Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Gyiik
valami jazzrol, meg divatgecikrol beszelt, de abbol a kb 30 hozzaszolasbol nehany az enyem volt😛

....................................................................................................

PLackó

cSuwwi
csak önmagát adta gerg gyerek...

shit happens

PLackó
miket írt?
Van hely ahol 30 üzenet van törölve.

Pyx

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

K.András
Reméljük soha,nem müxik az a rendszer el lett töbször magyarázva.

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Pyx
mikor lesz értékellöss, csillagos feature? 😄

Gyiik
gerg?
az ITT is alkot...eleg proszto

....................................................................................................

cSuwwi
köccee

shit happens

Tuvok

Tele lesz okádva.

cSuwwi
Az Autómánia topicban is elkellene egy kis moderálás. (Bár most én is hibás vagyok, de mentségemre szóljon, nem én kezdtem) 😊

shit happens

K.András
LOL,ne legyél naiv,ha partner vagy ha nem tele fogja hányni...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

gumiszobával mitakarsz itt

Tuvok
'gerg' nevû emberkére sürgõsen ráférne 1 figyelmeztetõ ban, ITT van, hogy miért...

lokista12
Megkérhetnék valakit hogy fejtámlának rakja be ezt a logot a cult society topicba ha valaki megcsinálmá akkor köszi!!

Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....

Lteebee
Gerggel kapcs. a véleményem olvasható az adott topicban.

Talán nem kéne partnernek lenni a hülyeségben.
Mint amikor a gyerekek hergelik a kutyát és amikor végre az is élvezné a játékot, szólnak apunak, hogy állítsa le cézikét, mert megvadult.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

cSuwwi
A Zene, Mp3 fórum, Milyen zenét hallgatsz? topicjában, greg gyerek megõrült! 😊
Kéretik megrendszabályozni, ill. moderálni. Thx.

shit happens

Guest
#3562: Öööö, az egész onnan indult, hogy NE oda töltsön fel bannert. 😊
PLackó
Nem tudom ki volt de köszönöm az átméretezést!

cSuwwi
jaja, regelj az srv-re pl. onnan lehet képet linkelni.
Vagy töltsd fel az egyik képfeltöltõs oldallal. (mindkettõ srv-s) 😊

shit happens

PLackó
Helló.ebben a kutyás topicban töröljétek már a 19-es üzimet (túl nagy lett a kép)
THX

Tuvok
Inkább regelj SRV-n (srv.hu) vagy ATW-n (atw.hu), egyszerûek, gyors reg, egyszerû adminolás, stb...

Adam5
hozzá szólást=hozzászólást

Adam5
a #12798-as hozzá szólást kérlek töröljétek a Logomûhely topicból

Ottto
Nem hinném hogy csere lesz. Ez ami most van az jó. De ok. Csak G-portalon van regisztrálva egy tárhelyem, mert a tar.hu nem bír beengedni 😞((
A g-portal meg nem jó, mert a kép helyére betesz egy g-portalos logot 😞(
Na mind1.. Megpróbálom adminisztrálni magam a tar.hu-n megint, egy új regel, hátha megy :/

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Mighty
Ok. Akkor most tedd át egy általad adminolt oldalra ezt a képet. Szólsz, hogy cseréljék le a topic bannerjének url-jét. És ha legközelebb módosítasz a képen, nem kell újra ide irkálni ezügyben 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Ottto
Ezt én is tudom, de a jelenlegi se tárhelyen van, szal cserélnétek plz

Adam5
Kérlek töröljétek a "Vélemény a másikról" Topicot
thx

Mighty
Mit nem értesz? Ide: http://iaro.srv.hu csak feltölteni tudsz. Módosítani nem. Regisztrálsz egy free helyen (fw, uw, stb), ahova felteszed a bannert. Ha módosítod és feltöltöd ugyan azzal a névvel, akkor nem kell moderátorért kiáltani, hogy módosítsa a kép linkjét.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Ottto

Guest
Szerintem egy olyan tárhelyre tegyétek fel a képet, amihez hozzáfértek, így ha cserélni akarjátok, akor nem kell hozzá moderátor. 😉
Ottto
Hali Szeretném az alábbi gifet, bannerként a logomûhelybe. Köszönöm.

Gyiik
koszonom szepen az intezkedest

cSuwwi
tuvok már nem tud kibe kapaszkodni, a topicja törlése végett... 😊

shit happens

Dzsini
nekem semmi közöm a sajátfórumokhoz, mondtam. 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tuvok
Ezt modként neked kellene tudnod, nem ?

Dzsini
kieg. gondolat: egy híres stage comedian mondta volt egyszer, hogy nem igazán érti az embereket... miért van az, hogy ha valami rossz, azt meg akarja mással is osztani ("húúúú de sz*r az íze, kóstold csak meg..."), ha viszont valami jó, akkor arról mélyen hallgat, és "megeszi" egyedül.... miért kellene nekem ilyen fórumokat nézegetnem?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
nem érdekel 😊 van jobb dolgom is köszönöm szépen 😊

Tuvok
Egyszer azért próbáld ki, tetszeni fog...

Pyx
Csepi kommentjeinek nagy része törölve lett, de ez itt off... :o)

Dzsini
nemhasználok IE-t, a saját fórumok meg marhára nem érdekel 😊 mondom, szerintem mindenki önmagát minõsíti a hozzászólásaival.

én az általánost olvasgatom néha, meg nagyon ritkán a tv-s részleget. itt moderálgatok is ha kell (pontosabban Efreet), a többihez távolról sincs közöm.

Tuvok
És mi számít mindennek ? Elég, ha elolvastam a topikot, mielõtt ilyen fagyasztóan hideg lett ?

Pyx
gondolom ennek az elözményeiröl nem tudsz mindent...

Tuvok
Próbáld csak meg ezt IE alól...

Dzsini
ennyit a felelõsségteljes viselkedésrõl.

Tuvok
Hát egyesek elég hanyagul végzik, így név nélkül.

Dzsini
nem hiszem. ott mindenkinek önmagára van bízva a munka.

Tuvok
Ezt eddig is tudtam.
Ezt meg nem értem miért jó, vki csak moderál ott is... (St-n kívül)

Dzsini
nem mindenkinek van mindenhova joga, és nem mindenfajta.
a Saját topicok pedig (nevükhöz méltóan) védettek a külsõ moderátori beleszólástól.