24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • RelakSfromhome
    szvsz te oda sem figyelsz arra, amit írunk...
  • Taranov
    De nem a BNV-n jelentkezem be, hanem a suliban meg itthon, a suliban meg úgyis jelszó védi a windows accomat, szóval senki sem férhet hozzá a useremhez a rendszergazdán kívül.
  • RelakSfromhome
    Namost Te vagy a hülye, ha pl a bnv-n bejelentkezel egy gépen, mert valami okosat látsz, és ellenállhatatlan vágyat érzel megosztani az sg-n, és bejelentkezve marad cuccokat kixeled... már bocs...
  • Taranov
    Nekem a két bejelentkezve maradokkal működik, ha jól emlékszem.
  • RelakSfromhome
  • Taranov
    jópofa.
  • Taranov
    Miért kéne két nicket használni?

Én a bejelentkezve maradokot és a bejelentkezve maradok régit is beikszelem és bent maradok mindkét helyen.
  • Punkerwork
    Yamada isten király :)
  • Taranov
    WC-hez nem jár használati utasítás se, mert eléggé széles körben elterjedt a használata, de számtech cuccokhoz mindig adnak, RSS hírekhez is kell :) (de nem olyan, mint a Yamada házimozié :D)
  • Dzsini
    kb így néz ki
    csak kitakartam belőle a haverok blogjait, inkább nem reklámozom :o)
    az Albion lent egy cseppet fejlettebb reader, de nekem elég ez itt az operában csücsülő :)

RSS/XML specifikációt megtalálod a világon mindenhol, samurize-hoz is írtak biztosan millió aggregátort, csak át kell írni a forrást.
  • cSuwwi
    ki van emelve, hogy észrevedd
  • mikike
    rakj be ebből egy képet, a Hogy néz ki a böngésződ? topikba
  • Punkerwork
  • mikike
    ja és mér van pirossal?
  • mikike
    hol az az RSS manual?
    én kérnék egy Samurize konfigot is hozzá
    köszi
  • RelakS
    legyenö, csapjuk az ott fejtegetett listámhoz :o)
  • Dzsini
    na költöztessük át ezt a Mikell-be, mert nagyon nem idevaló.
  • RelakS
    plö ez is igaz
  • Dzsini
    mert van, hogy egy ismerőstől/netcaféból lépsz be, és akkor hazaérkezés után (vagy munkába érve, kedv szerint) újra be kell jelentkezni... pedig a "régi" bejelentkezve marad valahol erre lett volna kitalálva nem?
  • RelakS
    Pont ez. Ha valamit felveszek a kedvencekhez, akkor vehetem a másiknál is. Ha elolvasok egy kedvenc topig, a másikban olvasatlan marad. Két külön galéria (... ez mondjuk két tárhely, sazl sry :D ). Két VIP (mondjuk ez meg egyéni szoc probl :o) )
  • cSuwwi
    Mindkettőtöknek van legalább 2 regje. A home-ost használjátok otthon, a másikat meg a másik gépen. Mi itt a probléma? :)
  • Punkerwork
    nekem is ezt csinálja
  • RelakS
    Hogyan lehet megoldani, hogy mindig bejelentkezve maradjak, ha másik gépről is belépek? Variációim:
    Bejelentkezve marad: BM, Bejelentkezve marad (régi): BMr

BM (_) + BMr (_): Nem maradok bejelentkezve egyáltalán (miért is maradnék? :D
    BM (x) + BMr (_): Bejelentkezve maradok, de ha máshonnan is belépek, az gáz
    BM (_) + BMr (x): Egyáltalán nem marad bejelentkezve
    BM (x) + BMr (x): Ha máshonnan is belépek, csak akkor marad bejelentkezve, ha ott is ezeket a beállításokat használom

Sazl a gáz az, ha idegen gépről benézek, akkor a másik helyeken nem marad meg a bejelentkezésem. Ez így üzemszerű, vagy valami nemsimmel?
  • Dzsini
    ott van lent :) (amúgy ez meg nem rossz gyakorlat a friss júzereknek, lehet pl. a google használatát gyakorolni :D (meg majd jönnek a "mirejóazRSS" topicok :)))) ))

de komolyan, a boltban a wc-hez se adnak törlőpapírt, mp3hoz se jár lejátszó progi... tessék rájönni, nem olyan bonyolult az. rakj a letöltések közé 1-2 readert (itt a választék), és onnantól akinek nem megy, az nem érdemli meg :D
  • St
    Igaz, Dzsini, te rendelted meg, írj hozzá szép, szakszerű user manuált! :)
  • Dzsini
    az RSS alapú hírszolgáltatást (RSS/XML/newsfeed néven is fut) a blogok elterjedése tette közismertté, az a lényege, hogy egy külön program leszedi a filet, felbontja a szabvány szerinti hírekre.
    windowsos kliens pl az Albion

a legjobb az benne, hogy bármennyi híroldalt és blogot meg bármit be lehet pakolni, és 1 felületen rápillantva látod, hogy melyik oldal frissült és milyen hírekkel, és mindegyikhez jár a link, ami az adott frissítést megnyitja.
    (én operában használom, annak van beépített newsfeed nekem kb 15 híroldal és kedves ismerősök blogjai bannak benne, sokkal egyszerűbb rápillantani, hogy frissült-e vagy sem, minthogy nekiálljak minden oldalt letölteni, stb...)
  • Taranov
    nincs ehhez a menüponthoz semmilyen user's manual :)
  • Taranov
    De mi az az rss és mit kapunk, ha letöltjük a plugint és honnan lehet letölteni és milyet és miért?
  • cSuwwi
    én pl. nem értem, mi olyan furcsa ezen?
    az rss hírek? ahhoz külön prog/plugin kell, hogy működjön rendesen.
  • Taranov
    Nemértjük, még kezdő felhasználók vagyunk.
  • cSuwwi
    miért, mi van vele?
  • Taranov
    Én hozzá se tudok szólni :D
  • dashed_
    ez senkit se zavar ?:)
  • Ams
    törölni
  • Admiral
    Értem, köszi.

Akkor egy moderátort megkérnék, hogy törölje Konszuela és A Mágus hozzászólásait...

Előre is köszi

Admiral
  • cSuwwi
    sry. Rendon.
    (Meg rosszabik esetben is, csak akkor várni kell)
  • cSuwwi
    Csak a témaindító volt Redon, annak pedig nincs moderálási jogköre.
    A másik DC-s topicban wakeupneo házigazda néven szerepel, ezért tudja a topicot karbantartani.
    Megoldás: ide írsz linkkel, és a moderátorok segítenek (jobbik esetben) :)
  • Admiral
    Sziasztok

A Programok beszerzése->DC++ Hubok Reklám Foruma c. topiccal lenne gondom. A topic inditója már nem aktiv ( Rendon - Utolsó üzenet időpontja: 2003. 06. 16. 22:40 ), viszont a fórumban egy Konszuela( = A Mágus) nevü ipse hozzászólásait igencsak moderálni kéne, mert rossz hatással lehet a DC-re nézve.

A kérdésem: át lehet -e venni valahogy a topic moderátori jogát? Ha igen, én szívesen átvenném, ha pedig nem, akkor valahogy ki kéne szedni Konszuela hozzászólásait.

Köszönettel: Admiral
  • RelakSfromhome
    78 új üzenet :D
  • Tuvok #4960
    hmm, lehet, de akkor megin nem értem

kép linkje