24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
adott mondjuk egy Canopus kartya, mondjuk 200k
megneznem en azt a zsenit Pheel, aki kepes hasznalni a cuccot szoftver nelkul -
Köszönöm! Lehetne mindig ilyen gyorsan? ;-) -
igaz, javítva -
Kanál #7723 milyen jó logo (H)(Y) -
Az teljesen normális, hogy ha valakinek 3 vagy 4 büntetőpontja van, akkor eltűnik a logója, de ha 5 (tehát ki van tiltva), akkor látszik?
-
wháá, azért kaptam büntit mert rákerestem egy topicra, ami mpeg tömörítéssel foglalkozott, és a hadwer részben volt, :D
azt megértem, ha én nyitom a témát, de ebben az esetben....:S
főleg hogy a felhasználói részben nincs is ilyesmi topic:D na mind1, no probleme! sorry a kis offért. -
del -
Prince of Persia : Kindred Blades topicot kellene átnevezni Prince of Persia : The Two Thrones-ra -
#15 komment
Nem igazán szeretem, ha ilyen senkik minősítenek, del vagy vmi, htx. -
Ez valami gusztustalan, ami ebben a topicban megy. Nem sok mindent van itt takarítani, az egészet törölni kéne, meg letiltani az ilyen rosszmájú, gyűlölködő embereket. -
Értem, akkor is köszi, és elnézést. -
:D -
Bant nem akartunk, csak egyszerre cselekedtünk, és a rendszer fejreállt :( -
Egyébbként köszönöm szépen a bann visszavonását. -
Szeretném elmondani sajnálom a történteket, de az indulataim kitörésében, és hogy eddig fajult a dolog a győziketopicba nagy szerepe volt ezeknek az emberkéknek is : obe, voltan, raffaello #1058, shaman #1089, és mai napig is aki nem nyugszik a célzásokkal: DJ Bee #1191, #1196. Ők mé nem kaptak büntetést a trágár szavaiké, rasszista, és provokátor szerepüké? Szerintem pedig nincs ok okozat nélkül. -
Pontlistán látszik mind a 4 :) -
A rendszer nagyon durván összefosta magát. :)
Gondolom szólni kellene St-nek. -
én levettem, a tied megmaradtak? mert én nem látom az adatlapján. -
hát akkor fej vagy írás? a vesztes visszavonja :) -
lehet törölni kellene ezt a topikot, mert a témanyitó nem kezdte el legalább fél órája...
No meg, segítségkérésben kétszázezer topik van... -
hova írkálta ezeket a szép szavakat? -
Punker: úgy látom, túlcsordult. Kapott tőlem négyet és tőled is hármat. Az enyém nem is látszik, mégis banon van. Szerinted mi legyen? -
csövi TITA 2004 a győzike formumban nemtudja hol a határ (Nyaljá szart !!,Te kis bunkó, te szar... sorohaltnám 1 oldalon át) 1-2 büntipont nemártana neki... -
htxvm:DDD -
Tényleg, ez fel sem tűnt, azthittem, csak a sima csillagaim mennek el. :((( Ha kikapcsoltam őket, csak a sárgák ugrottak, de most a veres is ! -
hova tűnt a rendszerhangja csillagod? lejárt a vip-el együtt? :/ -
Látod, de valaha neked is meg kellett ezt tanulnod/értened. Most már hűséges alattvalója vagy az elnyomásnak ! [megkopott kitüntetéseket vesz elő a sublótból] :DDD -
Bevágta a durcit ! Hohha ! :DDD -
ok, megprobálom
tehát punkerwörknek:
elnézést szeretnék kérni, amiért megvádoltál azzal, hogy anyáztalak. bevallom, megfordult a téma a fejemben, de onnan nem látott semmien formában napvilágot.
elnézem neked, ezt a kis buta "én vagyok a moderátor" stílust, és igérem, hogy nem fogok töled többet elvárni. legközölebb maximum üres hozzászolással fogom honorálni az üzeneteidet.
addig is minden jot
ChevyG
-
ez nem demokrácia, hanem diktatura, és ezt el kell fogadni, vagy nem kell forumozni. mielött bárki azzal ön elö, hogy védem a modikat, nem ,nem védem, csak ez van. nem kell egyfolytában lázadozni. téged megvádolt azzal hogy anyáztál, de ha te, ilyen stilusban vágsz vissza, az rád sem vet jo fényt, és csak flém lesz belöle, amire semi szükség. szoval lehetne finomabban is, akár ideges vagy akár nem. felnött ember vagy, hiszem hogy képes vagy rá. csak ennyit akartam. -
DJviolin #7696 Ja, és benne lesz-e az 1.1? -
DJviolin #7695 Humoros
Nem direkt írtam be kétszer, csak sz*r*kodik a net. Nem szpemmelni akartam. Gondoltam szólok. -
tanulságos lehet, a címből itélve... -
well, egyre több az ellentmondás, és egyre magasabbak a hullámok
[örül ám] -
köszi a tanácsot, de ugy gondolom, hogy ezért büntetöt kapni, és hogy még rágalmaz, azzal hogy én anyáztam!! ezt még 1 moderátor se teheti meg!
-
szerintem az sgt támogatod, nem öt, másrészt vegyél vissza, mert föleg punker nem tolerálja ezt, és te fogsz felháborodni, ha bant kapsz.
de nem akarok beleszolni, csak egy tanács. -
Na, ezt megint kár volt szerintem... -
mért lenne jó nekem, hogy büntiket kapjak?
nem értem a gondolat meneted
mikor is anyáztalak?! jó lenne ha nem rágalmaznál!!!
én csak annyit irtam, hogy hülye vagy és itt mindenki örül neki (neked)
7 nap mulva lejár a vip-em. eldöntöttem, hogy ilyen barmokat mint amilyen te is vagy nem fogom támogatni
-
köszi hogy kiállsz mellettem
RESPECT
nem szeretném, hogy neked is kiosszon valamit
-
de hogy ne sírjon a szád azt leveszem.....és örülhetsz hogy van 2 nick-ed bünti alatt.