Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Oldal 1 / 1222Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaaa,a heroic küldi.

Plata írta (#61063):
Milyen kulcs?
Ugye nem mític kúcs?😮

https://swtor-archive.fandom.com/wiki/Mission:The_Face_Merchants
In order to gain access to the clinic, you need to find a passkey. Defeat the Black Sun forces close to the clinic and loot a passkey from one of them. 😉

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

gunji írta (#61062):
Face Merchantsnál tizenkilencedikre jött a kulcs, igaz akkor már kettő is xD

Milyen kulcs?
Ugye nem mític kúcs?😮

Face Merchantsnál tizenkilencedikre jött a kulcs, igaz akkor már kettő is xD

gunji írta (#61060):
Kb én is sokat farmoltam, igaz encouterekkel (már kezdem keverni, melyik hol van), azok rengeteg cuccot adnak (hetente kb. kétszer lehetne elkölteni a tech fragmenteket), meg ugye volt az öt garnitúra ingyenes gear, s fájdalmas lenne, ha mind menne a kukába.

WoW-ban sokkal tetűbb a rendszer,nem te választod meg mit kapsz,mész raidelni és ha mázlid van kapsz egy lópikulát.
Ha neked gyűrű kellene hót biztos hogy nem azt ad,ha neked kard hozzád vág egy kurva kalapácsot.😎
Hetente egyszer lehet kapni lootot minden raidből.Van pár darab. Most nem tudom mennyi, mert hónapok óta nem voltam fent,max 11-es twink harcossal hogy timewalking instázzak.
Van olyan item ami kb 20 év után esett ki,hááát kösz b+.😄
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026. 08. 23. 00:10

Plata írta (#61058):
Biztpos ki kell dobni,bár az Sw ToR gear rendszere jobb mint a WoW-é.de azért nagyobb kiegnél új gear kell.
WoW-ban farmolsz két hónapig mint egy marha és dobhatod a kukába,mert új peccs új gear.😎

Kb én is sokat farmoltam, igaz encouterekkel (már kezdem keverni, melyik hol van), azok rengeteg cuccot adnak (hetente kb. kétszer lehetne elkölteni a tech fragmenteket), meg ugye volt az öt garnitúra ingyenes gear, s fájdalmas lenne, ha mind menne a kukába.

Bocsi,látom pár hibát ejtettem,de épp játékban voltam és sietve írtam.
Plusz nem is ellenőriztem.

gunji írta (#61057):
Magam is akartam nyáron valami újba kezdeni, de elég rossz volt ez az időszak, így maradt a STO/SWTOR. Itt még két kaszt hiányzik a lego playerből, a commando/gunnery-t meg én is nagyon kedvelem, azzal a legegyszerűbb nekem nagyobb sebzést elérni. 😉
Tegnap néztem a tesztszervert, kíváncsi voltam, hogy a korábbi ajándék rakatát lehet-e tovább fejleszteni 370-re majdan. De egyelőre csak olyan vendor van, akiktől a maxolt geart lehet beszerezni ingyen. Jó lenne, ha nem kéne kidobni a régit.

Biztpos ki kell dobni,bár az Sw ToR gear rendszere jobb mint a WoW-é.de azért nagyobb kiegnél új gear kell.
WoW-ban farmolsz két hónapig mint egy marha és dobhatod a kukába,mert új peccs új gear.😎

Magam is akartam nyáron valami újba kezdeni, de elég rossz volt ez az időszak, így maradt a STO/SWTOR. Itt még két kaszt hiányzik a lego playerből, a commando/gunnery-t meg én is nagyon kedvelem, azzal a legegyszerűbb nekem nagyobb sebzést elérni. 😉
Tegnap néztem a tesztszervert, kíváncsi voltam, hogy a korábbi ajándék rakatát lehet-e tovább fejleszteni 370-re majdan. De egyelőre csak olyan vendor van, akiktől a maxolt geart lehet beszerezni ingyen. Jó lenne, ha nem kéne kidobni a régit.

foxxi írta (#61055):
Én is visszatértem.

