Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pheel
Hiba: ha te szóltál be elõször egy cikk fórumába, akkor felírja a fórumot a személyes lapra, mintha te nyitottad volna...
cSuwwi
Akkor mondok egy javítgani való dolgot. A beállításoknál, a logó hátterében van egy színes háttér. Gondolom az éppen feltöltött logó viszonyulását hivatott szemléltetni. Nekem nem az alap kéken van, viszont az a sor mindig alapkék színû...

shit happens

Tuvok
Nincs rá keret, majd megpróbálom lenyúlni fõnököm mobilját.

Pyx
ha meghosszabitod 😄

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Tuvok
"A VIP regisztrációd lejárt!" felirat mikor fog eltûnni ?

cSuwwi
mindegy, érted mire gondolok 😊

shit happens

St
A fórumot nem "javítgatjuk", hanem "bõvítgetjük". Köszi.
cSuwwi
Ha már a fórum javítgatásánal tartunk, nem lehetne egy kicsit bõvíteni a keresõ tudását?
Pl. én elég gyakran használom, keresek pl. a train simulatorról topikokat. Kidob vagy tizet. Ebbõl x db már le lett zárva. Ez teljesen felesleges, vagy legalább legyen kijelezve, hogy lezárva.
Továbbá ne csak a téma indításának ideje jelenjen meg a topic neve mellett, hanem legalább az utolsó hozzászólás ideje, hogy ne kelljen már 10 topicba benézni, hogy melyik aktív még...

shit happens

Guest
Meglepõdtél, mi? 😊)
smici
ety topikot se nyitottál ? 😄

Úgy érzed nyomott vagy?

Guest
Hmmm St, 4 topik a Gumiban? Kettõt tudok, de melyik a másik kettõ? ;D (Mondjuk egyre van tippem... 😊)

Ha már a privát üzeneteknél tartunk, nem lenne megoldható, hogy a küldöttek is megmaradjanak, ne csak a kapottak?
Pyx
össz üzi törlést akartam már javaslani mer az joak

amugy van olyan forum, ahol hasonloan a témacimekhez, kiiratják az utolso 5 kommented topikját is, sazl...

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

smici
nincs rá mód hogy vissza nézzem miket írt ?

Úgy érzed nyomott vagy?

Tuvok
Hol volt itt szó felvállalásról ?

smici
héé
else tudtam olvasni mit írt csepi 😞
áramszünet volt 😞((

Úgy érzed nyomott vagy?

St
ez egy kicsit (vagy inkább nagyon) hülye gondolkodásmód, mert a megnyitott témák feltüntetésének nem az a célja, hogy ha minél több van annál nagyobb király vagy. ez nem vip csillag...

Ha valaki nem meri felvállalni, hogy milyen témákat nyitott a gumiszobán kívül, az nem ide való. A gumis topicok nyilván más tészta, az szándékosan nincs a listában.
Tuvok
Általában igen.

Lteebee
Mondjuk úgy, hogy egy kõnek nevezett tollpihét dob kb. 100 m-rõl.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Dzsini
minek? jobb lesz tõle, ha tudom ki volt?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tuvok
Nem arról van szó, hogy zavarna, vagy sem, de ha hozzádvágnak egy követ, csak megnézed, hogy ki dobta. 😊

Dzsini
"te mondád"

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tuvok
Akkor a fél gumi buta. 😄DD

magus
ez a topicos dolog jopofa

Lteebee
Ja.
Ha valaki nemképes intelligens ember módjára megbeszélni valamit, hanem fikázós topicot nyit, az buta.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Dzsini
kétlem, hogy zavarna ha néhány akárki nekiáll rólam irogatni... kezdve ott, hogy ha nem az általánosban nyitja meg se látom 😉

Tuvok
Míg nem volt rólam topik, én is ezt mondtam...

Dzsini
tökre lényegtelen, hogy ki nyitogat rólam topicokat...

Tuvok
1-2-3 embernél semmi nehézség nincs benne. Ha rólad nyílna topik, valszeg kíváncsi lennél ki nyitotta, csak moderátorként egyszerûbb dolgod van, a magunkfajta 'halandóknak' muszáj ilyesfajta módszereket segítségül hívni. 😊

Király, akkor törlésnél ha vkinek fogy egyet a listája, akkor megintcsak egyértelmû a nyitó.

