60268
-
Plata #60268 Szerencsére az én sith boszijaimat nem öregítették meg.
Vagy a gépem öreg már ahhoz hogy lássam. :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.18. 18:56:36 -
gunji #60267 Megint nem a karakterek túlzott öregítését, amit sokan felróttak a cégnek:
- Lightsabers shown in cinematics will now display the correct colors.
- The SFX for creature mounts will now play when they are summoned.
- [Eternity Vault Operation] Players can no longer get caught on an invisible floor that forms in the middle of the arena after Soa destroys the platform. -
Plata #60266 Még nem láttam,most mit javítanak? -
gunji #60265 Sőt: csütörtökön délben is lesz 2 órás leállás/javítás -
Plata #60264 Van szülinapi vendor.
Töménytelen vacakkal a házakba és játék is van nála vagy egyéb gezemice.
-
Plata #60263 Holnap megint lesz új peccs. -
Plata #60262 Az biztos,de ez akkor is fura. XD -
#60261 Mondjuk ez a kozlekedesre hasznalt gepek 99%-a igaz, hogy ha menet kozben a sofor kiugrik/kiszall/elhagyja a gepet, akkor annak ritkan van jo vege az utasokra nezve :) -
Plata #60260 Küldizgetek a karimmal és az új verdával robogok a következő helyszínre,mikor megérkezünk a bejárat előtt leugrok mociról,erre Kira meghal. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.16. 22:43:11 -
Plata #60259 Marha sok piros robit megdobáltam lőttem,de csak egy adott.
Viszont a mounton a petem sebződik. :O
Találtam egy NPC-t aki nem egy hanem két doboz cuccot is dob. ha meglövöd.
Megdobtam hógolyóval,adott csomagot,ha már ott voltam meg is ágyúztam. :D
Erre még egy dobozt adott. :o -
Plata #60258 Ma megnézem nar shaddán,köszi a tippet,a nar shadda kecó úgyis pont oda dob ki. -
Plata #60257 Holo lányokat nem ad? :D -
gunji #60256 Coruscanton a szenátus előtti téren a taxidroidig, Mek-Sha-n a kocsma körül azt hiszem, meg Nar Shaddaa-n a promenádon (ez utóbbit ajánlom, ott tudunk vukit is ölelgetni egyúttal).
Meg kell dobálni őket hógyolyóval, hogy a túlmelegedésüket csökkentsük (ui. overheated droid), s akkor esetleg ad dobozt, vagy holofát. -
Plata #60255 Köszi az infót,de nem emlékszem hol is vannak a droidok vagy mit kell velük csinálni. :D -
gunji #60254 Egész durva nagy százalékkal dobják a holofákat az overheated droidok, ha valaki szeretne farmolni, most érdemes, míg nem csökkentik. -
Plata #60253 Ma jött frissítés,de úgylátom a lényeget nem javították.
Game Update 7.6a Patch Notes
General
Tier 11 items can now be Deconstructed as intended.
The Stronghold Conquest Bonus is now calculated properly.
Black hair no longer appears green or has a green tint when being viewed by other characters.
Achievements
Defeating the Propagator Core XR-53 in Story and Veteran Modes will now grant Achievements as intended.
Dynamic Encounters
[Hoth Dynamic Encounter Pirate Problem] The boss now spawns properly allowing multiple players to complete the encounter.
Missions
[Agent Storyline: High Society] Players can now click on the terminal to progress through the mission.
[Black Hole Weekly: HEROIC 2+] Players can now interact with the panels in the pipe room.
[The Memory Heist] Players can now interact with the Override Station Terminal. -
Plata #60252 Egyébként én nem nagyon vettem észre semmi változást a karkatereken,vagy csak rossz a szemem. -
Plata #60250 Köszi.
Megvan.
Az appearance customization nagyon le van árazva,faj váltással és minden egyébbel együtt fizettem 72 CC-t.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.12. 00:46:01 -
Plata #60250 Köszönöm, majd otthon ránézek.
De remélem javítják a hibákat.
Másik érdekesség, a karakterem 700k+ conquest pontot szerzett előző héten. Klán fülön látszik, mégsem kaptam jutalmat. Többi karival igen.
Fejből úgyrémlik 770k+ volt. -
gunji #60249 Achievement-ként a legacy-s ablakban valahol (fejből nem tudom). -
Plata #60248 Ez az új encounter hol van számon tartva?
Hol tudom megnézni mennyit csináltam,vagy mi értelme van hogy csináljuk?
Én a kiskarit akartam húzni,arra számítottam,de nagyon elvették a kedvem. -
gunji #60247 Állítólag az új sztorit is halasztották. -
Plata #60246 Valami nagyon nem jó,nem tudom húzni a kiskarimat,xp nem jön,gyenge mint a szar,pedig csináltam neki modokat a ruhájába méghozzá jót.