Nem köt le semelyik más régi MMO, így kezdtem ismét egy Commando-t 😊

Te jó szagú szent mameluk. Számomra az a legunalmasabb.
Hogy a magasságosba van annyi türelmed hozzá?
Én is gondolkodom hogy visszatérek,de őszintén szólva most be vagyok havazva,sok a meló és este fáradt vagyok.
Plusz ottvan a STO ahol a napi DSE és Endeavor valamint event kötelező.Bár leszoktam a több endeavor szint farmolásról,napi 1 és bassza meg a rusnya magdi a többit.😎
Az legalább két óra.
Napi 5 csata WoWs-ban mert fél éves tököm tudja hány éves évforduló event van.Teljes jutalomhoz január végéig minden nap öt csatát kell tolni hogy kapnák be.
WoT-ban napi öt feladat mert 16-odik éves évfordulós event van. Na és minden nap szemetebbnél szemetebb küldik.😎
Szóval nem nagyon marad időm Sw ToR-ra,bár kicsit hiányzik,de a season jutalmak eszement lópikulák.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026. 08. 22. 16:45

Én is visszatértem.

Nem köt le semelyik más régi MMO, így kezdtem ismét egy Commando-t 😊

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Ősszel én valószínűleg visszatérek úgyis.
Jobb lesz az idő és jobban van kedvem játszani.
Vagyis remélem.

Igen, kicsit hosszabb: pont fél évig, 26 hétig tart, a vége február 9-én lesz.
130 weekly-t kell megcsinálni (heti 5 átlagban minden héten) meg 1250-1250 kill kell a két companion mellett. És nincsenek dvl bossok.

PiszkosFred írta (#61051):
Sosem csinaltam meg a heti craftos sz.rsagokat, nem most fogom elkezdeni 😊 Inkabb vegzek 3-4 hettel kesobb a szezonnal, de ezeket instant kihagyom, nincs az az isten, hogy legyartsam azt a sok vackot, amiket ker a weekly.

Nekem annyi szar van elrakva már a craftos tatyóban hogy simán megcsinálom.🤣
Egyszerűbb mint sok rohangálós küldi.
De csoda hogy Sw ToR-ban a craftos inventory nem fizetős és végtelen.
Nem tudom ezt más MMO-ban miért nem tudták megcsinálni.
Jó ESO-ban van de fizetős, WoW-ban meg kicsi és nem végtelen.

PiszkosFred

Plata írta (#61050):
Prefként kurva nagy szívás ám. Főleg ha kraftolós küdik vannak. Subként kb egy másfél óra,mivel órás küldik is vannak,de prefként feladtam.😎
Előfizetéssel 40 craft feladat mehet,prefként talán háromszor nyolc? Vagy csak háromszor egy?
Utóbbira nem emlékszem,de ma majd felmegyek úgyis pref vagyok.

Sosem csinaltam meg a heti craftos sz.rsagokat, nem most fogom elkezdeni 😊 Inkabb vegzek 3-4 hettel kesobb a szezonnal, de ezeket instant kihagyom, nincs az az isten, hogy legyartsam azt a sok vackot, amiket ker a weekly.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred írta (#61048):
"Galactic Season 11 “Light and Shadow” will begin August 18th and will operate similarly to Season 10. Rewards from Seasons 2 and 4 will be making their return including their respective companions, Fen Zeil and Amity. "

Kicsit hianyzik mar az swtor, jo lenne visszaterni a szezonra, de a fentiek miatt megint feleslegesnek tunik (ertem ezalatt, hogy megvan minden a korabbi szezonok rewardjaibol). Ha minden igaz most sokaig fog tartani, jovo ev elejeig, igy lehet prefkent lassan letologatom es a 100 rank korul fizetek csak elo egy honapra es huzom be az ujdonsagokat meg a ladakat visszamenoleg.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2026. 08. 18. 14:08

Prefként kurva nagy szívás ám. Főleg ha kraftolós küdik vannak. Subként kb egy másfél óra,mivel órás küldik is vannak,de prefként feladtam.😎
Előfizetéssel 40 craft feladat mehet,prefként talán háromszor nyolc? Vagy csak háromszor egy?
Utóbbira nem emlékszem,de ma majd felmegyek úgyis pref vagyok.

