Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jano
Mármint a fõoldalon!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

lamase
joittminden😊

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

RelakSfromhome
zé a Courier helyett Courier new betûtípus használata jó volna

©-=RelakS=- ..::SzmájliszakértÕ::..™®

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

gz8
Szerintem jó eredetiben, mert az írás is az emberi lélek egyfajta tükre, és a topicnyitó saját magáról mond véleményt vele. Hm?

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Balo
T. Moderátorok!

Szerintem minden (kiv. gumiszoba 😄) olyan topikcímet ki kellene javítani, amiben gépelési/helyesírási hiba van.
Azoknak akik ezeket elkövetik üzenem, hogy picit jobban figyeljenek, mert hát olyan szép a magyar nyelv. 😊
Köszönöm.

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

St
rezeteld a böngészõdet, az megoldja, valamiért nem futnak a javascriptek
Pluskast
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy 3 napja miért nem tudok lapozni a témán belûl, hogy megnézhessem a korábbi hozzászólásokat??

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Guest
Új szerver folyamatban? Na ez egy jó hír! 😊)

Jano javaslatával (#1529) mi a helyzet? Szerintem jó ötlet. 😉
Dzsini
gondoltam hogy nagyon húzós lenne... hajrááá az új szervernek 😊)

az lenne, hogy a kedvencekben szereplö topicok amikor pl. belépek az általánosba listázáskor mondjuk kékkel vagy más kiemeléssel meg lennének jelölve, hamarabb meg lehet találni, hogy fent van lent van... stb

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Taranov
Mi is a lényeege ennek az elképzelésnek?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

St
Gondolkoztam rajta, viszonylag könnyen megvalósítható de az adatbázis strukturából adódóan sajnos túlzott erõforrás igénye lenne a dolognak (minden témalistázásnál könyvjelzõ listázás is), ezért nem fogjuk egyelõre megvalósítani. (új szerver folyamatban, ha az nagyon bika lesz, akkor talán...😊
Jano
Vagy esetleg a kedvencekben szerintem ésszerû lenne azokat a topikokat beszínezni, amelyekben új üzenet van. Néha alig lehet észrevenni, úgy egybefolyik.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Dzsini
az opera tökjól megoldotta anno, simán levágta a szélét :o)

apropó a színesített 'kedvencek'-kel kapcsolatban van rá lehetöség?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

St
Vissza fog kerülni, csak valami új megoldást szeretnék, mert elég gáz volt az "faltól falig"
Dzsini
St aszonta csak átmeneti, vissza fog kerülni...

Pyx
Az volt zavaró a legkevésbé sztem 😊

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Taranov
Tééényleg, nem pénzelik tovább az SG-t, azóta van 512 kbites neten 😊)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Pheel
Egyébként eltûnt az rtlklub csodás bannerja 😊
Taranov
durva nagyon.

RelakSfromhome
Ja, yó 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
off?

gz8
Höhö, ez a topic is jól elment off-irányba 😊)

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

RelakSfromhome
Faszom!

Mikor megjelent az az AIWA reklám, majdnem kiugrottam a hajam alól!!!

RelakSfromhome
"Relaks »Úrnak«"

Taranov
Egyetértek.

dikki*yysw
Jaja.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

szerintem egyszerubb egy "Megjegyzések" vagy ilyesmi, mivel korántsem biztos hogy DC++ meg hasonlókat itt kell reklámozni, és másnak meg más lehet a fontos

Taranov
Jaja, messenger cím mindenképpen kellene.

Balo
Tisztelt Moderátorok!
Lehetene az adatlapon több beállítási lehetõseg szerintem.
Gondolok itt:
-Az ICQ számon kívül lehetne MSN Messenger cím
-DC++-s név és a HUB, ahol legtöbbet fenn van

Továbbá igazat adok RelakS "Úrnak" 😄DDD #1509.

Köszönöm elõre is.

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

RelakSfromhome
Smájl?

Pempő
Ott a smájl a végén, azonkívül nem hiszem, hogy olyan nagy munka volt az a pár pötty fehér alapon, hogy ezt sértésnek vedd...

kurvanyu jó-johánzon!!44

RelakSfromhome
Megkérném a tisztelt moderátorokat, hogy a [ couier ] parancs ne a Courier, hanem a COURIER NEW(!) betûtípust jelentse, mert Winfos alatt ez utóbbi a True Type Font, és ez jelenik meg NORMÁLISAN!!

Köszönettel:

Gladiator
St!

elõbb nem voltam bejelentkezve,és úgy akartam írni gladiator00 néven, vagy 00gladiator00, vagy gladiaaaator,vagy akárminéven, de mindig azt írta ki, hogy a neved csakbetûvel, vagy számmal kezdõdhet. pedig azzal kezdõdött. pá

Pheel
Pedig folytathatnád! Persze csak ha már képes vagy magadat visszafogni...
[Walaki]D`Lair
Bárcsak lennének olyan moderátorok akik.....de inkább nem folytatom...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Taranov
Én nem szoktam szart mondani, gyermekek fontos, hogy megõrízzük a magyar nyelv szépségét, nem kell elrondítani!!

St
Unalmasak ezek a jelzõk, ha kritika jön mindig csak azt hallom, hogy "szar", "undorító", "fos", stb.

Bárcsak lennének egyszer olyan fórumozók, akik a "szar" helyett, szimplán annyit mondanának: "nem tetszik".
Taranov
😊)

Dzsini
#F0F0F0 😊

dikki*yysw
Rakj be háttérképet. Én is most tervezgetem, hogy mi legyen 😊

[Walaki]D`Lair
nekem8....de ez a pöttyös háttér továbbra is undorító...😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

dikki*yysw
Az hogy UBB van, megakadályozza a topicok szétbaszását, tehát arra szükség volt.
Csicsás avatarbiszbaszra viszont nincs.

BB-s fórum: BulletinBoard... pl. behun™ fóruma 😊

Taranov
Mi az a BB-s fórum?

[Walaki]D`Lair
Akkor nem kellett volna az UBB sem...

Taranov
Jajaja, szerintem se, ez még így jobb annál, mintha lehetne.

dikki*yysw
Sztem semmi ne legyen aláírásban. Nekem nem hiányzik a BB-s fórumok avatarbiszbasza.

dikki*yysw
ne.

dikki*yysw
Én azt szeretném kérdezni a moderátor figyelmétõl, hogy az e-mail címet már nem lehet beállítani?
És a user adatlapján már meg se jelenik?
Szerintem jobb lenne, ha visszacsinálnák, hogy az adatlapon is megjelenne, és be lehetne mindig újat állítani a beállításoknál,mert fájlküldésnél azért az fontos lenne. Szerintem.

Taranov
Örülnék neki, ha a beállításoknál az ICQ szám alá az MSN Messenger címet is be lehetne írni.

Taranov
Csak mondjuk minden link fekete lenne, nem kék, csak ha ráviszed az egeret, akkor aláhúzásos lesz.