ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A filmes hasonlatod meg azért nem jó, mert ha én beülök egy akciófilmre annak max nettó 40% akció. Nem tudok 4 euróért jegyet venni, hogy engem csak az akció jelenetek érdekelnek, meg kell vennem 10-ért és végignézni az egészet.
Jelen pillanatban a játék az elején és a végén lévő akció jelenetek között az unalmasabb résznél tart. Ha gondolod menj ki a büfébe és igyál egy sört, stíröld a csajokat. Majd szólok ha jön a végén az izgalmasabb rész! <#smile>#smile>
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
A 2.3 Horizons nélküli része (1.8) úgy tudni, hogy az új állomások, az óriáshajók, a hajóelnevezés és az új kamerarendszer.
(ez nem 100%, talán a Dolphin is, bár a Beluga az Horizonsos)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.03.17. 08:48:55
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
rosszul értettem?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Bugmentes működés Fdevnél??? 'ne álmodozzon mama, ha ébren van!' :-)
Nem véletlen, hogy a PS4 változatnál már nincs külön Horizons, hanem a teljes játék egyben van, és a 3. szezonra sokan azt tippelik, hogy a mostani alapkiadás eltűnik, illetve beleolvad a Horizons, és csak 1 season pass lesz megint a harmadik évadra.
Moziba sem azért mégy 10 euróért hogy megnézd a szomszédok 1200-ik részét, (ha ingyen lenne sem mennél),
hanem hogy másfél órára legalább szórakozz, kapj valami mást, tartalmat. Ha pl. minden, valódi fejlesztés, amit a játékosok
igényei alapján állítanának össze, egy mozijegy ára lenne, mindenki megvenné, szerintem.És fdevnek is lenne plusz bevétele.
Sajnálom, soha nem fogom megérteni.
A Thargoid elnevezést úgyis az emberiség aggatta rájuk 😊
Do bear in mind that 'Thargoid' is humanity's name for a series of unknown (assumed alien) craft first encountered in 3125. We can call these new unknown (alien?) vessels encountered in 3303 'Thargoids' if we wish, though that doesn't imply they're the same set of unknown/alien ships as encountered before.
And what they call themselves is not known... if indeed the question makes any sense to them.
Cheers,
Drew.
Most kaptam egy direkt felhívást rá. Korábban csak simán benne volt a lehetőség a hírlevélben. Ahol azt is leírták, hogy a bétában szerzett cuccok elvesznek, az sem biztos, hogy a szerverek mindig elérhetőek.
Ennyire hiány van a tesztelőkből?
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Ez jó volt! <#nevetes1>#nevetes1>
Csak 50x fordultam az első romnál, és egyszer csináltam meg a nagy kört....
Tudom, hogy ez nagyon rosszul hangzik, de én tudok úgy játszani, ha nem kell nagyon odafigyelni a játékra, hogy közben filmet nézek. És azért 2 hónap elég sok idő!
DE vettem egy Anacondát és tervben van egy FDL. T9-en vacilálok, de lehet inkább rangot húzok és Cutter lesz belőle. De tetszik a T9, lehet dísznek veszek egyet! <#idiota>#idiota>
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
Elfelejtitek, hogy a játékokat nem nekünk a játékosoknak csinálják, hanem azért hogy ők és a befektetők pénzt kapjanak ebből. Persze nélkülünk meg nincs pénz így kénytelenek néha olyat is csinálni ami jó a játékosoknak. Ez egy nagyon érdekes pengeélen táncolás, hogy úgy tartsák meg a játékosbázist, hogy minél kevesebbet költsenek fejlesztésre. Jelen pillanatban csak szintfenntartás van, hisz ezekért a tartalmakért nem fizetünk, hisz vagy már megvan a Horizons, vagy nem emiatt fogja valaki megvenni a játékot/kiegészítőt.
A következő nagy durranás majd a 3.0 lesz valamikor, hisz egy karaktergenerálás jellegű kis valamiért nem kérhetnek el ~25 eurót.
Még a 2.4 is érdekes lehet (Lehet már tudni mi lesz az?), mert lehet megpróbálják majd azt a játékosbázist is vásárlásra ösztökélni akiknek nem jött be a bolygós mizéria és elég nekik a normál játék.
Lehet azon pörögni, hogy nincs elég jó tartalom, de ezen az áron ezt kapja az ember. Ha minden patch olyan újításokat hozna ami megrengeti a galaxist, valószínűleg nem 25+25 euró lenne a játék.
És egyébként is ha belegondoltak 25 euróért kaptunk: bolygóra szállást; engineers; vállról indítható kishajók; karaktergenerálás és multicrew; + ami a 2.4 lesz. Ezért az árért ez nem sok. Mennyi ma egy AAA játék a piacon? Szerintem rohadt sok mindent kaptunk a pénzünkért.