PiszkosFred írta (#61046):
Persze, wow, eso, stb. LUA nyelven irt addonokat hasznal (akar kulso forrast meghivva, lasd a transmog cuccokat vagy eso kereskedelmi addonjait), amelyek egy apin keresztul szabalyozottan kommunikal az addon+kliens es a szerver. Ez meg nem olyan, itt meg a dps meter is hasonloan mukodik/dott itt is, mint az sto-s buhera dps meroje, logbol utolag okoskodva ki az adatokat.

WoW classichoz már valami szinkron is van.😎
Igaz még csak valami háromezer fene sem emlékszik hány küldetéshez.

PiszkosFred

gunji írta (#61047):
Ha jól rémlik, holnap indul a Galactic Season 11

"Galactic Season 11 “Light and Shadow” will begin August 18th and will operate similarly to Season 10. Rewards from Seasons 2 and 4 will be making their return including their respective companions, Fen Zeil and Amity. "

Kicsit hianyzik mar az swtor, jo lenne visszaterni a szezonra, de a fentiek miatt megint feleslegesnek tunik (ertem ezalatt, hogy megvan minden a korabbi szezonok rewardjaibol). Ha minden igaz most sokaig fog tartani, jovo ev elejeig, igy lehet prefkent lassan letologatom es a 100 rank korul fizetek csak elo egy honapra es huzom be az ujdonsagokat meg a ladakat visszamenoleg.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2026. 08. 18. 14:08

Ha jól rémlik, holnap indul a Galactic Season 11

PiszkosFred

Plata írta (#61045):
WoW magyarosítást szeretem,mert irtó sok marhaság van benne. Viszont az addon és nem tiltott.
De ezt szerintem nem fogom kipróbálni,amíg a steam-en meg nem jelenik egy hír hogy elérhető magyarosítás a játékhoz.

Persze, wow, eso, stb. LUA nyelven irt addonokat hasznal (akar kulso forrast meghivva, lasd a transmog cuccokat vagy eso kereskedelmi addonjait), amelyek egy apin keresztul szabalyozottan kommunikal az addon+kliens es a szerver. Ez meg nem olyan, itt meg a dps meter is hasonloan mukodik/dott itt is, mint az sto-s buhera dps meroje, logbol utolag okoskodva ki az adatokat.

PiszkosFred írta (#61044):
Nem fogom hasznalni, nincs ra szuksegem, de orulok, hogy keszul mar ilyen is, vegre az AI-t normalis dologra is lehet hasznalni. Viszont ami ennek a hasznalatat illeti, az SWTOR nem hasznal API-kat kulso addonokhoz, igy en tartozkodnek a kliens barmilyen filejanak modositatol. A Disney jogi osztalya max a szovegert felel, de a forditas hasznalatat en a Broadswordnal is megfuttatnam, hogy ok mit szolnak hozza, mielott jon a ban es megy az acc a levesbe kliens modositas vagy 3rd party cucc hasznalataert. Mostansag tele van a reddit hasonlo esettel, amiota AI vegzi ezeket, a legkisebb hulyesegre is tiltanak, aztan lehet menni vitatkozni - szinten az AI altal vezerelt - supporttal.

WoW magyarosítást szeretem,mert irtó sok marhaság van benne. Viszont az addon és nem tiltott.
De ezt szerintem nem fogom kipróbálni,amíg a steam-en meg nem jelenik egy hír hogy elérhető magyarosítás a játékhoz.

PiszkosFred

Plata írta (#61043):
Engedélykérési státusz: a Disney Permissions Department visszaigazolta a hivatalos kérésünk beérkezését és sorba állította elbírálásra. A jelzett feldolgozási idő körülbelül 6–8 hét; ez a visszaigazolás még nem jelent engedélyt vagy jóváhagyást.

