24792
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • MR ME
    épp ez za ott se volt, akkor mire vered a nyálad? :D nem írhatok be bármit a chatre? milyen szabályba ütközött? személyeskedés?
  • Bala10
    olyan ez mint az eusindiánok helyzete itthon. :)
  • tomsolo
    Kata ott se volt a cseten, te félkegyelmű.

Innentől játszhatod nekem az ártatlan birkát - ki-kihez szól hozzá - nem különösebben érdekel, elég világos hogy magadnak csinálod a feszkót.
  • MR ME
    Kata magának csinálta, ha nem síránkozott volna folyamatosan h jajj őt bántják akkor nem lett volna ez, kb ennyi, ban nem különsöebben érdekel, de azért észrevehetnétek h mióta jött a "szabály" h aki Katához mer szólni az bant kap azóta Kata h viselkedik és mennyire érzi magát feljhebbvalónak/mennyire él vissza a helyzettel
    ahogy az nektek unalmas h mindenki szegény drágalátos Katát baszogatja, úgy nekem/nekünk is unalmas h az összes modtopikban/überlámában és hasonló topikokban játsza Kata az agyát, és fenyeget h mindenki bant kap aki szapulni merészeli....
    téma részemről lezárva!
  • Bala10
    mostmár kezd ez vicckategória lenni...
  • MR ME
    hát ezért tényleg ban jár :D nem sokat változtál moderálás terén...
  • tomsolo
    Én raktam rád, mert unom hogy nincs más témátok.

Minden előzmény nélkül:

16:09 MR ME: Katát a parlamentbe!
    16:14 Reaper: bár ennyi kárt csak nem csinálna, mint a mostaniak
    16:14 Reaper: :-D
    16:14 MR ME: szavazzatok a kétfarkú Kata pártjára
    16:14 MR ME: kinek lenne jó? mindenkinek
    16:15 MR ME: csak elég látni az itteni mostani tevékenységeit, szervezőkésségét, bűnösök megbüntetését
    16:15 MR ME: jaés modi jogot sgreneki!!!
  • Dzsini
    Nem én voltam.
  • MR ME
    márcsak azért is mivel nem tettem semmi szabályba ütközőt :) vagy aki már leírja Kata nevét az egyből banolva van? :DD egyre viccesebb a moderálás ezen a fórumon...
  • kakimakifsz
    Így szoktatnak le a régi chatről, mint a drogosokat a cuccról.
  • MR ME
    kérném a chatbanom indoklását, köszönöm....
  • Dzsini
    Ha olvastad volna a fejlesztői topicot, akkor tudnád - azért néz ki így, mert ez jól használható, ismerős az embereknek, így kevesebb tanulást igényel (kivéve azoknak, akik pl. nem használják a pofafüzetet). A kódja teljesen saját gyártmány, nem az (egyébként ingyenesen és nyíltan használható) FB Chat API-ra épül.
    Ha valami jól működik és népszerű, akkor azt miért ne lehetne átvenni? Nem kötelező használni, kikapcsolható.
    A főoldali chat pedig más kategória, de hasonlóan kikapcsolható kétségtelenül lehetne - de erről nem a moderátorok döntenek, innentől nem értem miért itt pörög rajta pár olyan emberke, aki ezt pontosan tudja.
  • tomsolo
    Igen.

Én egyébként totál feleslegesnek érzem a régi csetet, kb az a 20 ember használja évek óta még néhány "Pinaszőrt találtam az orromba" alreg.

Nyugodtan mehetne a levesbe, egy könnycsepp se hullana érte, inkább lenne helyette vmi hasznos - utoljára megtekintett topikok állapota, vagy reply listája.
  • MR ME
    spec azért nem tüntetném el, mivel ez nem egy szaros közösségi portál, hanem egy fórum, a chatben meg pont az volt a jó h mindenki aki akart odaböfögte amit akart, egy nagy szoba volt az egész

nekem spec nagyon nem tetszik ez a facebook koppintás, egyrészt azért mert kopiintás, másrészt meg ha privátba akarok vkivel beszélgetni azt nem a fórumon fogom megtenni hanem vagy face-n vagy msn-en...

nemtudom am mire jó ez a nagy facebúk kurvulás mindenhol, főleg egy nyílt fórumon...
  • Fabio Capello
    +1
  • Dzsini
    És erről természetesen a moderátorok döntenek ugye?
  • Monoton
    Jajaja támogatom.
  • Sir Quno Jedi
    Khmm, és akkor már a chat-et ami az oldal közepén terpeszkedik a kedvenceim mellett, azt miért nem lehet eltüntetni ugyanígy egy beállításbeli kattintással?!?!?!?!?!
  • nandorb
    Jolvan, vazze pont akkor kuldtem el a hsz.-t mikor irtad:D
  • Lyukasbogrács
    /forumbeallitasok[pont]php
    és még azt írja a linkre, hogy
  • Dzsini
    Próbálj körülnézni a beállításokban (profiloldalad), kérlek.
  • tomsolo
    OMG
  • nandorb
    Ezt a facebookos chatet lehessen mar kikapcsolni.
  • Dzsini
    Ebből is látszik, hogy igazából nem is szeretné.
  • morcosqtya
    "jó lenne ha leszedné" helyett célravezetőbb lehet a "kérem, hogy szedje le" vagy a "legyen szíves" kifejezések valamelyikének használata.
  • tomsolo
    nevar.

[NEMÉNVOLTAM]
  • szekrény
    "00:49 lord nihilus: cejizem a leányokat kinyaldosni :S "
    ez mennyivel különb ?
  • Winston Smith
    09:44 szekrény: találjunk ki nevet azoknak akik az un. trollokat felnyomják a moditopikba ...
    09:45 szekrény: lehet összetett szó is mint pl. a f*ssz*p*b*z*k*cs*g*ll*tg*c* :D
  • szekrény
    nem tudom ki rakta rám a chat bant de jó lenne ha leszedné, köszi
  • gergely1991
    #21895 -.-
  • Drang
    Nem ér ennyit a dolog valóban! Na befejeztem az offolást!
  • nandorb
    Szerinted kifogja neked vissza tekerni a chatet 2nappal kessobre mikor folyamatossan spammeltek?
  • kakimakifsz
    Szard le!
    Ne ülj fel a provokációnak.
  • Drang
    Szép hozzáállás, megérdemled az adminjogot. Már ne haragudj!

Szolgálunk és védünk?

STFU?

Ennyit az Sg-ről! Viszlát!
  • Kata

aztán most már legyen stfu
  • Drang
    Bizonyítékot is mutathatnál!
  • Drang
    Igazán érdekes! Eugabesz nem az a trollkodó típus. Mi az, hogy feltörték. Nem vett észre, szted, hogy más is használja az accountját?
    Érdekes dolog az, ahogy itt kezelitek a userekre vonatkozó adatokat/ ip és hasonlók. Nem kellene, esetleg megkérdezni az illetőt a dologról, mielőtt eljár a kezetek?
  • Kata
    Nem érdekel, lapozz vissza a chaten június 14. 22 óra utáni részre oszt' kész.

[lapoz]
  • nandorb
    akkor tessek, szerinted?
  • Kata
    Kicsit eltévedtél. Nem volt szó semmi ilyesmiről, meg a poénjairól. Bebukott tegnap azzal, hogy egyszerre két reggel volt belépve és saját magával beszélgetett. Aztán eltévesztette az ablakot...