ELITE: Dangerous

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxyka
Van benne valami nem érdekelnek a természetben a pókok és a rovarok amíg nem a szobámban kezdenek el bulizni 😄

Online vásárlás! Közel a j?v?.

Caliph
azért jó pár fedes hajót ledaráltak már,sidewindertől a Farragut osztályú battlecruiserig 😄

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

PiszkosFred
Hat, nem tudom 😊 Tegnap en is - mint mindenki mas - kivancsian elmentem egy ilyen "bazishoz", es bar bejutni egyelore nem tudtam, de korbejartam alaposan es megneztem kozelben levo veszhivast is. Azok a hajoroncsok az urben nem hiszem, hogy a rozsdatol valtak olyanna, mint amilyenek 😊 Bar lehet, hogy csak visszalottek, mert ugyebar mindig ugy kezdodik minden kocsmai bunyo.

Mas:
Braben AmA reddites osszefoglalo par erdekes, a jatek jovojet is erinto kerdes/valasszal.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.06.28. 10:22:22

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Dzsini
Eltekintve attól, hogy bármikor lekapcsolják a hajód teljes rendszerét, és ha a Föderációnak hinni lehet, komoly ellenállás nélkül működésképtelenné tettek sok sok hajót.

A hangyák nem tartják ellenségnek az embert mindaddig, amíg oda nem tévednek, ahol már az ember nem szeretné, hogy legyenek.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Maxyka
Még mindig nem tünnek ellenségesnek 😊

Dzsini
A Ram Tah-féle "dekódolt" szövegek alapján lehet ilyesmit is sejteni, főleg az AI-háborúval foglalkozó bejegyzések első felbukkanásakor már többen felvetették, hogy a Thargoidok (ami igazából az emberek elnevezése) és a Guardianok valamilyen szinten közös pontokkal rendelkeznek.

Persze mindez találgatás, és ahogy a Canonn a videókban említi is: "we wear the tinfoil hat, so you don't have to" 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

s_andras
Jajj, ne nagyon fessétek az ördögöt a falra, ne is emlegessük a proMÉTELYuszt, a világból ki lehet kergetni azzal amikor egy régi jó történetet szénné gyaláznak azzal hogy """újragondolják""". A fff..rancnak kell mindent elqrni csak azért, mert újításmániájuk van. Ha már növényeket csináltak a jó kis klasszikus UFO-formájú idegen űrhajókból, akkor legyen ez elég, és maradjanak meg ugyanolyan önállóan kifejlett fajnak (mondjuk egy ammónia-világon) mint mi vagy bármelyik másik nem-űrutazó faj. Guardianok MAXIMUM úgy jöhetnek a képbe, hogy esetleg ők találtak rájuk akkor amikor a rovar-faj még nem lépett ki az űrbe, és az ő segítségükkel ugrották meg ezt a szintet.

Videóhoz: az kiderült hogy az egyik arc miért bénult le majd robbant fel, míg a többiek vígan ralliztak körülötte? Amúgy ebből biztos olyan Ram Tah-féle küldetéssorozat lesz, és így indul be a modulfejlesztés is, ezeken a bázisokon kell majd kombózni a különféle kütyükkel.

Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992

KiruHoshino
Én még azt is el tudnám képzelni, hogy az emberiség is tőlük származik. 😄 (Jó gondolni itt a Prometheus című filmre)

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

Dzsini
Van egy elmélet, miszerint a Thargoidok a Guardianok által előállított mesterséges faj, és csak poénból nem vezettek volna be egy teljes új népet történettel, mindennel, ha nem lenne szerepük valamikor 😊

KiruHoshino
A lényeg az, hogy itt a srácok egy Guardian Artifact-ot kombináltak az UA és az UP-vel amitől a gép bevadult. Érdekes.

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

KiruHoshino
Nem csak galaxis térképet rejt a bázis. 😄

Dzsini
Üdv a játékban. Van egy komoly közösség, akik az ilyesmik megfejtésével foglalkoznak.

A hangok a legjobbak megint! Betegen jók az alien hangok...is.
Maxyka
Válaszokat is kapunk lassan? mert újabb kérdések merültek fel megint. Megjelenik a egy Galaxis hologram de az vajon mit rejt?
Továbbá vissza érsz a hajóra ott vár egy ismeretlen jel amin egy audio hangsáv van és audio spektrumanalizátoral kapunk egy új értelmezhetetlen valamit. Szóval újabb rejtélyek.
Calambo biztos élvezné isten nyugasztalja 😄
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.06.27. 22:49:14

PiszkosFred
ObisidianAnt is kijott ket videoval. Elso meg csak kivulrol megnezve, masodik mar belulrol.

Dzsini
ebben a videóban 3 perctől?

