ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1 ugrás - 1 millió credit. Erre mondják színész nyelven: túlspilázta a szerepét!
Nyilván ezt át fogják variálni és ebből visszavesznek, de pont ez a gondom: miért nem lehetett már eleve valami normálisabb arányt kialakítani a régebbi és az újabb küldetési formák jövedelmezősége között?
Költői (szónoki) kérdés, azaz nem vár választ<#crazya>#crazya>
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2016.10.28. 23:37:43
iSS!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
lecsupaszítva ~60-at ugrik g5 fsd-vel, bele lehet pakolni vagy 400 tonnát, ha úgy adódik és harcban is elég potens tud lenni.
supercruise-ban siralmasan fordul, azzal sajnos semmit sem lehet kezdeni, de ha beleteszed a legnagyobb thruster-eket és elviszed egy alapos dirty drive tuningra, meglepően szűk fordulókat tud fa off + boost kombóval.
ahhoz, hogy jól működjön, sajnos irgalmatlan sok pénzt kell rákölteni, egy rendes pp például drágább, mint a hajó maga.
én most adderrel csapatom. sose próbáltam előtte, nemrég vettem egyet ceos-sothis között taxizni, azóta mindenhova azzal járok. egyetlen dolgot hiányolok belőle, egy ilyen kis műanyag dudát, amilyen a gyerekbicikliken van.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
[merlinw.org]
Apropó Dzsini, hozzányúltak az ágyúkhoz? Mert az óriás kategória azért elég halványka volt a méretéhez képest. Ha javítottak rajta, ismét ágyúnaszáddá alakítom át 😊
Emellett este megvettem a Cobra MK III-at, így a Viper után sikerült megint szintet lépnem. :-) Most a Barnard's Star-on pihengetek egy rakat Black Box küldi elvégzése után.
Este még egy Griff nevű jómadár is betámadott az Alpha Centauri-nál mert gazdag turistákat vittem és kipécézett magának. De ronggyá lőttem. :-)
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
(jobb alul a power distr. elosztásokat kell nézni)
[merlinw.org]
[merlinw.org]
És Yuri Grom, az EG Pilots vezetője az első játékosok által irányított szuperhatalom nevében kinyilvánította függetlenségét a Föderációtól. Aki úgy gondolja, a Powerplayben segíthet nekik terjeszkedni.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Here's how it works:
1) Find a system where most delivery/transport missions all send you to the same system/station (like, you now, Aditi, Ceos, Sothis, or any other system like those, plenty out there)
2) Get to allied rep with most/all of the factions there
3) Fill up your internal slots with Economy Class cabins (keep one for shields, one for cargo). In an Anaconda, you should be able to get at least 168 Economy Class seats.
4) Take basic transport missions, all going to the same destination (a nearby system) until your Economy Class seats are full. These passengers are treated like cargo, so you can take as many missions as you want until your seats are full, none of this "one mission per cabin" thing
5) Deliver the cargo passengers to their destination
6) Repeat on the way back to the original system
Once you're allied, Economy Class passenger transport missions pay up to 68k per passenger. That means an Anaconda can make up to 11 million per haul, or 22 million per round-trip.
Unlike Ceos/Sothis in 2.1, you don't need an engineered A-grade FSD, or weapons, or anything like that. The systems I've tried send you to a system 11ly away. Ceos/Sothis are 8.9ly apart. And these missions are often for 10-20 passengers, so often 1-2 board refreshes are all you need. Very quick, mabye 5-6 minutes from beginning to end.
And since passenger cabins max out at size 6, there's no advantage to having a Cutter - the Anaconda is king (even better than the Beluga for these Economy class missions).
forrás
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.10.27. 14:36:29
Az hogy lehetséges, hogy a befejezett komplett utas küldiknél nem kapok egy árva vasat sem?? Próbáltam többször is de a végén a leszállás követően megnyitom az utas fület, de a felkiáltó jelet nem látom sehol. Ráadásul a tranzakcióknál még mindig látom, hogy a küldetés nincs leadva.

