60827
-
pajer_csaba #60827 Ouch... XD
Azért köszi, hogy szóltál. Én csak futólag néztem meg a trailert, és az agyam összekötötte a címszavakat.^_^'
A többit viszont amit az SWTOR-ról mondtam, tartom. -
Plata #60826 Én játszani sem tudok,a frissítés óta a játék szivat.
-
Ez egy teljesen uj singleplayer rpg, semmi koze a swtorhoz, csak annyiban, hogy a TOR korszakban jatszodik. Nyilvan lesz utalas ide meg a kotor1-2re, esetleg kreativan megoldott kozos pontok, de a ranttal varj meg amikor megjon a tenyleges swtor kieg trailer. :) -
pajer_csaba #60824 Kitalálom, még epicebb, még nagyobb léptékben superhero lesz a karakterünk... és nem érti majd senki se, hogy miért döglődik továbbra is ez a játék. Nem tudom, megfigyelte-e valaki, hogy az alapsztoriban az a történet, amit egy-egy kaszt bejár, tulajdonképpen egy-egy mellékküldetés a galaxisban zajló fő események között (noha hatással van azokra) - és ez tette hihetetlenül élvezhetővé, ez adta meg azt az érzést, hogy a játékos "része" az univerzumnak, egy fontos fogaskerék egy nálánál nagyobb gépezetben - nem a központja mindennek, de jelentős szereplő, ez realisztikus élményt adott. Ez a Shadow of Raven-től változott meg és a player került a Nagy Galaktikus Story főszerepébe, és túl sok befolyást, túl nagy jelentőséget kapott, miközben az addig egymástól független class-storyk egymásba olvadtak. Így viszont 0-ra csökkent a karakterfejlődés lehetősége, kiveszett az "egy hang a tömegből" érzése és ezzel a realisztikusság is. És persze, lehet örömködni, hogy hú, most milyen ultraszuperhiperfantasztikus csavaros történetet kapunk - csak épp nem számít. Ugyan az a menj oda, öld meg, gyűjtsd össze, add oda, end cinematic lesz. Most is itt van az új story update: csináld meg 4-szer ugyan azt. Wáó. De azért a teljesen irreleváns és indokolatlan lmbtq-nak benne kellett lennie, és ha a "csúnya leszbikust" a definíció részének tekintjük, akkor a woke-nak is helyet adtak. -
Plata #60823 -
gunji #60822 Oh, az encountereknél már nem írják, meddig tart, sem a listában, sem a térképen. Oda kell menni a helyszínhez, de akkor is csak egy piktogrammot mutat, amire rá kell vinni az egeret, hogy megjelenjen az idő. Szuper :( -
gunji #60821 Jah, azt még kihagytam, hogy néztem az új season objective-eket. A frenzy flashpointoknál régebbieket vártam, nem a rakatát meg a blood huntot. S főleg többet, hogy a karácsonyi időszakban lehessen pótolni.
De legalább a hétvégén kimaxoltam az guild invasion-t: 11 karaktert sikerült 100k-ra vinni küldetésekkel :D -
Plata #60820 Biztos majd 8.0-val jön szint meg faj. -
gunji #60819 Benéztem egy pillanatra, még játék nélkül egyelőre nekem nagy csalódás az új kieg.
- az új háttér ocsmány :(
- a utility bar-nak nevezett két csík nagyobbnak tűnik, meg az ablakok is,
- a lifteknél a minden nagybetűs koncepció továbbra is öli a szemet,
- a mission traker kisebb betűméretre váltott, sűrűbb karakterrel és a küldetéseket kis méretű nagy betűkkel írják - biztos valami perverzió a nagy betű ezeknél :(
- valamint a fő sztori küldetések színe rózsaszínről sötét lilára váltott, a többi szöveg kék - olvashatatlan, minden egyéb küldetés szürkés-kék lett sárga helyett - borzalmas,
- nincs új faj, nincs szintemelés -
gunji #60818 Patch 7.8 -> december 9
(forráslink 1) (link 2)
"Subscriber Login Event will be ending at 7.8 launch. Once 7.8 is live, players will no longer be able to get more tokens, however, the event vendor and already redeemed tokens will remain until a scheduled patch in January"
Tehát utolsó tokenek ma jönnek, de a vendor és a már felvett tokenek maradnak január elejéig. -
gunji #60817 Igen, én is meglepődtem valamelyik fp-n, hogy sokat nőtt a kill, talán a második rakghoulos volt, már nem emlékszek. Majd 12.09-e utánra van betervezve, addig a karit próbálom szintezni. (Jav: azt írja, hogy 'season ends in 76d', tehát még 11 hét.) -
Plata #60816 Már nem emlékszem melyik random FP-ben de én rengeteg killt csináltam.
Miért nem próbálod meg a random veteran FP-t?
Bár lehet hogy írtam melyik FP volt,de nem emlékszem. -
gunji #60815 Grat xD
Én meg még 99/100 heti küldetésnél, 13/18 fp-nél és azt hiszem 125/250 killnél járok. S ha emlékeim nem csalnak, még 10 hét van ebből a Seasonből. -
Plata #60814 Igen van pár fent.
Én meg kész lettem a seaonnal tökre.
Ez a robot skin jár érte.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.12.02. 21:26:50 -
gunji #60813 Köszi! Látom elkészült még két videó, amikor legutóbb néztem, akkor csak az első (Return) volt kész.
Amúgy szép munka a szinkron, s maga a filmecske még 14 év után is kiváló. -
Plata #60812 -
gunji #60811 Tök jó ez a kezelőfelület. Rábeszéltem magam a GS flashpointra, beállok a sorba, várok... várok... Közben nézegetem a legacy ablakot (Y) és épp rányomok valamire, amikor beugrik az active finder ablaka az egér alatt pont a decline gombbal. ÁÁáááááá....
Ezt veszem égi jelnek. Marad a 13/18 a héten. -
Plata #60810 Tegnap játszottam fejvadásszal és láttam cseten ment a rinya hogy a köv peccsben teljesen használhatatlan lesz a legtöbb csempész,trooper,fejvadász,ügynök discipline.
Jedi lovag meg sith warri baromi erős lesz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.30. 10:08:42 -
gunji #60809 Hát én még két változat között gondolkodok: vagy veszek két garnitúra ruhát, vagy csak egyet és a maradékból a ruhák mellé megveszem a fegyvereket. A többit meg majd meglátjuk.
Kíváncsi leszek, lesz-e végül szintemelés és ugye még nem derült ki, hogy milyen új faj érkezik.
Amúgy még keddig lehet megszerezni a Voss festményt (deko) egy (1) órányi Twitch nézéssel! -
relic van, implant nincs, akkor az lesz az oka. -
Plata #60807 Mert 334-esek afene tudja mik,azokból nincs rakata,vagy nem figyeltem.
Fejből nem jut eszembe a neve,talán relic?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.29. 09:40:27 -
338 ilvl, meg akkor hianyzik onnan valami 2-4 token ertekben :) -
Plata #60805 Tegnap a csempész kiskarimnak befejeztem a gearjét.
Jövőhetiből nem tudom mit veszek. -
gunji #60804 Jogos. Akkor marad, hogy másik 80-as karakterrel vásárolok, de nem bontom ki. A hétvégén kéne költeni, mert 18 tokenem van, s ma jön még 6, amiket fel kéne venni (jövő hét jön az utolsó adag). -
Plata #60803 Nem tudom,mikor még nem volt 80 a csempészem nekem nem ment. -
gunji #60802 Jól látom, hogy a sub token vendornál lvl80 alatt is meg lehet venni a rakatás geart? (Legfeljebb kicsomagolni nem lehet)
Sőt azt írja, hogy csak kicsomagoláskor veszi fel a statokat, így fel lehet venni más karakterrel is. Háh :D
Utoljára szerkesztette: gunji, 2025.11.28. 21:27:14 -
Plata #60801 Tatuinon kergetem a bolhákat a sivatagban kiskarival.
Kell 15 trooper küldi. :D
Közben küldtem a haverokat melózni,549-es underwolrd trading skillel az első havert grade 11 küldetésre küldtem. :O
Többit grade 9-re,hogy az istenbe jött össze a grade 11 mikor még nincs is megtanulva az a szint?
Meg csak 549 a skillem? -
Plata #60800 Rishin a fő küldit tolva akkora idegesítő bugba futottam hogy majdnem feladtam.
Az egyik guard droid akit ki kell nyírni Theron Shan kiszabadításánál állandóan befutott a textúra alá.
Addig nem lehet a konzolt használni amíg él,de nem tudtam megölni sokáig.
Pár pofon után mindig lefutott a textúra alá és full hp-val jött vissza.
Végül eszembe jutott Heroic moment és a sith fojtogatással sikerült megölni.
Csináltam róla képet,de fogalmam sincs hova mentette nvidia. -
gunji #60799 Semmi pánik: december 16-tól megint lesz xD -
Plata #60798 Köszi ez jó hír. -
gunji #60797 Nem hittem el: tényleg van 50% collection sale (a stream szerint december 9-ig). Fura.
Holnaptól lesznek streamnézős ajándékok :) -
gunji #60796 Gyári stream kezdődött most nyolc órakor: https://www.twitch.tv/swtor -
Plata #60795 Az érdekes bug,nekem megadta tegnap is. -
gunji #60794 A 'login rewards' achievement-ek bugosak? Az 'ancient armnaments' nem adta meg a 'Well Suited' (bejelentkezés öt nap folyamatosan (és az aznapi reward felvétele)) achivementet, pedig direkt figyeltem a héten.
Másik bug: a klánban nem adta meg a jutalom plan-eket a guild invasion-ért, ha nem kedden léptem be a karakterbe :( -
gunji #60793 Most megy, lehet, hogy csak valami javítást tettek fel kora este. -
Plata #60792 Pedig steamen azt írták hogy csütörtök óta live. -
gunji #60791 Most épp lelőtték a PTS-t, pedig: https://swtorista.com/articles/new-dantooine-biome-stronghold-and-decoration-rewards-from-the-pts-public-test-server-preview/
Talán holnap :) -
Plata #60790 Ma meglett 80 kiskarimnak,még két hét és lesz neki rakata gear.
-
Plata #60789 Ma sokra nem fogok menni,STO idióta bugjai meg admiraltyzás plusz endeavor tökre lefárasztott. -
gunji #60788 Vissza kell néznem őket úgy is, mert csak egyszer csináltam másfél éve és régen volt már, de mintha rémlene valami kitolás.
Betettem Mek-Sha-t, lets invade!