ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én a föderációnál barátságos 77%-kal indultam most, hogy újrakezdtem, de folyamat ott virít a kis piros nyíl és már csak 75% van meg.
És nagyon nem értem, hogy miért.
Csináltam jópár adat szállítós feladatot, mindenhol jelezte, hogy növekszik a repu, de százalékban ez nem jelent meg. Ki/belog után sem.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
-------------------------------------------
A tegnapi küldetést feladtam, tiszta vicc lett egy idő után, mert kiderült hogy az elején csak egy mázlis időszak volt amikor 2 db Eagle/Viper jött egyszerre, azokat még tartotta a kis vadász. De később elkezdtek pitonok meg anakondák is jönni pont mint egy RES-ben, és már 3-4-en is voltak. Elmondhatjuk hogy ez TÉNYLEG többszemélyes küldetés.
Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Amúgy megint jó kis estém volt, Cubeo nav-nál a federation betámadott, hirtelen megjelent egy csomó fed agent, meg gunship, óriási parádé volt. Karnyújtásnyira az ally státusz az Empire-nél, a helyi hivatalos katonai frakcióval már meg is van. Adtak is egy zsíros kis data küldetést.
Két dolog van szerintem. Az egyik, hogy rengeteg rendszer van, keress másikat.
A másik, ha engednek dokkolni, akkor adat szállítós küldivel vagy adományozással simán és egyszerűen vissza lehet húzni.
De más elérhető küldivel is.
[merlinw.org]
Az utolsó noob kérdésem mára az, hogy mi a helyzet akkor, ha magamra haragítok egy frakciót? High extraction zone-ban csinálgatom a pénzt, arrébb álltam már egy rendszerből, mert nagyon közel voltam ahhoz, hogy magamra haragítsam a helyi maffiát.
Helyre lehet hozni valahogy, ha átcsúszom valakinél a "nemszeretlek" kategóriába?
No, megoldódott a "Limpet-probléma"....megy minden ahogy kell. Máig nem fogok rájönni miért nem hordta be a kicsike a cuccot akkor. Most jó volt, minden meg ahogy kell.
Amúgy köszönöm, a hosszú leírást igen tanulságos, és megszívlelendő!<#worship>#worship>
De a bányászás nekem így is túl...uncsi....-😊 Meghagyom a gyerkőcnek.
Ami meg a manőverezést illeti nekem azzal nincs gondom, nem is volt...így is ment a begyűjtés-😊
Na mindegy.....szép estét!
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
Volt egy félbeszakadt kísérletem úgy hogy kiengedtem a vadászt, hátha le tudja foglalni a hajókat, amíg én a felszíni védelmet amortizálom, és lehet hogy ez működni fog. Többnyire elég sokáig tartja magát 2 ellenféllel szemben is, és a 45 DPS (ami megdöbbentően sok ezekhez a mini gépekhez képest, egy huge beam 41!) arra is jó hogy egyedül sorban végezzen is velük.
Ja és a minap azzal vicceltem hogy a Thermal Vent mérnöki hatás nem csak pusztán kevésbé melegíti a lézereket de hűti is a hajót: ÉS TÉNYLEG!! Amikor a védelem egyik ütegét lőttem a 2 db huge beammel, az alap 36-38% hő lement 23-ra!! Űrcsatában még sosem tudtam ilyen tiszta körülmények között megfigyelni, csak sejtettem.
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2016.11.17. 16:50:36
[merlinw.org]
Ha bent vagy az épületek között akkor már lehet, hogy el tudod küldeni, és nem tudnak eltalálni? Utána már "csak" ki kell menekülni 😄
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A co-op-ságnak semmi akadálya nincs most se, legfeljebb a díjazást kell okosan megoldani úgy hogy mindig más veszi fel a küldit vetésforgóban, de az utálatos lenne ha csinálnának olyanokat, amiket egyedül semmi esélyünk nem lenne teljesíteni. Márpedig már ez is ilyennek tűnik, ha ez a fenti trükk nem jön be..
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Mikor abbahagytam a játékot, akkor még nem voltak ilyen helyek.
Ez esetben tényleg szívás a küldi és lehet, hogy tényleg csak csapatban csinálható.
Bár azt nem értem, hogy az információt mi módon szerzed meg itt.
Csak azért kérdem, mert lehet, hogy vészjelzést küldenek és érkeznek a haverok. De, ha nem tud küldeni, akkor talán elfogynának.
Nálam mindig a bázis padjáról indultak, mintha bent várnának a sorukra.
Hát ha lenne 3 CMDR akik folyamatosan irtanák a hajókat, akkor biztos könnyebb lenne, de nehogymár erre legyen megtervezve bármi..
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2016.11.17. 12:44:12
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
"Nem tud leszállni L-es Outpost-on. Az M-esnek is csak 1 hely van."
Ebből rakta össze valahogy a fejem, hogy a klasszikus "kocka" alakú űrállomáson csak 1 L leszállóhely van. Nincs mentségem, többfelé figyelek és összekuszáltam a dolgokat...
A lényeg az, hogy ezek szerint az outpost-okat nem tudom nagy űrhajóval használni, de bárhol máshol gyakorlatilag gond nélkül tudok boldogulni velül. Megértettem. :-)
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Ha Open-ban játszol, akkor előfordulhat, hogy a nagyobb leszállókban kisebb hajók állnak, mert, ha nincs hely S-esnek az S-ek között, akkor nagyobbra ad engedélyt. Ez Outpost-on elég nagy szívás, ha M-es hajód van. Solo-ban nincs ilyen gond.
Azokon nincs, ami csak úgy az űrben lebeg, és a felszínére szállsz le - ezek az Outpostok, és a system mapon másfajta jelük van, mint a "nagy" állomásoknak.
Ezek mellett vannak a felszíni bázisok, ahol mindenhova le lehet szállni nagy hajóval.
Küldit leadni úgy tudsz, hogy kisesbb hajóval mész, mint L.
Akkor ezzel most mi a helyzet? Outposton le tud szállni egy L-es hajó, vagy sem? :-) És ha nem, hogy tudsz leadni olyan küldetést, ami outpostra visz? Vagy outpostra nem visznek küldetések?
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.11.17. 11:06:58
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.11.17. 10:36:50
(én az ügyetlen manőverező a Clipperen 2 beam turretet használok, plusz rakétasilókat)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.11.17. 10:23:17
Vannak elszórva hajóim, amiket nem adtam el. Ezekkel lehet kezdeni valamit távolról? Vagy mindenképpen oda kell majd mennem, ahol hagytam őket, hogy menedzselni tudjam?
Mondjuk azt megtanultam belőle, hogy kötelékben repkedő wantedeket legfeljebb erős háttértámogatással zaklatunk. Illetve, hogy nem feltétlenül a 'deadly' besorolású ellenfeleket kellene molesztálnom, amíg nincsenek erősebb modulok a hajón.
Egy kérdés: vannak ugye gibelled-es fegyverek, amik követik a célpontot (cserébe kisebb sebzéssel). Sokból van turret-verzió is még kisebb sebzéssel. Jól sejtem, hogy ez utóbbi változat teljesen automata? Vagy hogy működnek ezek?