ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Az aktuális felszerelésed újra cserélésénél beleszámítanak az árba.
A 3C ára 56k, ezt vissza is kapod, mikor veszed az újat. A 4D 59k, így csak 3k Cr kell, hogy megvedd a jobbat. A 4E csak 20k, vagyis maradna 36k Cr-ed a csere esetén. És már mehetsz is tovább.
Raktározni csak a ritka vagy tuningolt darabokat érdemes. Esetleg amiket majd később akarsz még használni, pl fegyverek vagy a hajó átfittelése harci-szállító-felfedező módok között. De 3-as FSD-t nem valószínű, hogy fogsz használni bármikor is.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Vissza kell rázódjak, nagyon régen játszottam vele és akkor se mélyedtem bele nagyon a játékba...
Azért köszi a segítséget mindenkitől!
ASUS MAXIMUS VIII HERO | Intel i7 6700K@4600MHz + Corsair Hydra H110 | ASUS Strix GTX1070 OC 8GB | 16GB Corsair Vengeance LPX Black DDR4 3000Mhz@3330MHz CL15 (2*8GB kit)...
Köszi a segítséget...
ASUS MAXIMUS VIII HERO | Intel i7 6700K@4600MHz + Corsair Hydra H110 | ASUS Strix GTX1070 OC 8GB | 16GB Corsair Vengeance LPX Black DDR4 3000Mhz@3330MHz CL15 (2*8GB kit)...
Nézve a fittelő oldalt és, ha az jól írja az alapokat, akkor simán el kell tudnia ugrani az alapnak. Viszont az alapján az alap Cobra MKIII is tud 10Ly-t ugrani, szóval nálad valami nagyon el van fittelve és fölöslegesen szenvedsz.
De azt is kérdezhetném, hogy te direkt szívatsz itt minket?!
4E-s FSD-vel is tud minimum 7Ly-t ugrani úgy, hogy minden más modulból B-s van fenn, teli raktérrel minden férőhelyen (ezek a legnehezebbek, bár egy 4B-s pajzs is 16T), legnehezebb fegyver és legnehezebb utility modul. És még extra armor-t is kapott.
Szóval a legnehezebb hajó, ami kihozható belőle. Összsúly 360T.
Persze, ha nem figyeltél és a 4-es FSD-t lecserélted akár egy 3A-ra, akkor max 4,35 Ly amit ugrani tudsz 355T-val. De a 3A is fél misi. Úgyhogy gondolom kisebb van rajta és könnyebb a hajód, de akkor is csak 3-as FSD-je van.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2017.11.13. 22:53:52
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Lehetnének agresszivabbak.
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Electra rendszer, 6-os threat, Basilisk variáns
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.11.13. 17:12:08
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: s_andras, 2017.11.13. 16:19:41
Egyszerűen ennyire nincs létjogosultsága a multi felhasználású hajóknak vagy én csinálok valamit rosszúl??
Várom válaszotok. <#conf>#conf>
Utoljára szerkesztette: spybot919, 2017.11.13. 15:59:35
Szpisti! Ha gondolod, késő délután/este viszek neked egy rakomány akármit (arany stb), valahol kidobálom, felszipkázod, eladod, és akkor lesz zsééééé 😊
Cmdr. mcclanen: a Road to Riches linkje: http://edtools.ddns.net/expl.php
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2017.11.13. 14:54:15
Ha jó rég játszottál vele, lehet, hogy kapott a hajód egy légkörbe szállós hajtóművet, aminek lehet, hogy van súlya is. Már nem emlékszem rá, annyira nem figyeltem.
Illetve az sem mindegy, hogy milyen modulok vannak a hajón. A "B"-s modulok sokat nyomnak, talán a legnehezebbek.
Érdemes kisebbre cserélned, ha van, hátha akkor el tudsz menni.
Nem igazán szeretném eladni a Cobrámat...
Nem tudom, hogy hogy jutottam el ide úgy, hogy most nem tudok elmenni innen, nem itt vettem a hajót. Elég régen játszottam, így nem emlékszem, hogy miként jutottam el ide, de szinte mindig Boom Data Delivery küldetéseket csináltam, valszeg azzal... De elképzelhető, hogy itt pakoltam valamit a hajóra, ami miatt kisebbet tudok ugrani, vagy az alatt az idő alatt, míg nem játszottam változtattak a játékon, hogy kisebbet tud ugrani a hajóm... Passz...
De valahogy megoldom, maximum iszonyú lassan...
Inkább nézz szét a piacon. Kereskedelemmel esélyes, hogy hamarabb jutsz a kívánt összeghez.
Ha megmondod hol vagy, akkor utána nézek, hogy lehet e.
Vagy a legjobb, ha te nézel utána, úgyis szükséged lehet rá később.
Itt tudsz rákeresni a rendszerre ahol vagy. Láthatod, hogy milyen állomások vannak és azt is meg tudod nézni, hogy melyik állomás mivel kereskedik. Nagyban megkönnyíti az életed. Én anno bejártam jópár állomást és táblázatba írtam a cikkeket és árakat. Aztán jött a számolás. De ez még az elején volt.
De ahogy mások is írták, a RES is jó vagy akár elnézhetsz a NAV Beacon-hoz fejpénzre vadászni. Csak arra figyelj, hogy a Cobra-dal ki is tudd lőni. Az Elite Hauler-ek nagyon alattomosak...
de a hajódnak tudni kell az ugrást ,hiszen valahogy odakerültél,megtankoltál az állomáson?
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.11.12. 21:24:58
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
De köszi a válaszokat, megnézem, hátha...
Keress esetleg olyan küldetéseket, amiket azonos rendszerben kell teljesíteni, szoktak lenni futármelók, ilyesmik, amik ugyanott, másik állomásra mennek.
Eléggé noob vagyok a játékban, de valakitől segítséget kell kérjek:
Meg vagyok lőve egy rendszerben, ahol van három állomás is. A legközelebbi rendszer messzebb van mint amire el tudok ugrani, pénzt viszont nem tudok szerezni komolyabb FSD-re küldetéssel, mert ugye ahhoz már ugrani kellene...
Kérdés: Mivel tudok még pénzt szerezni? Most már csak kb. 6ezrem van...
https://fxmason.blogspot.com/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amúgy gta 4ben is már emlékeim szerint jól mozgott a karakter lába pl lépcsőn,nekem egy olyan megoldás már bőven elég lenne,SC még többet is ad
Lehet nem figyeltél, de én veled ellentétben tényleg ebben a szakmában dolgozom, hiszed vagy sem de olyan programokat fejlesztek houdini alá, amelyekkel rigid és soft body, részecske és volume szimulációk elkészítését teszi jóval könnyebbé, emellett a procedurális generálásban is elég járatos vagyok... <#nezze>#nezze>
A játékosoknak > vásárloknak szóló marketinget meg hadd ne az én torkomon told már le. <#eplus2>#eplus2>
Szóval én is befejeztem illetve lezártam ezt a témát...
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2017.11.10. 16:04:35
https://fxmason.blogspot.com/