ELITE: Dangerous

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Mert a legtobb kuldetesnel meg van hatarozva, hogy meddig kell megcsinalni, mennyi idod van ra. Ez lehet par ora, lehet akar 12 ora, vagy tobb. Lehet, hogy ezt nem figyelted es letelt az ido.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Üdv,
Új vagyok még a játékban, van is sok kérdésem, csak nem akarok senkit untatni a tudatlanságommal. De most úgy érzem kérdeznem kell: tegnap félbe hagytam egy küldetést, egy hosszú, több tankolásos utat. Simán ki lehetett jelölni úticélnak a rendszert. Ma folytatnám tovább, de ma már azt írja hogy failed plot és nem tudok eljutni a cél rendszerbe. Ez miért van???
Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Hexex86
Köszi az infót! Csak fura volt, hogy exploration meg smuggling-ba lehetett menni egy kis hajóval multiba. csempészni nem akartunk és kipróbáltuk az milyen. 😊

Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius

PiszkosFred
"Siman" 😄 Mennyire fajhat ez, ha anno a Hutton Orbital szamomra egy 10-es skalan 10-es volt es soha tobbet felkialtassal landoltam.

Dzsini
Nem, hivatalosan kutatókamrák vannak ott, magas gravitációs (a Coriolishoz képest) környezetre - igazából "noobhammer" néven futnak, mert ha valaki kicsit nem figyel oda, akkor a sebessége miatt egy villanás alatt kettécsapja az arra kolbászoló hajót 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Caliph
mi a kalapács funkciója? capital dock?

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Dzsini
Igen, bárhova oda lehet "húzni" (meg is tették már többen), a rendszer SC-n kívül is teljes, csak "lassan" haladsz benne.
Érdekességképpen a Pareco rendszerben még látótávolságon belül is vannak az állomások, simán lehet taxizni a három nagy között:

Az igazi történet amúgy az, hogy ez az első (felfedezett) 4 kalapácsos Coriolis, idáig csak ketteseket látott mindenki 😊

s_andras
Ezt így látatlanban nehéz megmondani... Talán ha nem célkövető fénysebesség alatti fegyvered van, akkor egyszerűen mellélősz. Figyelj a hangokra, mindig kiad valamilyen plusz zajt amikor betalálunk. (Viszont nem hagyhatom ki a "poén"t, bocsi, nem kötözködés: éppen mi hiányzik a "vok"-ból? Hát az _AGY_... 😉 )

Dzsini: mi ennek a képnek a története? Valaki képes úgy vadászni hogy egy állomás körül cirkulál SC-ban, és amikor NH-USS van, akkor onnan normál térben ráhúzza az idegent az így is több száz km-re lévő bázisra?

Hexex86: nem értek hozzá, de mintha az rémlene hogy a felfedezés megosztásához nem jó a multi-crew. Így csak a harci cselekmények jutalmait lehet elosztani. Együtt felfedezéshez wingesedni kell, és ott kell lenni. Kissé durva is lenne, ha csak úgy ki-holo-zva magunkat és csak nézelődve a másik hajóban pénzhez lehetne jutni. Javítson ki valaki ha tévedek.

Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992

Hexex86
Sziasztok! MultiCrew-ba az exploration-nel, hogy lehet pénzt keresni "másodpilótaként"?

Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius

Dzsini
A legerősebb fegyver a Thargoidok ellen:

Végre tegnap beszereztem PS4re, de van egy ciki! Tök béna vok! 😄
A sima combat traininget sem tudom megcsinálni, a második hajó mindig kinyír! Meg se tudom sebezni, pedig használom a másik ágyút is, ahogy írja. De folyamatosan 100%on van, ő meg szép lassan leszedeget. Tuti vmit én csinálok rosszul, de mit? 😊
Dzsini
Ne halat adj, tanítsd horgászni 😊
innen még 2 napig bárki kérhet magának egyet 😊

KiruHoshino
Úgy nézz ki mint egy Wc. 😄

Aki szeretne egy ingyen Civilization 3-at annak itt egy példány. Regisztráld Október 21.-ig különben bukjátok.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
57Q2V-RPQBV-XQNWI

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

Dzsini

KiruHoshino
Aki okos az nem is vesz iMac-et XD

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

Dzsini
Hozzátenném, hogy eredetileg úgy volt, hogy PS4-en csak Horizons-os változat fog megjelenni (tehát teljes csomag) - ekkor még többen gondolták úgy, hogy az ilyen jellegű összevonás meg fog történni, hiszen minek szúrják magukat t... lábon egy új felületnél a szétdarabolással. (persze a válasz a bevétel)

Azt se jelentették ki, hogy a Beyondnál nem fogják egy mozdulattal összeönteni a játékosokat, eltörölni a Horizonst és a 3.0 (ha ez lesz a verziószám) már mindenkinek járni fog, nem lesz 1.9.10 és 2.4.10 vagy hasonló 2018 során... józan döntés lenne (a "régi" Horizons tulajok meg kapnak valami hajót vagy ilyesmit köszönetképpen, ahogy az a Cobra IV-el is volt).

Persze felmerül a kérdés, hogy mi lenne a Mac tulajdonosokkal, akik a Horizonst se kapták meg, mert az OSX/MacOS képtelen implementálni évek óta a compute shadereket, ami régesrég az OpenGL része, és a bolygófelszínek használják minden rendszeren.

Értem...akkor pedig megfontolhatták volna, mert ennek igy lett volna egy íve. Na mindegy, majd lesz valahogy...
Dzsini
Nem, ezt mi (értsd: itt és más fórumokon is) gondoltuk, mint logikus, értelmes megoldás, hogy legyen 2 aktív változat - egy alap, és egy "kiegészítős" - és amikor jön az új, akkor a régi beépül, megkapja mindenki. Hivatalosan ez sose volt cáfolva vagy megerősítve.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.10.16. 13:06:58

Egyebkent nem ez volt az eredeti terv még anno? Valami ilyesmire emlékszem, hogy a Horizons szezon végen összeolvad a mostani sima verzióval, es az lesz onnantól az "alap", es ehhez lehet megvenni egy uj szezont, vagy DLC-t, végülis az már mindegy. Ez egy teljesen jol követhető rendszer lett volna, nem tudom minek kell itt variálni állandóan.
PiszkosFred
Hat igen, de a wowban a kiegeken keresztul haladsz elore, szigoruan es kotelezoen linearisan (egymasra epulve), itt pedig valamilyen szinten csak opcionalis a Horizons - picit elore mutat ugyan, de inkabb parhuzamos, nem kotelezo dolgokat hozzaadva a jatekhoz.

Dzsini
Sokkal egyszerűbb lenne a helyzet, ha a Beyonddal együtt úgy döntenének, hogy a Horizons mostantól a játék része, és jár mindenkinek.

Aztán ezentúl jönnének továbbra is a fizetős-nemfizetős tartalmak, amik egy idő után beolvadnak a főjátékba (ahogy pl. ha jól tudom vanilla World of Warcraftot se lehet kapni már, a legutolsó expansion előtti részek már beolvadtak)

Csak pontosítás végett, de a 2.4 nem teljes, vagyis nincs kész meg mindig az elso évad sem. Valójában a 2018-ra tervezett anyag részben felfogható a 2.4 még be nem fejezett részének is. Nem mintha lényeges lenne már ez. Teljes katyvasz van itt mar ezekkel a szezon/ nem szezon, DLC/mégsem DLC, Horizons része/fizetős részek de nem tudjuk az mi...szóval oly mindegy. Össze-vissza zagyválnak már....
Dzsini
A Horizons "csak" 2 év volt, nem 3 ('15 decemberében jött ki) 😊 a játék van kint 3 éve ('14 decemberében jött ki)

KiruHoshino
Az Allis hajó már régóta kellet. Most már lesz értelme nekik melózni. Vannak jó dolgok a roadmap-on, de nehezen tudom elhinni, hogy ehhez 1 évnyi munka kell. Elég kevesen dolgozhatnak a játékon. Főleg ha majd ezt sem tudják majd teljesíteni az ígért időre. 3 év volt mire a Horizon-t elérte a 2.4-et ami elméletileg a kiegészítő vége lett volna.
Utoljára szerkesztette: KiruHoshino, 2017.10.15. 16:47:21

Főleg azért nem érdemes 50.000-nél nagyobb adakozós küldit elvállalni,mert pont annyi reput ad mint az 1milliós.
Dzsini
2018 (legalábbis a nem fizetős része) már régóta bejelentve arról szól, hogy a játék alapjait újrafésülik az elmúlt 3 év tapasztalatai alapján - mellette halad a történet, stb.

Lesz fizetős rész is ( #17615 ), de arról még nem tudni, hogy mi.

Neked nem kell a 32. hajó, más meg azóta táncolgat örömében, hogy bejelentették az első Alliance hajót, mert évek óta várja. Kinek-kinek kedve szerint. Kívánom, hogy találd majd meg majd te is azt, aminek örülsz.

s_andras
Vagy úgy..! Köszi. Már keverem, annyi van. Azt egyre kevésbé értem, hogy miért kell ennyi kis dologra elaprózni a forrásokat ahelyett, hogy jönne végre a mászkálás (akár csak a hajón belül) és a légkörös leszállás... Pl tényleg annyira kell a 32. és még több hajó, nem elég ami van..? Az egyetlen értékelhető dolog ebből a listából a felszínek változatosabbá tétele..

