Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdtem jedi lovagot is,de frászt kaptam tőle,sage bejött.
Én emlékszem rá hogy régen volt értelme még gránátot is kraftolni,mert jó volt harcban smugglernek.
Na és persze a talent és a skillek jobban voltak,annyi skill volt mint a fene,na és rengeteg féle talent.
Bár asszem Sw ToR-ban nem talent volt a neve.
Aztán persze kiderül, hogy egy commando kényelmesebb, távolról nyomogatok 5-6 skillt.
Ha megérjük, valószínűleg kipróbálom. Az viszont kár, hogy van pár bekészített kezdőbolygós karakterem.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Plata írta (#61096):
Látom jön egy stori mód jedi lovagnak és ügynöknek.
Venture: Classic for Jedi Knight and Imperial Agent
Picit olyan, mint a wow classic, vagyis teljesen uj karakterrel a regi 2011 koruli nehezsegi viszonyok kozott kell felszintezni a karaktereket 50-ig. Ami lassuk be, nem volt egyszeru dolog, legalabbis az mai napig bennem van, hogy chapter 1 vegen ugye mindig van egy vegso ellenfel, egy nagy leszamolas, amelyet lvl30-31 szint alatt szinte lehetetlen volt megcsinalni (foleg, ha olyan classod volt, akinek az akkor meg fix szerepkorrel rendelkezo healere esetleg az chapter 2/3-ban csatlakozott), igy addig az ember vart es xpt grindelt.
Es mivel a bolygo sztorik es a heroicok is a regiek (nehezseguek) lesznek, igy nagyon kivancsi leszek ra, hogy mennyire lesz erre jatekos. Egy probat meger a dolog mindenkeppen, de lehet mar nincs annyi erom es turelmem, mint volt 15 eve, foleg ugy, hogy kozben hozzaszoktam a retail swtor altal bevezetett QoL cuccokhoz.
Jedi Knight sztorival nem votl bajom sosem, mindig ugy fogtam fel, hogy az a hivatalos kotor 1-2 folytatasa. Plusz ott volt Kira, mint aranylag korai companion, az o beszolasai es reakcioi atlenditettek a holtpontokon.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Venture: Classic for Jedi Knight and Imperial Agent
Vicces hogy gyűlöltem a jedi knight sztorit jedi knight-el.
Alig lett meg vele a sztori.
Azóta szeretem mióta lehet jedi knight kariból bármi más is.🤣
PiszkosFred írta (#61092):
Legyen ugy, te hivd ennek, en meg hivom annak. Nincs vita.
csak mert nem lesz nehezebb v vmi v más a sztori ennyi
Orbancapitan írta (#61091):
inkább unlocked game
Legyen ugy, te hivd ennek, en meg hivom annak. Nincs vita.
PiszkosFred írta (#61089):
Ha vegzel, az uj kampanyban unlockolodik par dolog, van ami ismeros (elejetol lehet klonokat toborozni, minden korabbi kozemetikai unlock azonnal elerheto stb.) es van par uj valaszthato faj/origin, stb. Nem az a tipikus ng+ uj nehezseggel, extra kihivasokkal, stb., de megsem tudom maskent hivni, mint igy, hiszen csak van benne par ujdonsag az ujabb menetre.
inkább unlocked game
Plata írta (#61087):
Ó,szóval még nincs plusz 5 szint?
Nem-nem, az élesen nincs még semmi, majd csak év végén (ha elkészül). Addig csak GS11 és pár ajándék és a tesztszerveren lehet bele nézni a v8.0-ba.
Orbancapitan írta (#61088):
nincs ng+
Ha vegzel, az uj kampanyban unlockolodik par dolog, van ami ismeros (elejetol lehet klonokat toborozni, minden korabbi kozemetikai unlock azonnal elerheto stb.) es van par uj valaszthato faj/origin, stb. Nem az a tipikus ng+ uj nehezseggel, extra kihivasokkal, stb., de megsem tudom maskent hivni, mint igy, hiszen csak van benne par ujdonsag az ujabb menetre.
PiszkosFred írta (#61084):
Nagyon jol osszeraktak, ami kifejezetten tetszik (az xcom dns mellett) az a ruhazat es felszereles, nem ut el se a rajzfilmektol, se az swtortol, se a fallen orderektol, nem szalltak es "almodtak ujra" a settingset.
En elobb vanilla verziot nyomom vegig, aztan ugyis ott a ng+, ott mar johetnek a modok 😊
nincs ng+
Plata írta (#61085):
A craft skillek lettek upgradelve?
Hiszen most szintet emeltek,még ha csak 5 szintet is.
A crew skilleknél is kellene emelkednie a szintnek valamit.
