24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#6619 ha igen akkor lecserélem! -
#6618 azt szeretném megtudni hogy nem gáz-e a logom? -
#6617 -
vezeték #6616 1 nap alatt 5 BAN , ez szép ;) plusz a "kisebb" büntik :DD -
#6615 semmi gond, max adtál volna nekem is büntit -
#6614 Kolléga ROTFL :)
Azé' legalább utánanéztem és tényleg :) -
#6613 nincs annyi vér a pucádban!
ez lenne az?
-
#6612 semmi gond, kolléga ! -
#6611 Bocs, tévedtem -
#6610 büntipontot mégis osztogat :) -
#6609 neménvoltam ! :o -
#6608 de, csak nem itt!!
háháá!!:D
-
#6607 Szerintem ő nem is mod. -
#6606 nem merted felvállalni hogy te add a büntit, mi?!!! -
#6605 -
#6604 jha látom mikike is kapott. helyes. a kis buzi geci. -
#6603 rafaelóval mi történt?
bann " nincs indoklás " lál -
Vegas #6602 Hali!
Léci tegyetek rendet itt .
Mert van egy két köcsög aki pofázik össze vissza minden sértőt..Mehetne szerintem az ilyeneknek egy két bünti pont..
köffi -
vezeték #6601 Át is lehetne írni a topic nevét :((( vagyis vissza:( -
#6600 torrente a pápás topikban megint alkot -
#6599 Kérlek, rakjátok vissza ezt a bannert ugyanoda, sajnos a Pápa meghalt :( -
#6598 RenaultMagnum-nak utaljatok ki pár büntipontot pls. A pápás topikban a 122 és 109 hozzászólásoknál pojénkodott a Pápa halálán. -
Takezó #6597 Üdv! Innen RenaultMagnum hozzászólásait pls töröljétek... vagy valami :| -
#6596 Beraknátok ezt ide? -
#6595 Akinek a büntipontja, vegye magára ! -
#6594 Akinek nem inge ne vegye magára -
#6593 lenyugodnál végre ? ennek semmi értelme, nem érsz el vele semmit... -
#6592 már elnézést, csak nagyon hasonló a helyzet -
#6591 Na, Lteebee drága, miért nem adsz neki büntető pontot???
Nekem bezzeg adtál mi??? És a hozzászólás is bennmaradt!! Hiába kértem hogy töröljék, egyből amint hozzá tudtam szólni! De kössz...meghosszabítva ujabb két héttel a büntetőpont lejárását!!! Ezt üzenem: mf3-as szmájli!!! -
Cicero #6590 Kérlek kedves moderátor, töröld ebből a topicból a #1008-tól a #1013-ig! Köszönöm szépen! -
#6589 hali
ezt a képet
légyszi ennek
a topiknak a fejlécébe ezzel a linkel
Köszi -
forzajuve #6588 hello Modik!
ezt ide. Köszi!
-
#6587 ...sose azt nézd...
-
Chief #6586 Szaporodnak az értelmes privát üzenetek!
-
#6585 sziasztok !
a #31341 hozzászolást plz töröljétek a humoros és aranyos képek topicba mert tul nagy. köszi előre is! -
#6584 100%-ig igazad van! -
#6583 akkor nem kéne hazudozni egykét moderátornak -
#6582 -
#6581 "Felmerült a kérdés, meddig tart egy büntetőpont, meddig érvényes a büntetés? Tekintettel arra, hogy a büntetőpont maga is büntetést tartalmaz (hozzászólás limit, stb.), ezért méltánytalan lenne, ha progresszíven emelkedne a büntetőpontok számával együtt a büntetés időtartama.
Ezért a jelen helyzetben, úgy működik, hogy 1 büntetőpont esetén a büntetés 1 hét (figyelmeztetés). Több büntetőpont esetén a büntetés 2 hét. Ez persze csak akkor igaz, ha valaki nem gyűjt be közben újabb büntetőpontokat, mert akkor a büntetés újra hosszabbodik." -
#6580 miért nem csak 1 büntim van? és nem kaptam semmit hogy adják, hanem három van az 1 helyett....szánalmas
akor nem kéne hazudgálni hogy el fog tünni......