24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#4837 Üdv! Szeretnék kérni egy szívességet. Adjátok vissza légyszi a kibannolt "Danny" loginom plz. Még a BF-es balhé idején bannoltátok és hiányzik! Ha nem gondd akkor plz... -
#4836 Másik nicked nemrég lett banolva, és még idejössz kéregetni ? -
krapek666 #4835 ok -
#4834 linkkel szokás reklamálni, meg amúgyis a saját topicokban a házigazdának szólj, ő szokta felügyelni a nyitott topikjait... -
krapek666 #4833 a kibasztak a jóarcokból topciban -
krapek666 #4832 Mike at home #77 beszolását töröljétek már ki lécci! -
#4831 ííígy van. mindegy, ha tetszik mindenkinek ez is, akkor úgyse lesz cserélgetve. meg legalább helyi szerveren csücsül :) -
#4830 Sajnos én eléggé láma vagyok ilyen téren, de azthiszem értem mire célzol - ha rendes tárhelyre kerül, akkor elég lenne ott kicserélni, és nem zaklatnálak titeket többet. Elnézést, akkor legközelebb már úgy csinálom. -
#4829 Ez gyors volt! :)) Nagyon szépen köszönöm! -
#4828 bent van, bár okosabb lett volna szerintem úgy elhelyezni, hogy könnyen szerkeszthető lehessen, ha mégis változna az ötlet... -
#4827 Megkérhetem a moderátorokat, hogy a lenti képet betegyék a Haditechnikai Topicba bannernak? Előre is köszönöm!
(Nem röhög, most 10 perc alatt dobtam össze:))) -
#4826 HUÁÁÁÁÁ tényleg. -
#4825 Akkor nyomj rá a zöld gombra, ott a hozzáadás a kedvekhez gomb mellett, loál. :DD -
#4824 Nyomd meg a gombot a Kedvencek gombtól balra, megismered a rajta levő zöld nyílról . -
#4823 itt és érdekes sorrendben vannak a hozzászólások. :C -
#4822 Megvolt. -
#4821 hi!légyszi töröljétek itt a #895-ös hozzászólsát.köszi
-
#4820 Én azt gondolom, hogy az sg-t sokan épp azért szeretik, mert liberálisabb a többi fórumnál.
Ez természetesen a moderátorok szubjektivitását is előrevetíti.
Viszont valamit valamiért.
Itt nemannyira az írott szabályok, mint az alapvető emberi normák döntenek.
És ha eddig valaki bant kapott, esetleg hozzászólások lettek törölve, mindig kevesebben zúgolódtak, mint akik nem szóltak.
A további észrevételekkel folytassuk a mi kell az sg-nekben, mert ez kezd megint áttekinthetetlenné válni!
Köszesz. -
#4819 Erdekes, mas forumok tudjak venni a faradtsagot es nem csak egy par pontbol allo szabalyzatot fogadtat el az oda regisztraloktol. Te viszont csak azokat bannolod, akik a forumszabalyzatban le nem irt dolgokat kovetnek el...
Es en inkabb nem minositelek... -
DecenS #4818 Und so weiter... (és így tovább) -
#4817 csak viszonyításképp
... -
#4816 Arra akartam rávilágítani, hogy vannak társadalmilag elvárt szabályok, amelyeket a társadalom és annak kisebb egységei (akár egy fórum közössége) elvár. Nem hasonlat volt, hanem példa.
Elég nehéz a felfogásod úgy tűnik, olvasgasd a magyarul írt sorokat. Ha véletlenül nem sikerül megérteni ezeket az egyszerű dolgokat, akkor te sem ide való vagy... -
#4815 Nem vitatkozom, csak magas labda: A helyet at nem ado tuskot nem dobjak le a buszrol :P -
#4814 én se olvastam még egy sort se el belőle :) -
#4813 Vannak társadalmilag elfogadott és elvárt szabályok: pl. add át a helyed az idősebbnek a buszon. Vagy betartod, vagy nem. Ez sincs sehol leírva, mégis sokan megteszik (legalábbis mifelénk).
Ilyen ez is, nem lehet minden viselkedési szabályt "kodifikálni" és felesleges is. Az emberek nem robotok... -
#4812 #4810: Nem, az "explicite". De ezt már ne itt, mert az orrunkra koppintanak... :) -
#4811 De hányan olvassák? Én se olvastam soha. Alapvető emberi műveltség, iratlan szabályok...und zu weiter...und zu weiter -
#4810 "explicitve" -
#4809 Az kétségtelen, hogy bele lehetne írni a szabályzatba (ez a "kihágás" még aránylag objektíven megítélhető dolog).
De az is kétségtelen, hogy pl. nekem addig se fordult meg a fejemben, hogy ilyesmit csináljak, amíg nem volt explicite tiltva... -
#4808 Ebben igazad van. De en meg mindig a mellett kardoskodom, hogy mindent le kellene irni. Egy szo nelkuli ban-bol senki se tanul. Asszem a kutya se tanulja meg, hogy nem szabad a szonyegre szarni, ha csak racsapsz a hatsojara... -
#4807 A netikettet szerinted hany ember olvasta mar el? En anno elolvastam, de mar a negyedere se emlekszem. Mondjuk anyamek megneveltek es ez csak ismetlesnek volt jo :) -
#4806 Akkor minek a moderatori szabalyzat? :) -
#4805 Illetve aki ilyet alapból nem tud, az nem idevaló! -
#4804 hmm... netikett?
Fórumozás - Alapelvek - 1. paragrafus. -
#4803 egyébként tök mind1 mit írunk le, egy ilyen úgyse azzal kezdi a fórumos pályafutását, hogy átolvassa a moderátori szabályokat -
#4802 szokás. eddig több ízben mindenki bant kapott emiatt. -
#4801 Megint protestalnek (no nem a srac vedelmeben), de ez hol van leirva? (Ezen topikon kivul) -
#4800 megtörtént. más fórumozó identitásának felvétele ban. -
#4799 a rohatt!!!!!!4444444
azt észrese vettem! -
#4798 Amint tomsoloék is jelezték, logófelvétel + aláírásfelvétel = userklónozás...
szkrínsát
Bár már cserélt, most éppen tomsolo logójában pompázik...