60404
-
gunji #60404 Hogy lehet ennyire idiótán összeválogatni a heti küldetéseket GS-ben? A mostanin kb. 9 vagy 10 lehetne meg, valamelyik korábbin meg volt 1 vagy 2. :( -
gunji #60403 Azon gondolkodok, hogy ez egy olyan 1-5-1 napos időhatáros dolog lenne? Mindhárom szakaszban meg lehet csinálni (összesen legfeljebb háromszor), de ha elkezdem, akkor be kell fejezni az adott időszakaszban, mert reseteli? -
gunji #60402 Megint azt írja a [weekly]-re, hogy ma/hétfő délben jár le, nem kedden délben :( Mi a fene? :S -
Plata #60401 Jah az úgy más.köszi. -
gunji #60400 Bocsánat, úgy néz ki rosszul írtam, pedig a nyakamat tenném rá, hogy úgy volt. Szóval a Naboo-speedert csak előfizetősök kapják, akik 04.17-05.23 között lépnek be. Pluszban mindenki, aki 04.17-04.30 között lép be, az ilyen lebegő miniYoda ágyat (hover pod) kap. link
A Twitches lila disruptoros mount még 04.08-ig megszerezhető. -
Plata #60399 Speeder-re. -
gunji #60398 Mire gondolsz? Amire írtál, az az, hogy javították hogy a [WEEKLY]-ket ne resetelje a játék a következő napi resetkor, hanem csak kedden, mint eredetileg volt. -
Plata #60397 Akkor most kell felmenni érte vagy majd 5 nap múlva? -
gunji #60396 Ez javítva lett, ma már 5 napot ír a lejáratra. -
gunji #60395 Mindenki, aki 04.17-04.30 között belép, kap egy Naboo C-Type Speeder-t. Az előfizusok 05.23-ig léphetnek be a mountért.
Forrás: reddit -
gunji #60394 Az itteni deveknek sok trükköt is ellestek a Cryptictől. A mai leállással tökéletesen sikerült hozzáadni a játékhoz új bugot is: egy [WEEKLY]-re is a holnapi dayly resetig ad időt, nem jövő keddig. xD -
Plata #60393 "We will be bringing down servers tomorrow, March 25 at 7am CT / 12pm UTC to deploy a fix for the polymorph issue keeping players from progressing through cinematic scenes in the Knight of the Eternal Throne Chapters.
Estimated downtime: Less than one hour" -
gunji #60392 És az encounter sem számít bele, hiába ismételhető :( -
Plata #60391 De az a jármű nagyon ronda,honnan szedték ezt a ronda verdát?
Állítólag jön vagy már ki is jött talán,egy old republic képregény,ami ugyan nem a KOTOR idején játszódik,de az old republic érában.
Sajnos tökre elfelejtettem mi volt a csóringer sith neve akiről szól a képregény,talán darth momin vagy mi a múmia bocskora. :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.03.23. 12:27:19 -
gunji #60390 Oks, köszi.
A 'complete 8 missions/100 kill' GS-küldetéseket javították/módisították. Eddig ha megcsináltam bónusszal együtt egy heroicot, az a heti első alkalommal 3 küldit adott, így elég volt három karakter/heroic. Most már csak kettőt ad, így négy karakter/heroic kell :( -
Ketszer szerezted meg, de attol meg a kepet csak egyszer irja jova az accountodon. Az elso "Ord" kepet kulon lehetett behuzni, most beraktak ujra a jarmu melle, ha esetleg lemaradt volna rola valaki. -
gunji #60388 Ezen a parabolás motoron kívül mi a másik, ami esik a Twitch-ből? A lila keretes Ord Mantell kép lehet? De azt már 15 napja megkaptam és csak egyet, a Twitch viszont kettőt ír. -
gunji #60387 Pedig az ehetik még jobbak, láttad volna a múlt hetieket ;)
Master Tápióka :D
-
Plata #60386 Valami borzalom hülyén néz ki. :D
Felmentem a játékba miatta,megnéztem a seasont,a jutalom kard nem is rossz,megnéztem a feladatokat és rémülten kikapcsoltam. :D
-
gunji #60385 Köszi! Megtaláltam twitchen, 4 órát kell nézni valamit. -
Plata #60384 Biztos mert április 8-ig van, AC-10 disruptor mount és lila decor jár. -
gunji #60383 Van új? A festményes most járt le 12-én. -
Plata #60382 Ezt találtam az előbb:
"KOTOR Remake is NOT canceled! After years of silence, Saber Interactive confirms the Star Wars: Knights of the Old Republic remake is still in development" -
Plata #60381 Twitcs kukkolással szerezhettek egy föstményt meg egy díszruptoros mountot. -
pajer_csaba #60380 Tervezem megcsinálni. Talán majd ma este. Régebben csináltam pár uprisingot, de nem emlékszem a neveikre.
Más. Megcsináltam a KOTFE Chapter III-at veteránon a GS küldetésért. A jugg mainemmel (vengeance dps) mentem, a kezdésnél Lana-t pánik szerűen felhúztam 50-re, de Koth-ot már csak 20-ra. Mindkettőt healként használtam. Egyetlen egyszer haltam meg egy Elite addon (az első zakuul knight), de utána ment minden mint az ágybasz*rás... esküszöm, a mouse droidos rész jobban felbszott, mint bármi más. Jó lenne, ha esetleg a többi chapter is hasonló nehézségű lenne. -
gunji #60379 Csinálja valaki az Uprisinget (Done and Dusted) a GS keretében? Milyen hosszú lett? A youtube-on csak régi félórás videókat találtam. -
Plata #60378 Nem,akkoriban nem játszottam épp.
Mivel a mostani season ahogy elnézem szár,így sok kedvem nincs felmenni.
-
gunji #60377 Nem kimondottan egy botról belógatunk egy madzagot a vízbe dolog, hanem egy droidot kell mozgatni, ami elektrosokkolja a halakat. Tavaly tavasszal (május?) jött be az új dantuini földművelős eventen, szerintem Te is kipróbáltad tavaly :)
Ez itten egy kép hozzá: link (innen) -
Plata #60376 Mi a pica,mióta van peca sw tor-ban? -
gunji #60375 Van három új állatka/pet jutalom Dantuinon, bár a pecát kicsit megnehezítették. -
gunji #60374 Maradtak a dvl boss-ok (megint az első pár jön), meg ismét lehet sütizni a Dantuinon. A heti GS küldikből kb. négyre mondom azt, hogy megcsinálom. Van ilyen, hogy 15 dynamic encounter, az áááh :( -
Plata #60373 Ha nem ad semmi értelmes vagy jó dolgot season én most kihagyom.
Pedig szeretem csinálni mert mindig jó móka szórakozni vele,egy fajta kihívás hogy mennyi idő alatt tudom megcsinálni a heti feladatokat.
De ha semmi értelmeset nem ad és tényleg olyan ocsmány cuccok lesznek mint régebben videóban az nem fog érdekelni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.03.08. 08:25:41 -
gunji #60372 Csak annyit, amennyit múltkor betettél. Engem egyelőre nem nagyon ragadott meg az Uprising-os dologgal együtt :(
Szerk: de legalább nem felejtettem el teljesen a twitch-es festményt (1 órát kell nézni)
Utoljára szerkesztette: gunji, 2025.03.07. 21:12:56 -
Plata #60371 Season jutalmakról tudsz valamit?
Lesz társ vagy bármi értelmes? -
gunji #60370 Március 11-én, kedden jön a 7.6.1 benne az új Galatic Seasonnal és a dantuini tavaszi süti-eventtel: link
Ezek szerint még mindig tart a sztrájk, s nem lesz új sztori. -
Plata #60369 A new Twitch Drop is now active until March 12th! In order to obtain the Ord Mantell Poster Decoration, you must watch 1 hour of live SWTOR content on Twitch. Be sure to connect your Twitch and SWTOR account on the website so you can earn this new deco today!
(Ord Mantell Poster (purple frame)
When 7.6.1 is live (date TBD), players will be able to earn another Twitch Drop reward.
The AC-10 Disruptor mount will be unlocked after 4 hours of watch time and earnable for 28 days following 7.6.1 launch.
Galactic Season 8 “Rising Powers”
Kai Zykken reaches out offering an opportunity to try out Czerka’s new Experimental Combat Enhancers. In order to test the effectiveness of these seasonal items, players will be guided to jump back into Uprisings content.
We will be opening up Uprisings to all players and make them available at level 10.
