ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
És külön jo volt egy ilyen csapattal ott lenni, mert senki nem baromkodott, elég rp-sen lett megközelitve, meg a társalgás is ugy ment.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
És emellett ott van az archeológiai kutatás lehetősége, amivel kapcsolatban még semmit nem tudni, csak azt, hogy létezik.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.10.27. 09:51:30
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Nemlehet, hogy nehezitsenek, vagy akármi más játékmechanikai okok miatt, de ne magyarázzunk mögé tudományt. 😊
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Közepesen: négyféle kabin van, sokféle utas, a leggazdagabbakat csak Orcával vagy Belugával vihetsz (arra lehet szerelni luxuskabint), és különleges igényeik vannak (háklisak különféle dolgokra, menet közben találnak ki tennivalókat, bűnözők, akiket keres a hatóság, ilyesmik...), viszont jól fizetnek. A "15 menekült a szomszéd rendszerbe" nem fizet olyan jól 😊
Hosszan:
Nagyon úgy néz ki, hogy az utasszállítás jelenleg a legjobban jövedelmező üzletág, jól fel lehet gyűjteni sok utast még az alap típusokból is, és jól fizetnek.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.10.27. 07:53:05
A pilótákról azt írják szintenként 1%-al növekszik a pénzdíjuk, úgyhogy tényleg érdemes Harmlessről kezdeni, Competentként 6%-ot kér az alap 9% helyett, Elite-en 10% kell neki, míg ha Expertről (12%) kezd, 15% lesz belőle.
a romok, monolitok, fotóalbum
Ha nem, akkor viszont miért nem lehet minden fightert alapból kapni mindenhol?
iSS!
Én eldöntöttem, hogy csak 2%-os bomba buxákat fogok felvenni, íme az első <#szeret>#szeret>
A rengeteg generált baromi ronda jövőbeli pofa között üdítő kivétel.
Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
FPS téma: nálam nem volt változás, sőt mintha a hiperugrás körüli néha-akadozások is elmúltak volna. Konkrétan amikor érkezek a csillaghoz, sokkal simábban úsznak be, nem ilyen hirtelen vagy szaggatottan jelennek meg mint azelőtt.
FX-8320-am van egy R9 380x-es radeon kártyával. 8GB RAM-al.
Köszi a választ.
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
Chat: de, el volt😊 Köszi.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.10.26. 15:51:37
[merlinw.org]
@Merlin: nincs elállítva a chaten a fogaskeréknél valamelyik beállítás?
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.10.26. 15:29:38
THX
Ti sem látjátok a játékos chat üzeneteket? Most vettem észre, ahogy EDDI felolvasta őket, de nálam üres volt a chat ablak. Akkor lettem biztos benne, mikor írtam egyet és jöttek rá a válaszok. Ezek szerint más látja az enyémet, én nem látom a többiekét😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.10.26. 14:28:38
[merlinw.org]
És persze csakazértis birodalmi hajóval mentem a Föderáció központjába 😊
A Horizons az a teljes season pack neve, és a 2.x minden része ez alá tartozik. Ezek igazából hangulatjelölő nevek - 2.0 volt a "sima" Horizons, a 2.1 az Engineers, a 2.2 a Guardians és a 2.3 a Commanders lesz (a 2.4 pedig egyelőre titok)
Minden ilyen kiadással együtt jár az alapjáték fejlesztése is - 1.5, 1.6 és most 1.7 verziókra - ezzel az alapjáték tulajdonosai is megkapják az alap "játékélményt" adó dolgokat, de egy csomó plusz dologból kimaradnak. Pl. most jár a személyszállítás, de nem jár az indítható vadászok használata.
Sorry a nagyon alap kérdésért, de nekem valahogy nem egyértemű. Nekem az alap Elite Dangerous van meg, ami tudom, hogy más mint a Horizons. Viszont van itt valami Elite Dangerous: The Guardians is. Ez micsoda?!
1 éve nem vettem elő a játékot, most tervezem, azt olvason mennyi változás van a The Guardians-be, a 2.2 pactch-el, ez most az én alapjátékomra is igaz?
Köszönöm,
Igazából majd megkeresem a Földet is, az asszony is látni szeretné és a Frontier-ben én is rengeteget repkedtem ott. :-D Gondolom arra mindenfélét megkapok majd, amire szükségem lehet.
Megnéztem a mostani community goal-okat, az egyik 2000 fényévre van amúgy, a másik meg húszezerre. Most nem játszanak, azt hiszem. :-D
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Kabint (ahogy úgy általában alkatrészeket) nem mindenhol lehet kapni, keress magasabb fejlettségű, esetleg turizmusra specializált állomásokat.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.10.26. 09:41:34
Próbáltam a Viper-hez passenger cabin-t venni, de nem találtam, így végül a rakteret bővítettem. De majd akkor újra megnézem, hátha én néztem csak el valamit. Azt hittem, nagyobb hajó kell.
Ha jól értem, saját pilótát is akkor érdemes tartani, ha van már egy nagyobb hajó és azon egy vadász.
Embereket bármivel tudsz szállítani, ha veszel hozzá kabint - akár egy Sidewinderbe is elfér egy 2-es méretű. Persze nem luxus utasokat, hanem sima buszozókat, de az is működik.
Kipróbáltam hát a black box-ot, szerencsémre az állomáson egyből két küldteést is adtak ugyanarra a rendszerre és sokkal jövedelmezőbbnek is bizonyult. Végre sikerült megtanulnom a cargo scoop használatát is és rájönnöm, hogyan működik a nav beacon.
Jók ezek a kis betanulós "ugrások".
A következő lépés egy nagyobb hajó lesz, amivel már tudok embereket is szállítani...
Akkor viszont mind a három.
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2016.10.26. 06:04:32
iSS!
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.10.26. 00:20:01
[merlinw.org]
[merlinw.org]
------------------------------------------------------------------------
Más: most látok először 8A Prismatic pajzsot, mert anno még nem volt Cutter (T9-re meg minek), az ára (90%-osan) 214 millió <#vigyor2>#vigyor2>
Tipp: így hogy van modultárolás és még 3-as szinten vagyok Barbi hercegnőnél, bevásároltam 1-8-ig Prismaticból és lepakoltam Jameson Memorialban, hátha kelleni fognak később. Többé nem kell kivárni az egy hónapot (és nem akarom folyamatosan fenntartani a hűséget sem). Ugyanígy szereztem Palintól korrózióálló rackból 8-at, így egy Anacondával 16 tonna UA-t tudok egyszerre szállítani ha esetleg kedvem támad egy állomást kiiktatni <#eplus2>#eplus2>
Gondoltam ha van személyszállítós feladat akkor van személy kabin...de az sincs.Most akkor menjek el máshova kabinért,utána vissza a feladatért.Ismerve a játék szemétségét elmennék máshova cabinért de ott meg nincs kellback hajó,tuttiszemét.Vagy menj el kellbackal de nincs feltuningolva mert nem lehet kapni modúlt ezért kiszednek majd pukk.Tutti.És el is ment 2 óra játékidő.Ez egy helyben topi játék.Nagyon elnyújtották a játékot már idegesítően.Fejlődni nem lehet,vagyis lehet csak hónapok telnek el.Látok milliárd cr-el játékosokat,szerintem csalók,vagy semmittevő.
Én már semmi mást nem csinálok csak res high-be járok,a többi feladat leszívat.