Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg azért ott van még a bajusz is, meg a magasba emelt kéz, ami egyértelmûen hitlerre utal.
All hail the double x!
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
All hail the double x!
Þór vígi þessi rúnar
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Usamen azért kapta a büntetést, mert a felkérés után neki állt feljebb, beszólt itt többeknek is minõsíthetetlen, fórumhoz nem méltó hangnemben.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
anno 1987
marad. (Pl. önkényuralmi jelképeket biztosan tilos kirakni.)
Üdvözlettel,
Nyerges Tibor"
anno 1987
anno 1987
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
(azért írok ide mert a saját mod topikot senki sem olvassa)
akit érdelkelnek a karórák vásárolni nem lehet de információk vannak és még bõvül de már igyis sok minden van
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Usaman-t azt kiütötted😊
A hatalmas DREVIL666 alregje vagyok:)! Mindig kibabrálnak az adatlapommal, hogy ne legyen csiriviri :(
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
12:06 USAMEN POWER: de nem probléma, a többi nickemre is befizetem a vipet, ha meg azokara is tiltást ad ez az elmeháborodott
12:06 USAMEN POWER: esetleg feljelentem a forumot üzemeltetõ céget
12:06 USAMEN POWER: a pénzért én megdolgozok
12:06 USAMEN POWER: lehet h ö nem
12:06 TAGRON: ja 1 hónap. 😊 novemberben én is kaptam 5 pontot egy másik regemmel, hogy megkerültem a permbennt :S
12:07 TAGRON: erre válaszolok, hogy nem, fel se léptem. Erre azt válaszólta, hogy az IP lebuktatott.
Alregek.
Köszi! 😊
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Európa a közösségi oldalak szabályozásáról vitatkozik - #4
Szükségtelenek és veszélyesek a nyomkövetõ sütik - #17
A német törvényeket sértheti a Google Analytics - #9
Távközlési adattárolást vezet be az USA is - #4
Digitális másvilág, avagy a tartalmak öröklése - #5
Adatvédelem terén átestünk a ló túloldalára - #1
Tovább erõsítené az európai adatvédelmet Peter Hustinx - #1
Ausztria szigorúan büntetné a kéretlen telefonhívásokat - #6
Nekem megvan a szociális életem, kicsit máshogy gondolkozok.
Adhatod nyugodtan a bant, ha ettõl jobban fogsz aludni. 2 - 3 perc múlva aktiválva lesz a következõ regem, van tartalék. Leszarok én mindenkit, 50m -es körzetemben az van amit én mondok, az hogy neten máshogy alakulnak a szabályok... passz, max a befizetet vipem lássa kárát, amivel támogattam ezt a szupperjó oldalt, az meg hogy milyen néven írok ide oly mindegy. Inkább a flémkeltést próbáld megakadályozni, meg a sok barmot akik uszítanak és nem lehet velük szót érteni, mert neten õk a prok.
További szép estét !
Meg sorba linkelem azokat az embereket akiknek meg van változtatva, ha esetleg nagy lenne az unalom. Van egy pár.
Nem azadatlapokat kéne csekkolni, hanem a flémkeltõ madarakat kéne eltávolítani mint tommygear.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
am hol feszítem a húrt? komoylan magyarázd már el ne ilyen kitalált szövegekkel gyere ide
életemben most látlak elõször itt az sg-n
Feszíted a húrt 24/7 mindenhol, azt benyalsz a modiknak hogy te vagy a jófiú. Koccol6sz, lejártál haver.
Amúgy vagyunk egynéhányan az esgén módosított adatlappal, sõt ! akár te is kaphatsz mert az a néni árt a kisgyerekek egészségének.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
biztos azért nem vagyok innen se meg csetrõl se banolva mert én csinálok mindent mi?
na de haggyuk ezt nem akarok megint miattad pontot kapni
off vége
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ha mondjuk egy modi mond valamit, akkor nem fogok ellenkezni.
Te szoktál veszekedni az emberekkel, nem én. Neked sokkal jobban kijárna egy kitiltás innen.
-