-
gunji #60245 Hát... sok minden elcsesződött, pl. a flottán a térképfeliratok is hiányoznak (öt perc után megjöttek).
Elvileg most indul a négy órás twitch nézés a lila vulptilláért (egy hónapig).
Láma kérdés: a 'your guild bank does not have enough credits to pay for flagship transportation' üzenetet, azaz cd-t ki lehet váltani pénzzel? -
Plata #60244 Azt hiszem az FP-k eléggé elcsesződtek.
Kiskarival alig jön xp,pedig van aktív boosterem és van legacy 30%-os booster meg klán 22% booster.
Mégis annyi szintet sem léptem kettő FP-vel mint máskor eggyel,a kis szintű kariknak az FP megint kemény,eddig nem volt gondom a karimma az FP-ken,most van hogy egy lövéstől meghal.
De nem csak az enyém,volt velünk két 80-as,meg mi ketten kis szintűek,minket többször kinyírtak ők meg megsem érezték.
Szóval szerintem valamit elkúrtak.
Plusz a stealth sem megy mindig FP-n.
Hiába vagyok stealthben messziről kiszűrnak.
Nagy karival még nem próbáltam. -
Plata #60243 Na ez nekem új.
Nem úgy volt hogy dupla xp event lesz?
Ui:Minden flashpoint indulásánál a karim hp-ja kb a fele.
Vagy néha alig van valami,ilyen már nagyon régen volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.10. 20:53:05 -
#60242 A wowban egy partytag tud beszallni hozzad, ESO-ban az aktiv companion, mint itt az swtorban. -
Plata #60241 ESO-ban páros mount?
Ez új.
WoW-ban tudom hogy van.
Egyébként a verda nekem már egyszer megölte a társam. :D
Lugrottam mountról ettől Kira kinyiffant. XD -
#60240 Behuztam en is, egesz korrekt lett a sok korabbi reskin utan ez a harmas felallas a mounton kifejezetten erdekes koncepcio, le a kalappal. (ESO-ban is 1-2 eve vezettek be a paros mountot, ugy latszik ez most a trend).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #60239 Meg van a bringa.
-
Plata #60238 Akkor hiszti on. XD -
gunji #60237 5 órás leállást írtak elvileg este hétig. -
Plata #60236 Viszont nincs szerver. -
Plata #60235 Kömény 33.15 giga peccs gyün. -
Plata #60234 Nekem most bejön az Sw ToR,este is sokáig szórakoztam,tudom másnak kevés az hogy tolja az FP-ket ész nélkül,de én szeretem.
WoW-ot is szeretem,mert mindig hiányzik,de lássuk be az már nem olyan jó,most kiskarikat húzni nagyon jó volt megint,de amint felérek velük a 70-es szintre egyszerűen nincs értelme tovább tolni,tudom most 80 a max,de az új kieg nincs meg,őszintén 20 ezret nekem már nem ér meg.Az előző kieget is goldból vettem meg,mert úgy éreztem hogy nem nagyon érdekel,főleg miután a játék elkezdett erősen az LMBTQ irányba menni,tavaly februárban még volt két hónap előfizetésem,de betette a kaput a februári jutalom és inkább elmentem ESO-zni. :D Olyanná változtak a játékosok mintha a melegfelvonulásról jöttek volna.
Egyébként már BfA és dragonflight kiegben is látszódott erősen hogy régebbi kiegek pályáit tették be bizonyos helyre,kicsit olyan volt mint a Dragon Age 2,hogy minden egyes barlang ugyanolyan volt csak más néven.
Egy ideig azzal szórakoztam hogy megkerestem hány ilyen darab helyszín van és melyik kiegből származik.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.07. 10:34:19 -
gunji #60233 Igen-igen, ez van betervezve, meglátjuk, mennyire lesz csoport. :)
És akkor még ott van a 'meet the sniper' ugróiskola :( -
Plata #60232 Figyelj azt könnyű megcsinálni.
Egy nap akárhányszor megölheted.
Keress egy csapatot ami farmolja és meg lesz könnyen. -
#60231 Huh, az meg jobb, februar jonak tunik, nekem megfelel, maradhat :D -
gunji #60230 Nem, még 73 napot ír a mostaniból (február 18-t számoltam a végére).
A dvl-t kicsit elnéztem: azt hittem elég lesz egyszer végigmenni a bossokon. De nem, kell még 20 kill azon kívül - 15/40-en állok jelenleg. Lehet, nem lesz meg (ez se). -
#60229 Nem, kozben megneztem, hal'stennek az uj szezon a 7.6.1-gyel fog indulni. Nincs most idom swtorra, de kihagyni sem akarnam, ha a reward olyan (ha szar, akkor nem erdekel).