24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#4999 szvsz te oda sem figyelsz arra, amit írunk... -
#4998 De nem a BNV-n jelentkezem be, hanem a suliban meg itthon, a suliban meg úgyis jelszó védi a windows accomat, szóval senki sem férhet hozzá a useremhez a rendszergazdán kívül. -
#4997 Namost Te vagy a hülye, ha pl a bnv-n bejelentkezel egy gépen, mert valami okosat látsz, és ellenállhatatlan vágyat érzel megosztani az sg-n, és bejelentkezve marad cuccokat kixeled... már bocs... -
#4996 Nekem a két bejelentkezve maradokkal működik, ha jól emlékszem. -
#4995 #4981 -
#4994 jópofa. -
#4993 Miért kéne két nicket használni?
Én a bejelentkezve maradokot és a bejelentkezve maradok régit is beikszelem és bent maradok mindkét helyen. -
#4992 Yamada isten király :) -
#4991 WC-hez nem jár használati utasítás se, mert eléggé széles körben elterjedt a használata, de számtech cuccokhoz mindig adnak, RSS hírekhez is kell :) (de nem olyan, mint a Yamada házimozié :D) -
#4990 kb így néz ki
csak kitakartam belőle a haverok blogjait, inkább nem reklámozom :o)
az Albion lent egy cseppet fejlettebb reader, de nekem elég ez itt az operában csücsülő :)
RSS/XML specifikációt megtalálod a világon mindenhol, samurize-hoz is írtak biztosan millió aggregátort, csak át kell írni a forrást. -
#4989 ki van emelve, hogy észrevedd -
#4988 rakj be ebből egy képet, a Hogy néz ki a böngésződ? topikba
-
#4987 #4974 -
#4986 ja és mér van pirossal?
-
#4985 hol az az RSS manual?
én kérnék egy Samurize konfigot is hozzá
köszi
-
#4984 legyenö, csapjuk az ott fejtegetett listámhoz :o) -
#4983 na költöztessük át ezt a Mikell-be, mert nagyon nem idevaló. -
#4982 plö ez is igaz -
#4981 mert van, hogy egy ismerőstől/netcaféból lépsz be, és akkor hazaérkezés után (vagy munkába érve, kedv szerint) újra be kell jelentkezni... pedig a "régi" bejelentkezve marad valahol erre lett volna kitalálva nem? -
#4980 Pont ez. Ha valamit felveszek a kedvencekhez, akkor vehetem a másiknál is. Ha elolvasok egy kedvenc topig, a másikban olvasatlan marad. Két külön galéria (... ez mondjuk két tárhely, sazl sry :D ). Két VIP (mondjuk ez meg egyéni szoc probl :o) ) -
#4979 Mindkettőtöknek van legalább 2 regje. A home-ost használjátok otthon, a másikat meg a másik gépen. Mi itt a probléma? :) -
#4978 nekem is ezt csinálja -
#4977 Hogyan lehet megoldani, hogy mindig bejelentkezve maradjak, ha másik gépről is belépek? Variációim:
Bejelentkezve marad: BM, Bejelentkezve marad (régi): BMr
BM (_) + BMr (_): Nem maradok bejelentkezve egyáltalán (miért is maradnék? :D
BM (x) + BMr (_): Bejelentkezve maradok, de ha máshonnan is belépek, az gáz
BM (_) + BMr (x): Egyáltalán nem marad bejelentkezve
BM (x) + BMr (x): Ha máshonnan is belépek, csak akkor marad bejelentkezve, ha ott is ezeket a beállításokat használom
Sazl a gáz az, ha idegen gépről benézek, akkor a másik helyeken nem marad meg a bejelentkezésem. Ez így üzemszerű, vagy valami nemsimmel? -
#4976 ott van lent :) (amúgy ez meg nem rossz gyakorlat a friss júzereknek, lehet pl. a google használatát gyakorolni :D (meg majd jönnek a "mirejóazRSS" topicok :)))) ))
de komolyan, a boltban a wc-hez se adnak törlőpapírt, mp3hoz se jár lejátszó progi... tessék rájönni, nem olyan bonyolult az. rakj a letöltések közé 1-2 readert (itt a választék), és onnantól akinek nem megy, az nem érdemli meg :D -
#4975 Igaz, Dzsini, te rendelted meg, írj hozzá szép, szakszerű user manuált! :) -
#4974 az RSS alapú hírszolgáltatást (RSS/XML/newsfeed néven is fut) a blogok elterjedése tette közismertté, az a lényege, hogy egy külön program leszedi a filet, felbontja a szabvány szerinti hírekre.
windowsos kliens pl az Albion
a legjobb az benne, hogy bármennyi híroldalt és blogot meg bármit be lehet pakolni, és 1 felületen rápillantva látod, hogy melyik oldal frissült és milyen hírekkel, és mindegyikhez jár a link, ami az adott frissítést megnyitja.
(én operában használom, annak van beépített newsfeed nekem kb 15 híroldal és kedves ismerősök blogjai bannak benne, sokkal egyszerűbb rápillantani, hogy frissült-e vagy sem, minthogy nekiálljak minden oldalt letölteni, stb...) -
#4973 nincs ehhez a menüponthoz semmilyen user's manual :) -
#4972 De mi az az rss és mit kapunk, ha letöltjük a plugint és honnan lehet letölteni és milyet és miért? -
#4971 én pl. nem értem, mi olyan furcsa ezen?
az rss hírek? ahhoz külön prog/plugin kell, hogy működjön rendesen. -
#4970 Nemértjük, még kezdő felhasználók vagyunk. -
#4969 miért, mi van vele? -
#4968 Én hozzá se tudok szólni :D -
dashed_ #4967 ez senkit se zavar ?:) -
#4966 törölni -
Admiral #4965 Értem, köszi.
Akkor egy moderátort megkérnék, hogy törölje Konszuela és A Mágus hozzászólásait...
Előre is köszi
Admiral -
#4964 sry. Rendon.
(Meg rosszabik esetben is, csak akkor várni kell) -
#4963 Csak a témaindító volt Redon, annak pedig nincs moderálási jogköre.
A másik DC-s topicban wakeupneo házigazda néven szerepel, ezért tudja a topicot karbantartani.
Megoldás: ide írsz linkkel, és a moderátorok segítenek (jobbik esetben) :) -
Admiral #4962 Sziasztok
A Programok beszerzése->DC++ Hubok Reklám Foruma c. topiccal lenne gondom. A topic inditója már nem aktiv ( Rendon - Utolsó üzenet időpontja: 2003. 06. 16. 22:40 ), viszont a fórumban egy Konszuela( = A Mágus) nevü ipse hozzászólásait igencsak moderálni kéne, mert rossz hatással lehet a DC-re nézve.
A kérdésem: át lehet -e venni valahogy a topic moderátori jogát? Ha igen, én szívesen átvenném, ha pedig nem, akkor valahogy ki kéne szedni Konszuela hozzászólásait.
Köszönettel: Admiral -
#4961 78 új üzenet :D -
#4960 hmm, lehet, de akkor megin nem értem
kép linkje