ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Míg a Cobra motort (ami az Elite és a Planet Coaster alatt fut) erre gyártották, igaz ez nem lett seamless, bár eredetileg itt is az volt a terv.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A lényeg, hogy a világ összes pénze kicsit túlzás, a Tomb Raider kölcségvetésének két harmadáról beszélünk (oké biztos vannak befektetők is, amiről nem tudunk).
[merlinw.org]
Aztán 2.2.3-4 környékére kikalapálják a többi furcsaságot, ami még előjön miután rázuhan a többi pár tíz-százezer játékos, köztük az Xboxosok is.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A scriptelgetéssel-kézigyártással meg haladnak, és rá is érnek, száz csillagrendszert, néhány száz égitestet "beépíteni" van még legalább 1 évük, mire bétába fordul a dolog, és még akkor se kell az egész világot megnyitni. Dolgozzanak csak rajta, legyen belőle egy igazi profi játék (+a Squadron 42). Minden lehetőség megvan rá.
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
Bár személy szerint én nem bánom, ha nem az, de 100+ esetleg 1000+ ilyen küldetés kézzel lescriptelni nem fél órás meló.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
https://youtu.be/A2sMoW3Cu-A?t=29m56s
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2016.10.11. 14:17:04
Akkor sima dumbfire rakétákkal szét lehetett bombázni az egész bázist, és csomókban hullott a védelem.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.10.11. 13:57:36
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.10.11. 13:56:01
[merlinw.org]
Még szerencse hogy vérbeli űrlakókat pl engem nem igazán érdekelnek a bolygók. Orbitális állomások számítanak, felszínre leszállni csak akkor ha nagyon muszáj.
"Star Citizen was due for a commercial release in 2016, but has now been pushed back to 2017."
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.10.11. 13:29:54
[merlinw.org]
csak sajna sosem lesz kész ez a játék 😞
Nagyon durva SC video! Valahogy így kell bolygófelszínt generálni! Hegyek, homokdűnék, hajóroncsok, sziklák, növényzet, minden van. 6 kerekes rover és minden bejárható FPS módban. Eszméletlen!
https://youtu.be/A2sMoW3Cu-A
ON
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.10.11. 11:18:05
Akkor a rover egyelőre repül. Hauler jól hangzik, azt hiszem elkezdek kuporgatni rá.
A játékstílust illetően igazad van, csak könnyen elfelejtem, hogy ez nem egyéjszakás kaland lesz. :-) Kicsit megfertőzött a No Man's Sky egyszerűsége, meg kell még szoknom, hogy ez szimulátor. :-)
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Az ugrás mindig a rendszer legnagyobb tömegpontjához (a központi csillaghoz) érkezik - nem pont ugyanoda, de mindig nem messze. Igen ez azzal jár, hogy ha nem lassítasz le / fordulsz ki, akkor bele is gázolhatsz a csillagba - ez pár százalékos sérülést jelent.
A hajód belsejét tetszés szerint átszerelheted bárhol, ahol van Outfitting, lecserélheted a meglevőket, átszerelhetsz kedvedre (amíg van rá pénzed). Van "Cargo Rack" nevű modul, ami mérettől függően 1-2-4-8-stb. tonnás rakteret ad. Itt tudsz kísérletezni amíg nem vagy játékban 😊
(amíg pl. nem szállsz ki a felszíni roverbe, addig annak a moduljait eladhatod, és 8 tonnányi rakteret (4+2+2, és egy 2D pajzs) bele lehet zsúfolni a Sidewinderbe)
Teherhajóból a következő méret a Hauler lesz, azt igen tisztesen fel lehet pakolni ahhoz képest, hogy milyen olcsó.
És a legfontosabb: ne azt nézd, hogy mivel "hatékony" pénzt keresni, hanem hogy neked mi tetszik a játékban. Ha a kamionozás, akkor csináld azt, ha a lövöldözés, akkor azt. Gyors és egyszerű alap kereseti lehetőség a futárkodás - nem kell hozzá raktér, relatív veszélytelen és jól fizet - egy kisebb géprevalót össze lehet vele szedni.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.10.11. 08:52:38
Már kezdem a röpködés részt kapisgálni, illetve a dokkal sincs különösebb problémám, leszámítva, hogy általában rossz irányba állok, így forognom kell a tengelyem körül, hogy bejöjjön a radar helyére a landolási menü.
Ha jól értem, a Galactic map-on össze vannak vonallal kötve azok a rendszerek, amelyekre el tudok ugrani. Pl. a Ross 1054-hez semmilyen vonal nem vezetett, az azt jelenti, hogy a jelenlegi felszerelésemmel nem tudok elugrani oda? Ha jól néztem, 5,6 ly körül tudok most ugrani.
Még egy érdekesség, hogy az eddigi két hiperűrugrásomkor is szinte a rendszer napjában kötöttem ki. Ez random, hogy rendszeren belül hová tesz, vagy fix pontok vannak, ahol kijutok a hiperűrből?
A kezdő hajómon két tonna felhasználható raktér van. Ezen ugyan most jól kerestem, amikor vizet szállítottam a kezdő rendszerből egy másikba (360 cr volt rajta a hasznom, így visszajutottam a kezdeti ezresemhez :-D). Ha kidobálok néhány feleslegesnek tűnő modult, hogy kicsit hatékonyabban kereskedjek, azzal növelhető a rakterem? Vagy hogy a leghatékonyabb így a játék legelején pénzt keresni? Valami nagyobb teherűrhajóra szeretnék majd váltani.
