ELITE: Dangerous

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sok idő után újra elővettem a játékot (kb. 1 év kihagyás)
szerencsére volt egy 13 millás vulturom, ami kezdésnek éppen jól jött 😊
gyorsan le is cseréltem Type-6-ra, így újra megszokom az iránytást (annál bámi jobb úgy is), plusz most Type-7-re gyűjtök, kicsit meggyorsítsam a pénz áramlást, 100 T-vel kb. fordulonként 470000 jön most
ezt tereztem be: Type-7 konfig, ez 36 millió + biztosítással 38 millió, így 272 T kapacitás lenne
szükségem van-e az 5A Shield generátorra vagy annál kisebb elég?
tűzfegyvert nem tervezek, mert nincs értelme, viszont védelemre mégis mit tudnék felrakni rá?

Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer

Dzsini
Minden limpetesdi úgy működik, hogy vannak "programozatlan" limpetek a rakteredben (ezt tudod venni vagy gyártani), és aszerint, hogy milyen munkát akarsz velük végeztetni, aszerint sütöd el valamelyik irányítót - ez akkor fog egy limpetet, beprogramozza, és elindítja dolgára.
Hatch Breaker
Collector
Prospector
Fuel Transferer
Repair
Research

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sziasztok, kérdeznék! A repair limpethez kell vegyek e kotroll limpetet, vagy működik önállóan is?

Továbbá: Be regeltem a "EDSM" oldalra, de nem tudom hogyan kell profilt szerkeszteni. Lehet én vagyok a láma de bár mire kattintok nem enged semmit átállítani. Előre is köszönöm a segítségeket!
Nagyon kíváncsi leszek a jövő évre, hogyan alakul majd az új lightning modell elite-ben, az nagyban fogja befolyásolni nem csak a bolygók hanem minden egyéb dolog megjelenését is, és sokkal jobban fog kinézni. Bár eddig sem nézett ki rosszul <#nezze> lásd pl ezt a képet (most lőttem, kicsit lejjebb vettem a méretét, hogy fel tudjam rakni ide.) <#gonosz1>

Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2017.12.31. 23:05:00

https://fxmason.blogspot.com/

Boldog új évet! <#wave>

Boldog új esztendőt mindenkinek!<#pias>
Utoljára szerkesztette: Fenimor, 2017.12.31. 09:28:16
Meglett! Nem volt egyértelmű.

Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb

Sziasztok! Ma megvásároltam 2 dlc-t. Az alapjáték régebb óta fent van a gépemen. Steam-en látja a játék de az account-on csak az alap játék van. Hol lehet aktiválni? Nem találom sehol. Előre is köszi a segítséget!

Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb

Dzsini

nagyon nagy méretekben is

(emellett a föderációs kedvezmény a többi kedvezmény fölött jár, úgyhogy LYR rendszerekben igen szép árcsökkenés van)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.12.28. 20:46:33

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
17 százalékos kedvezmény és minden ranggal megvásárolható a három közepes Föderációs hajó mostantól egy hétig

Warthog Dual-t. <#gonosz1>
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2017.12.27. 18:59:02

Warthog mellé Dual joy-nak bal kezesre mit ajánlanátok?
viszont így sem tűnik rossznak amit leírtál. egy próbát megér, aztán meglátjuk

Dzsini
Nincs single rész (állandó netkapcsolatot igényel a játék, a galaxis egy központi szerveren van), de játszhatsz úgy, hogy nem akarsz találkozni más játékosokkal (szóló módnak hívja a játék) - így tulajdonképpen "single-szerű" élményt kapsz, eltekintve attól, hogy a történet tőled függetlenül folyik, de abba se kell belefolyni.
Küldetéssorok, ilyesmik random generáltak vannak, emellett hetente van itt-ott egy-egy közösségi feladat, de azok se köteleznek semmire.

Tehát ha "csak" egy űrszimulátort keresel, amiben kamionozhatsz, bányászhatsz, felfedezhetsz, NPC-re vadászhatsz kedvedre, akkor az Elite megfelelő lehet - nincs semmilyen kötelezettség az online kapcsolaton kívül.
Ha történetben gazdag, sztorira épített, küldetéssorozatokkal díszített mókát keresel, akkor ez nem az. Itt a történetet magadnak találhatod ki, ha úgy tartja kedved.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.12.27. 08:58:30

enne a játéknak van single player része mint a freelancer-nek ?

online nem érdekel egy játék sem, mert csak ritkán és változó időpontban van időm játszani

Persze.

Ezek a dolgok még működnek?

HUD változtatás

A mohának mindig a déli oldala fás!

Ez gyors volt, köszönöm, tanulmányozom.

Dzsini

Hali!

Olyan kérdésem lenne, hogy aki mostanában szeretne visszatérni, annak tudtok adni aktuális trader tools linket?
Korábban volt egy kis util program, amivel lehetett szűrni összegre távolságra rendszerre stb, hogy mit érdemes hova szállítani stb...
De szívesen vennék egyéb olyan linkeket, amik aktuálisak és nélkülözhetetlenek, vagy csak egyszerűen javasolt. Előre is köszönöm.

KiruHoshino
Mikor az ember már azt hinné, hogy rondább skint már nem adnak ki. 😄 Értem, hogy a régi játékra hajaz, de akkor is.
Utoljára szerkesztette: KiruHoshino, 2017.12.24. 20:09:02

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

Dzsini

Boldog Karácsonyt mindenkinek! <#nyes>

Megoldva. Egy küldiért kaptam 8 valamit. Na azzal tele is lett a raktér.
Megkérdem már, mert nem értek a limpetes cuccokhoz. A javítós limpet controllert megvettem, beépítettem. Mi kell ahhoz, hogy limpet is legyen? Az állomáson próbáltam venni, de inaktív a gomb, a szintetizálás is végigfutott és semmi.
s_andras
Minden küldetés ami REP+++os, durván emeli a reputációt. Még arra is oda kell figyelni persze, hogy ne tartson aránytalanul hosszú ideig, akkor már nem éri meg. Azzal nem kell törődni, hogy a küldetést adó párt ellenfeleinél közben esetleg körözni fognak. Lejár, kifizeted, kész, el van felejtve.

Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992

Van valami jó módszer a reputáció gyors emelésére? Mert én eddig úgy csináltam hogy kiválasztottam egy olyan rendszert, ami egy Federation minor frakció kontrollja alatt van, és annak a frakciónak elkezdtem küldetéseket csinálni. Viszont redditen azt olvastam hogy csinálgassuk az összes rendszerbeli frakció küldetéseit és legyünk minél jobb viszonyban mindegyikkel. Ez eddig okés is, de bizonyos küldetések egy-egy másik frakció rovására mennek. Például most, hogy már kimaxoltam a frakció rokonszenvét (allied lettem), egy rakás planet scan job küldetést ad egy halom pénzért, de ugyebár amint leszkennelem a data pointot, rögtön wanted leszek abban a rendszerben és bounty van kitűzve rám... Mi lenne a legjobb megoldás?
Voltan
Jaja, ez a terv. Köszönöm mindenkinek!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Dzsini
Az csak annyit jelent, hogy te részt vehetsz a bétákban (is), mert olyan változatod van. Ugyanaz a launcher jár érte.

Azaz, letöltöd és updateli a jelenlegi legfrissebbre... Emellett ugye itt az oldalon is megveheted a horizont annyiért amennyiért a steam-en akciózzák...

PiszkosFred
Kerhetsz az accountban steam kulcsot (partner keys menupont), aktivald azt a steamen, es probald meg az install utan a belepest. Ha beenged, akkor veheted a Horizonst, ha nem, akkor ott mar bibi lesz.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.12.22. 17:13:52

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Voltan
Én is itt néztem, de ez a neve:
Elite Dangerous - Beta - Download

Dzsini
Ha egyszer megvetted, akkor fent van a Frontier accountodon. A launchert töltsd le bejelentkezés után innen, és a többit az elintézi.

Voltan
Anno én még a bétát vettem meg, és jó ideje nem játszottam vele, olyannyira, hogy már a gépemen sincs fent. A Frontier weboldalán ott van a béta, és le is lehet tölteni, de továbbra is bétának írja. Ez valójában a full verzió? Csak mert akciósan megvenném a kieget, de őszintén nem sok kedvem van az alapot még egyszer megvenni. Szóval ha ezt letöltöm, ez a full mostani verzió lesz?

Köszi előre is

"És amúgy van értelme annak, hogy multiplayer?"

Persze hogy van, van multi-crew is.

Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2017.12.22. 12:45:03

Köszi a válaszokat, akkor mindenképp 😊
És amúgy van értelme annak, hogy multiplayer? Régen haverral együtt akartuk tolni, de ha valamelyikünk tovább tolta, másnap teljesen máshol voltunk már, és ráment egy fél nap, hogy újra egy helyen legyünk.
Vagy inkább random emberekkel éri meg on-the-fly spanolni?
PiszkosFred
Mindenkeppen ruhazz be ra, ahogy s_andras is irta elottem, egyszeruen "nincs is erv ellene", arrol nem is beszelve, hogy egy hetvegi mozi/csaladi pizza tobbe kerul, mint a jelenlegi akcios ara 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

s_andras
Alap hogy kell a H is. Rengeteg plusz tartalom. Nincs is érv ellene.

Annyi pénzért ajándék!... 😉

Sziasztok!
Tudom sok vita volt már régebben is, hogy játszható-e a játék a Horizons nélkül, de azóta sok fejlesztés bekerült, talán rebalance is, plusz most akciós a Season pass, ezért ne kövezzetek meg, de érdekelne, hogy a játék jelen állása szerint érdemes-e megvenni a Horizons-t vagy nem.

