ELITE: Dangerous

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
Az is lehet, hogy jövő héten jön 😊
Elég szándékosnak tűnik, hogy csak a videókban lehetett látni, és nem mondanak róla semmit (redditen már hardpointokat is megszámolták rajta) - láthatóan kész van a modellje, textúrákkal mindennel - nem úgy, mint a Kraitnek és a Chieftainnek.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Gundark 1 1
Na, meg lehet kövezni, nekem tetszik a T-10 😊 Szeretem ezeket a repülő erődöket. Az oké hogy a két új majd jövőre jön, de ez is? És tényleg jó lenne valami benga kamion az Scarab mellé. Olyan Java homokkúszó féle 😊 Aztán árulnám a droidokat a balekoknak. Kivéve valami fehér páncélosoknak, azok nem ezeket a droidokat keresik.
KiruHoshino
100%-ig egyetértek. Inkább kifizetem még egyszer a játékot csak került volna be valami IGAZI újítás.

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

Jobban örültem volna egy fizetős, de rendes harmadik szezonnak (vagy DLC-nek, hívják ahogy akarják). A felvázoltak alapján megint csak lötyögés lesz 1 éven át. Gyakorlatilag az Engineers óta nincs komoly tartalmi fejlesztés.
wollnerd
Ezek jó koncepciók. 😊

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Dzsini
Na ez a célja a hangos Galnetnek, hogy picit többet lehessen találkozni a játékbeli eseményekkel még ilyen szempontból passzív játékosként is.

Nagyon hamar felvetődtek a megoldási lehetőségek a rajongók oldaláról : jobb felső mezőben vagy képernyő alján dokkolás közben / távoli célpontok felé SC közben / dokkolva megjelenő hírsáv/ablak, ilyesmik... pl:

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.10.09. 10:41:25

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

wollnerd
Igen, tényleg ott is, pillanatilag csak a weboldalas megoldás jutott eszembe amikor írtam a hsz-t. 😊

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Dzsini
Bent a játékban is lehet olvasni, a baloldali panelről (a galaxistérkép mellett) meg lehet nyitni a PowerPlay/Galnet képernyőt.

wollnerd
Ez érdekes. videókat is nézem, de ahogy látom ebben nem az van amire gondolok? nekem nem felolvasás kellene hanem az elmondottak leírása/lefeliratozása. 😊
Dzsini: Arra gondolsz hogy a GalNet.com-on is el is lehet olvasni híreket? Ez igaz, ott el is lehet olvasni.
Azon a videón ahol bemutatták a GalNet Audiot, pár mp-re lehetett látni a pilótafülke nézetet. azt gondoltam hogy a 2-es panelen megjelenik a szövege, de nem. Sztem nem rossz ötlet lenne, bekapcsolható állapotként.<#vigyor3>

Dzsini
Azért a Windows TTS és egy valós személy hangja ég és föld.

Dzsini
Egyféle SRV van jelenleg, a Scarab.
0:14-nél az egy régi INRA bázis, ők voltak a régi Thargoidok elleni technológiai fejlesztés "felelősei" (amit most az AEGIS csinál). A régebben is linkelt történettel foglalkozó oldalakon olvashattál róluk.

A GalNet Audio feliratozása a játék eleje óta létezik.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.10.09. 05:37:33

MerlinW
EDDI eddig is felolvasott neked mindent😊

[merlinw.org]

wollnerd
Az első videóban a 0:14-nál az mi? A két SRV (Amúgy a SRV-k is újnak látszanak, úgy tudom hogy eddig 2féle SRV van a játékban.) előtt.
GalNet Audio-t jó ötletnek tartom. 😊 Igencsak tiszta hangja van sztem, bár örülni tudnék ha lenne hozzá automatikus feliratozás (NAGYON tudok örülni hogy a YT feltalálta az auto caption-t. 😄) ... Mivel én hallássérült vagyok. De ezt kétlem, mivelhogy AUDIO. :/ 😊
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2017.10.08. 23:14:06

Dzsini
Frontier videók tegnapról
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

RJoco
Ha jól értettem a fórumon, akkor az a bizonyos 3.0 már egy éve késik. Szal...

Az Elite meg egy kész játék és azt bővítgetik. Az, hogy van aki nem találja meg benne a számításait, már más kérdés. Lehet másik játékot keresni. De ahogy elnézem, Canonn-ék jól el vannak vele és még jópáran.
Amúgy meg nagyjából követik a trendet.
Elég megnézni a GTAO-t. Tartalom nem sok, de vegyél SharkCard-ot, hogy azt a nemsokat meg tudd venni farmolás nélkül. A csítereket meg cseszik kicseszni. És elég rendesen el tudják rontani a játékélményt.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

KiruHoshino
Hát pedig szerintem a 2.3 után illett volna megcsinálni azt a Space Leg-et. Az üstökösöket én is hiányolom.
Hamarosan itt a 3.0 SC-ben (már mennek a tesztek). Ők fejlődnek mi pedig egy helyben toporgunk egy újabb évig.

