Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Opel Movano 2.8DTi
"The trees move. Do you not see it?"
köszönöm
Nem azér mintha csetelni szeretnék. Nem fogok írni, de nem akarom hogy át legyen húzva a nevem. Vagy csináljak új reget?
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Kösz.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Szerk: Úgy vélem ez határeset még, bár tény, hogy rezeg a léc...
Szerk 2.: Kivettem a képet.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
anno 1987
\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.
mint mondtam, nem írok oda, de azért jólesõ érzéssel töltene el, ha nem lennék kitiltva 😄.
kösz.
\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ha pedig nem kapok a rendes mellé chatet is, akkor tényleg nem értem minek kellett indokolatlanul kibaszni a chatrõl 😄.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Opel Movano 2.8DTi
utána pedig nem a moderátorok anyját szidva és nem idióta topikokat nyitva belépek egy mindenki által ismert regisztrációmmal, szintén kultúrált viselkedéssel fórumozok
enyhén igazságtalan, hogy a Bohócokat, akik régóta banon vannak permanensen eltûritek
de ha ti elégedettek vagytok a döntéseitekkel az a lényeg
Kellemes hétvégét.
BU
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Köszönöm.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Köszönjük!
96267-es hsz kicsit húzós lesz szerintem a srác igy...
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
7518
Hiába szolítom fel,még nekemis beszól!Végleges tiltás?
http://users.ininet.hu/lsgameteam/
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
What ? 😄 A saját topikjaimról van szó, ahol én vagyok a HG, vagy amit én nyitottam. LOL
Tom hogy nem vok egy 100 -as, de ennyire nem írhatok érthetetlenül.
link
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro