24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#4522 Kérem szépen Lali kitiltását a fórumról! :) -
#4521 miért -
#4520 pont jol van igy :D -
#4519 üzenném a a moderátoroknak, hogy a fórum motor szétvágja a kommentekte 80 hozzászólás után, tehát nem 80 mutat hanem 80 után új lapot ad... -
#4518 A JÓARC-topik elég érdekesen viselkedik. Egyszercsak eltűnt a legfrisebb hozzászólás előtti összes hozzászólás, és a lapon csak 1 hozzászólás látszott.
-
forzajuve #4517 itt kérném törölni az 505-öst -
#4516 neeeeem. a pontos idő topicba akartam beírni. azelőtti hozzászólásom kb. 2 percel előtte volt.
és nem netkaféból nyomom, hanem itthonról... -
#4515 Megjegyzem van 8 moderátora a guminak, ha szólsz vmelyiknek, biztosan kitörli neked azokat a postokat, de mint mondtam, csak megjegyzés . -
#4514 törölni akarok pár hozzászólást... -
#4513 DD: -
#4512 gumiBÓL száműzni??? hova jutott a világ :DDDDDD -
#4511 a gumiból a "Flame: Szacsi vs. Szergej" topigot kéretik a saját fórumkba száműzni
nagyon szépen köszönöm -
#4510 ja-ja, volt már aki ezzel játszott, azért is lett beépítve. -
#4509 #buksisimogatás -
#4508 az elsö négy f5 után szoktam várni 4 secet -
#4507 és ha le akarom archiválni a matáv központi kábelről az egész sg.hu-t? akkor úgy belassul az ilyenek miatt ;)))) -
#4506 6 kedvenc topikjába egyszerre akar írni, gyorsan, és az is lehet netcafe-ból nyomja :D -
#4505 nekem nem sikerült :) -
#4504 sztem az egy kissé rendellenes, ha valaki 5 másodperc alatt 6 laplekérést indít -
#4503 Neked menni fog így is :D -
#4502 de akkor hogy szpemmeljem tele az összes topicot egy scripttel? :) időzíthetem szét, így lassú lesz... -
#4501 Ez azért van, mert 5 másodpercen belül 6-nál több laplekérést indítottál. Ez nem lassulás, hanem védelem a lefloodolás elllen. -
#4500 De igen.Régen rendszeresen -
#4499 Tegnapig nekem sem volt ijen, de egy frissités után már minden lassulás nélkül ment, szalé tehermentesnek tünt. -
#4498 Úhhhh, télleg most egy kicsit belassult nálam is. DD -
#4497 igen, méghozzá most! ilyen még nem volt:
-
#4496 Akkor ne... -
#4495 igen visszaírtamneki a logoműhelybe, de miért én cseréljem le ha ez az énlogom.... ebben nem sok logikát látok... -
#4494 Neki szóltál már? Cseréld le te! -
#4493 thx -
#4492 hát az a bajom hogy az az én logom alapja vagy "theme"-je -
#4491 Miért baj hogy a magyar címer benne van az Ő logójába is??? -
#4490 csináltam a képet magamnak -
#4489 te csináltad a logódat, vagy valahol találtad/átméretezted?
mert ha talált kép, akkor nyugodtan megtalálhatta ő is...
ez esetben szerintem éppúgy joga van használni, mint neked.
ha viszont te csináltad az képet, akkor max. szólhatsz neki, és vagy leszedi, vagy nem. -
#4488 Rakjátok be plz..... -
#4487 -
#4486 Szemetek!!! :D -
#4485 igen de én nem vagyok klán embert!!
és nem is tartozom semmiféle klánhoz -
Cat #4484 nézz be a játékosoknál néhány multijátékos topikba, a klánjátékosoknak van hogy 3-4nek tökugyanaz (még külön klánbetüjelek is azonosak), csak a nikk más -
#4483 Enyémet meg parodizálják ...
Bunkóság, nem kell róla tudomást venni .