24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • cSuwwi
    nemegészen.
    az mf1-es topic neve mindig az lesz, ami közvetlenül alatta van. Most pl. Legyél te a ...
  • Tuvok #4958
    Mindig annak a topiknak a címe lesz az mf1-é is, amelyik a gumiban legfelül van, de ebben nincs semmi logika .
  • cSuwwi
    mf3 = mf1
  • cSuwwi
    Az mf3-as topicra, nekem is mindig más címet ad, már régebben észrevettem.
    Az alsó link, nekem jó megy.
  • Taranov
    :DDD
  • Tuvok #4954
    lol, mostmeg nem a téktopik, hanem a Szóld le az előtted írót van
    mitől kavarodik mindig a topik címe ?? :O
  • Tuvok #4953
    Őőő, a köv . probléma csak nálam van ?

ez a topik nem a bucsics fan klub, hanem az mf1

ez pedig nem a téktopik, pedig a cím azt mutatja

• traXion
  • praksi
    elnézést, de az Apróhírdetéseket szokták ellenőrizni? pölö h nem az adott kategóriának megfelelő dolgot hírdetnek....
  • RelakS
    eddig mindig kikapcsolás után ment tönkre vinyó a cégnél, csak az utóbbi időben kezd "divat" lenni köztük a menet közbeni elszállás
  • cSuwwi
    ha a hijackthis nem világos, akkor a logfájlt másold be pl. az Offtopicba, és segítek, ha akarod.
    Asszem LittleL-nek is sikerült vele megcsinálni a gépét (olvass vissza az offtopicban) :)
  • cSuwwi
    ahogy mondod
  • mukika
    htx MSN plus, vedd le és tedd fel újra, csak ne ikszeld be hogy ezeket a szarokat is feltegye.
  • Taranov
    JAja. nekem WLAN van, ott se kell csatlakozni, tehát én is szívtam már a vírusokkal.
  • Tuvok #4945
    ez kábelnél számít, dsl-nél amíg ő nem csatlakozik fel addig nincs gond, de csak akkor szabad felmenni, ha a javítások, meg a szükséges progik már fenn vannak
  • Taranov
    Azt is csinálhatod, hogy winreinstall, de akkor ne dugd bee a netet, mert kapsz rögtön pár vírust, hanem mikor kész a reinstall, felraksz mindent és utána nyomod be a netet.
  • Dzsini
    azért a hijackthis-re vigyázni kell, azzal NAGYON szét lehet kapni a dolgokat :)
  • Ottto
    ok megnézem őket, de én is a winreinstallra szavazok :)
  • Tuvok #4941

ha semmi se jó, akkor win reinstall
  • Tuvok #4940
    akkor jön a tobbi ilyesmit, spybot, hijack, adaware ...
  • Dzsini
    ad-aware, spybot.
  • Ottto
    Végigfuttattam de nem történt semmi (nem talált semmit)
  • Ottto
    thnx a linket. megnézem.
  • Tuvok #4936
    *gondom helyett dolgom, mer gondom volt bőven
  • Tuvok #4935
    annál már én is tapasztaltam 1-2 hülyeséget, de nem volt vele sűrűn gondom, pro sp1 + biztonsági frissítések + szűzfal + virnyákkergető + eső után köpönyeg progik (stinger, cws, spybot) és minden ok
    ja meg regcleaner és easycleaner rendszeres használata is ajánlott, de ez mind hiába, csak lassíthatod a wined elszemetelődését ...
  • Tuvok #4934
    link neve - CWShredder
  • Taranov
    nekem home van, mert azt adták a géphez oem-ben, de akadtak már gondok.
  • Tuvok #4932
    ezt asszem a cwshredder kiszedi
  • Tuvok #4931
    Figyu, évente úgy 7-8x rakom fel a win-t csak itthon, volt melóhelyemen 5 gépre tettem fel új rendszert idén, meg unokabátyám netkávézójában a 10 gépet is én szoktam újratelepíteni, és még 1x sem fordult elő semmilyen probléma friss winnel (XP Pro-ról lenne szó), az egyetlen gond a feledékenység, amikor is vki elfelejti elmenteni bizonyos adatait ...
  • Taranov
    lol :D
    Eléggé gázos.
  • Taranov
    HAGGYÁ!!!!!!
  • Punkerwork
    tűzfal+spybot a min az szerintem kötelező
  • Taranov
    Nem lassít az. Nekem a routeremben van tűzfal, nagyon fontos, tiszta barbárság, ha nem használsz tűzfalat.
  • Punkerwork
  • Guest
    Tehát saját bevallásod szerint nagyon fontos adataid vannak, de lusta vagy biztonsági másolatot csinálni. Okos...
  • Taranov
    Igazad van abban, hogy a registry tényleg telelesz minden szarral, de nekem október óta megy a windowsom eléggé jól, reinstallnál meg nem sikerül mindig a reinstall, mert van, hogy lesz vmi hibája a windowsnak reinstall után, pl. a kikapcsoláskor jelentkező meghiúsult DLL inicializáció. Ilyenkor újabb reinstall kell stb., szóval nekem is jó ahogy van.
  • Ottto
    Nemtom. Tűzfal lasssít, meg gép se szereteni nagyon.
    Be már valami kéne mert MÁR 3 SZÖRCSBÁR BEJÖN HACSAK FELLÉPEK AZ SGRE (KEZDŐLAPOM)
  • Taranov
    Nekem egy 120-as van külső rackben meg egy 40-es benne, ha nem lennék lusta, csinálnék biztonsági másolatot.
  • Tuvok #4921
    spam !
  • Tuvok #4920
    Akkor szerezz be egy kisebb vinyót . Nekem is van egy 120-as meg a régi 20-as, és a legfontosabb dolgok mindkettőn rajtavannak legrosszabb esetre .