Ryder159
megvan csak nem adja

Dzsini
a #16885 "tennivaló" linkjén a nyitó hozzászólás leírja, hogy mi kell hozzá

Ryder159
Bent vagyunk páran a működő "bázis" belsejében, már csak egy Unknown link kellene

Dzsini
mindig jókat vigyorgok a HMD-re ragasztott szemeken 😊

KiruHoshino
Történt valami az egyik Thargoid site-nál.

https://clips.twitch.tv/CorrectCorrectCheesecakeCmonBruh
Utoljára szerkesztette: KiruHoshino, 2017.06.27. 19:10:16

Dzsini
PS4-en friss játékosoknak egy kis "hogy kezdjünk neki"
és
egy rövid összefoglaló a világról - ki, mi, hol, merre

Dzsini
súlyosan spolieres dolgok azoknak, akiket nem zavar az ilyesmi
tennivaló
hallgatnivaló
néznivaló
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.06.27. 17:01:19

KiruHoshino
Csak a HIP 14909 2 A Lat: -26.44 Long: -27.47 talált site ami aktív. Ide kellenek a lentebb leírt dolgok.

KiruHoshino
Ezeket tutti, hogy most rakták be a szerverre és nem korábban. Jelenleg körülbelül már 5-6 helyet is találtak. Állítólag 3 tárgy szükséges. Ha korábban is bent lettek volna már rég megtaláltuk volna. Miből gondolom? A PAX videó óta rengetegen keresik a videóban látott helyet. És a patch érkezéséig nem talált senki semmit.

unknown probe
unknown artifact
unknown link

Forrás (Frontier fórum)
Utoljára szerkesztette: KiruHoshino, 2017.06.27. 15:25:03

meg 1 kis plusz pont: vegre az elso cucc amit jo messzirol lehet jol latni 😄
en a guardian siteokat az istennek se latta meg mikor 3szor lerepultem mar felettuk a koordinatak felett aztan orbi drop utan szurtam oket ki mindig.. zzz
Dzsini
Egyelőre nem "tuti" semmi. Nincs 24 órája, hogy elkezdődött a felderítés. 😊

s_andras
Na jó, de tényleg tuti hogy mindkettő kell? Csak mert a videóban is egy darab UA van a rakterében. Ha lett volna nála probe is, akkor lehet hogy ő is több helyre bejutott volna?

Dzsini
Igen nagydarab 😊 (az elnevezések a kép készítőjének irodalmi munkásságához tartoznak)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.06.27. 15:17:18

persze nem hoztam se UPt se UAt hogy ki tudjam nyitni vazze <#idiota>
de mondjuk open/PGbe meglesem majd..
kis alien dronok repkednek, a terulet meg megegyszer oriasi
Jaja, ez jó írány! Remélem maszív tartalom épül majd rá..
meglestem oculuson a hip 14909-en levo alien cuccot. hatalmas. szo szerint
hangulat 10/10
Dzsini
A játékban rengeteg minden van, és az első párszáz órát simán eltöltöd azzal, hogy mindenbe belekóstolsz. Lövöldözés, teherautózás, küldetésezés, taxizás, bányászat, felfedezés.... aztán ami nagyon tetszik ezek közül, azzal eltöltesz több időt, választasz magadnak célokat, amit el szeretnél érni (bizonyos hajók megvásárlása, elhajózás a galaxis bizonyos pontjaira, rangok elérése, stb.)
Részt veszel közösségi célokban, csatlakozol esetleg játékos csoportokhoz, akikkel együtt dolgoztok bizonyos célok eléréséért, vagy csak szórakoztok, mert épp szerda este van, és SRV fociztok a romoknál egy gombóccal...
Innen nézve ha ezek kipróbálása után úgy vagy vele, hogy "ez is megvolt, megszolgálta az árát", és kap egy akár pár hónapos, vagy fél éves szünetet, amikor majd visszatérsz, teljesen rendben van a dolog.

De.

A játék hihetetlenül "széles", és egy óriási üres könyvet ad a kezedbe, hogy írd meg bele a saját történetedet. A (teljesen jogos) kritika ott éri, hogy az is nagyon látszik, hogy a rendelkezésre álló elemekből mennyivel több lehetőség van benne, mennyivel mélyebb is lehetne, mint amilyen most. És az is látszik, hogy ezen dolgoznak, de nem túlságosan gyorsan, és néha nagyon sokat kellett várni arra, hogy kapjunk valami újdonságot, ami ráadásul minden bétatesztelés után nagyon csúnyán bugosan jött ki. És ez a legtöbb, jogos elégedetlenkedés forrása. Amitől nem lesz rossz a játék, de nagyon látszik, hogy mennyivel jobb is lehetne, és ettől egy kicsit keserű a dolog.

KiruHoshino
Elvileg igen, mert ezek kellenek, hogy bejuss a belsejébe. Mikor rátaláltam a site-ra nálam nem volt. Ezt az infót már Dzsini mondta. Ma este megyek értük én is.

s_andras
Mind a kettő kell ide? Nem elég csak bármelyikből egy darab?

