24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
kb 15k hozzászólást? én tuti nem fogom
-
Hello
Szeretném kérvényezni a regisztrációm törlését az összes eddigi hozzászólásommal (úgyse túl értékesek és nem növelik a fórum színvonalát).
Előre is köszönöm.
traXion
ui: levelet, és privátot is írtam már... -
nem oda !! hanem témába! oda lehet!! -
"gumiszobán kívül egyelőre nem szeretnénk látni topiccím színezést, képet, stb. ha a gumiba beválik utána meglátjuk." -St -
ide a cimbe, vagyis .....szal oda, hogy "nem tudok aludni". kérhetnék egy ilyen szmájlit? :ð ] 
url -
A zenés témakörben található System of A Down topigomat kicsit szétoffolták/offoltuk, szóval ha lehetne, akkor átraknátok a sajátba? Ha meg ne, akkor zárjátok le plz
tenksz ö lát -
Ez a hangnem olyan megnyugtató, ne szokj le róla :D, -
Játkok topikból a 11-est töröljétek, duplán ment el
htx
-
én is :D -
és az mire jó
-
Kérem a regisztációm azonnali törlését! -
ott van Maffia topicba... -
flashX #6456 Bannolták? Én csak három büntit látok. -
most írtam volna madjnem be hogy jól kibeszéljük szegényt, de benéztem mafiás topicba, hog ybannolták maffiahq-t, ráadásul aza mortimer, és az is van odaírva hogy felelőtlenül osztogat büntetőpontokat... : \...
HajjajJJ -
flashX #6454 Hát, 43 hozzászólással, lehet, hogy nem jár "nagyban" a fórumba.
-
gondolom híreket ír, meg "szerkeszt"...nemhiszem hogy nagyban írkál a fórumba... -
szerintem nem lényeg hogyanlett az, mert már az :) -
flashX #6451 Pontosan. Én se tudtam. -
csak azt nem, hogy hogyan. -
flashX #6449 Tudta, hogy moderátor. -
szét kellene nézni -
jah...jól van na, csak megnéztem...már nemtok mitk volt 4 büntije, és ő adta, megnéttem infoját...
foglalkozáshoz oda lehetett volan írni:P -
:( -
büMti
-
flashX #6444
-
főszerkesző -
flashX #6442 Én se tudom, ki ő? -
lol -
uhh
tudod hogy ő ki ? -
Mortimer hogyan lehet moderátor???
43 hsz...... 3 év alatt.... mit csináltez? azért ez kissé gázocska.... -
azt a mi kellene az SG-nek topic-ban keresd szerintem :) -
:D -
Ja tudom már mit akartam ebben a topicban, a gzipet megnézni hogy miért lett meg hogyan meg ilyesmi. -
Az más, én a net anonimitásával visszaélő önfeledt kisgyerek vagyok, és a fórum a játszóterem.
De sajna már trollkodni sem lehet nyugodtan, kicsit kötekedem és mire kettőt frissítek már ki van törölve minden. És még csak le sem csesznek érte.
Már semmi sem a régi. -
te is csufithatod mar joideje :D -
elo mi -
üdv az SG-n :) -
Szerintem az egész fórum ijesztően legszánalmasabb momentuma az a videókártyák erősorrendje thingie. Soha, sehol nem láttam még olyat, hogy valaki teljesen hasraütésszerűen és objektíven felsticky-zzen egy hardware fórumba egy ilyen sorrendet. Főleg ha az egyén közismerten elfogult. Szerintem nem updatelni kell, hanem iszonyat mélyre elsüllyeszteni, meg elvörösödni fél percre, hogy ilyen egy éven keresztül csúfíthatott egy fórumot. -
kérdezősködni akarsz vagy megcsinálni a listát? minden információt megkaptál hozzá. -
Tehát: valóságos,páratlan,tényleges legyen?