Upon consuming the Experimental Combat Enhancer, players will receive one of three available buffs that will help them decimate their enemies as they complete Uprisings objectives:
Destruction Overload Buff - Every 5th enemy that is defeated will explode causing a damaging AOE effect
Czerka Combat Drones Buff - Drones will assist you in taking your enemies down!
Unstable Radiation Field Buff - A devastating point blank AOE
A word of caution. The combat enhancers may also give your enemies a buff as well, so stay sharp!
New rewards will be available on the free and Subscriber tracks. Here are some of the rewards that players can earn.
Legacy Titles
Risen
Powerful
Titles
Czerka Scientist
Dromund Kaas Resident
Coruscant Resident
Stronghold Labels
Seat of Power
The Laboratory
(C0-RU Probe Pet Droid)
(D-R0M Probe Pet Droid)
(Coruscanti Compact Cruiser Mount)
(Kaas Compact Cruiser)
(Coruscanti Scriptures Display, Warstaff Display, and Ceremonial Vase Display Decorations)
(Kaas Scriptures Display, Kaas Vibrosword Display, and Kaas Encrypted Holocron Display Decorations)
We will also be adding Andor™ inspired Senator’s Consort and Regal Senator’s hairstyle customizations to the reward tracks!
More details on Galactic Season 8 “Rising Powers” will be coming soon!
New Basilisk Prototype Venture Customizations
Four new B3-S1 variants will be added to a new vendor at Lane’s Lab! Turn in Prototype Data, role-specific currencies, and credits to help fund The Curator’s projects in order to obtain the new variants!
(Defender customization)
(Support customization)
(Combat customization)
(Gold Aurodium Plating customization)
Beginning in 7.6.1, players can also find new B3-S1 Training Modules for completing Dynamic Encounters on Hoth and Tatooine!
Cartel Market Additions
Two themed Utility Bundles and a Star Wars: Skeleton Crew™ inspired outfit will be coming to the Cartel Market.
(Dromund Kaas Utility Bundle)
(Coruscant Utility Bundles)
(Peerless Explorer’s Enviro-Suit)[/i]
Cartel Market Storefront Updates
We will be retiring older, lower performing items from the Cartel Market beginning February 26th. Items intended to be removed from the Cartel Market will be added to the “Sale” tab and rotated out on a bi-weekly basis by category. The first Category Sale will be weapons. These storefront updates do not impact dyes. Be sure to check in on the Cartel Market often to see what’s on sale!
Master the Fight Bundle: Storm Edition
A new Master the Fight bundle is on the way! Here’s a sneak peek into the Storm I mount that will be included in the bundle.
(Storm I mount)
The bundle will include new dyes, subscription time, and Cartel Coins. More details will be released at a later time.
New Legacy Perk
Increased Speed Boost (Improved Speeder Rank 6) will be available to Subscribers per character!
Dynamic Encounter Achievements
More Achievements have been added to the Tatooine and Hoth Dynamic Encounters.
Character Modernization Status
Our priorities after Game Update 7.6 remain:
Reworking source assets to address wrinkles and muscle definition
Reworking textures to fix neckline seams
Improving textures on vibrant colored species such as Chiss
Other initiatives we are tackling in addition to the above include:
Improved lighting for characters in gameplay to better match what’s seen in cinematics
Improved lighting in Preview Window
Additional Species
Players will see the first set of changes when we stand up PTS after 7.6.1 launch.
STAR WARS™ Celebration
SWTOR will have a short segment during this year’s Star Wars™ Celebration Live stream! We will also have a Celebration themed log in reward and special Subscriber reward. Stay turned for more details.
Game Update 7.6.1 is targeting a March release! -
Plata #60368 Nos mivel az Sw ToR eléggé egyjátékos és általában egyedül tolom,így nincs mindenki más.
Mindenki más csak akkor van ha megyek flashpointra.
Néztem más normálisabb videót is ami nincs tele ökörséggel meg vinnyogással,kb mind azt mondja hogy ultra szar lesz az új season.
Az új mount meg mozgás közben rohadt ronda.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.02.27. 17:04:27 -
pajer_csaba #60367 Minden és mindenki más meg ott b*sszon, ahol van. Igen, ez eddig is világos volt. :D -
Plata #60366 De igen,az érdekel hogy jól szórakozzam. :D -
pajer_csaba #60365 Jó, de téged nagyjából semmi nem érdekel komolyabban azokban a játékokban, amikkel játszol...