Ugye a régi vita az volt, hogy nélküle nem lehet olyan jó fegyvereket, stb szerezni, így akinek nincs meg, még AI ellen is elég esélytelen.
Rég megvan az alapjáték, most térnék vissza, a kérdés, hogy hogyan tegyem 😊

Előre is köszi a pozitív kommenteket! 😊
Dzsini
Medusát egyelőre komolyabb nagy csapatok tudnak csak bántani, Basilisket már szólóztak, Medusát nem 😊

Dzsini
Vagy te, aki 1200+ éves tapasztalattal még mindig beugrasz nekik? (bár továbbra is ahogy nézem a "marketingdumát" semmi olyan nincs benne, ami ne lenne igaz, ha nem álmodsz mögé plusz tartalmat)

Bár sokan az Aegisnek is elhiszik, hogy "megvédik" az emberiséget 😊
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.12.22. 11:26:05

s_andras
Mind a kettőre kíváncsi vagyok... Pláne mert egy PvE egy medúza vagy egy baziliszkusz vagy mi ellen még sokkal keményebb harc mint egy akármilyen PvP.
Nem én állítom be valaminek, hanem a tipikus szar marketingduma, amit a beharangozójában löktek. Valójában nem is a tervezők és a kivitelezők a hibásak, hanem a marketingesek - mint mindig.

Dzsini
Egy kis tinfoil az Aegissel kapcsolatban:

Caliph
majd idővel ha kiszélesedik a konfliktus biztosan jön föderáció és birodalom által gyártott csúcsgép is,ez egy mindenkinek elérhető dög,de ugyanúgy jó az anaconda is. Mint ahogy Dzsini irta,olcsó,nem kell repuzni érte,és bármire jó

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Dzsini
"idegenek ellen ... egy katonai fejlesztéssel jönnek ki" és "T10 vs korvett harcot mutat be" - most akkor mire is lennél kíváncsi?
Ott kezdtük, hogy nem repülő erőd, amit én írtam. Folytatódott ott, hogy "über akármi"... most meg PvP-re kihegyezett gépnek akarod beállítani?

Nincs hatalmas erőfeszítés se (láttál ilyet leírva a fejlesztéssel kapcsolatban? a gyártást/átalakítást gyorsították meg). Ez egy Type-9, amire rápakoltak egy rahedli páncélt és hardpointot ("revision of the Type–9 Heavy"😉. Ha megnézed a hajómodellt, még az is látszik rajta, hogy melyik falakat hagyták meg, és miket vagdostak át és hova pakoltak rá plusz felületeket. Szó sincs újonnan kifejlesztett csodáról, szó sincs olyasmikről, amiket itt sorban elképzeltél róla, vagy szeretnél hibaként felróni vele szemben. Ez egy olcsó, egyszerűen elérhető, hatékony, nagyméretű hadihajó. Nem ellenfele a korvettnek és a Cutternek, amiket évtizedek óta gyártanak és fejlesztenek, hanem társa. Vagy ha úgy tetszik, alternatívája.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.12.22. 10:33:19

s_andras
"Nem ígértek egy csoda, mindenek fölött álló és mindennél erősebb hajót" - ja, tényleg nem, csak utaltak arra hogy a nemrég még sebezhetetlen idegenek ellen - akiknek a hajóit még most is csak hatalmas erőfeszítéssel lehet leküzdeni - egy katonai fejlesztéssel jönnek ki. + Te is kiemelted hogy a Szövetség ezt szánja a korvett-kutter alternatívájának. Ezek után nagyon kíváncsi vagyok az első olyan filmre, ami egy T10 vs korvett harcot mutat be. Valahogy van egy olyan érzésem, hogy ez egy túl könnyű fogadás lenne...

Egyébként CZ-okban eddig is állandó szereplő volt a T9 (nem tudom milyen megfontolásból, kb nulla erőfeszítéssel lehetett likvidálni), úgyhogy ha azt képesek voltak harcra használni, akkor a T10 tényleg csak jobb lehet... ...egy teherszállító űrgépjárműnél...

"és egy csini spoiler is jár rá" Grrrhhh!<#ticking><#violent>
Dzsini
Ha valaki Core Dynamics hajót szeretne venni, jövő héten lesz rá alkalma:

Dzsini
"Konkrétan ezután tényleg minimum egy korvettel vetekedő hadihajót" - és ez készült el. Rang korlátozás nélkül (nem kell a Föderáció / Birodalom részére dolgozni), jóval olcsóbban, mint az Anaconda, igen vastag páncélzattal, tűrhető kezelhetőséggel és bőséges hardpoint lehetőséggel. Nem ígértek egy csoda, mindenek fölött álló és mindennél erősebb hajót (hülyeség is lett volna), így viszont legalább lehet sopánkodni rajta azoknak, akik előzetesen beleálmodtak mindenfélét. A többieknek pedig van választék.

... és egy csini spoiler is jár rá 😄