ELITE: Dangerous

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amiga
Rendben, nézek egy fuel scoop-ot, köszönöm.

Fuel-ről szereztem már tapasztalatokat, amikor pilótafülkém magányában az utolsó hörgő lélegzetvételeimet hallgattam. :-D Az egy érdekes tapasztalat volt, amikor egy ugrás után rájöttem, hogy vannak üres rendszerek is. :-)

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Caliph
fuel scoop legyen,mert ceos felé több lakatlan rendszeren át vezet az út..

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

s_andras
Ilyen nagy távra a plusz tank nem játszik, inkább egy erős fuel scoop kell. De ha elindulsz kifelé, NAGYON figyelj oda 13-as ugrótávval arra, hogy mikor fogy ki a benya, mert az utolsó adaggal legalább egy M csillaghoz kell eltalálni.
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2016.10.20. 10:51:03

Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992

Amiga
Köszi, megnézem majd otthon, mennyire vagyok most.
Az EAGLE-m most kb. 13-at ugrik, van extra üzemanyagcella is benne, elég nagy távolságokat tudok megtenni. Legalábbis az én eddigi léptékeimhez képest nagyokat, még nincs rálátásom, hogy ez mennyire megmosolyogtató más űrhajókból nézve. .-)

s_andras
Ha túl lassan mész, akkor már nem fog működni, mert a köv. update-ben tuti kinyírják a helyet.

Amiga
Most már elmegyek Ceos-ra én is lassan. :-)

s_andras
Először érdemes helyben Ceos-Sothis között addig adatfuvarozni, amíg mindkét helyen az összes párttal szövetséges nem leszel. Maradj egy helyben és Open-PG-Solo váltásokkal gyűjts be 20 ilyet, akkor start a másik rendszerbe.
Amikor ez megvan, akkor jöhet a távoli szállítmányozás, de ne add alább 100.000kr/tonnánál, és minél több adag megy egy rendszerbe annál jobb.

MerlinW
Tegnap elküzdöttem magam Ceos-ra, mert írtátok, hogy Sothis-ra vannak jó fuvarok, de nem láttam, csak pár ezres boom-okat. viszont voltak milliós visszafuvarok a "belvárosba", azokból felpakoltam. Így is jó volt (15m haszon), csak hát több, mint 3 óra volt, amíg szétdobáltam 10 helyre a cuccokat😊 Legalább friendly lettem a Fed-nél is.

[merlinw.org]

KiruHoshino
A légkörös landolás az durva lenne. Egyébként szerintem tutti valami beharangozója lesz a következő szezonnak.
- Kövi szezonban tutti, hogy jönnek az idegenek.

Én örülnék egy bejárható űrhajónak, űrállomásnak. Jópofa lenne így találkozni a többi játékossal.

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

s_andras
Még mérnökök, idegen cuccok (talán már működőképes hajók is). Amiben csak reménykedek, de szerintem végül nem lesz bár itt lenne a helye a 2.x sorozatban, az a légkörös landolás.

KiruHoshino
Szerintetek mi lesz az utolsó 2.4-es update-ban?

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

Dzsini
Erről jut eszembe - lehet, hogy még nem mindenki tudja: egy állomáson dokkolva a galaktikus térképen az ismeretlen, de lakott rendszerek térképészeti adatait meg is lehet vásárolni párszáz cr-ért. Hasznos lehet, ha mondjuk van oda egy küldetés, így rá lehet előre nézni, hogy milyen messze van érkezéstől, milyen állomásra kell eljutni, és milyen a politikai-biztonsági helyzet odaát.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

s_andras
Jaja, csak annyi hogy bármikor máshonnan is rá tudjak nézni a rendszertérképre ha kell az hogy milyen állomások milyen távolságban vannak.
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2016.10.19. 11:47:17

Dzsini
Na jó, de dudálva csak "ismeretlen" égitestes listát kapsz - persze a térképre feldobálja, a részleteket nem tudod meg róluk.
A nav beaconnal vagy állomáson az adatok megvásárlásával pedig igen. Ha neked az előbbi elég, akkor teljesen érthető, hogy a dudálás elég. Én most a Clipperemre nem tettem ADS-t, szépen megyek a nav beaconhoz vele 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

s_andras
Én utazás közben szeretek minden rendszert minél gyorsabban feltérképezni a dudálással hogy minél kevesebb legyen a teljesen ismeretlen.

Dzsini
Hát, ha lakott, akkor van Nav beacon, ami persze több munka, de ha továbbugrasz, akkor megvagy rendszertérkép nélkül. A beacon meg legalább a neveket is ráírja az összes égitestre, és nem lesz tele ismeretlennel a lista.

Érdekes: pár hete volt az egyik elite-es redditen egy Soltól 300 fényévre levő teljesen felfedezetlen rendszer.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.10.19. 11:29:35

s_andras
Ezen ha nekem ott valami mást kéne felszerelnem az az ADS lenne, mert hiába jártam már be a bubit ezerszer keresztbe-kasul, még mindig be tudok ugrani ismeretlen rendszerbe.

Roger6
Amúgy én FAS-on is használok DC-t, most mit tegyek a két pontos helyre? Hull Reinf-et? Nélküle 2.030 az armor, vele 2.220, nem oszt nem szoroz számomra ez már. Nem beszélve arról, hogy RES-ből / küldetésből visszaérve engedélyt kérek a bázistól, elveszem a gázt, és már mehetek is klotyóra, kaját készíteni, kutyát sétáltatni, vagy bármit, amihez kedvem van. Ez csupán kényelmi megoldás, de ha kell, akár tolatva is bemegyek a levélbedobón amúgy. Néha a küldetés miatt cargo-ra cserélem, de elég ritkán.

Federal Assault Ship - aktuális build

Érdekes, hogy Gunship-et nem sokan használnak, ennek mi az oka?

No és akkor egy kis PVP, avagy a rendőrök nyújtotta előnyöket érdemes kihasználni (Cillit Bang főszereplésével):

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.10.19. 11:09:24

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

s_andras
Ez a 6 méter így leírva elégnek sőt soknak tűnik, de ahhoz hogy ne legyen szorulás, tökéletesen középen kell tartani végig azt a 209 méter hosszú hajót, picit sem dőlhet/csavarodhat/emelkedhet/süllyedhet se az egész, se az eleje/hátulja. Persze nyilván be lehet lőni pontosan, csak úgy értettem a "kötelező" DC-t hogy talán ez lesz az első olyan hajó, aminél már időben jobban megéri rábízni az automatikára, még úgy is hogy az mindig betartja a 100-as korlátozást.

Dzsini
Mondjuk azt nem tudom, hogy a pajzsgenerátorok milyen távolságra aktívak a hajótesttől, így lehet, hogy azokat ki kell kapcsolni hozzá... megállni a mailslotban ahol már bekapcsol a forgáskiegyenlítő, pajzsok ki, felmanőverezni "koccanásig", aztán hajrá. Ha jól rémlik 70 millió körül van üresen egy Beluga.
VR-ben valószínűleg lényegesen egyszerűbb lenne, ott sokkal inkább látszanak a távolságok és a méretek.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.10.19. 07:42:02

Roger6
A Cobra III-at vállalom, szólj ha megvan a Belugád, megcsináljuk <#taps> <#worship>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Dzsini
A dokknyílás 220x50 méteres, még a Beluga Liner is "csak" 38 méter magas és 131 méter széles - függőlegesen van bőséges 6-6 méter 😊 Ha jól helyezkedik, egy Cobra III simán átrepül alatta dokkolás közben.

MerlinW
No, ismét bővült a flotta😊

[merlinw.org]

s_andras
A kép alapján talán túl nagy is, eddig is nagyon gyanús volt ez nekem: a T9 a saját magasságával épphogy befér a nyíláson, itt meg a Beluga a felfelé-oldalt álló szárnyai nélkül is - amiket talán be tud húzni - jelentősen magasabb avagy vastagabb. Itt már centiken múlhat a beszorulás. Lehet azt akarják, hogy ezen kötelező modul legyen a DC.

Dzsini
A Beluga NAGY:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

én egyszer az összes alsó hardpointra (kivéve a huge-ot, oda sajnos nem volt) g3 double shot frag cannon-t tettem az anakondán. körülményes használni, mert miután leszedted a pajzsot, fel kell emelni a hajó orrát addig, amíg már nem látod a célt, de amikor mind betalál, az meglehetősen mókás.

Igen, most jó. Tehát központi a probléma, úgy tűnik.
s_andras
Nálam a küldetések listája az állomáson csinálja elég sűrűn hogy visszadob hibaüzenettel, legutóbb kb 10 perce, de most épp megint jó.

valamikor nyáron volt egy cg, ahol a top 25% bő 200 millát fizetett. volt nagy boldogság meg gondolom sírás is, amikor sokaknak az első res-ben kidurrant a frissen, rebuy nélkül vett fapados anakondája.

Csak nálam szarakodik a szerver, vagy nálatok is? Egy-egy ugrás néha két percig tart, a küldetés szerver gyakran harmadik-negyedik alkalomra csatlakozik. A dokkolás után néha fél perc, mire lehet tankolni.
Roger6
Akciós a Thrustmaster T Flight Hotas most, ha érdekel valakit, keressen rá.

Caliph
hmm,akkor majd próbálgatom még,elég életképes setupnak tűnt nagyobb hajók ellen.De most pénzgyűjtés lesz a program hétvégén,megyek pár sothis kört,2x pukkantottam az anacondát 10misiért a közelmúltban,és már csak 50 milla van a számlán 😊

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Dzsini
2.2-vel a Cannon ágyúgolyója felgyorsul, kevesebbet fogsz vele "mellé" lőni.

Caliph
kipróbáltam az Anacondát full cannon setuppal,elég szépen daráltam high resben a nagy hajókat,viszont egy sorozat sajnos a nekem segítő system security anaconda wingjét darálta végig,aztán pucolnom kellett.. 😄 maradok a hagyományosabb fegyverzetnél 😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

MerlinW
Én is visszaestem 25-be, de jó pénz ez is😊

Grafikai update:

[merlinw.org]

Roger6
Nabameg, vége lett a CG-nek ideje előtt, így csak top25% lettem, 15 milka jár érte <#shakehead> Ma akartam húzni kicsit a helyezésen. Mindegy, akkor irány haza. <#email>

Roger6
Én Beam + Multival használtam, majd meglátod, hogy neked hogy válik be. Mindenesetre nagyon sokat repültem vele, és rengeteg bounty landolt a számlámon a Vulture miatt. Remélem beválik neked is. <#awink>

MerlinW
Jogos, Kicsit átalakítottam😊 Így már izmosabb, igaz nem ugrik 10-et sem😊

[merlinw.org]

Roger6
Nem gyenge az, csak éppen Small hajóhoz képest két Large fegyver fér rá. <#wave>

Frame Shift Drive-ból a legkisebbet rakd be, Vulture-al nem fogsz utazni amúgy sem, nem arra való, és ha kijön 2.2, akkor lehet vitetni is. Azon tudsz nyerni sokat. Beam lézer helyett pedig a Pulse-at ajánlom, a Beam 10 mp alatt lezabálja a cap-ot.

Burst Laser-el is alig 20 mp a cap.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.10.17. 14:25:48

MerlinW
Vulture -nak miért ilyen gyenge PP-t adtak? Alig tudtam kisakkozni 😊

[merlinw.org]

Roger6

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.10.17. 12:14:02

MerlinW

[merlinw.org]

Dzsini
Sajnos ez így van, és nagyon sokat kellene javítani azon, hogy az emberek egyáltalán találkozzanak a játékbeli lore-al.
Mondjuk valami ilyesmi módon:

De nagyon sokan ilyesmikről nem is hallottak, csupán magával a játékkal foglalkoznak 😉
Megkockáztatnám azt a kijelentést is hogy a játékosok nagy részének fogalma sincs arról hogy léteznek játékosok által irányított frakciók akikhez lehetne csatlakozni és nekik "dolgozni"... Én is most beléptem a magyar SSL-be, ezzel valami elképesztő magasságba ugrott a játék iránti kedvem <#nyes>
s_andras
Nekem lennének javaslataim:
-4x-es Elite rang
-összes engedély megszerzése
-mindhárom szuperállamnál barátságos fokozat
-Király és Admirális rangok elérése
-összes mérnök 5-ös szint
-tetszés szerinti hajók maxra mérnöközése
-legalább egy powerplay spéci cucc beszerzése
-Sag A* meglátogatása
-Jaques meglátogatása
(itt tartok)
-további nevezetességek meglátogatása (Beagle Point, Great Annihilator, VY Canis Majoris stb)
-összes frakcióval szövetséges rang elérése (na ez majdnem olyan végtelen történet mint a felfedezés)

Dzsini
Mondjuk lehet szerepjátszani, mondjuk lehet a történettel és annak alakulásával foglalkozni, mondjuk lehet játékoscsoportokhoz kapcsolódni és a programokban részt venni (autóversenyek, stb.), mondjuk részt lehet venni közösségi célokban azért, ami a konkrét cél, és nem azt nézni, hogy mennyi a profit rajta, mondjuk lehet PVP ligákban részt venni, és kipróbálni, hogy hasonlóan felkészült játékosok ellen mihez tud kezdeni...

vagy lehet rosszalkodni, noobokra és CG-zőkre vadászni, stb 😊

Ez sajnos így igaz, egyre több az olyan játékos aki a kihívást már csak a másik játékos megölésében látja, mert már nem bír mit csinálni. Hordja tonna számra a szart Ceos-ból? Hiába van 3 milliárdja? BH-zon? Agyonra fittelt Corvettje ellen egy NPC nem bír mit tenni. Bányásszon? Minek? Felfedezzen? Így is unja, nemhogy még azzal 😄 Szóval tényleg csak a PvP maradt megoldásnak...
MikX
Hát én soloban szoktam nyomni, azért is mert a multkori pre logistics-en lévő cg-nél szabad slotra 10percet vártam, majd meguntam és soloban leadtam. 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Unatkoznak. Más szórakozást már nem találnak a játékban, ezért bárkit megtámadnak, akit csak lehet.

Nefürgyé le!

MerlinW
Tudom, korábban írtam, hogy Mobius-al szoktam repülni. Sokan is vannak, nyugisak is.

[merlinw.org]