24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#6824 Csak annyi köze van hozzá, hogy nem kötelesek kiírni, illetve elutasító választ sem adni.
Nyilván akkor sem lennének kötelesek, ha fizetős szolgáltatás lenne a fórum, csak akkor talán elvárható lenne ez. -
#6823 köszönöm. (modiknak szól) -
#6822 most mi köze ennek, hogy fizetős -e vagy sem? Másko meg beraknak egy bannert az adott topikba, ha megkéred...
De már harmadszorra kértem ezt, mert egy PLEASE nevű user állandóan kéreget, meg néha vmi ujreg beugrik és az is kéreget, kicsit már idegesítő... -
#6821 Ez nem fizetős szolgáltatás, szóval majd kiírják, mikor akarják szerintem, de bocs, hogy beleszóltam a dolgokba megint. -
#6820 HAHÓ! VAN ITTHON LEGALÁBB EGY MODERÁTOR? TELJESÍTENÉTEK A #6815-ös ÉS A #6793-as HOZZÁSZÓLÁSOKBAN FOGLALTAKAT? MÁR HARMADSZOR KÉRLEK MEG TITEKET, ÉS NEM POÉNBÓL, HANEM AZÉRT, MERT EGYESEK MÉG MINDIG TÉTELEKET KÉREGETNEK AZ ÉRETTSÉGI TOPIKBAN. ELŐRE IS KÖSZÖNÖM. -
#6819 #36289 hozzászólás... -
#6818 becsúszott egy rossz kép a humoros képek fórumába!
szedjétek ki!!!!
köszi -
blackgamer #6817 Sziasztok!
Szeretném kérni hogy a Maple topic fejlécébe a következő képet szúrjátok be légyszives: kép linkje
Köszönöm! -
#6816 ott már Én is próbálkoztam...
de igazad van ott kell -
#6815 Könyörgöm, írjátok már ki az érettségi topik alcímébe óriás betűkkel, hogy ne kérjen senki tételeket ott
Előre is kösz. -
#6814 az lehet, de házigazda jogot közös belegyezéssel (a topiklalók belegyezésével), és a [email protected] kérhetsz
márha jól tudom / így tisztességes -
Nadi #6813 2004.májusában szólt utoljára hozzáá..... -
#6812 -
#6811 Témaindító: lokista12 -
#6810 kell. -
#6809 -
#6808 Én is szeretnék sokmindent kapni! -
Nadi #6807 Szeretnék házigazda jogot kapni a Debreceni VSC topikba!
Köszi -
#6806 nekem már volt ilyen -
#6805 az már kicsit zavaró:5 percenként -
Taibi #6804 Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logot
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 1 hét kitiltás a fórumból
Most nézem, hogy még kaphatok nyugodtan 2 büntetést, mert 5percenként úgysem szólok hozzá semmihez, nick logót és vip funkciót most sem használok, ha meg nyitok egy témát azt úgyis kitörlik a modok büntetőponttól függetlenül. -
#6803 a téma törlése nem a régrenek múlik, hanem a moderátoron...
valószínűleg jobban tudják mi illik a fórumokba :P -
Taibi #6802 ja, láttam már olyan topicot, amibe egy óra alatt jött 150 hozzászólás, mégis egy régi reg kérésére törölték. (valószínű azért jött ennyi hozzászólás, mert nem érdekelt senki se a téma és nem volt értelme) -
#6799 ennek több oka is van:
- egy olyan valaki nyitja, aki nincs tisztában a szabályzattal
- rossz fórumba hozta létre (ilyenkor általában áthelyezeik, ha NINCS olyan topik)
- van már olyan topik
- semmi értelme, mert NEM kapcsolódik a tudományhoz és az informatikához
- fölösleges, értelmetlen
stb. -
#6798 eddig csak 3 hozzászólás
minek a jog? -
Nadi #6797 Hányszor hanyas legyen? -
#6796 picit nagy: \ -
Nadi #6795 Egy moderátor plz ezt a képet rakja már be a Debreceni VSC topikba.
Danke! -
#6794 jah, töröld ki a sok offot -
#6793 hi. Lécci írjátok már ki az Érettségi topik alcímébe óriásbetűkkel, hogy senki ne írogasson oda olyanokat, hogy "lécci adjátok oda ebből és ebből a tantárgyból a tételeket".
Köszi. -
#6792 Szeretnék az Általános eszmecserében lévő "Tomos motorok" házigazdája lenni.
Lehetséges ez ? -
Taibi #6791 Így is modhatjuk!
Felülvizsgálom az önkényes topic-törölgetőket.
Azért mert nem értek egyet azzal, hogy miért kell kitöröltetni egy csomó topicot.
De már ezt leírtam a #6778-ban. -
#6790 [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1052479579]#7834 töröljétek[/URL] -
#6789 [i]igaza van szerintem... -
#6788 Te ugye vmi anti-mod vagy. -
Taibi #6787 És akkor egyből rohanni kell ide árulkodni... -
akos #6786 Semmi értelme.
Te sosem tettél még értelmetlen dolgot? -
#6785 Ha az akartam volna lenni, én is megtehettem volna ugyanezt. De nem süllyedek le erre a szintre. Még most sem értem mi az értelme a ték-elésnek, floodolásnak... -
Taibi #6784 És ez téged miért zavar?
Te akartál volna lenni 15000dik hozzászóló?
Most mit akarsz, hogy ezért bannolják? -
#6783 Ez már túlzás sztem...
Nem új reg, de 2 év alatt nem lehetett sok értelmes hozzászólása.
(#15000 körül kell nézegetni.)