Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
😄

All hail the double x!

pxxl
engem nem zavar 😊
meg azért ott van még a bajusz is, meg a magasba emelt kéz, ami egyértelmûen hitlerre utal.

All hail the double x!

byzhouse
csak integet

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Dzsini
Nincs rajta se horogkereszt se semmi hasonló, egy furán fésült Hello Kittyért meg a fekete-piros designért meg már hadd ne... én nem tartom problémásnak.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

pxxl
ok, én nem akarok izélni, de ez a logó kicsit nácis/hitleres

- user

All hail the double x!

immovable
Van ott lejjebb még patkányozás is. 😞
z99999
#38089 ez lemaradt

Pszt.

z99999
fritz: "Hûen a fajtádhoz igazi patkány cigány vagy."

hír topik, töröljétek.

Pszt.

Carlos
Reklám: topic #2062

Þór vígi þessi rúnar

whiskeyman

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Dzsini
Nincs is baj vele, amíg nem büntetést kerül el vele - ha úgy alakul, hogy cSuwwi-nak befutna büntetõpont, akkor megkérjük, hogy vegye le ezt az elfedést és ezzel el van intézve (bár nem nagy tragédia kikerülni sem).
Usamen azért kapta a büntetést, mert a felkérés után neki állt feljebb, beszólt itt többeknek is minõsíthetetlen, fórumhoz nem méltó hangnemben.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

bertino
😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

tommygear
nem nagyon érted a lényegét ennek
SHADOWEYES7
Az adatlap teljes eltüntetése scriptel az NEM elfogadott!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Bronx South
[email protected] > Ide lehet írni egy mailt, és szépen elmagyarázzák hogy mit lehet mit nem. Az adatlap módosítás elfogadott amíg nem raksz ki pl. horogkereszteket, attól függetlenül hogy látszik-e hogy ki milyen kamu adatot adott meg magáról.

jhetedikj

ugyanaz, mint a másik volt itt se látni semmit az adatokból aminek ott kéne lennie

anno 1987

Bronx South
"Ez alapesetben nem hiba, amennyiben az jogszabályi keretek között
marad. (Pl. önkényuralmi jelképeket biztosan tilos kirakni.)

Üdvözlettel,
Nyerges Tibor"

pxxl
cSuwwi-t ki ne rakjátok innen <#nevetes1>

All hail the double x!

jhetedikj
Módosított adatlap(ráadásul gusztustalan is a kép)

anno 1987

jhetedikj

anno 1987

Efreet
pont te írtál bele utoljára, és elõtte ott van a beszélgetés - igen, olvassuk.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

tommygear
akinek van joga sajátban ezt törölje pls
(azért írok ide mert a saját mod topikot senki sem olvassa)
pxxl
<#wave><#bdead>

All hail the double x!

http://nem.reklamozok.tobbet.az.sg-n.hu
akit érdelkelnek a karórák vásárolni nem lehet de információk vannak és még bõvül de már igyis sok minden van
byzhouse
viccesek vagytok.

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

TAGRON
Decemberben rég lejárt a bann. Úgyhogy ez mellé ment. Bocs.
Usaman-t azt kiütötted😊

A hatalmas DREVIL666 alregje vagyok:)! Mindig kibabrálnak az adatlapommal, hogy ne legyen csiriviri :(

Csak nehogy moderátor kezébe kerüljön: #4

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

immovable
12:05 USAMEN POWER: erre egy hónapos tiltást kapok
12:06 USAMEN POWER: de nem probléma, a többi nickemre is befizetem a vipet, ha meg azokara is tiltást ad ez az elmeháborodott
12:06 USAMEN POWER: esetleg feljelentem a forumot üzemeltetõ céget
12:06 USAMEN POWER: a pénzért én megdolgozok
12:06 USAMEN POWER: lehet h ö nem
12:06 TAGRON: ja 1 hónap. 😊 novemberben én is kaptam 5 pontot egy másik regemmel, hogy megkerültem a permbennt :S
12:07 TAGRON: erre válaszolok, hogy nem, fel se léptem. Erre azt válaszólta, hogy az IP lebuktatott.

Alregek.
<#ejnye1>

SHADOWEYES7
Takarítsa ki valaki akinek ott van joga.
Köszi! 😊

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Mekkora 1 <#kocsog> vagy te.

Ez max annak fenyegetés aki a neten, azon belül itt az sg-n éli az életét, és feszül egy két banánért.
Nekem megvan a szociális életem, kicsit máshogy gondolkozok.
Adhatod nyugodtan a bant, ha ettõl jobban fogsz aludni. 2 - 3 perc múlva aktiválva lesz a következõ regem, van tartalék. Leszarok én mindenkit, 50m -es körzetemben az van amit én mondok, az hogy neten máshogy alakulnak a szabályok... passz, max a befizetet vipem lássa kárát, amivel támogattam ezt a szupperjó oldalt, az meg hogy milyen néven írok ide oly mindegy. Inkább a flémkeltést próbáld megakadályozni, meg a sok barmot akik uszítanak és nem lehet velük szót érteni, mert neten õk a prok.

További szép estét !

SHADOWEYES7
Takarítsd ki az adatlapod mert megígérem permbanra teszlek ha ezzel szórakozol!

😄D És akkor mi van, nem nagyon érdekel. További 100 alregemen is megváltoztatom azt lehet osztogatni.
Meg sorba linkelem azokat az embereket akiknek meg van változtatva, ha esetleg nagy lenne az unalom. Van egy pár.
Nem azadatlapokat kéne csekkolni, hanem a flémkeltõ madarakat kéne eltávolítani mint tommygear.

bertino
<#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Büdös Bohóc
Ezért az adatlapért minimum 3 pont

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

tommygear
ennyi voltál igen
Most is kamuzol mint mindig.

tommygear
módosítottad ja, semmi nem látszik az eredeti formájából így semmi moderátori funkció nem elérhetõ rajta, az hogy én beraktam képeket semmi funkciót nem ütött ki
am hol feszítem a húrt? komoylan magyarázd már el ne ilyen kitalált szövegekkel gyere ide
életemben most látlak elõször itt az sg-n
Azzal hogy módosítottam az adatlapom nem ártok senkinek, de te a viselkedéseddel mindenkinek.
Feszíted a húrt 24/7 mindenhol, azt benyalsz a modiknak hogy te vagy a jófiú. Koccol6sz, lejártál haver.
Amúgy vagyunk egynéhányan az esgén módosított adatlappal, sõt ! akár te is kaphatsz mert az a néni árt a kisgyerekek egészségének.

shumika
Háát nem is bant de ezért szoktak osztani....

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

tommygear
ezt feltétlen be kell ide nyögnöd
az adatlap hackelésed miatt meg megérdemelnél egy bant
gergely1991
Inkább hagyjátok békén csak offoljon itt amíg az egyik modi megunná és banolja még 1 hónapra is -.-

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Mert sunnyogsz azért.

shumika
Mér kel teleflémelni ezt a kurv@ topikot???!!!!?!?!?!

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

tommygear
bla bla bla ezerszer hallottuk már ezeket, unalmas
biztos azért nem vagyok innen se meg csetrõl se banolva mert én csinálok mindent mi?
na de haggyuk ezt nem akarok megint miattad pontot kapni
off vége
MR ME
ja azért vagy folyamatosan banolva chatrõl meg fórumról mert értesz a szóból...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Ez nem igaz. Nem lesz velem semmi gond, értek a szóból is.
Ha mondjuk egy modi mond valamit, akkor nem fogok ellenkezni.
Te szoktál veszekedni az emberekkel, nem én. Neked sokkal jobban kijárna egy kitiltás innen.