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

Szép-szép ez a fejlődés, de én inkább a galaxis "nagyobb felbontását" szeretném megvalósulva látni. Csak úgy elnagyoltan:
-gáz-porfelhőkben születő csillagok: planetáris koronggal, még nincs fúzió még nincs bolygórendszer mert még épp csak formálódik. N+1 db ilyen van a galaxisban, a játékban meg egy sem.
- például 2 mp-es periódusidővel egymás körül keringő neutroncsillagokat!
- fehér törpét, amint éppen anyag spirálozik át rá a mellette lévő normál csillagról!
- 1 db szupernóva felrobbanását!!! Amit csak bizonyos távolságból lehet látni, mert a fény már elért oda, messzebbről nem. Más-más távolságokból más-más fázisa látszana a robbanásnak, mert a fénynek idő kell, hogy odaérjen!
- A napok közelében csóvát húzó ÜSTÖKÖSÖKET szeretnék látni!
- Meg akkor már Kuiper-öveket is (benne objektumokkal), ahonnan az üstökösök elindulnak a napok irányába.
- Légkört! Légkörös bolygóra leszállást...
<#rolleyes>

iSS!

RJoco
B-s csillagot ritkán szkennelek messziről, de a módosítással 200%-os hatótáv elérhető. A B-s csillag meg elég nagy, hogy alapból akár 13k Ls-ről lehessen szkennelni.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

wollnerd
A 6:18-nál látható hogy jóval 27 ezer fénymásodpercről scannelte le azt a csillagot. 😮 Ilyen hogy lehetséges?! Nekem csak Advanced DS (Pedig tudom hogy elméletben ez egy System-wide range scanner) és a DSS van a hajóban és csak akkor tudom lescannelni ha közel megyek az ismeretlen csillaghoz!<#miaz> (A listából választom ki az ismeretlent.)
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2017.10.08. 11:21:58

Roger6
Ez de jó érzés lehetett:

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Dzsini
ObsidianAnt összefoglalója - 1. rész

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.10.08. 06:38:29

Dzsini
Hozzátéve azt, hogy biztosan lesznek még fizetős kiegészítők. 2018 a játék alapjainak revampjáról szól, de még biztosan jön olyasmi, amiért a lifetime passosok fizettek 😊 (atmoszférás bolygók, hajóbelsők, állomásbelsők... ?)

Krait méret a Cobrához képest - a régi játékban igen gyors kis vadászhajó volt, most is annak néz ki.

Mi jön - gyors összefoglaló
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.10.07. 20:17:05

Dzsini
Mások viszont úgy szeretnek játszani, és a konkurencia hasznos. pl. #17546

KiruHoshino
Csak az a kár, hogy az X4 single player. Nem szeretek egyedül játszani.
Utoljára szerkesztette: KiruHoshino, 2017.10.07. 20:06:02

Dzsini
Mindenkinek jó lenne, ha az X4 és az SC minél hamarabb megjelenne és minél jobb lenne.

Azt én is néztem, jót vigyorogtam rajta 😊
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.10.07. 20:05:02

KiruHoshino
Hát igen. Akkor minek erőltessék meg magukat. Szépen ráérősen. A végén még a Ctizen is hamarabb megjelenik.

A pillanat amikor már más 4 hónapja rájött a címre. 😄

Utoljára szerkesztette: KiruHoshino, 2017.10.07. 20:04:13

PiszkosFred
> A mikrotranzakciók szerintem már jól ellátják a játékot.

Az biztos. Ha csak magambol indulok ki, az elmult masfel honapban nem sokat jatszottam ido hianyaban, viszont amikor belinkelted egy-ket hete az ingyenes szemuveget, megint siman otthagytam 15 fontot mert megtetszett ket outfit/ruha es par skin 😊 Ugy, hogy azota meg sem neztem ingame, de hat le volt akciozva es tetszett.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Dzsini

Dzsini

Dzsini
A mikrotranzakciók szerintem már jól ellátják a játékot. Sokan azt várták (és van benne valami), hogy a Q1'18-as frissítéssel megszűnik a Horizons, és egy platformra hozzák a játékosokat - valami ajándékkal a Horizons tulajoknak, ahogy a Cobra IV járt a Horizons+alapjáték tulajoknak akkor, amikor season pass lett belőle.

