security, are we going to be seeing stronger security response in general in high sec in the future so that we can both try to reclaim open from gankers and give meaningful variety to security levels?
A: We have increased significantly security instances based on security level. I think this is part of a bigger question of playstyles we think are valid. I don't think the answer is to keep piling on security. We're still discussing, nothing to announce at the moment. We've discussed a karma system for combat logging, griefing where there's a big ship or rating disparity. It's not straightforward, lots of tracking deltas and getting the right penalties in there. I'm very interested in progressing it but there's nothing scheduled at the moment. There's always a big bunfight for what we're going to get in for the next few milestones. It's something we all take very seriously but getting the right answer is really complicated.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.10.08. 13:31:51
Fejlesztők véleménye: "First things first: we do consider this an undesirable exploit. It’s not “part of the game."
"At some point, however, we will start to take action against Commanders using this exploit. I can only suggest that you should avoid using this exploit if you want to avoid any penalties issued for its use. I'll just repeat: please avoid combat logging - we're taking this issue very seriously."
"mindenki eldöntheti, hogy ő hogy játszik." - hát a fejlesztők nem így gondolják <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.10.08. 13:14:44
... és remélem itt nem fogunk belemenni abba, hogy a combat loggingról kinek mi a véleménye - mindenki eldöntheti, hogy ő hogy játszik.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.10.08. 11:45:42
Csak a reaktív páncélzat 376 milla.
Kedvezményesen!
<#eplus2>#eplus2>
iSS!

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.10.08. 10:50:23
Vagy hármat.
<#vigyor1>#vigyor1>
iSS!
Ha már valahogy, akkor pont fordított sorrendben "érdemes" - először legyen meg a rang (hiszen azzal rengeteg pénz is gyűlik), és utána lehet a maradék összeget összeszedni valahogy.
Volt szó régebben a skimmer vadászatról, sentrykről: a legjobb fegyver rá az SRV, a második a sima Cannon - annak nem csökken a sebzése távolsággal, és 3 kilométerről lehet pontlövészkedni vele, egész tisztesen sebzi. Közelharcban kis hajók ellen elég hatékonyak lettek ezek a kis felszíni masinák. A Goliathok főleg.
Most már elég volt, meg van az 1 milliárd. Most már a küldetéseket kell csinálni, meg a mérnökökkel a reput növelni.
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2016.10.08. 01:32:45
iSS!
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.10.08. 01:28:19
[merlinw.org]
És az a jellemző, hogy ahogy visszaérünk újból tudunk küldetéseket felvenni. Ha aznapra abbahagyjuk, akkor másnap már nem is kell annyi küldetést felvenni, mert részben már van a raktérben áru, így még könyebb feltölteni a hajót.
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2016.10.08. 01:18:49
iSS!
Igen, minél több cargo kell hozzá és igen, nagy ugrótáv nagy előny, ezért ezt nem lehet bármilyen hajóval csinálni.
Persze az Anaconda FSD-re tápolt<#hehe>#hehe> és fullra töltve is 25 felett ugrik ez hozzá tartozik az igazsághoz. Így kb. 16-18 ugrás az út odafelé teli pakolva, visszafelé már csak kb. 12.
1 ugrás = 1 perc. Az út 30 ugrás = 30 perc.
4 tankolás oda, 3 vissza (1,5 perc alatt teszi tele a fuel scoop) = 11 perc.
További ugrások az áru szétszórásához, dokkolások, rendszeren belüli utazások = változó, de kb. 20 perc.
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2016.10.08. 01:09:36
iSS!
1 tonna raktérrel kb. 100.000 - 120.000 creditet lehet keresni. Ez felszorozható a raktér tonnával. Anakondával 432-es raktérrel egy kör (ami kb. 1 órán át tartott oda vissza) 50M körül hozott. 3 hét alatt a 40 millió creditemből lett 1 Mrd...
Most már "csak" a rank kéne a federal corvette-hez, de azt szerintem nehezebb (több idő) lesz megszerezni, mint a pénzt hozzá.
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2016.10.07. 22:45:44
iSS!