Dzsini
Most találják meg, mert most világították ki az odavezető utakat 😊 Lehet, hogy eddig is bent volt egy részük - 2.3 óta - de millió bolygó között véletlenül ritkán akadnak rá (mondjuk erre is volt példa).

PiszkosFred
Megjelenes ota jatszok vele (ha a c64-es idoszakot nem szamoljuk) es nem unom. Oke, az itteni profikhoz kepest en csak egy amator taxisofor vagyok egy altalam adhoc tuningolt (masok altal emiatt biztos gagyinak tuno builddel rendelkezo) aspexplorerrel, de nagyon jol szorakozok. Van, hogy nem lepek be 1-2 honapig, de van, hogy naponta 2-3 orat is keringek es probalok nyomot hagyni a vilagban 😊 Ujabban taxizok, mert kell a penz, igy most atalakitottam a hajot egy varosnezo turistabussza.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.06.27. 13:29:31

KiruHoshino
2014 óta megvan a game. Még a zárt bétában kezdtem. Tegnap jött egy méretesebb patch. Azzal kerültek be a játékba.

Nekem rengeteg időt vitt el a rangozás és megszerezni az Anacondát.
Utoljára szerkesztette: KiruHoshino, 2017.06.27. 13:19:08

Maxyka
Amúgy hogy hogy most találják csak meg ezeket szép sorban? érkezett egy méretes frissítés ami által ezek az épitmények bekerültek vagy bent voltak csak senkinek nem tünt fel?

Maxyka
Csak hagy kérdezzem meg hogy ti mennyi órát ültök a játék előtt? Ahoz képest hogy mi konzolosok mennyire örülni tüdünk az alap játéknak ti már unjátok a banánt. Sőt a régi játékosok kifejezetten szidni jönnek a fórumokra a játékot hogy nincs content. De ha az ár és beleölt időt vesszük figyelembe, azt már leszolgálta a játék. Nyílván aki napi 5-6órákat ül az elite elött az hamar ráun.

Dzsini
itt mindig van szétszórva néhány UA, UP pedig ammóniás rendszerek körül
részletes videó, a leírásban helyszínekkel, koordinátákkal, stb.

KiruHoshino
Újabb struktúrát találtak itt. Col 285 Sector CV-Y D57 AB 4A

Tudtok helyszint mondani, hogy hol szerezhető be UA és UP?

Megtalálták a Survey Vessel "Pandora"-t. (HIP 21478)
https://www.youtube.com/watch?v=xeVyEIaLCRA
Utoljára szerkesztette: KiruHoshino, 2017.06.27. 13:13:27

KiruHoshino
Az a jó kis rejtvényt megfejteni tartott 2 óráig. Ami lófasz ebben a játékban. Bár tök jó meg minden, de ennyivel kihúzni szeptemberig. Hát.... Remélem több helyen is vannak hasonló felépítmények.

1 helyen volt húzós, mert ott kb 8 NPC hajó is rád mászott, hogy megvédjenek 6 Ship log-ot.

Dzsini
Na gyorsan átpillantva redditre
- a helyszínek (több is van már)
- a megtalálható anyagok és azok leírásai
- mi hogy működik ott (ajtók, stb.), mikkel lehet találkozni
- térképek, méretek

és persze élménybeszámolók, újabb megtalált nagy hajók és a PS4 indítás feletti öröm
szerintem ez nem "nem sok minden" 😊

ennél csak a Frontier fórumokon a Canonn részleg gyorsabb és részletesebb (esetleg a Discord)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.06.27. 11:59:10

Maxyka
Redditet is olvasom de azon kívül hogy belinkelték a site-ot nem sok minden van fent. De azért jó fejek a fejlesztők adtak egy új puzzle-feladatot amivel el bohóckodik mindenki a thargoid megjelenésig <#ravasz1>

Maxyka
Na ja 😄 és rájött már valaki mi az a három ismeretlen tárgy amit a fénybe (3d hologrammok)-ba kell jetisonolni? 😄
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.06.27. 11:37:07

Dzsini
erről beszélgetünk tegnap este óta itt is 😊

"minden oldal" helyett kövesd a redditet, és ott meglesz minden, kb. abban a percben, amikor történik 😊
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.06.27. 11:21:56

Maxyka
Valamiről lemaradhattam mert álltalában minden odalt követek elite-el kapcsolatban.
Találtak bázist ahova be lehet menni és vannak benn thargoidok meg tojások meg minden genyó 😄 És élnek!!
Akit érdekel spoilerben a több órás videó.

Maxyka
És ha ott próbálsz kiloggolni akkor ilyen üzenetet kapsz:

Maxyka
Megy a ps verzsőn. Sajnos nekem fizuig várni kell vele, de már alig várom<#gonosz1>