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.10.27. 13:31:31
Egy ilyen van jelenleg, ami nem történethez kötött, de akár fontos is lehet - Marco Qwent, aki a Sirius rendszerben van - és engedélyköteles. Ő ad kapcsolatot Palin irányába, aki pedig jelenleg a speckó konténereket árulja, viszont a GalNet hírek alapján akár fegyvereket vagy páncélokat is tervezhet...
Más kérdés, hogy milyen módon lehet beépíteni a generált küldetések mellé az ilyen kézzel kódolt küldetéseket - állandóan jelezni, mint egy CG-t? vagy az is szóbeszéd útján terjedjen, hogy hova kell menni és melyik csoport küldetései között lesz az, amit el kell kezdeni? Persze ki lehet ezt találni, de okosan kell.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.10.27. 12:39:22
De ezek nem tartoznak a történet folyásához, még az se számít, hogy te és az instance-od elkergetitek a barnacle mellől a föderációs capital shipet. Megteheted óránként.
Neves szereplők, fontos események viszont az állandó világban történnek, és egyszeri dolgok, amiket onnantól mindenki tud, mert kikerül a hírekbe.
Rettentő illúzióromboló lenne szerintem az, hogy "csináld végig ezt a küldetéssort, és akkor te is láthatod azt a várost, amit már több tízezren felfedeztek".
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.10.27. 12:13:54
De gondolom úgy érted, hogy a játékban legyen történés - na most ezzel sajnos több gond van, és ez egyrészt azért van, mert a játékos önmagában "senki", másrészt és főleg az MMO-ságból adódik. Nem lehet mindenki számára külön ilyen helyszínt legyártani, hogy megkeresd, és a tied legyen a felfedezés öröme. Ha egyszer megvan, akkor az már "közkincs", tehát olyan küldetést már nem kaphatsz, hogy "hallottunk valamit, meg kellene keresni..." - mert tudod hol van, elmész, leokézod a küldetést, és kész. A Lave Radioban nagyon sokat beszélgetnek még belsős emberekkel is, hogy milyen módon lehetne nagyobb tömegek számára hasznos, aktívan játszható, és nem feltétlenül szűk időkeretbe zárt eseményeket készíteni. A CG-k ilyenek, azok kihatással vannak a világ alakulására, és ha te egy héten néha pár órát játszol, akkor is működnek. Egy kísérlet volt a lezuhant hajó megtalálása előtti néhány órás - egynapos villám-CG-k sorozata, ahol sorban lehetett újabb és újabb dolgokat megtalálni - ilyet lehet úgy is, hogy két ellentétes irányba vezető CG-t dobnak fel, és amit a többség támogat, aszerint alakítanak gyors eseményeket (menekülő X hajó, és az üldözők vagy a védelmezők mellé állni, stb.).
Más MMO-k sokszor azt csinálják, hogy a Szürke Varázsló rád (és 216736 másik játékosra) bízza az "Egy Gyűrűt", amit el kell vinni a Végzet Hegyére, ahol Megmented a Világot. Közben legyőzöd a Gonosz Varázslót és az ő Vezéreit (216736 x 9 darabot)... egy szóló játékból megörökölt rendszert használ, ahol szemet hunyunk afölött, hogy nem vagy egyedüli Játékos a világban. Ezt az utat bevallottan nem szeretnék követni, így egy irányból marad a random generált tennivalók hada, másrészről meg vannak a CG-k és az ilyen félig a világban - félig a világon kívül megoldható közösségi játékok. És így aki annyira nem akar foglalkozni a lore-al, annak nem kell - még csak a GalNet újságokat se kell olvasni, kamionozhat kedvére, aki pedig bele szeretne merülni, az rogyásig olvashatja és aktívkodhat a Canonn kutatásaiban, gondolkodhat és beszélgethet arról, hogy akkor Palin mit is tervez, és hogy a Sirius corp. most jófiú-e vagy sem...
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.10.27. 11:46:43