60891
  • Plata
    Szerintetek lesz majd valamikor olyan mount amivel lehet vinni csapat társakat?
    Mondjuk FP-n jól jönne néha.
    Mert azt megoldották hogy legyen olyan verda amin a társam meg a macskám utazhat,akkor talán a csapattársat sem lehetne nehéz megoldani.
    WoW-ban van olyan mountom.
  • Plata
    Sajna a héten nem biztos hogy tudok ennyit szödni.
    Kivéve ha megint van olyan laza conquest feladat ami könnyű és sokat ad.
  • gunji
    Gratz :D
    Decemberben gondolkodtam, hogy próbából az egyik guildben egy 2 milliós bolygót válasszak, de nem ad annyival többet, hogy megérje.
  • Plata
    Mindenki kap rewardot aki elérte a 100k-t.
    Tesztelve. :D

Ez a mai termés.
  • Plata
    Na megvan a 2 milla conquest pont. :D
  • Plata
    Ilyen dye-t vettem egyszer.

Kellene egy kis pénzt csinálnom,már rég nem foglalkoztam vele,mindig csak a conquest meg season érdekel,de nem is tudom most mivel lehetne jó pénzt csinálni.
  • Plata
    Nézd bizztosra nem mondom,de szerintem nem az első tíz.
    Mivel régebben nem tudtam magamat beinvelni a guildba így némelyik karim nagy guildban volt,úgy is kaptam jutalmat hogy az első tízbe be sem kerültem,mert volt baromi sok aktív tag.
    Sőt tegnap vettem észre hogy egy karim még most is mág guildban van. :D
    Tegnap mentem a jedi knight/sith sadow karival farmolni conquest pontot,csinálom Fp-t meg egyebet és nézem hogy is állok a pontokkal,guild fülön akartam megnézni,akkor látom hogy nem is látszok a fülön mert ez egy külföldi nagy guildban van. XD
    Szóval tök fölöslegesen szöszöltem.
    Akkor jöttem rá hogy elfelejtettem bevetetni a guildba,pedig az egyik kedvenc karim,csak épp nem figyeltem hogy melyik guildban van.
    Sanda gyanúm hogy a múlthéten is megcsináltam vele a conquestet csak nem vettem észre. XD
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2026.01.31. 15:33:59
  • Plata
    Én vettem egyet CC-ből,de drága volt,valami spéci.
    Fejből nem emlékszem rá,már rég volt,amikor a csempész karimat kezdtem.
  • gunji
    Nekem még van három karakter. A legutóbbi heti váltásnál azt vettem észre, hogy mintha a rangsor 11. helyettje is kapna rewardot, ha elérte a 100k-t. Ezt jövő héten ki kell tesztelnem :D
    Dye-t csak egyszer használtam, akkor is sajnáltam volna elhasználni egy fekete/fekete-t (bár mostanra nagyon lement az ára a GTN-en, olyan 109m), inkább egy sötétkéket tettem be, egészen jó lett.
  • Plata
    Én meg ma is játszogattam. :D

A jedi sage /sith warri karimnak új outfit-et találtam. :D

Már csak egy jó dye kellene bele,ciki hogy a dye egyszer használatos ha megveszed CC-ért.
    Mellesleg ingyen hétvége van WoW-ban de jobban esett FP-t és küldiket farmolni. :D
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2026.01.30. 22:49:51
  • gunji
    A Taral 5 elején a dzsungeles részben adott 18 killt, a bázison egyet sem, így a maradék négyért új Taral 5-öt kellett indítani :(
    De végül meglett minden. Jöhet a jubileumi 10. évad a Galactic Seasonből.
  • Plata
    Még két karival letoltam a hetit. :D
    Én megint belefutottam abba hogy a czerkás lift and throw képesség dilis.
    Mandalorian raiders-en nagyon vicces dobásokat sikerült összehozni.
  • gunji
    Megint belefutottam egy bugba: ha a companiont elküldöm eladni a szürke itemeket és közben map-et váltok, akkor elveszik a pénz, amit érte kapnék.
    Másrészt próbáltam resetelni a Taral 5-öt, de nem lehetett (250 killt farmoltam, még kell 22).
  • Plata
    Egy picit elvoltam.
  • gunji
    Most néztem, mikor beléptem, eh, grat :D
  • Plata
    Ma este kicsit elkapott a gépszíj. :D

Sorcival kétszer kellett Fp-t menni,mert első FP-t a rendszer nem számolta.
    Nem kaptam érte semmit.
  • Plata
    Akkora pofont adtam egy dögnek hogy még döglötten is a levegőben rekedt. :D

• Plata
    Tegnap este elmentem pár FP-re,koribban incursion-on benyomtam kezdésnél a czerka vackot,de azt a két hülye drónt adta be,ami stealth karakterrel nem jön jól,így az első csapat ellenség után leszedtem magamról.
    Utána viszont valamiért az ellenségek nálam nagyobb szintűek lettek,viszont sokkal gyengébbek.
    Végig tudtam darálni az egész Fp-t.A végén a sith temlomban vagy mi a túróban mikor ki kell nyírni pár rossz arcot,addig míg a többiek levertek egy manust én megöltem hármat csapatostól. :O
    Simán elmászkáltam a sith templomban és egyesével kinyírtam őket amíg a többiek elvoltak hogy leüssenek egyet.
    Másik furcsaság meg a trooper karim volt,akivel épp akkor toltam mikor feljöttél.
    A trooper karakterem néha csapkodott a miniágyújával mintha egy fénykard lett volna.
    És úgy tartotta egy kézzel a fegyvert mintha kard lenne. Addig csinálta amíg nem használtam valamelyik képességét.
    Tudom hogy a másik trooper karim is lökött,de annak csak eltűnik a fegyver a kezéből és a semmivel lő,de ez újdonság.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2026.01.28. 09:27:50
  • gunji
    Command-ot, de mindegy végül is. Megnézem.
  • Plata
    Elfelejtettem melyik guild vackot is kell gyűjteni.
    Állati ciki,de nem lehet ezt valahova a guild fülre felírni?

• gunji
    Visszavonom, amit írtam, bocsika. Visszavariálták a 'mission tracker' legutóbbi változásait: nincsenek nagybetűs küldetésnevek és ismét a meleg-sárgás színek dominálnak. Hallelúja, áldassék \o/
  • gunji
    Holnap maintance. A patch notes szerint ezek sem százas :(
  • Plata
    Jut eszembe csináltam egy képet kaon-on amikor égtek a zombik.
  • Plata
    Jut eszembe.
    Mivel te lenni guild fő boss,megmondanád melyik féle flagship gezemicét kő gyűjteni? :D
    Most ez a kettő van raktáron.

Mellesleg asse tom hogy be lehet-e rakni guild bankba.
  • Plata
    Igen már rég.
  • gunji
    Mindenki elköltötte maradék sub login tokenjét is? Holnap véget ér a LIfe Day Event, talán azt is kiveszik.
  • Plata
    Köszönöm hogy szóltál,ebben a hülye ünnepi szarságban teljesen kiment a fejemből az anniversary,totál kimaradt.
    Ha lesz időm átolvasom dantuini cikkeket is.
  • gunji
    Én szeretnék Dantuinnak még egy esélyt adni, bár nagyon elszaladt az idő az ünnepek alatt (még a tervezett karaktereket sem sikerült felvinni 80-ra). De talán segítenek ez a leírások (bár még nem nyálaztam át őket, talán majd melóban):
    https://swtorista.com/articles/swtor-dantooine-biome-dynamic-encounters-guide/
    https://vulkk.com/2025/11/23/swtor-dantooine-dynamic-encounters-guide/
    https://vulkk.com/2025/12/12/how-to-make-dantooine-crash-site-easier-in-swtor/
    https://todayintor.com/2025/11/20/swtor-dantooine-dynamic-encounters-guide/
    A srácok nagyon komoly munkát tesznek ezekbe bele :D

Másfelől kedden délben véget ér az évfordulós része az eventnek: az anniversary vendornál érdemes bevásárolni - van új deco és egy mini droid pet, ez utóbbit minden karakterrel külön fel kell venni.
  • Plata
    Ma megvettem a napi kedvezményes cuccot,nar shadda decor,raktam be párat a guildnak is,értelmesebbet,homár táncost azt nem. XD
  • Plata
    Most szerintem dupla xp vagy mi a fene lehet.
  • gunji
    Annyit kihagytam, hogy mire befejeztük a flashpointot, a srác 16-os szintű lett :)
  • Plata
    WoW-ban van egy 11-es szintű warririom akinek be van fagyasztva az xp.
    Azzal járok random instázni és tök jó,mert a 11-es karit beteszi 80-asok közé akkor nem a kiskari lesz felbuffolva hanem a szörnyek le szintezve. :D
    Két 11-es kari van egy csapatban akkor tök vicces lesz,csak futunk és kész. :D
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.12.29. 16:31:42
  • gunji
    Napokban voltam Rishin a season-höz, s bejött egy 56-os és egy 22-es DPS-hez egy 10-es healernek. Semmi baj nem volt belőle, de azért nem nagyon szeretem a 'kiskarikat' olyankor, ha tétre megy, mert hiába skálázza fel a 'kiskari' erejét a játék, attól még kevesebb skille marad, s esetleg kevésbé tud segíteni. Jöjjön nyugodtan, de két-három nagyobb karakter azért jó, ha jön. Szerencsére senki nem használta a czerkás buffot ;)
  • Plata
    Toltam kiskarival két random FP-t,elsőre athiss szereztem egy szintet,másodjára zombi feszt. XD
    Három szint jött kaon-on,egyből 76 lett.
  • Plata
    Ma kaptam egy 23 millás bumburnyákot.
    Kicsit sem volt könnyű.
  • Plata
    Próbáltam tolni két karakterrel is,de nagyon unalmas.
  • gunji
    Tudom, olyan is van, de ahol leestem, ott nem volt kötél és kampó.
    (Egyébként talán az egyetlen jópofa dolog szerintem az új kiegben, hogy vannak ezek az új mozdulatsorok, mint pl. létramászás, kötélen leereszkedés. Kicsit Tomb Raideresek lettünk :D)
  • Plata
    A lyuk szerintem nem bug,van ott egy kötél is vagy mi a túró amivel le mehetsz.
    Egyébként nem nagyon jött be.
    Pedig kellene tolni.
  • gunji
    Igen, az az egyik hely - utána is kellett olvasnom, hogy most akkor mi van. Lényeg, hogy nem szabad megállni. A másik a savas tó meg vulkáni helyek, a harmadik meg, volt hogy beleestem egy lyukba - valószínűleg bugos a felszín.
    Meg vannak az állatok: pl. iceclaw, akiknél mire legyőzöd a másodikat, az első már respawnol is. A tizedik után meguntam, de csak úgy tudtam szabadulni, hogy valaki segített. Van másik állatka valami 20 milla körüli HP-vel, s úgy jönnek vagy tíz+ percig, mintha valami op lenne.
  • Plata
    Egyes helyeken a természet is kicsinál.
    Vagyis megpróbál,50-es társsal csak lestem hogy futás közben úgy fogy a Hp-m mint állat és alig birom vissza tölteni,na ná mert valami szivató környezeti hatás.