24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#7676 kurvára nem azért vagyok, hanem azért amiért te
WORK!!!! -
#7675 nickduplikálást akkor írok be ha egyértelműen azért van másik nick-kel hogy a büntit kikerülje. -
#7674 ha van büntid, akár csak egy is, és bejössz egy másik nikkel, az nikkduplikálás, szal ban jár érte mindkét nikkre. hidd el tudom, ezért kaptam, csak akkor még én sem tudtam... -
#7673 az eredeti nikkjének volt 2 bp-je topiknyitás miatt -
Garfield #7672 Az egy dolog. Kérdés, hogy van-e jelentősége a nick duplikálásnak, ha a problémás nick nincs bannolva. -
#7671 Ugy lenne logikus, ha a masik nickje is megkapná ugyanazt a buntit, elvegre egy szemelyrol van szo. -
Garfield #7670 Távol álljon tőlem, hogy az illetőt a védelmembe vegyem, de lenne egy kérdésem:
ChevyG-nek van két büntetőpontja. A Büntetőpontlista szerint "ChevyG work" két pontot kapott nick duplikálás miatt.
Ezzel kapcsolatban lennének kérdéseim:
1. A nick duplikálásnak igazából nem a bannál van értelme, amikoris nem fórumozhatna, de visszalopakodik másik nickkel, így kerülve ki a büntit?
2. Ha valakinek két nickje van ("X", "X work" vagy hasonló, van példa ezekre jópár), akkor ha az egyikre büntipontot kap, akkor addig nem is használhatná a másik nicket, mert az a bünti kikerülésének számítana?
(Nem ismerem a teljes büntisztorit, szóval csak a fentiek ismeretében kérdezek.)
Ismétlem, nem az illetőt védem, egyszerűen csak most merült fel ez a kérdés. Véresszájú moderátorkiller vérpistikék kíméljék a topikot a kérdés kapcsán. -
#7669 sztem meg inkább maradj és fórumozz így... legalább becsületesen letöltöd a büntetésedet :| -
#7668 nagy szópárbaj ment (/megy) ott bennt..néha ha megjelenik 1-2 user akinek segítség kell...
na mind1
szeretnék kérni egy hét bannt (inkább 1 hét pihi, mint 2 hét ..így..) -
#7667 már megint a pénzsóvárságod:DD -
#7666 40 moderátor közül egysem volt ott, előfordul, de ez kiugró példa. ennyi. -
#7665 küldj pénzt hogy ne kelljen dolgoznunk és akkor többet tudunk a fórumra figyelni :) -
#7664 lehet, hogy hihetetlen: a moderátor is alapvetően olyan user, mint te vagy más - nincs mindig a gép előtt, nincs állandóan ott, hogy mindent rögtön megcsináljon. -
#7663 látom, csak az a baj, hogy mikor szólt a kedves klolléga, a személyeskedő szövegek a topik tetején voltak, de senki nem csinált semmit, máskor meg fél perce se létezik egy idétlen topik, már törlik. nem kéne ezt kiegyensúlyozni? -
#7662 látod a bannert ? látod mi van ráírva ? nem csak a képeket kell nézni... -
#7661 Tehát menjen a mod és keressen rá a topic keresőjében az offolásra. Gratulálok! -
#7660 alul: keresés témában -
#7659 MSN Messenger topicba kérhetek házigazda jogot? -
#7658 És elvárod a modtól, hogy olvassa végig az egész topicot, hogy megtalálja, ki zsidózik? -
#7657 zsidónak hívni vkit vhogy offolás szerintem -
#7656 Konkrétan mire gondolsz? Lehet, hogy neked egyértelmű, de ha egy mod nem járatos a topicban, akkor nem igazán tudhatja, hogy neked mi az OFF. -
#7655 Ahogyan azt Móricka elképzeli... -
dara #7654 Megkérnék egy mod-ot törölje az acc-omat az összes hsz-emmel együtt! -
#7653 valaki megnézné ezt a topicot? nagyon elzüllött...nagy offolás megy -
#7652 A megszokás topikot átírná valaki Megszokás ra?
THX -
#7651 :DDD -
#7648 ennyi reggel nem szégyelled magad? -
#7646 owned. -
#7645 2 hete... -
#7644 Megtettem -
#7643 Próbáld ki! -
#7642 Tán nincs saját kérésre bünti or ban? -
#7641 Vlala iz back !!! -
Vlala #7640 Szervusztok.
Ha belépés nélkül szeretnék topicot nyitni, ezt adja be... (tudom, hogy azt nem lehet, de láttam már erre elegánsabb megoldást is) -
#7639 nem, de előttem bezárták a topicot, akkor vesszen ki bele írt -
#7638 te is ilyen beárulós lettél ? -
#7637 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1126527723#7 -
#7636 Magnumrolcsi
ma 12:45 | Privát | Galéria | Válasz | #1921
Kérhetnék egy bünti pontot ??CSak úgy viccből!! Vagy 2napra.
Egyébként is mehetne már neki, ráadásul van szabály is, hogy aki kér, kap. Hajrá! -
Garfield #7635 Terror topik, #2554: kicsi sárga felkiáltójel? -
#7634 http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1102080356
ezért sadist anno fenyítést kapott nem??