ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"The Alliance has commissioned Lakon Spaceways to produce a new ship in response to the recent Thargoid attacks in the Pleiades. The vessel,
which has been named the Type-10 Defender, represents a comprehensive revision of the Type–9 Heavy.
Lakon issued the following statement:
“The Type-10 boasts greater speed, acceleration and manoeuvrability than the Type-9, and also offers a more focused hardpoint loadout. We envisage it being particularly effective in combat situations.”
The development is significant in that it represents the first overtly military response from the Alliance to the rising Thargoid threat.
Lakon has committed to an aggressive production schedule that should see the Type-10 reaching retailers next week."
Ezt még én se tudom bevállalni, mert én se mondtam ilyet 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
----------------------
T10-téma: prohardveren Mister_X kolléga is így filózik: "Én még mindig azon gondolkodok, hogy mitől is lehet alkalmasabb egy Type-10 thargoid vadászatra, mint mondjuk egy Anaconda, Cutter vagy Corvette. AX fegyverek felmennek mindegyikre."
Azért kérdezem mert hamarosan én is elérem az Elite trade szintet.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Cserébe redditen azt hozták ki, hogy telerakva turretekkel nagyon szépen elhúzza a disztribútor, tehát multicrewban elég komoly bogárdarálást lehet vele csapni csupa AX cuccal felszerelve.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.12.20. 20:09:33
Köszi a videót. tervezek is egy jó anti thargoid-os hajót venni, de még 1 milliiárdom sincs... -.- Valahogy nem tudok nagyon könnyen pénzt keresni...
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2017.12.20. 20:04:06
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.12.20. 20:00:10
Anaconda: 4+3+3+3+2+2+1+1 = 19
Cutter: 4+3+3+2+2+2+2 = 18
Corvette: 4+4+3+2+2+1+1 = 17
T10: 3+3+3+3+2+2+2+1+1 = 20
Mi ebben a szerény? Hogy nincs huge?
Az elhatározást tett követte, és 48 óra SC után (!) immáron ő a legtávolabbi pilóta.
Viszont kifogyott a tartály, és nem tud elugrani. A történet majdnem szomorú véget ér...
de
A Fuel Ratek kaptak az alkalmon, és szervezik a mentést 😊 Egy flottányi extra tartály + limpetek, kifele haladó utántöltő hajók, azokat utántöltő segédhajók, hogy senki se vesszen oda.
Azt nem egészen értem, hogy miért nevezik "repülő erőd"nek ilyen szerény HP-kínálattal...
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2017.12.20. 19:37:38
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.12.20. 19:12:37
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
Cserébe viszont senki sem kötelez rá, hogy bármilyen megismert információt használj, nyugodtan kísérletezhetsz kedvedre, és csak akkor pillantasz bele a segítségekbe, ha úgy érzed teljesen elakadtál.
(speciel Thargoidokkal hónapok óta már elég nehéz nem találkozni, ha kimész a Plejádokba)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.12.20. 05:56:18
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Gondolj bele, ha teljesen magadra lennél utalva, mondjuk a kizárólagos információforrásod kizárólag a Galnet, esetleg a frontier által kiadott hírek lennének, akkor mennyi számodra még felfedezetlen tartalom lenne a játékban? Valószínűleg még csak hallottál volna aThargoidokról, de még nem találkoztál volna egyel sem. Ha véletlenül fel is fedeztél volna egy Guardian romot, fogalmad sem lenne, mit kezdj vele.
De mivel mindent azonnal meg tudunk csinálni, mert van leírás, így hamar vége a tartalomnak.
Utoljára szerkesztette: Ryder159, 2017.12.19. 21:24:22
Igy aztan a PC-seknek kvazi az ESO-ban volt masfel evuk, szinte nulla uj tartalommal, majd a konzolos premier utan fel evvel jottek az ujdonsagot, ezuttal mar parhuzamosan minden platformra. Ha en vezetnek egy studiot, szinten igy csinalnam, mert ellenkezo esetben folyamatosan duplan/parhuzamosan kellene dolgoznom ket kulonbozo verzioszamu klienssel es kapcsolodo fejlesztessel.
Keresni kell mas jatekot addig, az Elite megvar mindenkit, neha visszaterni egy hosszu hetvegere, es ennyi. Aki pedig a jatekban akar "elni" eveken keresztul 24/7-ben, az rossz jatekot valasztott, ha csak nem hajtja a felfedezes varazsa, na mert akkor tobb generacio sem lesz eleg midnenre 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Azt csinálta amit üzletileg jobban megért, portolta ps-re meg xbox-ra, tényleg mindegyik milliós játékos piac. Szóval olyannyira prioritás volt elite a frontiernek, hogy gyakorlatilag az egész játékos piacot lefedte már vele. Innentől viszont már csak bővíteni tud, és fog is, mert üzleti értelemben őrültség volna nem kiaknázni egy ekkora játékteret galaxist...
Nem tudom elképzelni, hogy három piacon vagy jelen egy játékkal amelyben rengeteg lehetőség van > üzletileg is és hagyná elsorvadni.
Őrültség volna...
https://fxmason.blogspot.com/
A kettő nem is zárná ki egymást, éppen ezért kamu minden egyéb érvelés a szerver fenntartásról meg egyebekről. Legyen mikrotranzakció, adjanak el kozmetikai elemeket, nincs ezzel semmi gond, de ennek a játék érdemi fejlődéséhez/fejlesztéséhez vajmi kevés köze van. Igazság az, hogy a Frontiernek már nem fontos az Elite, a stúdió nagyobbik része nem ezen dolgozik nagyjából 2 éve. A pénzt elköltötték székházra, a maradékot beletolták a hullámvasutas játékba, ami abból jött, azt pedig beletolják most egy dínós hülyeségbe. De sokaknak még mindig nem esik le, hogy az Elite már nem prioritás a Frontiernek -hozzáteszem, sajnos!-. Anno a PC fejlesztésekor is azzal tápolta magát a fél közösség, hogy bár az Elite nyilvánvalóan mellőzve lett, de ha sikeres lesz a PC, akkor az jó, mert akkor lesz ismét pénz fejlesztésre és majd akkor jönnek a jobbnál-jobb tartalmak. Ehhez képest semmi nem jött, most meg bejelentették ezt a dínós izét, ami megint elviszi a munkaerő nagyrészét az Elite-től.
És akkor megint mit olvasok a fórumokon? "Nem baj, kivárjuk a dínós játékot, mert ha az sikeres, akkor majd lesz pénz az Elite fejlesztésére és dőlni fog a tartalom". <#falbav>#falbav> <#eplus2>#eplus2> LOL. Páran nemhogy nem tanultak semmit az elmúlt 2 évből, hanem konkrétan egy teljes önismétlő loop-ba kerültek...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Szerintem sokan vagyunk úgy, hogy a béna festések többszörösét is kifizetjük, de ezért rendes tartalmat várunk, nem hülyének nézést!
Viszont ahhoz hogy a főjátékban lehessen érdemben PvP-zni, _nagyon_ sok (akár több száz) órát kell beletenni úgy, hogy a PvP-nek addig a közelébe se megyünk. Konkrétan grindelni kell rangokért, anyagokért, pénzért, reputációért stb. Ez nem feltétlenül vontatott, van aki PvP nélkül is "csak" ezt csinálja (pl én).
Ha elmész sűrűn járt környékekre (például közösségi célok helyszínei), akkor gyakran összefutsz játékosokkal. Emellett elég aktív élet van a játék mellett fórumokon / discordon / redditen, és ott nagyon könnyen és gyorsan lehet pl. PvP-re szakosodott társaságot találni, akikkel szervezett ligákban, ilyesmikben is részt lehet venni.
Mindezek mellett el is lehet 100%-ban kerülni a PvP-t, ha valaki úgy szeretne játszani.
PvE encountereket pedig folyamatosan "dobál" a játék, környezetfüggően, ott is eldöntheted, hogy melyikben akarsz részt venni, melyiket kerülöd el.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.12.19. 14:48:21
A többit nem igazán értem, mert nem játszottam az EVE-el, de ez alapvetően inkább egy űrszimulátor, mint gazdasági vállalkozás.
Nézegetem ezt a játékot, és eléggé szimpatikusnak tűnik, viszont nagyon emlékeztet az EVE-re. Azzal játszottam egy darabig, de nagyon vontatottnak tartottam. Főleg azt a részét, hogy a játékidő 90%-a várakozás, a többi meg dolgok hurcolászása. Emellett ott egyedül nem igazán lehet semmit se csinálni, mert ugrik rád a blob.
Szóval az már megvan, hogyha kilőnek, bukod a hajót, és a biztosítás itt sem fedezi a modulokat meg a teljes költséget (ha jól láttam)
De itt is az van, hogy a jónép az állomáson pörgeti a hajót, vagy azért van valami akció is?
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
Biztos vagyok benne, hogy a Horizonst nem szánták ilyen hosszúra. Jövőre pedig lesz fizetős tartalmi bővítés is a revampok mellett.