24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Tuvok #4919
    a win reinstall mióta radikális ? :)))
    még mindig a legtisztább megoldás, 1-2 programmal úgyse tudsz 100%-osan megszabadulni a férgektől, reklámoktól, a registry-d is folyamatosan hízik, meg az informatikusok jobban tudják még mi-minden eszi bele a winbe magát, de annyi biztos, hogy Kill Geci nem tervezett öntisztító mechanizmust kedvenc oprendszerünkbe
  • Tuvok #4918
    Mechanikus eszköz akkor romlik jobban, ha max teljesítményen megy, nem amikor indul vagy megáll . Leálláskor már nincs feszültség alatt, így nincs terhelve, tehát nem romlik .
    Bekapcsoláskor van egy pillanatnyi nagy áramfelvételű állapot (sz.sz. tűimpulzus), ami ronthatná a motort, de mivel az okos és ügyes mérnökök telepakolták a vinyó elektronikáját szabályzó- és korlátozókörökkel, így a motor sem kap nagyobb terhelést, mint szabadna, hanem fokozatosan kerül terhelőáram alá .
    Viszont amikor használatban van nagy fordulaton, dolgozik, akkor _folyamatosan_ van kitéve áramfelvételnek (többszáz mA), akkor romlik leginkább a terhelt mechanikai és elektronikai alkatrészek melegedése, vesztesége (szórt impedanciája, stb, blabla ...) miatt .
  • Dzsini
    nem az állóhelyzet ront rajta, hanem a leállítás-újraindítás procedúra. hirtelen nyomásváltozás a csapágyakon/görgőkön, feszülésváltozás a korongokon, stb... álljon vagy menjen a vinyó, de ne legyen ide-oda kapcsolgatva.
  • Taranov
    Így alakult, másik vinyóra menteni meg már lusta vagyok, de nálam nem kell win reinstall, tudom használni a gépet, nem vagyok ilyen radikális eszközökra szorulva.
  • Taranov
    Nem hülyeség, olvass róla valahol. Pl. szervereknél is alap, hogy mikor vmi hiba van rajta és újraindítgatod, akkor ki kell húzni a vinyókat, mert elbaszódnak.
    Otthoni gépnél is minél többet kapcsolgatod ki-be, annál jobban csökken az élettartama, nem az állóhelyzettől.
  • Punkerwork
    na az a baromság......
  • Taranov
    Ja, az úgy jó, nálam eegy partíción van minden sajna.
  • Tuvok #4912
    Fenét árt, ez hülyeség, működés közben csökken az élettartama, nem állóhelyzetben .
  • Tuvok #4911
    De formázom, de a rendszerpartíción kívül van még 3, minden lényeges azokon van, így bármelyik pillanatban újrarakható a rendszer ...
  • Taranov
    :D
  • Taranov
    Mert a vinyónak árt a kikapcsolás.
  • Taranov
    Hát ha nem formázod a vinyót, azzal szart se érsz, a formázás + reinsttal az már segít, de nagy ára van.
  • VinylToy #4907
    LTB nem fog örülni hogy ideszpemmeltek

Én szóltam előre

[SZÓLT ELŐRE] :DDD
  • Tuvok #4906
    Miért ? Minek menjen fölöslegesen ?
  • Tuvok #4905
    win reinstall nem függ össze a fontos adatok elvesztésével ...
  • Taranov
    Mondjuk ha naponta egyszer kapcsolod ki éjszakára, az nem gáz, de azok iszonyat buták, akik akkor is kikapcsolják, ha 1 órára elmennek, mint a TV-t.
  • Taranov
    A vinyónak pedig jobb mennie, mert a kikapcsolás jobban árt neki, mint a meleg.
  • Tuvok #4902
    1 óra igazán nem sok a gép rendbetételéhez, ennyit megérdemel, gyorsabb szebb jobb lesz csak
    éjjel meg minek menjen, úgyse használom, akkor tök fölös, legalább 'pihen' és lehül, úgyis folyton sípol, hogy melege van :)
  • Taranov
    Hát én nekem a reinstall azért sem játszik, mert nagyon fontos adatok vannak a gépen, és a Win XP kikapcsolás nélkül 1-1,5 hétig bírja, utána belassul és rebootolni kell.
  • Dzsini
    felesleges időtöltés, egy gépet ha rendesen használsz mégcsak kikapcsolni se kell, csak hibernálni éccakára, és már egy ideje lejárt az az idő PC téren, hogy "ha nem működik reinstall és vegyél több ramot meg különbenis hibás a táp"
  • Tuvok #4899
    mér ?
  • Dzsini
    meg van milliószámra progi, ami leszedi őket. ad-aware, spybot, cwshredder... a "ha megjelenik reinstall" hozzáállás szerintem elég nagy butaság.
  • Taranov
    Tűzfalat kell használni :CCC
  • Ottto
    Netről jött. nemtom eltűntetni :(
    Ezek szaporodnak mer már a tálcámon is sörcs bár van basszameg :CCC
  • Taranov
    Akkor jó
  • Tuvok #4894
    Nekem is fenn van egy csomó progi, meg mentenivaló, de mivel 2-3 havonta kell reinstallt csinálnom, így már rutinosan max 1 óra alatt kész vagyok :))
  • RelakS
    Lehet, de én annyi progit használgatok, hogy egy winreinstall napokat vesz igénybe. Már baromira ráférne a gépemre (utóbbi időben kaszinóhirdetés pattan fel a semmiből, 600 megát lezabál az ie, meg ilyenek, és nem találom az okát), de nem bírom rávenni magamat. Pedig már a vinyó sem kifogás :D
  • Tuvok #4892
    én nem vergődök vele, win reinstall ;)
  • RelakS
    Szép, de én kb negyed órán át kínlódtam, mire ki tudtam irtani a gépből!!! Mindig megbütykölte a kezdőlapomat, a toolbar-omról minden mást eltakarított, meg ilyesmik. (bár a kezdőlapos ostobaság lehet, hogy más volt :D )
  • St
    jaaaaaa :D
  • Dzsini
    (ez NEM a mi kellene az SGnek topic ;) )
  • Dzsini
    lent a screenshoton láttam
  • St
    fórumban keresni?
  • Dzsini
    szép search bar :D
  • St
    így van :)
  • hen-tes
    láááááál :D
    [látta a chatet]
  • Ottto
    nem gáz, engem nem zavar
  • Taranov
    Nem vészes. Kijavítani bonyolultabb, mint elviselni.
  • Ottto
    ehh. EZ is bug
  • Hentes Bill #4880
    köszi mégegyszer