24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#4879 Köszönet!!! -
#4878 jajj, fordítva :)))
szóval az Uefa kupa topicba ezt a bannert:
és a Banjokok ligája topicba meg ezt:
thx
-
#4877 üdv, plz toljátok be ezt a képet az uefa kupa topicba: http://garcia.uw.hu/uefaclbannerjpg.jpg
ezt pedig a bajnokok ligája topicba:http://garcia.uw.hu/uefacupbannerjpg.jpg
örök hálám -
#4876 T. Moderátorok!
Legyetek szívesek berakni ezt a képet bannernek az SG: Budapest Connection topikba.
Előre is köszönöm! -
#4875 Ugyanolyanban fog írni, eddig mindig megismertem. biboldeaux-t utoljára, de végülis lebukott. Csak még annak nem jártam a végére, hogy ő-e a magnum. A stílusa ugyanaz. -
#4874 Egyébként meg ha már 6x regelte magát (és mindet bannolták), valószínűleg fog regisztrálni 7x-re is...
Szvsz, csak idő kérdése, és újra megjelenik. Ha ugyanolyan stílusban írna, mint eddig, igencsak hamar lebukna és újabb ban. -
#4873 What dáz it mín: :))? -
#4872 Egyébként nem lehet Manta, mert ő nem ír ilyen szmájlit: -
#4871 neménvoltam :)
Csuwwi mondta :) -
#4870 #4867: :DDDD -
Wing Rockling #4869 Ezek szerint nem vagy nagy IP cím mester -
#4868 Ja, nekem csak az a bajom vele, hogy nem olvassa el/nem veszi figyelembe a topiknyitás előtti felszólítást. Így viszont nem lehet fórumozni. -
#4867 Wing Rockling = Manta? nemá -
Wing Rockling #4866 Jah, igaz, 29 hozzászólás 7 hónap allatt, és még egy x-edik harry potter topikot is nyitott. -
Wing Rockling #4865 Fantasztikus, hogy csak így lehet dobálózni a bannolással -
#4864 szóval már megint itt vagy, inkább így mondd...
(lehet, hogy mégsem ebben a topicban kellett volna bejelenteni) :)) -
Wing Rockling #4863 holnap már megint itt lesz egy 7. néven :) -
#4862 cicai nevű újreg júzert lehetne szerintem bannolni, mert nem tudja használni a fórumot, ez látszik. -
#4861 Még szerencse, mondjuk most ezzel a nickjével csak irritált másokat, de a többivel eléggé sértő volt. -
#4860 azért én sajnálom őt. és hiányozni fog a stílusa.... :( -
#4859 Mellesleg miért kellene emlékeznie St-nek arra, hogy mi volt az ok? Rászolgált és kész... -
#4858 Sok ok volt rá, és sokszorosan rászolgált már a banra, sajnos mindig adtam neki egy újabb esélyt de többet nem fog kapni. -
#4857 A természete és a stílusa :( Legalábbis nekem az volt a bajom vele. -
#4856 kár. mi is volt az ok? -
#4855 ismert okból kifolyólag: tulajdonosa örök bant kapott még korábban. (Penta, Manta, Menta, Bunyós Pityu, Pempő,stb.) -
#4854 Tedd be a kedvencekbe:) -
#4853 olyan gyakran azért csak nem kell moderálni az általánosban... -
#4852 én azt kérném, hogy ez a topik mindig maradjon legfelül mert utálok utána keresgélni. ha meg a keresőbe írom be, akkor meg kidob 20 ilyen moderátor figyelmébe topicot, atán keresgélhetek. -
#4851 Szeretném megtudni hogy Biboldeauxt miért bannolták. -
#4850 Nahát EZ érdekes egy bug -
#4849 Légyszi töröljétek a témát, mert már van ilyen:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1091019926 -
#4848 Elfogult és túl liberális vagyok, sajnálom.
Az általánosban offolás nem gáz szvsz.
Kivéve itt. -
#4846 kérnék egy hozzáértőt, hogy a Humoros és aranyos képek
topicban 12433tól 12490ig offolás miatt rendezkedjen egy kicsit. -
#4845 Innen #35 és #36 törölhető, offtopik .
Thx . -
#4843 Én nem. -
#4842 Kéretik a Desert Combat topickból 1051134256
A #7780 számú üzenet törlését!
Köszönettel! -
#4841 A logómban azért maradhat? -
#4840 Vagy lehet hogy már ki is töröltétek...akkor rossz kisfiúk voltatok. -
#4839 szerintem ezt is be lehetne zárni -
#4838 honlap reklámozó figurákkal nem lehetne valamit csinálni? minden napra jut legalább egy.