Nem fogom hasznalni, nincs ra szuksegem, de orulok, hogy keszul mar ilyen is, vegre az AI-t normalis dologra is lehet hasznalni. Viszont ami ennek a hasznalatat illeti, az SWTOR nem hasznal API-kat kulso addonokhoz, igy en tartozkodnek a kliens barmilyen filejanak modositatol. A Disney jogi osztalya max a szovegert felel, de a forditas hasznalatat en a Broadswordnal is megfuttatnam, hogy ok mit szolnak hozza, mielott jon a ban es megy az acc a levesbe kliens modositas vagy 3rd party cucc hasznalataert. Mostansag tele van a reddit hasonlo esettel, amiota AI vegzi ezeket, a legkisebb hulyesegre is tiltanak, aztan lehet menni vitatkozni - szinten az AI altal vezerelt - supporttal.

Kora reggel olvastam mikor mentem melóba.
Csak gondoltam belinkelem.
A magyarításról
Star Wars: The Old Republic – történetközpontú MMORPG, amely nyolc kaszttörténettel, filmes párbeszédekkel, társakkal és döntésekkel visz végig a galaxis konfliktusain.

A HUNTS teljes magyarítása a történetet, a párbeszédeket, a küldetéseket, a karakteralkotást, a tárgyakat, a rendszerüzeneteket és a kezelőfelületet is magyarul teszi követhetővé. A szöveg és a hosszú magyar karakterek játékbeli megjelenését is ellenőriztük.

A jelenlegi magyar változat elkészült és letölthető. A telepítő a hiteles Steam-verzióhoz készült, és végigvezet a szükséges lépéseken.

Engedélykérési státusz: a Disney Permissions Department visszaigazolta a hivatalos kérésünk beérkezését és sorba állította elbírálásra. A jelzett feldolgozási idő körülbelül 6–8 hét; ez a visszaigazolás még nem jelent engedélyt vagy jóváhagyást.

Ugyanígy gondolom.
Rohadt csábító,de nem fogom elkúrni az accom.
Elvileg felvették a kapcsolatot a játék tulajdonosaival vagy mi a szösz,hajnalban olvastam a cikket és kb 6-8 hét múlva hivatalos lehet.😉
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026. 08. 17. 11:19

Akármennyire csábító és persze nagy-nagy köszönet a készítőknek, de amíg nem engedélyezett a játék fájljainak módosítása (lásd a töltőképernyő hátterét se lehet lecserélni), addig ezt én veszélyesnek tartom. Nagy lehetőségek vannak az AI-fordításban, de a Broadswordsnek kéne erről hivatalosan nyilatkoznia. De addig én ezt nem próbálnám ki, lassan 14 éves accountot nem akarom kockáztatni.

SW ToR magyarul.
link

Ajándék mini gladiopodling pet erre a redeem kódra: GETRDY4MOTF
link: swtor.com/redeem-code
forrás: https://swtorista.com/articles/free-gladiopodling-pet-to-celebrate-new-expansion-name-announcement-august-13-december-26-2026/
Nekem újra kellett indítani a klienst, hogy megérkezzen levélben.

gunji írta (#61037):
A gondolkodást meghagyom későbbre, ha nem lesz ilyen meleg. Most ez nagyon rossz és nagyon nem megy. Visszasírom a januári havat. 😞
Csak annyit szeretnék most hozzáfűzni, hogy szvsz az AI-t ejteni kéne. Vagy korlátozni. Hiába tud baromi jó dolgokat létrehozni, jelenleg nagyon sok hátrányt okoz a nagyüzemi használata (folyamatos drágulás a PC-piacon, értelmetlen leépítések, emberi butulás, stb)

Valójában az Ai nem csak ebben jelent veszélyt,az Ai központok olyan hatalmas környezet károsítást okoznak amit még teljesen fel sem lehet mérni,jó eséllyel tényleg az Ai lesz az emberiség veszte,csak nem úgy hogy az ai öl meg hanem mi saját magunkat az ai központokkal. Csak hogy hiába figyelmeztetnek a szakértők,szarnak rá mert a pénz fontosabb.