Efreet
aki fejben tartja, hogy kinek mennyi gumis topicja van, és egy új megnyitásakor átnézegeti õket, az meg is érdemli...

és nem, a törölt topic nem látszik a nyitottak közt.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Tuvok
A gumis feltüntetés arra legalább jó, hogy ha nyílik 1 topik ott, át lehet futni 1-2 gyanús ember infóját, így egyértelmû ki nyitotta.
De #3383-ra nagyon kíváncsi lennék...

Dzsini
szerintem aranyos 😊

Tuvok
Egyébként ha egy topik törlés áldozata lesz, az eltûnik az illetõ listájáról ?

Tuvok
*akinél

Tuvok
Hmm, sztem a topikok feltüntetésének nem sok értelme, van akinél egy egész lajtsrom van és fél éve sincs regelve, van aki meg 2 éves SG pályafutás alatt 1 darab sincs.
Sztem senkinek semmi köze, hogy ki milyen topikot nyit, persze a gumi már más tészta.

Dzsini
...plusz a gumiszoba 😊)))))))))))))

St
Fórum fejlesztések:
- Többek kérésére megoldottuk, hogy a témák lapozását ne csak legördülõ menübõl, hanem közvetlen nyilakkal is lehessen kezelni.
- Szintén többen kérték az összes privátüzenet törlésének lehetõségét.
- Beépítettük továbbá, hogy a fórumozók adatlapján ezentúl megjelennek az általa nyitott témák címei.

A többi a közlejövõben 😊
Punker
kérhetnék egy takarítást:itt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
beraknátok ide ezt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

dikki*yysw
Tényleg mûxik ezentúl Firefox alól is. Kirááály!

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

TheGOro
Még mindig vannak gondok a http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1051134256-os topickban

http://GOro.hu

TheGOro
Kéretik az alábbi topikból kiírtani Anarchoid nagyméretû képekkel ellátott hozzászólásait.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1051134256

Köszönettel!

http://GOro.hu

Kata
Jóvanna! Nem értek én ehhez...

Viszont lenne még egy törölnivaló.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1080805789
#13-as hozzászólás. Indoklás: nem a topic-ba való kép. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Pheel
OK, thnx
St
Csak kérni kell, küldj levelet a fõszerkesztõ úrnak:
[email protected]
Pheel
Egy url sokat segítene ám... 😉
Kata
Fiúk, lányok-ban Felhõk felett topic, 205-ös hozzászólás. Indoklás: túl nagy méretû kép.

[/cserf][/fülünyúl]

Pheel
Ahogy tudom erre nem minden moderátornak van joga. Én például sokszor szeretném, ha lenne, de nincs.

St bácsi? 😊
Taranov
Üdvözletem!

Lenne egy felvetésem.
Az újonnan nyitott, de bezárásra ítélt topikokat véleményem szerint jobb lenne törölni, azért, hogy azoknak, akik csak információt akarnak gyûjteni, ne adjon ki a keresõ 10× annyi topikot, mint ahányban érdemleges információhoz lehet jutni/kérdezni.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

St
Ezt már egy felhasználónk kérte levélben, felírtuk a fejlesztenivalók közé, meg fogjuk valósítani (1 hónapon belül)
Szeretnék olyat a fórumba, hogy a sok hozzászólásos topikok alján ne csak a legördülõ menübõl léphessünk át a topik másik oldalára, hanem legyen közvetlen link is, hogy pl. elõzõ x hosszászólás, meg következõ x hozzászólás.
Ettõl a fórum hosszabb topikjainak olvasása sokkal kényelmesebbé válna, így ahogy most van viszont elég macerás (-> idegesítõ). Tudom, mivel átvágtam magam egy 15ezer hsz-os topikon, 100-asával véve a hsz-okat, és ez nagyon zavaró volt közben.

A másik dolog, amit szeretnék, hogy a beállításoknál legyen választási lehetõség, hogy a felhasználóknak a hsz-aik fölé az általuk esetlegesen feltöltött kis logót akarom-e kirakatni, vagy csak simán a nevüket kiíratni.

http://laslow.hu/blog