És most valami más:
Összeszedtem ma 201 milliót. Te jó isten akinek kedves az ideje ne vágjon neki még most, mert mert az utolsó 7 adat beszerzése időgyilkos. Persze ha van valakinek egy fix társa hozzá akkor már más a leányzó fekvése, de egyedül elég nehéz.
Viszont sikerül úgy aktiválnom egy oszlopot, hogy egy másik játékos pár száz méterre tőlem dekkolt a hajójában. Nem sikerült reprodukálnom, de lehet ezért mert már megvolt az adat. Terjed az a pletyka miszerint minimum 3 ember kell, én ezt megdöntöttem.<#idiota>#idiota>
A következőt csináltam: Raktérben a megfelelő rakomány. Beszkenneltem az adott csoportban lévő összes oszlopot. (Adatot persze nem kaptam csak "kikapcsoltam" őket.) Odaálltam az oszlophoz ami nekem kell. Kiléptem menübe majd vissza.
Viszonylag sok oszlop aktiválódott körülöttem (de nem mindegyik), szerencsére az is ami nekem kellett. Valószínűleg azért kell ott lennie valakinek, hogy az adott területet a szerver nem dobja el és a következő loginnál ne előröl töltse be hanem már elő területre rakjon be.
Ez de hosszú lett, jó olvasgatást mindenkinek! <#integet2>#integet2>
Első Elite rangom! <#szeret>#szeret>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: VJP, 2017.03.16. 20:02:26
hoznék én, ha lenne, de a full bugos Ruinos küldetésen kívül az utóbbi egy évben értelmeset nem tudtam.
-Mentőakció küldetés , dekódolt üzenet 271/303303. " Mayday, mayday! Kérem segítsenek! a WYRD rebdszer 6A bolygólyára tartottunk az egyik fúrótorony rutinellenőrzésére, amikor már a besiklási fázisban a hajó teljes rendszere leállt, a hajtóművek összevissza dobálták a hajót és végül a felszínbe csapódtunk. A pontos koordinátákat nem tudjuk, mert a navigációs rendszereink sem működnek, azt viszont tudom, hogy mielőtt becsapódtunk volna, zuhanás közben pörögve láttam, hogy egy nagy kráter mellé csapódunk be. Egy völgyben vagyunk, magas hegyek vesznek körül és élénksárga a felszín a magas kén összetétel miatt, ill. még azt tudom, hogy kb. galaktikus idő szerint 13h körül csapódhattunk be és akkor sütött a nap. Lévén rutinellenőrzésre jöttünk sem vizünk sem élelmünk nincs és sajnos a becsapódáskor az üzemanyag tartályunk is megrepedt és nagy része már ki is folyt, így az oxigénellátásunk is véges, a mentőkapszuláink pedig nem használhatók, abban sem vagyok biztos, hogy ezt az üzenetet ki tudjuk küldeni. Kérem szépen, aki megkapja az üzenetet, segítsen!"
Erre adnának pl. 2 napot, meg mondjuk 30 milliót, amit wingben is megkapnánk. Ezt kb 2 percbe telt begépelni, leprogramozni se tartana sokáig, lévén h a játékban minden adott hozzá, belebaxnának egy lezuhant füstölgő roncsot, (amivel néha most is találkozhatunk) és kész.
Mindenki boldogan csinálná a küldetést, hogy végre van benne vmi értelmes is. Amit írsz helyszínek, lezuhant idegen hajók, colonia, stb. Az ég világon semmire nem jók, egyszer (vagy egyszer sem) megnézed és ennyi, tartalom nélkül csak bosszúság, hogy miért ilyen idióta az FD, hogy tényleg ilyen pár perces, órás melóval nem csinál hozzá tartalmat. "Feszül a helyzet az impérium és a föderáció között" bla bla bla. aha, hát hógyne, már csak ki kell várni. A nyugdíjunkat hamarabb fogjuk megkapni! Arra viszont volt idő, hogy különböző színű lehessen a szemünk az avatarunkban. gratulálok!
A 2.2 trailer alapján az az indítható hajókról szól (amit "úgyse használ majd senki"😉 és a személyszállításról szól (az meg ráadásul ugyanaz, mint az áruszállítás), másról nem is nagyon.
Emellett bekerültek a Guardianok (amiről eleinte sokan azt hitték, hogy az indítható hajókat becézik így, hiszen vigyáznak ránk, vagy mi vigyázunk az utasainkra), és volt egy 1 másodperces villanás romokról, amiről azt hitték, hogy "jó, lesz egy helyszín, aminek örülni lehet". Lett több, mint száz helyszín, és lett egy részletes lore, amit kialakítottak a Guardianok körül, és lett egy nagy, közös felfedezős küldetésrendszer körülötte. Emellett ott vanak a Formidine Rift és a többi helyszínen felfedezett régi állomások a sok ottani történéssel, aminek szintén nem látjuk még a végét, folyamatosan alakul Drew Wagar története is. Emlellett kialakult Jaques körül a második "buborék", és elkezdődött a Colonia belakása játékos csoportokkal, folyamatosan bővülnek a rendszerek. Megtaláltak egy csomó új gombaszerű izét, a "fákat", és a barnacle-k környékén elkezdett felrepedezni a föld. Feszül a helyzet az impérium és a föderáció között, sé végül megjelent a kedvenc virággyermeked egy hangulatkeltő átvezető animáció részeként.
Az utasszállítás a turista küldetésekkel több játékost vitt el a galaxis gyönyörű részeire és nagy távolságokra, mint előtte összesen (elég csak megnézni pl. az EDSM logját arról, hogy hányan látogatták meg a Sag A*-ot), az indítható hajók pedig hatékony és állandó részei lettek a nagy hajós csatázásnak.
Eltekintve attól, hogy mi mennyire bugosra sikeredett - azzal nem tudunk mit kezdeni - ebből mennyit láttál te előre a 2.2 megjelenésekor?
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.03.16. 11:29:36
Nem igazán értem a Frontiert. Mégis mit gondolnak, meddig lehet ezt a fajta hülyítést csinálni? Még a legfanatikusabbaknak is feltűnik lassan, hogy közel 2éve szivatják őket ezzel. Mi értelme volt a szkennelős idegen hajónak is? Nem is lenne érdekes az egész, ha egyébként nem iszonyat jó alap lenne ez a játék, amibe tonna számra lehetne pakolgatni a jobbnál-jobb ötletekre alapozott tartalmakat. Erre kapunk fél év után egy semmire se jó avatar generátort, meg egy olyan online feature-t, amit jóformán senki nem fog használni pár hét múlva.
Én meg elsősorban felfedező vagyok, így ezt a videót fogom belinkelni, nem VJ puttyogtatós videóit. Te is nyugodtan megteheted, hogy olyan tartalmat hozol ide, ami téged érdekel.
(amúgy ObsidianAnt ezen a héten 6 videót hozott ki, ami ED-vel foglalkozik, abból egyet linkeltem ide, és sikerült ebből megállapítanod, hogy "csak" erről tud beszélni)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.03.16. 08:37:39
Utoljára szerkesztette: gyurmak, 2017.03.16. 08:23:57
Itt szobrozok a Lang 4-nél és unatkozom! <#vigyor>#vigyor>
Rebalanced ships: DBX now has an extra size 2 slot and is a bit lighter, Asp Scout has a new size 2 slot and a size 5 slot replacing one of it's size 4 ones. Beluga mass brought more in line with other large ships to help FSD range
55 fényév teli tankkal egy jól sikerült mérnöközés után igencsak tisztes a kishajótól 😊
Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992
A topic pedig ugyanilyen csendessé vált, mikor az előző béta ment - az újdonságokat megnéztük, aztán vártuk, hogy szép lassan elkészüljön és mindenki hozzájusson.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.03.15. 05:20:30
A lego meg nem igazán tetszik. Legalábbis ebben a színben biztos. Viszont a Scarab már bejövősebb, azt is lehet támogatni.
Jobban örülnék, ha a Revell csinálna egy ragasztható, festhető, matricázható típust (nem EasyKit-et), amikbe LED-eket is lehetne szórni, hogy szépen világítson.
És nem csak Asp Explorer-ből, hanem többől. Python, Fer-de-Lance, Anaconda, imperialos hajók, amiket leginkább szeret a nép. Az S-esekből mondjuk csinálhat EasyKit-et. És mindezt egy méretarányban, hogy látszódjon a különbség.
- ellőttem
beszélni meg mindig lehet miről, ha valaki szeretne 😊
plusz tessék támogatni a LEGO Ideas oldalon az Asp Explorert

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.03.14. 20:23:18
Bal oldalt lent írja, hogy a kiválasztott objektum kinek az uralma alá tartozik.
Ha a cargo-ban van valami, akkor viszont azonnal nekem esnek.
A dormant bounty egy "elévülés folyamatában" levő büntetés, amit nem gyűjtöttek be rólad, 7 napig ha nem szkennelnek újra / nem követsz el semmit, akkor Legacy fine lesz belőle, amit kifizethetsz.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.03.12. 18:05:23
---------------------------------------------------------
Közben átnéztem a lézereimet: majd' 30 beam közül összesen 13-ról tűnt el a distributor draw érték. Már levelezek a supporttal. Kiderült hogy sajnos csak 3 hónapra visszamenőleg vannak logjaik!!!
Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992