24792
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • berczely
    Chatban-t kérem feloldani! Köszönöm!
  • gergely1991
    Mindkét fél számára?
  • tomsolo
    Emlékeztetőnek:

15:52 zoliii: nincs itt olyan topik, hogy hogyan készítsünk házilag kézi ventilátort? :D
    15:52 zoliii: hordozható
    16:23 clio1616v: vágd le a kezeidet bökd fel egy botra és kérd meg anyád, hogy forgassa
    16:56 tomsolo: kicked
  • dragon11
    REKLÁM
  • morcosqtya
    a "tutymorgós mozgalom" különösen felkeltette az érdeklődésemet.. :)
    Azok mit tudnak?
  • Rash87
  • AtomHeart
    Cumshot nevu felhasznalo?!?!

Szerk: link a felhasznalora: Cumshot
  • Dzsini
    #22955 -ben jelentették, tegnap már kapott rá 2 pontot, ott van a neve mellett.
  • Sir Ny
    ( off: jé, milyen rég járhattam erre, ilyen még nem volt, hogy a kereszt-szám az akt. topic számadik hszjét linkeli. Jó ez az újítás )
  • Sir Ny
    Az emberekkel közös gé... #42
  • [NST]Cifu
    Especiel ez igaz, meg voltam fenyegetve. De kb. ugyanannyit ért, mint az alant olvasható adminisztrátori kapcsolat. Minden szempontból. :)
  • Fabio Capello
    64 vármegye? WTF? :D
  • [NST]Cifu
    Fejlődünk, fejlődünk. Voltunk már fenyegetve a 64 vármegyével, a TEK-el, a jászkunboldogi tutymorgós mozgalommal, a Hágai nemzetközi bírósággal, a Abu Ali Musztafa Mártírjaival, és a többit már fel se sorolom, mert lekopik a billentyűzetem.

Azt hiszem az adminisztrátori kapcsolatokkal még nem voltunk fenyegetve. Most már ezen is túl vagyunk...
  • csal
    77.242.153.158
    (77-242-153-158.giganet.hu)

NA VALAMELYIK JAMPI VEGYE LE NAGYON GYORSAN RÓLAM A CSETBANT AMÍG SZÉPEN VAGYOK
    különben adminisztrátorai kapcsolataimmal kirugatom az összes rühes bandát innen.
  • ManoNegra
    a "lehet ott" után kérdőjel*
  • ManoNegra
    Üdv Urak!

Nem tudom jó helyre írok-e, de nem találtam a tudományos cikkeknek külön moderátori topikot.

Ezt lehet ott: Ismétlem magam, buta, barom, agyhalott, gyökér. nyomorék, balfasz, csicska, nyomorult, senkiházi, agymosott, ökör, gyépés nulla vagy ember. NULLA. Szüleid jól elbasztak téged is.

cikk 42. hsz
  • berczely
    Moderátorok!

Lassan másfél hónapja bannolva vagyok a chat-ről! Ez már kicsit sok! Börtönbe nem akartok zárni? Nem tudom ki dobott ki, de szeretnék már cseverészni! Valaki visszaengedne?
  • MR ME
    esélytelen hír topikot nyitni politika nélkűl...
  • Interstate 95
    Egy kérdés. Igaz már párszor szóba került, de nincs lehetőség egy olyan "Hír topik" létrehozására, amelyben a politika ki van zárva ? Ha tiltott a politika és jól láthatóan fel van tüntetve, szerintem esély sincs arra hogy a korábbi viták újra előkerüljenek.
  • Kata
    reklám:
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=974318106
  • Calver
    reklám
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=999883186
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1207147355

még tuti betolta pár helyre
  • Calogeero
    Köszönöm a levételt. :)
  • EnxTheOne
    Mostmár jó, köszönöm. :D
  • EnxTheOne
    Most néztem, de még mindig nem tudok irni. :(
  • Efreet
    Távozott.
  • Kmarha
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=985352611

Sajnálom, a gyomrom nem birta, hogy lenézzem a hozzászólás számát. Jelenleg legfelül van.
  • SHADOWEYES7
    Be engedtelek.
  • EnxTheOne
    Hát amelyik nap bannoltak, aznap irtam egy privit az adott moderátornak.
    Nem indulatbol irtam, nem fenyegettem szoval egy korekt levél volt, azota se válaszolt.
  • Fabio Capello
    A chatban nem kerül le automatikusan, lépj kapcsolatba azzal, aki kibannolt.
  • EnxTheOne
    Igen, átvan huzva. Köszi

Azt megkérdezhetem hogy meddig leszek még bannolva a chatröl? Ugy gondoltam hogy már irhatok oda ha letelt az 5 büntetö pont miatt kapott 1 honap. (Föleg ugy hogy jogtalanué kaptam, de tényleg :D)
  • gergely1991
    Ha át van húzva a neved, akkor igen(lásd jobb oldalt)...
  • EnxTheOne
    hi,
    tegnap este járt le az egy honap ban. (ami szerintem jogtalan volt, de ez most nem fontos)
    Még mindig nem tudok a chatre irni, már tudok a a chat mezöbe irni, de ha elküldöm akkor nem jeleniti meg. Már 2 gépröl is probáltam de nem megy.

Még "van rajtam" valami chat ban vagy hasonlo?
  • Efreet
    Igen, 1-2 mondatnyi szöveg (témák listája valamint fejlécek) értelmező elolvasása egy alapvetően szöveges kommunikációra kitalált felületen (értsd: fórum) minimálisan elvárható, ennél lejjebb adni nem lehet, nem érdemes.

Szövegértést már általános iskolában is tanítanak, itt csak alkalmazni kellene. Aki nem teszi, az lusta és/vagy figyelmetlen.

A write-only felhasználó egyébként nem ismeretlen máshol sem, egy jól ismert alaptípusa a felhasználóknak, nem nagyon lehet ellenük mit tenni.

Harmadik eset amúgy az, aki direkt, például trollkodásból tesz ilyesmit.
  • remark #22937
    Nem a megfogalmazás a lényeg, hanem hogy akkor nincs min eltöprengeni, az okok nyilvánvalóak?
    Legyen szó bármilyen rendszerről is, lehetséges annak kialakításakor a "hülyebiztosságot" - nem te mondtad így, így én mondom - mint szempontot figyelembe venni. A kérdésem, ami megválaszolatlan maradt, mindössze arra vonatkozott, hogy volt-e már erre nézve valakinek valamilyen kísérlete, hogy az sg-t "hülyebiztossá" tegye. A legrövidebb válasz az, hogy igen/nem.
  • Efreet
    Nem hülyék, hanem lusták és figyelmetlenek, és nem az emberek, hanem több fórumozó.
  • remark #22935
    Ez most úgy érted, hogy nem kell keresni azokat a bizonyos okokat, mert az okok nyilvánvalóak: "hülyék az emberek"?
  • Efreet
    Bármelyik főtémába bemész, a lista elején, kiemelten megtalálható a moderátor figyelmébe topic . Itt fent ki van az is írva, hogy ez NEM a játékosok fóruma (lassan két éve oda lett téve ez a kép), mégis szinte mindennapos, hogy valaki onnan jön panaszkodni, tehát NEM olvassa el a fejlécet, nincs tisztában a fórum alapvető működésével - és ez előfordul sok éves felhasználóknál is, többszöri figyelmeztetés után is, akár egy napon belül is.

Ez szimpla lustaság, az olvasási, szövegértelmezési hajlandóság szinte teljes hiánya.

Emellett szerintem elvárható lenne minden minimálisan kultúrlénytől, hogy ha valamilyen fórumot, közösséget használ, ott jelen van, akkor akár megszólalás előtt, akár után tájékozódik, körülnéz, megismeri a környezetét, hogy megismerjen egy minimális helyi kultúrát, szokásrendszert. Ha Rómában vagy tégy úgy, mint a rómaiak.

volt már rá példa, hogy valaki elnézést kért egy ilyen után, de ez se szokott előfordulni, sajnos ez sem tartozik a mai alapvető internetes kultúrába
  • remark #22933
    Ha ilyen sokan rontanak, talán el kellene kezdeni megkeresni az okokat. Nem lehet a rontásoknak köze ahhoz, hogy mindjárt a legelső szekciót "általános"-nak hívják? Volt már kísérlet arra, hogy megkérdezzétek a "rontókat", hogy mit néztek el, miért nézték el?
  • pxxl
  • Dzsini
    Komolyan nehéz feladat ám 2-3 szónál hosszabb szöveg értelmezése, az a maroknyi felhasználó, akinek sikerül tényleg büszke lehet magára.