ELITE: Dangerous

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

s_andras
Köszi, ez fincsin hangzik, megsasolom 😊

Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992

Dzsini
Maiaban van egy beacon, ahonnan kezdődik, azok vezetnek egy outposthoz, ami a HIP rendszerbe küld...

a bázis(?) részei csak akkor működnek, ha van UA (vagy UP) az SRV-ben

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

s_andras
Meséld már el a történetet (ha van) : hogyan bukkantál rá? Teljesen véletlen, vagy volt valami rávezető segítség a játék részéről, amire mindenki számíthat?

Caliph
hú ezt este megnézem 😊

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

KiruHoshino
Teljes album. Vannak elképzeléseim a hellyel kapcsolatban.
http://imgur.com/a/TKVw0

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

KiruHoshino
Jelenleg landolok. További képek utána. 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

KiruHoshino
Valami van itt. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: KiruHoshino, 2017.06.26. 23:16:33

s_andras
A színes belsőkre gondoltam: https://www.youtube.com/watch?v=2H9yFgDERYg

Maxyka
Van olyan állomás ami jól néz ki? Ez nekem új.

Online vásárlás! Közel a j?v?.

s_andras
Na hát ez így nagyon durva... Eddig is a legkönnyebb Elit rang volt az exp., de most aztán végképp sétagalopp...

Ó hát engem a legkevésbé sem érdekel hogy melyik milyen, a lényeg hogy van jó sokféle. Ezzel együtt sem ott töltöm az időm nagy részét, úgyhogy J.M. lehet nyugodtan lepukkant 😉

Dzsini
Ahogy olvastam a szükséges szinteket kb. duplázták, a kifizetéseket pedig (azzal a duplázással együtt) kb. nyolcszorozták, tehát durván négyszer olyan gyorsan lehet Elite ranghoz jutni "rendes" felfedezéssel.

Legszebb berendezés: az állomásbelsők sokfélék, és a Jameson Memorial sehol nincs egy hightech vagy tourism állomáshoz képest 😊 Ha valahova gyakran visszajárok, akkor az nézzen már ki valahogy 😊
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.06.26. 13:41:40

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

s_andras
Biztos vagy abban hogy a megnövekedett kifizetésekkel együtt nem növelték meg a szintkorlátokat is? Ugyanis volt már egyszer régen egy 2x-es kreditszorzó, és akkor megtörtént a követelményrendszer hozzáigazítása is!

Nem a legszebb berendezésű...??? Ezt nem is értem...

Ezt meg már az előbb is akartam írni: exp vagy trade, valamelyik rang megszerzéséhez pedig nincs szükség arra hogy nagyon durván felspécizzünk egy hajót, tehát addig még a LYR rendszerekbe se kell feltétlenül elmenni.

Dzsini
Kényelmes, de ha valakinek nincs meg az Elite rangja (a megrúgott felfedezési kifizetésekkel az se nagy mutatvány), akkor néhány ugrás távon belül gyakorlatilag mindent összeszedhet, nem váltja meg a világot az az állomás (ráadásul nem is a legszebb berendezésű), hanem egy kicsit egyszerűbbé teszi a dolgokat, és ez így helyes szerintem.

s_andras
Ez azért nem helyes mondás, mert az Elit rangot bármikor bárki elérheti, viszont early támogató soha többé nem lehet senki.

Dzsini: J.M. nem "csak" kényelmes, hanem ŰŰŰBER-kényelmes. Az egész "flottám" ott állomásozik általában, és bármit kell cserélgetni, semmit sem kell keresgélni. Az 5% árkülönbség meg elhanyagolható, szvsz igenis ez a legjobb hely.
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2017.06.26. 13:19:52

Dzsini
A LYR rendszerekben 2-3 állomáson (Lembava - Goldstein Port és környéke) 15% kedvezménnyel össze lehet szedni mindent, a Jameson Memorial igazából csak kényelmes, de nem a legolcsóbb és legjobb lehetőség vásárolgatni.

Maxyka
Persze ha Eliteként sem mehetnél oda csak early támogatóként akkor már nem is hangzana olyan rosszul 😄

Igen. A 2.3.10 jön.

s_andras
A Shinrarta Dezhra rendszer Jameson Memorial nevű állomására gondolsz, ahol minden hajó és modul kapható, ráadásul 10% kedvezménnyel (kivéve a Palin-féle korrózióálló rakteret meg talán még van egy másik ilyen spéci dolog, és természetesen a PP extra kütyüi). Ide csak elitként lehet eljutni (már a csillagot sem lehet ugrócélként kijelölni ez alatt).
Nem figyeltem hogy milyen CG volt az hogy ugyanezt máshol is elérhetővé tették, de ha volt ilyen az hülye ötlet volt...
---------------------------------------------------------------
Amúgy most valamilyen karbantartás van, lehet hogy élesítenek egy újabb frissítést..?
https://support.frontier.co.uk/kb/

....igen: 2.3.10 jön.
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2017.06.26. 12:11:22

Dzsini
Olyasmi létezik, hogy a community a fejlesztőkkel kommunikálva közösségi célokat indít - erre példa legutóbb a Canonn tudományos társaság által építtetett The Gnosis nevű hajó, amihez mi hordtuk össze a teát 😊

Maxyka
Community elhatároz valamit és akkor ír a fejlesztőknek és akkor beteszik/megvalósítják a játékon belül vagy hogy megy ez pontosan?
Például volt ez hogy Elite rang és foundersek részére volt a hely ahol mindent meglehetett venni, és akkor event keretében szerveztek egy eventet ami ha sikerül akkor egy adott helyen bárkinek lehetséges legyen ez és ne csak a támogatóknak és az elite rangúaknak.

Maxyka
Vannak ilyen játékosok álltal szervezett eventek ezek hogy működnek? Magyar videóból láttam hogy megjelenik hivatalosan ablakban mit kell csinálni és van reward.

És most már ott a lehetőség hogy mentorált-ként beülhess egy tapasztalt pilóta mellé! (Multicrew)
Szia,

Magyar youtube videók a játékról. Bár a legtöbb régebbi verziókról készült, néhány dolog azóta változott, de kiindulásnak ez is jó lehet.

Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.06.25. 19:57:20
PiszkosFred
Eloszor olvasd el a fenti elitedangerous.hu ismertetoit
Aztan fusd vegig duvi osszefoglalojat (elso komment)
Es addig is, amig nem talalsz valakit, nyugodtan kerdezz itt, a valaszokbol legalabb mas is tanul(hat).

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Dzsini
Hát igen, ez a játék a tutorialon túl nem fogja a kezed - kapsz az öledbe egy galaxist meg egy kishajót, és menj amerre látsz. Találd ki mit szeretnél csinálni, és kezdj neki - az elején a kishajódat (amíg nem fejleszted) ingyen pótolja a Pilóták Szövetsége, úgyhogy bajod nem lehet.

Tedd fel itt a kérdéseket nyugodtan.

Üdv urak!

Summer sale-n beszereztem a játékot és nagyon tetszik, de hiába csináltam végig a tutorialokat, el vagyok veszve.
Csatlakozhatnék valakihez a játékban aki hajlandó lenne elmagyarázni néhány dolgot ha kérdésem támadna?

Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!

Hull repair limpetnek örülök, épp itt volt mar az ideje.
Dzsini
A kérdés-válasz részt nem közvetítik, arról majd később lesz beszámoló.
Pár modellkép volt még a lentin kívül, aztán meglátjuk holnap lesz-e még több minden.

Az új kapcsolati ablak:

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.06.24. 16:05:49

KiruHoshino
Hát a mai napon sem mutattak sok mindent akkor.

Dzsini

- új kütyük a thargoidok ellen - nem csak lövöldözésre kell számítani, de minden velük kapcsolatos cselekvés veszélyeket hordoz
- hull repair limpet (elsősorban felfedezőknek)
- limpet gyártó recept szintézishez
- javított üzenetkezelő a láncos küldetésekhez, filterek az inboxhoz
- roncsoknál felszedhető dolgok (tárgyak, kapszulák) egy mentő küldetést indíthatnak el - nem csak feketepiaci áru lesz a mentőkapszula
- új kapcsolatok: mentőszolgálat, tudományos szolgálat, ilyesmik a feketepiac és a térképes mellett
- a sidewinderrel kipukkanós "megússzuk a büntetést" (suicidewinder) megszűnik - ha jól értettem a büntetéshez a rosszalkodáshoz használt hajó rebuy ára kapcsolódik, amit - ha kisebb az elpukkant hajó - ugyanúgy ki kell fizetni hozzá
- a Pilóták Szövetsége a szövetségi tagok közötti illegális harcot (PvP nem anarchia rendszerben, stb.) vérdíjjal jutalmazza, ami rendszereken felül áll
- rebuy-nál a raktározott hajókat is el lehet adni, ha épp szükséges, és pont nincs elég pénz
itt visszanézhető a videó
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.06.24. 15:54:33

Dzsini
Lavecon live Q&A a Frontierrel 15 órától

RJoco
Köszi az infót!

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Maxyka
Pozitív: Mindjárt jön a ps4- verzió. Befejezik végre a ps4-portot és így felszabadul pár ember a frontiernél 😄

Készséggel elfogadom amit mondasz, csak látnám már, mit csinálnak a valóságban, mert egyelőre 1 nagy bejelntés itt, egy nagy bejelentés ott, egy fórum poszt a csodás jövőről itt, egy meg ott, egy hír arról, hogy 100-an keményen melóznak itt, egy meg ott, de a vége mégis mindig az már 2 éve, hogy "kicsit türelmesnek kell még lennünk". Aztán meg kapunk egy "tartalmat", ahol áru helyett utast lehet vinni, ami végtére is ugyanaz, csak egy plusz másik sor az excel táblában. Ebből nehezen látom, hova megy 100 ember munkája.

De hogy mondjak valami poyitívumot is, a hangok még mindig brutálisan jók, sokszor csak az húz vissza a játékba, hogy ismét max hangerőn bedurrantsam az FSD-t. Az egyetlen ember (vagy team), aki érezhetően mindent beleadott a munkájába és tényleg szívvel-lélekkel dolgozott, az az audioért felelős pár ember.

Más: Kitekertem tegnap bubiból, elhajóztam a peremvidékre és "felmentem" a Galaxis "tetejére". Szép látvány onnan a Milky Way. Találtam egy még szűz, viszonylag gazdag rendszert is, 2 water world-el amiből az egyik terraformálható.
Dzsini
Én 30-as ugrásokkal mentem el Beagle Pointra, a mérnökök előtt az teljesen normális volt 😊
Igaz a jót könnyű megszokni.

Az hogy örülhet ki ily módon fejlesztett, kipergetett egy 50ly+ taligát, örömében elhajózott a beagle-ba, oszt vánszoroghat vissza 30ly ugrásokkal. <#mf1>
Dzsini
Plusz az összes közösségi ember, aki az elmúlt évek során járt náluk és beszélt arról, hogy miket látott (az NDA-val "védett" részeken kívül). Nemrég voltak ott sokan pl. szövegeket felvenni, aminek egy részét már hallhattad, ha jártál a Generációs hajóknál.

De természetesen nem 0 az esélye annak, hogy a Frontier lefizeti őket, hogy olyasmit mondjanak, amit nem láttak 😊

Banolni a fejlesztőt kéne, aki benne hagyta a hibát! Itt ugyanis nem arról volt szó, hogy valamely user írt egy cheat scriptet amit pár csaló felhasznált a játékban, hanem a frontiert fejlesztő "több ezer" <#nevetes1> ember a sokszáz másik bug mellett "befejlesztette" ezt a szép kis exploitot a kódba. Akit itt büntetni kéne, az a frontier, aki a cheat-et kvázi írta...Ennyit erről.
Én meg azt mondanám, lassan már csak te hiszed el, hogy 100 ember fejleszt 2 új állomás modellt, meg azt a minimal contentet, amit 2 év alatt hozott az 1 évre tervezett "Season". <#hawaii>
s_andras
Egy sokáig felderítetlen hibát kihasználva néhány parancsnok 5-ös szintű fejlesztéseket csinált magának, de nem fizette ki az 5-ös hozzávalókat, hanem csak az első szinthez valót (pl 1 nikkel).
Ezek most kaptak egy üzenetet, amiben tájékoztatják őket hogy lenullázták náluk az összes így szerzett módosítást. Egyébként szerintem pont ez volt a szükséges és elégséges "büntetés".
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2017.06.22. 23:58:19

RJoco
Miről is van itt szó? Nem vágom.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Megoldódott a tegnapi mérnök problémám.Valami eldugott fórumon írták,hogy ha az invite helyét surface bázisra adja meg,akkor nem fog működni.Addig kell re-rollolni,amig valamilyen starbase nem lesz a célhely.Elsőre sikerült,Marco letudva,holnap Palin is meglesz.
ami jár az jár
sőt, aki megrögzött csaló, annak újra lízingelt sidit a popója alá!

Dzsini
Helyes, csúnya exploit volt, a súlyosságához képest nem is lett akkora a büntetés miatta (simán elereszthették volna a banhammert is azoknál, akiknél egyértelmű volt, hogy nem véletlenül, vagy csak egyszeri kipróbálásból pörgették ki).

Dzsini
Egyetlen emberrel se csökkent az Elite fejlesztőgárdája se a Planet Coaster, se az új IP miatt 😊 De ha te így szeretnéd elképzelni a dolgokat, senki nem tart vissza.

szerk.: még Michael Brookes átmozgása se jár létszámcsökkenéssel, mert folyamatosan növekszik a létszám, ma már a sokszorosa annak, mint akikkel elkezdődött a fejlesztés, és ha még a konzolos verziókkal külön foglalkozó embereket kivesszük ebből, akkor is ugyanez igaz.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.06.22. 15:44:19

s_andras
Az a Jurassic Park lesz (80%), és azért nem baj, mert egy füst alatt kifejlesztik a légkörös bolygók generálását is <#nevetes1> Brookes is azért ment át, hogy Elite-kompatibilis legyen az új fejlesztés <#vigyor2> (Nem gondolom ám komolyan..)

Szerintem felesleges találgatni. Inkább azt kell majd elemezni ami már konkrétan megjelent.
Főleg most, hogy a Frontier belekezdett valami újabb "Very Exciting Top Secret" játékba, ami vélhetően elviszi a fejlesztők zömét megint, tehát annak is korán örültünk, hogy a Planet Coaster megjelent és akkor majd több erőforrás marad a játékunkra. Nem így néz ki...
Dzsini
Felvezetés a LaveConra, avagy mi minden derült ki idáig a 2.4-ről, és ami utána jön.
(sok-sok cikk idézet, részletek, elejtett mondatok - angolul)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.06.21. 21:00:56

Na,látom már,hogy mi a probléma.Töröltem a küldetést,majd felvettem újra.A gond az,hogy a galaxys térképen két helyen mutatja a küldetés helyét,egyik mindig a Sirius,a másik meg változó.A Siriusnál nincs semmi adat,a másikat meg nem lehet megcsinálni.