24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#6459 és az mire jó -
#6458 Kérem a regisztációm azonnali törlését! -
#6457 ott van Maffia topicba... -
flashX #6456 Bannolták? Én csak három büntit látok. -
#6455 most írtam volna madjnem be hogy jól kibeszéljük szegényt, de benéztem mafiás topicba, hog ybannolták maffiahq-t, ráadásul aza mortimer, és az is van odaírva hogy felelőtlenül osztogat büntetőpontokat... : \...
HajjajJJ -
flashX #6454 Hát, 43 hozzászólással, lehet, hogy nem jár "nagyban" a fórumba. -
#6453 gondolom híreket ír, meg "szerkeszt"...nemhiszem hogy nagyban írkál a fórumba... -
#6452 szerintem nem lényeg hogyanlett az, mert már az :) -
flashX #6451 Pontosan. Én se tudtam. -
#6450 csak azt nem, hogy hogyan. -
flashX #6449 Tudta, hogy moderátor. -
#6448 szét kellene nézni -
#6447 jah...jól van na, csak megnéztem...már nemtok mitk volt 4 büntije, és ő adta, megnéttem infoját...
foglalkozáshoz oda lehetett volan írni:P -
#6446 :( -
#6445 büMti -
flashX #6444 -
#6443 főszerkesző -
flashX #6442 Én se tudom, ki ő? -
#6441 lol -
#6440 uhh
tudod hogy ő ki ? -
#6439 Mortimer hogyan lehet moderátor???
43 hsz...... 3 év alatt.... mit csináltez? azért ez kissé gázocska.... -
#6438 azt a mi kellene az SG-nek topic-ban keresd szerintem :) -
#6437 :D -
#6436 Ja tudom már mit akartam ebben a topicban, a gzipet megnézni hogy miért lett meg hogyan meg ilyesmi. -
#6435 Az más, én a net anonimitásával visszaélő önfeledt kisgyerek vagyok, és a fórum a játszóterem.
De sajna már trollkodni sem lehet nyugodtan, kicsit kötekedem és mire kettőt frissítek már ki van törölve minden. És még csak le sem csesznek érte.
Már semmi sem a régi. -
#6434 te is csufithatod mar joideje :D -
#6433 elo mi -
#6432 üdv az SG-n :) -
#6431 Szerintem az egész fórum ijesztően legszánalmasabb momentuma az a videókártyák erősorrendje thingie. Soha, sehol nem láttam még olyat, hogy valaki teljesen hasraütésszerűen és objektíven felsticky-zzen egy hardware fórumba egy ilyen sorrendet. Főleg ha az egyén közismerten elfogult. Szerintem nem updatelni kell, hanem iszonyat mélyre elsüllyeszteni, meg elvörösödni fél percre, hogy ilyen egy éven keresztül csúfíthatott egy fórumot. -
#6430 kérdezősködni akarsz vagy megcsinálni a listát? minden információt megkaptál hozzá. -
#6429 Tehát: valóságos,páratlan,tényleges legyen? -
#6428 objektív legyen..... -
#6427 Oké megcsinálom!Remélem nem fog gáz lenni -
#6426 elötted a lehetőség hogy egy rendes, tesztekkel alátámasztott (több forrásból) eredménylistát csinalj. -
flashX #6425 Ezt tegyétek be plz bannerként az Utálom, hogy... c. topikba. -
#6424 Hát!most letesztelték az x850Xt-t és az sincs még beleírva
meg a x600-as széria meg a 6200-es sincs.
ezeket azért illene beleírni... -
#6423 Hát bevállalhatom!
De csak hétvégén tudnám megoldani akkor van időm rendesen! -
#6422 Én rákérdeztem nála vagy 3 hónapja, de nem volt ideje. Ha te bevállalod, annak biztosan örülni fog. -
#6421 megváltoztatni megtudják csak passz hogy mire :D
ha borg veszi a fáradtságot és frissiti megköszönjük, ha nem akkor lehet vele beszélni hogy átdolgoznád. -
#6420 De csak észreveszi amit ide írtam! vagy nem?
Végülis ez egy moderátor topic