Papa01
Köszi az infót, kívánságlistán van régóta... a régi ELITE-el sokat játszottam. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Dzsini
Szokott lenni, black friday és karácsonyi akció is.

Papa01
Nagyon pozitív számomra, hogy így fejlesztik a játékot! Azért a 18Q4 nem most lesz...😊 Nekem sajnos nincs meg még a játék, de remélem, karácsonykor belekerül valamilyen jó kis akcióba! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

PiszkosFred
Azon azert meglepodtem, de persze orulok, hogy a Horizons reszekent jon, kvazi ingyen a Beyond.

KiruHoshino
IGAZI tartalom 0. Lényegében új patcheket kapunk. Annyi pozitívum, hogy ingyen. Így nyugodt szível gondolok arra, hogy ezért pénzt nem adtam volna. Most ismét várhatunk egy újabb évet. Számomra nagy csalódás.
Utoljára szerkesztette: KiruHoshino, 2017.10.07. 19:43:47

Dzsini
A történet előrehaladása mellett

Q1 2018 - Elite Beyond
- bűn és büntetés revamp (keményebb zsaruk, stb.)
- kereskedelem revamp (jobban kereshető árak, stb.)
- wing küldetések
- engineering revamp (nem kaphatsz rosszabbat, mint ami most van)
- a bézs festékek lecserélése
- személyes küldetések saját kinyitható dolgokkal (guardian cuccokra alapozott eszközöket mutattak)
- GalNet Audio (utazás közben hallgatható)
- Új hajók ("a lot more ships"😉
- Chieftain (Alliance - Lakon hajó)
- Krait
- album a hajókról

utána 2 kisebb update - történet, apróságok, stb.

Q4 2018 - Második nagy update
- Squadrons (MMO céhek - tagság, közös célok szervezése, stb.)
- Saját flottaszállító a squadronoknak (dokkolható mobilbázis)
- bányászat revamp (mélyfúrás, aszteroidák szétbombázása)
- fejlesztett felszínek (többféle, másféle sziklák, felszíni dolgok) - koncepciórajz
- új fény(árnyék) kezelés
- még jobb és több köd és pára
- Kódex - mit találtál, mit láttál, leírások, egyebek
- új "anomáliák" és "érdekességek" a galaxisban
- felfedezés revamp

Mindkét nagy frissítés ingyenes.

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.10.07. 19:39:27

Dzsini
Szaxofon-thargoid 😄

Mi biztos is hogy nem, mert az a hangyamanus kiváltsága.
Dzsini
... és ha majd igen, akkor se fogod megtalálni a 400 milliárd csillagrendszerben 😊

PiszkosFred
yet! 😊

Dzsini
Ott vannak ahogy az összes vidámpark is, csak nem tudsz leszállni a bolygókra 😄
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.10.07. 18:46:01

A dinós faunát beintegrálhatnák az ED-be!
Dzsini
Ők nem mentek el a (ma már tudományosan helyesebbnek tartott) tollas dínó irányba... érdekes döntés, de a filmekhez jobban illeszkedik

PiszkosFred
Koszi. A PC kozeliseget ereztem, ahhoz erdemben is hozza tudott szolni, a tobbinel inkabb csak lelkes volt, de boven eladta azt is 😊

Dzsini
Bo Marit, a másik "nagy" community manager Frontiernél Ed Lewis mellett, neki a Planet Coaster a fő profilja.

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.10.07. 17:23:40

PiszkosFred
Nem tudom ki ez a lany aki vezeto a preshowt - az FD-nel dolgozik az tuti, mondta az elobb a streamereknel - de lassan fel oraja hallgatom a hatterben az egeszet es nagyon tetszik a lelkesedese, a stilusa, a lazasaga. 😊

MerlinW
Livestream 16:30-tól.

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.10.07. 15:37:58

[merlinw.org]

KiruHoshino
Ma bemutatják az új hajót. #Type10

KiruHoshino
Sziasztok. Elkezdődött a FrontierExpo. Itt követhetitek élőben. https://www.reddit.com/live/zpss9yz5ok3c

Stremerek itt: https://expo.frontier.co.uk/special-guests

Csináljunk egy kis kibeszélőt. Szerintetek mit fognak ma bemutatni?

Dzsini
Nincs, ketteseket lehet kapni (a fájlokban van hármas is, ahogy a rakétákból is, talán a CG eredményén múlhatott, hogy most vagy csak később lehet hozzáférni).
A következő fegyver úgy néz ki ágyú lesz: