24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
épp ez za ott se volt, akkor mire vered a nyálad? :D nem írhatok be bármit a chatre? milyen szabályba ütközött? személyeskedés? -
Bala10 #21934 olyan ez mint az eusindiánok helyzete itthon. :) -
Kata ott se volt a cseten, te félkegyelmű.
Innentől játszhatod nekem az ártatlan birkát - ki-kihez szól hozzá - nem különösebben érdekel, elég világos hogy magadnak csinálod a feszkót. -
Kata magának csinálta, ha nem síránkozott volna folyamatosan h jajj őt bántják akkor nem lett volna ez, kb ennyi, ban nem különsöebben érdekel, de azért észrevehetnétek h mióta jött a "szabály" h aki Katához mer szólni az bant kap azóta Kata h viselkedik és mennyire érzi magát feljhebbvalónak/mennyire él vissza a helyzettel
ahogy az nektek unalmas h mindenki szegény drágalátos Katát baszogatja, úgy nekem/nekünk is unalmas h az összes modtopikban/überlámában és hasonló topikokban játsza Kata az agyát, és fenyeget h mindenki bant kap aki szapulni merészeli....
téma részemről lezárva! -
Bala10 #21931 mostmár kezd ez vicckategória lenni... -
hát ezért tényleg ban jár :D nem sokat változtál moderálás terén... -
Én raktam rád, mert unom hogy nincs más témátok.
Minden előzmény nélkül:
16:09 MR ME: Katát a parlamentbe!
16:14 Reaper: bár ennyi kárt csak nem csinálna, mint a mostaniak
16:14 Reaper: :-D
16:14 MR ME: szavazzatok a kétfarkú Kata pártjára
16:14 MR ME: kinek lenne jó? mindenkinek
16:15 MR ME: csak elég látni az itteni mostani tevékenységeit, szervezőkésségét, bűnösök megbüntetését
16:15 MR ME: jaés modi jogot sgreneki!!! -
Nem én voltam. -
márcsak azért is mivel nem tettem semmi szabályba ütközőt :) vagy aki már leírja Kata nevét az egyből banolva van? :DD egyre viccesebb a moderálás ezen a fórumon... -
Így szoktatnak le a régi chatről, mint a drogosokat a cuccról. -
kérném a chatbanom indoklását, köszönöm.... -
Ha olvastad volna a fejlesztői topicot, akkor tudnád - azért néz ki így, mert ez jól használható, ismerős az embereknek, így kevesebb tanulást igényel (kivéve azoknak, akik pl. nem használják a pofafüzetet). A kódja teljesen saját gyártmány, nem az (egyébként ingyenesen és nyíltan használható) FB Chat API-ra épül.
Ha valami jól működik és népszerű, akkor azt miért ne lehetne átvenni? Nem kötelező használni, kikapcsolható.
A főoldali chat pedig más kategória, de hasonlóan kikapcsolható kétségtelenül lehetne - de erről nem a moderátorok döntenek, innentől nem értem miért itt pörög rajta pár olyan emberke, aki ezt pontosan tudja. -
Igen. 
Én egyébként totál feleslegesnek érzem a régi csetet, kb az a 20 ember használja évek óta még néhány "Pinaszőrt találtam az orromba" alreg.
Nyugodtan mehetne a levesbe, egy könnycsepp se hullana érte, inkább lenne helyette vmi hasznos - utoljára megtekintett topikok állapota, vagy reply listája. -
spec azért nem tüntetném el, mivel ez nem egy szaros közösségi portál, hanem egy fórum, a chatben meg pont az volt a jó h mindenki aki akart odaböfögte amit akart, egy nagy szoba volt az egész
nekem spec nagyon nem tetszik ez a facebook koppintás, egyrészt azért mert kopiintás, másrészt meg ha privátba akarok vkivel beszélgetni azt nem a fórumon fogom megtenni hanem vagy face-n vagy msn-en...
nemtudom am mire jó ez a nagy facebúk kurvulás mindenhol, főleg egy nyílt fórumon... -
+1 -
És erről természetesen a moderátorok döntenek ugye? -
Monoton #21919 Jajaja támogatom. -
Khmm, és akkor már a chat-et ami az oldal közepén terpeszkedik a kedvenceim mellett, azt miért nem lehet eltüntetni ugyanígy egy beállításbeli kattintással?!?!?!?!?! -
Jolvan, vazze pont akkor kuldtem el a hsz.-t mikor irtad:D -
/forumbeallitasok[pont]php
és még azt írja a linkre, hogy
-
Próbálj körülnézni a beállításokban (profiloldalad), kérlek. -
OMG -
Ezt a facebookos chatet lehessen mar kikapcsolni. -
Ebből is látszik, hogy igazából nem is szeretné. -
"jó lenne ha leszedné" helyett célravezetőbb lehet a "kérem, hogy szedje le" vagy a "legyen szíves" kifejezések valamelyikének használata.
-
nevar.
[NEMÉNVOLTAM] -
"00:49 lord nihilus: cejizem a leányokat kinyaldosni :S "
ez mennyivel különb ? -
Winston Smith #21908 09:44 szekrény: találjunk ki nevet azoknak akik az un. trollokat felnyomják a moditopikba ...
09:45 szekrény: lehet összetett szó is mint pl. a f*ssz*p*b*z*k*cs*g*ll*tg*c* :D -
nem tudom ki rakta rám a chat bant de jó lenne ha leszedné, köszi -
#21895 -.- -
Nem ér ennyit a dolog valóban! Na befejeztem az offolást! -
Szerinted kifogja neked vissza tekerni a chatet 2nappal kessobre mikor folyamatossan spammeltek? -
Szard le!
Ne ülj fel a provokációnak. -
Szép hozzáállás, megérdemled az adminjogot. Már ne haragudj!
Szolgálunk és védünk?
STFU?
Ennyit az Sg-ről! Viszlát! -
aztán most már legyen stfu -
Bizonyítékot is mutathatnál! -
Igazán érdekes! Eugabesz nem az a trollkodó típus. Mi az, hogy feltörték. Nem vett észre, szted, hogy más is használja az accountját?
Érdekes dolog az, ahogy itt kezelitek a userekre vonatkozó adatokat/ ip és hasonlók. Nem kellene, esetleg megkérdezni az illetőt a dologról, mielőtt eljár a kezetek? -
Nem érdekel, lapozz vissza a chaten június 14. 22 óra utáni részre oszt' kész.
[lapoz] -
akkor tessek, szerinted? -
Kicsit eltévedtél. Nem volt szó semmi ilyesmiről, meg a poénjairól. Bebukott tegnap azzal, hogy egyszerre két reggel volt belépve és saját magával beszélgetett. Aztán eltévesztette az ablakot...