A gondolkodást meghagyom későbbre, ha nem lesz ilyen meleg. Most ez nagyon rossz és nagyon nem megy. Visszasírom a januári havat. 😞
Csak annyit szeretnék most hozzáfűzni, hogy szvsz az AI-t ejteni kéne. Vagy korlátozni. Hiába tud baromi jó dolgokat létrehozni, jelenleg nagyon sok hátrányt okoz a nagyüzemi használata (folyamatos drágulás a PC-piacon, értelmetlen leépítések, emberi butulás, stb)

PiszkosFred

gunji írta (#61035):
Örök kérdés: akkor minek vették meg az arabok, ha becsukják? (Jó, tudom, a pénz miatt. Elfuserált világ ez, de hagyom a politikát itten 😞

Hat, nem a SWtOR miatt vettek meg es vallaltak be 18 milliardos tartozast, amit az EA gorgetett maga elott. Gondolom most futoszalagon kiadjak a nepszerubb sorozatok legujabb reszeit, a kevesbe nepszerueket meg vagy eladjak (a studiokat, akar az egesz IP-t) vagy leepitik es felrakjak egy polcra. Kozben pedig leepitik a melosok felet, AI-ra valtanak mindenhol ahol lehet, es igy probaljak meg csokkenteni az adossagot. Es, meg igy is megeri az araboknak, mert benn vannak olyan piacokon az EA altal, ahova alapbol nehez lett volna bekerulni. (plusz a ketes eredetu olajpenzeket is tisztara lehet mosni, ezt mondjak egyesek, de ehhez nem ertek).

Az SWtOR elvileg rentabilis a CM miatt, igy leepites varhato, de bezaras egyelore nem, aztan kiderul, hogy mi lesz a sorsa. Regi kontent cenzurara nem fog sor kerulni, az uj sztoriknal mar lehet esetleges veto bizonyos aspektusokban, de szerintem most ez a legkisebb prioritasuk.

Örök kérdés: akkor minek vették meg az arabok, ha becsukják? (Jó, tudom, a pénz miatt. Elfuserált világ ez, de hagyom a politikát itten 😞

PiszkosFred

Plata írta (#61033):
Azt mondják hogy durva leépítések jönnek az EA-nál.
Remélem Sw ToR-t nem szántják be.

Megvan ra az esely, nagy meszarlas lesz es a Broadsword is biztos, hogy erintett lesz. Es ez csak a kezdet, ami nem cod(vagy bf? - nem ertek a lovakhoz) vagy fifa, annak szevasztavasz.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2026. 08. 05. 22:27

gunji írta (#61031):
Kíváncsi leszek én is erre. Addig is holnap jön v7.9.1 kieg főként CM-cuccokkal és bugfix-szel.
(patchnotes: https://www.swtor.com/patchnotes)

Azt mondják hogy durva leépítések jönnek az EA-nál.
Remélem Sw ToR-t nem szántják be.

Két Twitch drop van jelenleg, mindkettő 28 napig él:
- 1 óra nézegetés után Ruhnuk poszter deco
- 5 óra nézegetés után meg egy Vectron Colette EM4 mount
Mindkettő lilás beütéssel.

Kíváncsi leszek én is erre. Addig is holnap jön v7.9.1 kieg főként CM-cuccokkal és bugfix-szel.
(patchnotes: https://www.swtor.com/patchnotes)

Redditen már arról is írtak hogy mivel az EA szaraboké lett így sok dolog el fog tűnni a játékból,mert csípi a szarabok szemét.
Kiváncsi leszek hogy tényleg így lesz-e.

Plata írta (#61028):
Redditen arról is beszéltek hogy valószínűleg új faj is jön.
Az új galactic season meg egy kupac kutyagumi.

Nem olvastam át a reddit posztot, addig jutottam el, hogy normál szinten kevesebb xp jön-e? Meg ahogy most néztem: mennyire kell kukázni a mostani geart (mennyi lesz értelme a múltkori ingyenes 340-es rakata gearnek)?
S ha már GS: kaptam levelet, hogy nem vettem fel 6 jutalmat. Csakhogy korábban többször végignéztem a 100 szintet és nem láttam ott semmit :o Nem értem. nagyon öregszek, úgy látszik 😞

gunji írta (#61027):
Volt stream a héten (azt nem tudom, lehet-e nyerni valami ajándékot):
- augusztus 18-án indul a következő Galactic Season
- a v8-ban:
-- lehet majd az eredeti lvl50 alatti részben nehézséget állítani (három szinten), ami csak az adott karakterre egyedileg vonatkozik, a többi játékostársra nem, sőt ők beállíthatnak másmilyen nehézséget
-- lvl85 és it370, így lesznek új szkillek és megint azt ígérik, hogy jobb lesz a gearek beszerzése
-- lesz új venture-rendszer, ami ha jól értem a régi dvl-hez hasonlít
-- lesz új bolygó (amiről csiripeltek korábban)
- lehet leselkedni PTS-en, pár dolog fenn van.
/off ami engem nyugtalanít az, hogy AI-barátunk azt mondta, hogy -> spoilerben

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Én egyébként mindig sajnáltam ezt az időszakot (Hutt Cartel bővítménye ideje - én), mert szerintem az eredeti SWTOR-ban óriási potenciál volt. Ha a játék meg tudta volna tartani az induláskori előfizetői bázisát, könnyen elképzelhető, hogy a Shadow of Revan méretű bővítéseket már 2013–2014-ben megkaptuk volna. Ennek ellenére a Makeb hangulata szerintem máig az egyik legjobb a játékban: a függő kontinensek, az Isotope-5 körüli konfliktus és a Republic–Empire külön történetszálak miatt még most is szívesen végigjátszom."

Redditen arról is beszéltek hogy valószínűleg új faj is jön.
Az új galactic season meg egy kupac kutyagumi.

Volt stream a héten (azt nem tudom, lehet-e nyerni valami ajándékot):
- augusztus 18-án indul a következő Galactic Season
- a v8-ban:
-- lehet majd az eredeti lvl50 alatti részben nehézséget állítani (három szinten), ami csak az adott karakterre egyedileg vonatkozik, a többi játékostársra nem, sőt ők beállíthatnak másmilyen nehézséget
-- lvl85 és it370, így lesznek új szkillek és megint azt ígérik, hogy jobb lesz a gearek beszerzése
-- lesz új venture-rendszer, ami ha jól értem a régi dvl-hez hasonlít
-- lesz új bolygó (amiről csiripeltek korábban)
- lehet leselkedni PTS-en, pár dolog fenn van.
/off ami engem nyugtalanít az, hogy AI-barátunk azt mondta, hogy -> spoilerben
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Én egyébként mindig sajnáltam ezt az időszakot (Hutt Cartel bővítménye ideje - én), mert szerintem az eredeti SWTOR-ban óriási potenciál volt. Ha a játék meg tudta volna tartani az induláskori előfizetői bázisát, könnyen elképzelhető, hogy a Shadow of Revan méretű bővítéseket már 2013–2014-ben megkaptuk volna. Ennek ellenére a Makeb hangulata szerintem máig az egyik legjobb a játékban: a függő kontinensek, az Isotope-5 körüli konfliktus és a Republic–Empire külön történetszálak miatt még most is szívesen végigjátszom."

Én a 100-as szintet elértem,de a CC-n kívül semmi jó nemjött,eleinte az achira is hajtottam de faladtam,a jutalom lópikula.

Véget ér kedd délben a Galactic Season 10. Remélem mindenkinek sikerült mindent elérnie és kivennie.

gunji írta (#61023):
Holnapra ígérnek egy picit ebből is, meg egy picit abból is. Addig még élvezhetjük élőben a risa-i időt 😄

Vagy inkább pontosabb, ha a Tatuinnal hasonlítom össze az időjárásunkat. 😮

Plata írta (#61022):
Csinálj nekem esőt és hideget,akkor lesz kedvem Sw ToR-ozni.😎

Holnapra ígérnek egy picit ebből is, meg egy picit abból is. Addig még élvezhetjük élőben a risa-i időt 😄

gunji írta (#61021):
DK-n harcból esett egy Emperor chip, azaz elkezdődött a kaszinó event Nar Shaddaa-n. 😊
Segédlet: https://todayintor.com/2026/06/30/swtor-nar-shaddaa-nightlife-event-guide-2026/
Utoljára szerkesztette: gunji, 2026. 06. 30. 16:28

Csinálj nekem esőt és hideget,akkor lesz kedvem Sw ToR-ozni.😎

DK-n harcból esett egy Emperor chip, azaz elkezdődött a kaszinó event Nar Shaddaa-n. 😊
Segédlet: https://todayintor.com/2026/06/30/swtor-nar-shaddaa-nightlife-event-guide-2026/
Utoljára szerkesztette: gunji, 2026. 06. 30. 16:28

PiszkosFred írta (#61019):
Akkor a legnagyobb akadaly nem akadaly, a tobbi mar csak a szokasos qr kod es kesz is. Nalam anno a teloval egyutt ment a levesbe az app is, de szerencsere felirtam egy txtbe recovery code-okat es azzal sikerult levennem par perc erejeig a 2FA-t, majd masik auth programmal ment is vissza.

Igazából már erre a telóra is úgy raktam át hogy andoidos másolással,vagy mi a szárnak nevezik.
Most is ugyanazt csináltam,csak már nem nekem kellett elindítanom hanem a teló magától csinálta,azt hittem ezt az appot is át másolja megint de nem.
Kicsit most úgyis keveset Sw ToR-ozom,nincs időm és voltam olyan hülye hogy felraktam a diablo 2 ressurrectedet,az a hülye játék még mindig nagyon jó,jobb mint három vagy négy.
Csak melós a kari húzás ha nulláról kezdem. Már azt hiszem 12-as a nekróm.🤣

PiszkosFred

Plata írta (#61018):
Köszi akkor majd megpróbálom,a WoT is gugli authenticatoron van.
Le tudom az accról szedni a régit,mert a telóm valamennyire használható maradt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026. 06. 26. 12:35

Akkor a legnagyobb akadaly nem akadaly, a tobbi mar csak a szokasos qr kod es kesz is. Nalam anno a teloval egyutt ment a levesbe az app is, de szerencsere felirtam egy txtbe recovery code-okat es azzal sikerult levennem par perc erejeig a 2FA-t, majd masik auth programmal ment is vissza.

Köszi akkor majd megpróbálom,a WoT is gugli authenticatoron van.
Le tudom az accról szedni a régit,mert a telóm valamennyire használható maradt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026. 06. 26. 12:35

Én az Ente Auth-ot használom erre is meg másra, meg munkahelyen is ezt javasoljuk, ha valaki nem szeretne authenticatort telepíteni a telefonjára. De az kicsit bonyibb, de legalább nem vagyok telefonhoz kötve.

PiszkosFred

Plata írta (#61014):
Van egy nagy gondom,új telefonom lett,sajnos a régit meló közben kicsit le amortizáltam.
Mindent átvitt az új telefonra a másolás,de az Sw ToR appot nem és nem is találom sehol.
Honnan lehet azt beszerezni?

Ahogy kapitany irta, gugli is jo, authy is, kvazi barmelyik standard hivatalos authenticator. Viszont elobb le kell venned a jelenlegit az accrol, az sikerult? Vagy, ha felirtad anno a szeriaszamot/azonositot (swtor appjaet), akkor lehet orokitheto azzal is.

Oldal 1 / 1222Következő →