24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#4959 nemegészen.
az mf1-es topic neve mindig az lesz, ami közvetlenül alatta van. Most pl. Legyél te a ... -
#4958 Mindig annak a topiknak a címe lesz az mf1-é is, amelyik a gumiban legfelül van, de ebben nincs semmi logika . -
#4957 mf3 = mf1 -
#4956 Az mf3-as topicra, nekem is mindig más címet ad, már régebben észrevettem.
Az alsó link, nekem jó megy. -
#4955 :DDD -
#4954 lol, mostmeg nem a téktopik, hanem a Szóld le az előtted írót van
mitől kavarodik mindig a topik címe ?? :O -
#4953 Őőő, a köv . probléma csak nálam van ?
ez a topik nem a bucsics fan klub, hanem az mf1
ez pedig nem a téktopik, pedig a cím azt mutatja
-
#4952 -
praksi #4951 elnézést, de az Apróhírdetéseket szokták ellenőrizni? pölö h nem az adott kategóriának megfelelő dolgot hírdetnek.... -
#4950 eddig mindig kikapcsolás után ment tönkre vinyó a cégnél, csak az utóbbi időben kezd "divat" lenni köztük a menet közbeni elszállás -
#4949 ha a hijackthis nem világos, akkor a logfájlt másold be pl. az Offtopicba, és segítek, ha akarod.
Asszem LittleL-nek is sikerült vele megcsinálni a gépét (olvass vissza az offtopicban) :) -
#4948 ahogy mondod -
#4947 htx MSN plus, vedd le és tedd fel újra, csak ne ikszeld be hogy ezeket a szarokat is feltegye. -
#4946 JAja. nekem WLAN van, ott se kell csatlakozni, tehát én is szívtam már a vírusokkal. -
#4945 ez kábelnél számít, dsl-nél amíg ő nem csatlakozik fel addig nincs gond, de csak akkor szabad felmenni, ha a javítások, meg a szükséges progik már fenn vannak -
#4944 Azt is csinálhatod, hogy winreinstall, de akkor ne dugd bee a netet, mert kapsz rögtön pár vírust, hanem mikor kész a reinstall, felraksz mindent és utána nyomod be a netet. -
#4943 azért a hijackthis-re vigyázni kell, azzal NAGYON szét lehet kapni a dolgokat :) -
#4942 ok megnézem őket, de én is a winreinstallra szavazok :) -
ha semmi se jó, akkor win reinstall -
#4940 akkor jön a tobbi ilyesmit, spybot, hijack, adaware ... -
#4939 ad-aware, spybot. -
#4938 Végigfuttattam de nem történt semmi (nem talált semmit) -
#4937 thnx a linket. megnézem. -
#4936 *gondom helyett dolgom, mer gondom volt bőven -
#4935 annál már én is tapasztaltam 1-2 hülyeséget, de nem volt vele sűrűn gondom, pro sp1 + biztonsági frissítések + szűzfal + virnyákkergető + eső után köpönyeg progik (stinger, cws, spybot) és minden ok
ja meg regcleaner és easycleaner rendszeres használata is ajánlott, de ez mind hiába, csak lassíthatod a wined elszemetelődését ... -
#4934 link neve - CWShredder -
#4933 nekem home van, mert azt adták a géphez oem-ben, de akadtak már gondok. -
#4932 ezt asszem a cwshredder kiszedi -
#4931 Figyu, évente úgy 7-8x rakom fel a win-t csak itthon, volt melóhelyemen 5 gépre tettem fel új rendszert idén, meg unokabátyám netkávézójában a 10 gépet is én szoktam újratelepíteni, és még 1x sem fordult elő semmilyen probléma friss winnel (XP Pro-ról lenne szó), az egyetlen gond a feledékenység, amikor is vki elfelejti elmenteni bizonyos adatait ... -
#4930 lol :D
Eléggé gázos. -
#4929 HAGGYÁ!!!!!! -
#4928 tűzfal+spybot a min az szerintem kötelező -
#4927 Nem lassít az. Nekem a routeremben van tűzfal, nagyon fontos, tiszta barbárság, ha nem használsz tűzfalat. -
#4926 -
#4925 Tehát saját bevallásod szerint nagyon fontos adataid vannak, de lusta vagy biztonsági másolatot csinálni. Okos... -
#4924 Igazad van abban, hogy a registry tényleg telelesz minden szarral, de nekem október óta megy a windowsom eléggé jól, reinstallnál meg nem sikerül mindig a reinstall, mert van, hogy lesz vmi hibája a windowsnak reinstall után, pl. a kikapcsoláskor jelentkező meghiúsult DLL inicializáció. Ilyenkor újabb reinstall kell stb., szóval nekem is jó ahogy van. -
#4923 Nemtom. Tűzfal lasssít, meg gép se szereteni nagyon.
Be már valami kéne mert MÁR 3 SZÖRCSBÁR BEJÖN HACSAK FELLÉPEK AZ SGRE (KEZDŐLAPOM) -
#4922 Nekem egy 120-as van külső rackben meg egy 40-es benne, ha nem lennék lusta, csinálnék biztonsági másolatot. -
#4921 spam ! -
#4920 Akkor szerezz be egy kisebb vinyót . Nekem is van egy 120-as meg a régi 20-as, és a legfontosabb dolgok mindkettőn rajtavannak legrosszabb esetre .