24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#7308 az nem az én saját forumom hanem csak a bannert csináltam és megkértek rakasam be oda! -
#7307 :D -
laliking #7306 úristen!!! LOL :D
Úgyértem Csak a "Saját fórum"-oknál van karbantartás.. így pl . az Általános eszmecserében nincs! -
#7305 de az a ző saját fóruma -
#7304 mé ez nem a saját fóruma???????wazze' -
#7303 köszi már megtörtént! -
laliking #7302 kérd itt! itt több esély van rá hogy megcsinálják:
itt -
#7301 #7297 -
#7300 most akkor mi van? -
laliking #7299 de karbantartás gomb csak a saját fórumoknálk van!! :DD -
#7298 De te is be tudod ileszteni ha feltöltöd ezt a képet a www.kepfeltoltes.hu-n (de ezt csak akkor tutdod megtenni ha a banner JPEG formátumban van meg neked) és itt ha feltöltöted akkor a lap alján ott leznek a lehetőséek te a weboldalhoz megoldást válaszd másold ki a kódot és a topikodban illeszd be a [karbantartás]--katt aztán ott a hosszú címhet illeszd be! éskész!
Sok szerencsét! -
#7297 Miért nem itt kéred??? -
#7296 erröl lenne szó::::::::: -
#7295 sziasztok eddig már kétszer kértem,hogy rakjatok be egy bannert a PSI-OPS TOPICBA most akkor berakjátok vagy nem vagy mit kell tennem hogy ez megtörténjen? -
laliking #7294 igaz, csak eddig nemtudtam kiszedni a flash filét :) -
#7293 sajátban te is be tudod rakni -
#7292 Szép az a mozgós rész. Ugyanilyen van a mansonusa.com - on is. :o -
laliking #7291 ezt berakná nekem valaki bannernek a lalikintg topikjába?? -
Cicero #7290 mixing-nek adjatok valamit, mert kritikán aluli amit az egyszavasban csinál... -
laliking #7289 bannoljon.. akkor sem változik a véleményem.. -
#7288 Szerinted.
[befejezte] -
laliking #7287 ez is azért van mert eggyátalán nem jó poén (szerintem) -
#7286 Látod e, írok egy pojént te meg a hátsódat mutogatod ,|,, -
laliking #7285 -
#7284 Nevezzétek át plz ezt a topikot Laliking személyiségnevelő topikjára -
laliking #7283 ittis normálisan kerztem. normálisan kértem valamit
a másik topikban is normálisan mondtam valamit
csak egyszerüen bosszant ha az alapján ítélnek meg hogy 14 alatt vok..
attól még nekem is meglehet a véleményem és nemkell mindig átnézni rajam -
#7282 tanuld meg finoman előadni, különben sok negatív élmény fog érni még az életben, azok mellett az SG-s jótanácsok fel se fognak tűnni :) -
laliking #7281 csak a véleményem volt. -
#7280 Ja, de ha beszólsz Punkernek, ő nemlévén vajszívű úgy kibannol, hogy pislogni sem lesz időd ! Ízirájdör ecsém ! -
laliking #7279 aki nem tud/akar segíteni az hagyjon békén...
nem azért jöttem ide hogy még többen csesztessenke hanem azért hogy segítséget kérjek -
#7278 hát persze mert nem gondolkozol csak hülyeségeket írkálsz..... -
laliking #7277 Punker - VIP tegnap 20:25 | Privát | Galéria | Válasz | #6418
gyerek még.....
Válasz 'Aspyrin' üzenetére (#6416)
És én mit csináltam?? leírtam valamit és mindenki pampog
-
Soaringpilot #7276 Sziasztok!
A nicknevem kezdőbetűjét szeretném kis s-ről nagy S-re változtatni. Hol lehetséges ez? -
laliking #7275 akkor nézd meg a mi kéne az sg-nek topikot.. beírtam 1 ötletet erre mindenki a korommal jött -
Cicero #7274 Franc... mindig lemaradok! -
akos #7273 Áhh. Power-user olyat nem tesz... nézd meg Cicerót. Állandóan puffog, hogy mindenki ujregezi őt. De hogy esetleg ennek ő maga lenne az oka. Ugyan...! -
#7272 nem, esetleg ha értelmesen viselkednél? :)
pl Wizy se volt még 14 mikor elkezdett fórumozni, mégse bántotta érte soha senki....... -
akos #7271 Már úgyis mindenki tudja rólad, zsal....! Aki meg nem tudja, annak úgyis felhívják a figyelmét rá azok, akik már tudják. :D -
laliking #7270 hy all!
Nem lehetne az userinfómban az életkoromat ismeretlenné tenni??
Mert már nagyon zavar vogy mindenki csesztet miatta -
#7269 :O