Még nem szivárgott ki semmi, karácsonyig van idő. 😊
Hiszen most szintet emeltek,még ha csak 5 szintet is.
A crew skilleknél is kellene emelkednie a szintnek valamit.
Orbancapitan írta (#61083):
nekem bejön nehezebb mint a xcom2/wotc és emiatt jön be és vannak hozzá jó módok is pl mandó class jedi class, dual pisztoly mint rex-nek is volt a cw-ben és better camera mód
Nagyon jol osszeraktak, ami kifejezetten tetszik (az xcom dns mellett) az a ruhazat es felszereles, nem ut el se a rajzfilmektol, se az swtortol, se a fallen orderektol, nem szalltak es "almodtak ujra" a settingset.
En elobb vanilla verziot nyomom vegig, aztan ugyis ott a ng+, ott mar johetnek a modok 😊
PiszkosFred írta (#61082):
Neztem mar, de meg nem, majd egyszer talan. Ahhoz fel kellene rakni a SF-t, majd ra ezt a kismillio modot, annyi idom es kedvem most nincs (es helyem sem) 😊 A Zero Companyt is csak az xcom miatt erdekel elsosorban, szinte minden turn based strategiat kiprobaltam az elmult par evtizedben. Egy ideig ajanlgattuk is egymasnak a kulonfele megjeleneseket itt a JA3 topikban, de aztan az SG meghalt... 😊
nekem bejön nehezebb mint a xcom2/wotc és emiatt jön be és vannak hozzá jó módok is pl mandó class jedi class, dual pisztoly mint rex-nek is volt a cw-ben és better camera mód
gunji írta (#61080):
A SW Genesist próbáltad?
Neztem mar, de meg nem, majd egyszer talan. Ahhoz fel kellene rakni a SF-t, majd ra ezt a kismillio modot, annyi idom es kedvem most nincs (es helyem sem) 😊 A Zero Companyt is csak az xcom miatt erdekel elsosorban, szinte minden turn based strategiat kiprobaltam az elmult par evtizedben. Egy ideig ajanlgattuk is egymasnak a kulonfele megjeleneseket itt a JA3 topikban, de aztan az SG meghalt... 😊
gunji írta (#61078):
Hát... remélem nem lesz sírás-rívás. Redditen találtam egy esetet, hogy egy vadi új játékost azért permabannoltak, mert az első belépése előtt már megvette a vásárolható fajokat...
Nem is csoda, a legtobb mmoban az AI asszisztens azonnal tiltja ezeket, rmt gyanu miatt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Collector's Edition azért húzós a tartalmát és az árát tekintve is. Igaz, nem nagyon utasítanék el egy olyan hődetonátort 😄
Szerk: belépni mindig érdemes 😉
Utoljára szerkesztette: gunji, 2026. 08. 28. 23:35
PiszkosFred írta (#61069):
Bar a Zero Company nem kert tolem Origines accountot (de a steammen ossze van kotve), igy nem tudom, hogy csak en (vagy aki megvette a ZC-t) kapott ilyen petet, vagy mindenki mas is behuzhatja. Kicsit pixeles a kep, mert az irodai gepemen ez a max 😊, de azert lathato, hogy mekkora a droid, hogy nez ki es megeri e miatta belepni.

'To celebrate the release, SWTOR players will be able to claim a new free mini-pet inspired by BR-1, one of Zero Company’s Astromech Operators. Meet BR-0!
To pick up BR-0, players only need to log into the game from August 27th, 2026 - 12pm CT / 5pm UTC to September 17th, 2026 - 12pm CT / 5pm UTC. Their new mini-pet will be waiting for them in their in-game mail.'
Nem ismertem e játékot, azt hiszem nem is hallottam róla. Köszi a tippet!
Utoljára szerkesztette: gunji, 2026. 08. 28. 22:55
Plata írta (#61071):
Fred mi van az új legacy szintekkel és új legacy képességekkel?
Úgy tudom hogy nagyon drágák,valami 12 millás is van talán.
Még nem voltam fent,mert félek hogy akkor fent is ragadok,de kiváncsi lennék mi a véleményed az új legacy dolgokról.
Tegnap láttam neten egy cikket,sajnos nem olvastam el,mert nem volt időm,sg fórum miatt meg töröltem az előzményeket és így fogalmam sincs hol volt a cikk,de elvileg arról szólt hogy dolgoznak a játék gazdaságának a rendbe tételén,mert nagyon elszálltak az árak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026. 08. 28. 15:27
Nem volt idom eddig semmire sem, csak par weeklyt nyomtam le gyorsan, hogy haladjon szepen lassan. Az ujdonsagokkal meg nem foglalkoztam, 1-2 het es talan lesz ra idom es kedvem, most pont eleg meloban lenyomni ezt a par konnyen teljesitheto weeklyt (150 kill XY tarssal, napi 25k/heti 200k, stb. - amelyek megvannak heroicok alatt).
PiszkosFred írta (#61067):
Na, elso heten prefkent 5/7-nel megalltam, ahhoz kepest, hogy pref most a statuszom, boven jol lehet haladni, csak az escrow vagymianyam uzenetek szpemje volt eletidegen, de ennyi hulyeseg belefer.
Fred mi van az új legacy szintekkel és új legacy képességekkel?
Úgy tudom hogy nagyon drágák,valami 12 millás is van talán.
Még nem voltam fent,mert félek hogy akkor fent is ragadok,de kiváncsi lennék mi a véleményed az új legacy dolgokról.
Tegnap láttam neten egy cikket,sajnos nem olvastam el,mert nem volt időm,sg fórum miatt meg töröltem az előzményeket és így fogalmam sincs hol volt a cikk,de elvileg arról szólt hogy dolgoznak a játék gazdaságának a rendbe tételén,mert nagyon elszálltak az árak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026. 08. 28. 15:27

A 'Liabilities of Taris'-nevű GS hetinél kell várni 10-15 perceket a respawnra. Még szerencse, hogy ott damage-t néz, nem killt.
A pref teljesen jó lenne nekem is szintezéshez, ha nem lennének a piros üzenetek, meg nem lenne escrow.
gunji írta (#61062):
Face Merchantsnál tizenkilencedikre jött a kulcs, igaz akkor már kettő is xD
Az meg belefer, bar tenyleg ritka, hogy ennyire nem adjak. De legalabb par eve gyors a respawn, elotte 10 evig meg szivott mindenki, foleg ha nem egyedul probaltad csinalni hajnalok hajnalan (mint a DK-s H2 npc a temple egyik szarnyaban).
Plata írta (#61063):
Milyen kulcs?
Ugye nem mític kúcs?😮
https://swtor-archive.fandom.com/wiki/Mission:The_Face_Merchants
In order to gain access to the clinic, you need to find a passkey. Defeat the Black Sun forces close to the clinic and loot a passkey from one of them. 😉
gunji írta (#61062):
Face Merchantsnál tizenkilencedikre jött a kulcs, igaz akkor már kettő is xD
Milyen kulcs?
Ugye nem mític kúcs?😮
gunji írta (#61060):
Kb én is sokat farmoltam, igaz encouterekkel (már kezdem keverni, melyik hol van), azok rengeteg cuccot adnak (hetente kb. kétszer lehetne elkölteni a tech fragmenteket), meg ugye volt az öt garnitúra ingyenes gear, s fájdalmas lenne, ha mind menne a kukába.
WoW-ban sokkal tetűbb a rendszer,nem te választod meg mit kapsz,mész raidelni és ha mázlid van kapsz egy lópikulát.
Ha neked gyűrű kellene hót biztos hogy nem azt ad,ha neked kard hozzád vág egy kurva kalapácsot.😎
Hetente egyszer lehet kapni lootot minden raidből.Van pár darab. Most nem tudom mennyi, mert hónapok óta nem voltam fent,max 11-es twink harcossal hogy timewalking instázzak.
Van olyan item ami kb 20 év után esett ki,hááát kösz b+.😄
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026. 08. 23. 00:10
Plata írta (#61058):
Biztpos ki kell dobni,bár az Sw ToR gear rendszere jobb mint a WoW-é.de azért nagyobb kiegnél új gear kell.
WoW-ban farmolsz két hónapig mint egy marha és dobhatod a kukába,mert új peccs új gear.😎
Kb én is sokat farmoltam, igaz encouterekkel (már kezdem keverni, melyik hol van), azok rengeteg cuccot adnak (hetente kb. kétszer lehetne elkölteni a tech fragmenteket), meg ugye volt az öt garnitúra ingyenes gear, s fájdalmas lenne, ha mind menne a kukába.
Plusz nem is ellenőriztem.
gunji írta (#61057):
Magam is akartam nyáron valami újba kezdeni, de elég rossz volt ez az időszak, így maradt a STO/SWTOR. Itt még két kaszt hiányzik a lego playerből, a commando/gunnery-t meg én is nagyon kedvelem, azzal a legegyszerűbb nekem nagyobb sebzést elérni. 😉
Tegnap néztem a tesztszervert, kíváncsi voltam, hogy a korábbi ajándék rakatát lehet-e tovább fejleszteni 370-re majdan. De egyelőre csak olyan vendor van, akiktől a maxolt geart lehet beszerezni ingyen. Jó lenne, ha nem kéne kidobni a régit.
Biztpos ki kell dobni,bár az Sw ToR gear rendszere jobb mint a WoW-é.de azért nagyobb kiegnél új gear kell.
WoW-ban farmolsz két hónapig mint egy marha és dobhatod a kukába,mert új peccs új gear.😎
Tegnap néztem a tesztszervert, kíváncsi voltam, hogy a korábbi ajándék rakatát lehet-e tovább fejleszteni 370-re majdan. De egyelőre csak olyan vendor van, akiktől a maxolt geart lehet beszerezni ingyen. Jó lenne, ha nem kéne kidobni a régit.
foxxi írta (#61055):
Én is visszatértem.
Nem köt le semelyik más régi MMO, így kezdtem ismét egy Commando-t 😊
Te jó szagú szent mameluk. Számomra az a legunalmasabb.
Hogy a magasságosba van annyi türelmed hozzá?
Én is gondolkodom hogy visszatérek,de őszintén szólva most be vagyok havazva,sok a meló és este fáradt vagyok.
Plusz ottvan a STO ahol a napi DSE és Endeavor valamint event kötelező.Bár leszoktam a több endeavor szint farmolásról,napi 1 és bassza meg a rusnya magdi a többit.😎
Az legalább két óra.
Napi 5 csata WoWs-ban mert fél éves tököm tudja hány éves évforduló event van.Teljes jutalomhoz január végéig minden nap öt csatát kell tolni hogy kapnák be.
WoT-ban napi öt feladat mert 16-odik éves évfordulós event van. Na és minden nap szemetebbnél szemetebb küldik.😎
Szóval nem nagyon marad időm Sw ToR-ra,bár kicsit hiányzik,de a season jutalmak eszement lópikulák.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026. 08. 22. 16:45
Nem köt le semelyik más régi MMO, így kezdtem ismét egy Commando-t 😊
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Jobb lesz az idő és jobban van kedvem játszani.
Vagyis remélem.
130 weekly-t kell megcsinálni (heti 5 átlagban minden héten) meg 1250-1250 kill kell a két companion mellett. És nincsenek dvl bossok.
PiszkosFred írta (#61051):
Sosem csinaltam meg a heti craftos sz.rsagokat, nem most fogom elkezdeni 😊 Inkabb vegzek 3-4 hettel kesobb a szezonnal, de ezeket instant kihagyom, nincs az az isten, hogy legyartsam azt a sok vackot, amiket ker a weekly.
Nekem annyi szar van elrakva már a craftos tatyóban hogy simán megcsinálom.🤣
Egyszerűbb mint sok rohangálós küldi.
De csoda hogy Sw ToR-ban a craftos inventory nem fizetős és végtelen.
Nem tudom ezt más MMO-ban miért nem tudták megcsinálni.
Jó ESO-ban van de fizetős, WoW-ban meg kicsi és nem végtelen.
Plata írta (#61050):
Prefként kurva nagy szívás ám. Főleg ha kraftolós küdik vannak. Subként kb egy másfél óra,mivel órás küldik is vannak,de prefként feladtam.😎
Előfizetéssel 40 craft feladat mehet,prefként talán háromszor nyolc? Vagy csak háromszor egy?
Utóbbira nem emlékszem,de ma majd felmegyek úgyis pref vagyok.
Sosem csinaltam meg a heti craftos sz.rsagokat, nem most fogom elkezdeni 😊 Inkabb vegzek 3-4 hettel kesobb a szezonnal, de ezeket instant kihagyom, nincs az az isten, hogy legyartsam azt a sok vackot, amiket ker a weekly.
PiszkosFred írta (#61048):
"Galactic Season 11 “Light and Shadow” will begin August 18th and will operate similarly to Season 10. Rewards from Seasons 2 and 4 will be making their return including their respective companions, Fen Zeil and Amity. "
Kicsit hianyzik mar az swtor, jo lenne visszaterni a szezonra, de a fentiek miatt megint feleslegesnek tunik (ertem ezalatt, hogy megvan minden a korabbi szezonok rewardjaibol). Ha minden igaz most sokaig fog tartani, jovo ev elejeig, igy lehet prefkent lassan letologatom es a 100 rank korul fizetek csak elo egy honapra es huzom be az ujdonsagokat meg a ladakat visszamenoleg.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2026. 08. 18. 14:08
Prefként kurva nagy szívás ám. Főleg ha kraftolós küdik vannak. Subként kb egy másfél óra,mivel órás küldik is vannak,de prefként feladtam.😎
Előfizetéssel 40 craft feladat mehet,prefként talán háromszor nyolc? Vagy csak háromszor egy?
Utóbbira nem emlékszem,de ma majd felmegyek úgyis pref vagyok.