Dzsini
Nem. Arról volt szó, hogy ez lesz a 2018 első kiegészítőjének egyik darabja. #17572
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.10.15. 15:19:22

s_andras
Nem arról volt szó hogy a mérnökök mostantól csak jobb eredményt produkálnak mint az aktuális?? Ugyanis igaz hogy az első próbálkozásom a G5 efficient 4A fix beam-re tényleg jobb lett, sőt véletlenül kaptam egy Regeneration Sequence hatást is ráadásnak <#hawaii> és milyen szép zöld (nem mintha sokszor wingeznék), de a második, ami a 3C-re ment, sokkal rosszabb lett. Itt abba is hagytam. Összességében azért megérte a kísérlet.
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2017.10.15. 14:20:08

s_andras
Van egy másik módszer is, ha van sok pénzed: rá kell szűrni a "Famine" állapotú rendszerekre a Birodalomban. Ahol a vezető párt ilyen státuszú, ott több adakozást állít elő a küldetésrendszer. Most pl HIP 23984
Azért nyilván nem éri meg százezreket meg milliókat adakozni egyetlen küldetésnél, de játékmódváltogatással össze lehet hozni az olcsókat.

Köszönöm a tippet!
Panzeradler
HIP 8444 - Hip 8758 Ez a két mission között van nagyon sok Data Couier meg Boom Data mission(Meg donation, de szerintem a Data mission jobban ad, Board Flippel fullra tudod tenni magad velük.), 1 ugrásra vannak egymástól.(7.15LY) Én is itt szedtem össze a drágaságom pár napja.

Sziasztok! Itt is felteszem a kérdést! Hol lehet most a legjobban birodalmi rankot tápolni?
PiszkosFred
"Commanders, this week we strive to equal our footing against the Thargoids by nullifying their immobilising tech."

Elvileg igen. Amig (megint) nem adaptalodnak 😊

wollnerd
Ha a Thargoid-ok a hiperugrás közben, a hyperdiction-nal kirántanak és le akarnak scannelni, ez a szerkezet megakadályozza hogy "kikapcsolják" a hajónk rendszerét? (és így el tudunk menekülni mielőtt teljesen lescannelnek?)

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Dzsini
Bigyó

(szinte biztos, hogy a leállítós csapás ellen védő szerkezet)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.10.13. 20:14:51

azért az elég furcsa, hogy a fix és torony verziók az árukat leszámítva minden paraméterükben megegyeznek
Dzsini
Távirányítású sörétes

Dzsini
Eddig se kaptak a LEP-sek mikrotranzakciós dolgokat 😊 Horizonst kaptak.

KiruHoshino
Továbbra is kapnak pár skint és egyéb ilyen mikrotranzakciós szart? 😄 Khmm... Én is vettem belőle. XD

Én azon csodálkozom, hogy azoknak akik lusták kreditet farmolni a játékban nem tettek be pénzért vásárolható hajókat.

s_andras
Naja, aki csak a második, horror árú LEP-nál kapott észbe, és nem a nyilvánvaló első +£35-os megoldást választotta - ami már rég behozta az árát, az most sír 😄 Ezért is örülök hogy volt ez a 2. £130-os kör, ugyanis emiatt nem engedhetik meg maguknak azt a pofátlanságot, hogy értékes tartalom nélkül hagynak mindenkit.

Dzsini

wollnerd
Mint mondtam: Mindent elrontanak....<#szomoru2>

Persze nem feltétlen komolyan gondoltam<#idiota>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Dzsini
2.4.03

Installations/POIs/USSs
- Fixed an issue whereby all Barnacles in a system would appear in the Navigation Panel after scanning just one

pedig ez milyen kényelmes volt 😄

Dzsini
A Cobra II nem lehet, a sztori szerint (1984-es Elite manual) tervezési hibák miatt túlmelegedett és soha nem gyártották. Valószínűbb, hogy egy régi tervezésű III (mint itt)

KiruHoshino
Szerintem ez egy lezuhant Cobra Mk2. Kérdés, hogy hol található. 😄

Dzsini
Meg is van a Trailerben látott INRA bázis - Hermitage 4A -53.7511, 157.5923

Megint a háttérben látható ködök-csillagok segítségével háromszögelték be.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.10.09. 20:07:44

Caliph
jó kis bányászt lehet belőle összerakni remélem 😊

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Dzsini
Ami érdekes még a régi design szerinti Cobra a trailerben:

és egy régi "koncepciórajz"

A Thargoid Scout róla már meglett...