Nagyon szép a játék!
Még kicsit gyakorlom az űrharcot, aztán kezdődhet a kaland. :-)
Mondjuk utána kellett néznem a neten, mire rájöttem, hogy a jobb stick nem "nézelődés a pilótafülkében", hanem a hajó oldalirányú és vertikális fúvókás irányításáért felel. <#falbav>#falbav> Így azért sokkal egyszerűbb. :-D
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
Utoljára szerkesztette: WarHead, 2016.10.10. 12:27:13
"Sziasztok! Engedjétek meg, hogy a Frontier honosításmenedzsereként félhivatalosan válaszoljak a felvetésre 😊 Természetesen követem a csoportot, és nagyon örülök, hogy ilyen remek kis közösség verbuválódott a magyar ED pilótákból! Rendszeresen megkeresnek különböző nemzetiségű játékosok, hogy nagyon szeretnék lefordítani a játékot, ami nyilván szuper, viszont a következőket kell szem előtt tartanunk a döntéshez: ahogy azt ti is írtátok, ez egyrészt hatalmas munka, jelenleg több mint 300 000 szó van a játékban (plusz napi szinten a GalNet-cikkek és a heti CG-k), ami lassan megközelíti a "Háború és béke" volumenét, és ez természetesen folyamatosan bővül, szóval mozgó célpont a teljes honosítás, és nehéz vele lépést tartani. Másrészt a magyar piac sajnos nagyon kicsi, főleg egy ilyen rétegjátékhoz. És az egy dolog, hogy a fordítást közösségi kezdeményezésként megcsináljátok, de nekünk is rengetek dolgunk van minden nyelvvel, például lektorálás, QA, localisation engineering, folyamatos kommunikáció stb., és ez egy ilyen kis piacon sajnos nem térül meg. Nem tudom, mennyire követitek a hamarosan megjelenő másik játékunkat (Planet Coaster), de ott megpróbáltuk azt, hogy közzétettük egy xml fájlban az összes játéksztringet, azokat a játékosok lefordíthatják, kedvükre módosíthatják, és helyben, futásidőben behúzhatják a játékba, majd megoszthatják a többiekkel is. Készült már kalóz angol fordítás is! Ha ez a módszer ott jól működik, és nem lesznek problémás visszaélések, akkor lehet, hogy valami hasonlót megpróbálunk az Elite-re is. Megígérni nem tudom, csak szerettem volna, ha tudjátok, hogy nem teljesen reménytelen a dolog"
Rég nem jártam az "űrben".
Mi a helyzet a magyar nyelvvel? Lesz vagy nem lesz???
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
Mindenesetre én olyan 3-5 km között szoktam bejelentkezni.
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2016.10.10. 09:24:05
Azért minden egyéb mögött azért csak egy szimulátorról van szó, azt pedig nem egy délután alatt tanul meg a bátor játékos.
Ó de jó, köszi szépen! :-)
Láttam a tutorialban az erről szóló mission-öket, csak ott is írta, hogy előbb nézzem meg a videókat, aztán azzal akkor úgy voltam, hogy komolyabban neki kell ülni.
De nagyon komplex, az irányítás alapjaiba kezdek belerázódni, az alap navigáció, sebességek, irányítás már megyeget.
Odarepültem a podhoz, erre rámszóltak, hogy blokkolom a podot, menjek arrébb. :-D
Ebben a videóban 2:10-től:
És igen, lehet később dokkolót venni, de elfoglal egy belső modult, igazából luxuscikk (egy-egy bázis irányítása még be is szól miatta, hogy "igazán megtanulhatnál repülni is"😉 😊
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.10.10. 08:52:13
Megcsináltam pár tutorial-t, de a videókat ezek is alapnak ajánlják. Aztán váltottam az élesre, kicsit repkedtem. Aztán le akartam szállni a Baker landing pod-jára, de nem tudtam, hogyan kell rádión leszállási engedélyt kérni. Robotpilótát a landoláshoz itt is külön kell majd venni? Végül összetörtem a gépet a landing podon, és egyelőre itt tartok. :-D Nem indul olyan fényesen ez a karrier. :-)
A reszleteket, hogy hogyan is mikent zajlott a rendezveny megtekinthetitek majd az EliteDangerous.hu-n nagy valoszinuseggel holnap / holnaputan ahogyan idonk lesz megirni a cikket. Az este alatt elhangzott beszedek visszanezhetoek lesznek amint sikerult megvagni oket. Tovabbi szep napot nektek! Es megegyszer nagyon szepen koszonjuk a resztvevoknek, hogy eljottek es megint nagyon jo hangulatuva varazsoltak a talalkozot!
Frontier hivatalos (offline) bejelentkezes az esemeny folyaman: https://www.youtube.com/watch?v=IJmjf9z0Jh4
Visszanezheto livestream az EDHU zart csoportjaban: https://www.facebook.com/groups/elitedangerous.hu/?fref=ts
Discord szerver : https://discord.gg/0ynAcQGAWzyxEWmk
Utoljára szerkesztette: WarHead, 2016.10.09. 23:24:42