24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Takezó
    Üdv!

A büntipontommal kapcsolatban kérdeznék:
    Miért kaptam azért büntit, mert rasszista vagyok? :o (Ha lehet, most tegyük félre az olyanokat, hogy "te rohadt kulturálatlan f**z!!4444") Mert ha nem lenne kiírva az oldal aljára, hogy nektek ehhez közötök nincs, megérteném, de így nem igazán :o Nem reklamálok, met ez így nem zavar, csak kérdezem, ha nem baj :o
  • blackgamer
    a topichoz szeretnék házigazdai jogot kérni, bár nekem a legkényelmesebb az lenne, ha egy moderátor törölné az esetleges offokat rendszeresen
    köszi!
  • St
    egészségére :)
  • DanielT
    Gondoltam szólok, mert nagyon szívemen viselem az SG sorsát :)

Hysteria user:

uj forum nyilt :)

ITT

ako akar johet ide is forumozni most indul egy órája és elég sok hozzászólás van

Üdv.:Hys

Megtekinthető ebben a topikban #34372
  • Aquir
    na mindegy...

ugy látom egy csetes (töröljük!) felkiátást előbb észrevett egy modi mint a moderátor topigot :I
  • Aquir
    Szerintem csak zárjátok le a topigot, hogy azért az újreg felfogja mi történik a topigjával
  • hmhm
  • prezi
    muhaha
  • Pheel
    Mindenki érdemei szerint.
  • TITA 2004
    De értsél má meg könyörgöm, nem én keztem most ezt. Ide jöttem egy kéréssel, aztán má #7762 kezdődött a reklámozásom, mindíg én vagyok a hunyó? Ha nem teszek semmit akkor is? Persze ha provokálnak akkor egy ídő után reagálok, és nem finoman az tutti, de a provokatőrök se a finomságról híressek. Csak ők megtehetik. Mindeggy rendben igazad van. Sorry.

#7785 pls. hanyagolj!
  • Takezó
    én kérek elnézést :Ð
  • Pheel
    Tényleg visszavehetsz egy kicsit. Kevesen szeretik a rossz modort, ráadásul hosszabb távon retorziókkal jár.
  • DanielT
    Nem kevés komplexussal és frusztrációval küzdesz, az látható :)
  • TITA 2004
    #7782 Hulla még te is lehetsz, de te még a korod se merted bevállani, nem azt hogy ki vagy? Lehet egy senki, és oktatgatsz itt engem, mert te kötöttél belém.
    Ja mert van 5 csillagod, má atya istent játszól, és provokálsz, még a vak is látja. Moderáljam magam, hol? Idejöttem egy kéréssel, és te rögtön belém kötöttél. Na felejts el.
  • TITA 2004
    Vedd má észre magad, semmibe se veszlek. Ne strapáld az idegeid, nem érdekel a véleményed. Majd szól az illetékes, de te kezdtél szórakozni velem #7762 én észre se vettelek vólna. Egyébbként mire fel kötöttél belém, és mien jogon oktatsz ki, nem vagy te isten, sőt.......
  • DanielT
    Köszönjük szépen a válaszokat, arra is tudnál valamit mondani, hogy miért süt ennyire a primitívség és a közönségesség a hozzászólásaidból? Nem mondták még, hogy egy 30 feletti nőnek illene tudni viselkedni? Bár kétségtelen, a hullák nem tartanak igényt a jó modorra, ellentétben a fórumozók jelentős többségével. A többiek nevében is kérlek, hogy moderáld magad.
  • TITA 2004
    Hát csalódást okozok nő vagyok, sőt elvált, a korom kicsit fiatalítottam mikor év elejin reggeltem, ez igaz de 30 felett a nők tagadnak pár évet. 1969 decemberbe születtem. Kórboncnok orvosnak tanulok 13 éve, és jelenleg hulla boncoló vagyok magyarúl, és durván írva. De ha kétséges hogy lány vagyok, adok teló számot, és akkor hallani is lehet. Még mivel bizonyítsak? Ha nem nézem meg a Győzi topicot semmi gondom nem lett vólna, de azé vannak nálam rosszabbak is. Csak most én vagyok a leg, leg... Ja és nem vagyok cigány, de ha az lennék bevállalnám, miért ne tenném? Nem vagyok gyáva. De ha ez a helyesírást ellenörző fórum, akkor 70%-ot ki lehetne dobni a helyesírása alapján. Csak most én vagyok a toplistán. Nem baj minden csoda 3 napig tart, majd levált valaki a posztomról.
  • Láma!
    hát ez punkinak gáz:DD
    [nemszolt, csendben van]
  • Match
    akkor sorry st-től....
    a gitározás topic nem a zenében van hanem az általánosban.
  • DanielT
    Rólad babám! Vagy nem csak a helyesírással, de a szövegértelmezéssel is gondjaid támadtak?
  • Takezó
    lehet stimmel, csak #####
    [mod: tudod, hogy ezt nem kellett volna...]
  • TITA 2004
    Énrólam van szó??
  • Pheel
    Tény.
  • Pyx #7774
    Mégcikibb, ha stimmelnek.
  • Pheel
    Erős a késztetés... hmm ... mégsem. Várok még egy kicsit vele, bár hangot adok abbéli gyanúmnak, hogy nem stimmelnek a személyi adatai sem a nemét, sem a korát illetően.
  • Punker
    ki beszélt hozzád? + van a zenének külön moderátor része nem?
  • Kanál
    #7758 erre írta.....
  • Match
    most akkora kurvanagy kérés volt hogy töröljetek 2 hozzászólást???
    Én kérek elnézést....
  • DanielT

Feladó: TITA 2004
    Elküldve: 2005. 09. 29. 16:35
    Tárgy: pöcs
    Most ezzel hogy lejáratsz nagyobbnak érzed magad, a 2 centi megnő ettől? vagy kielégülsz mert nics csajod és túlteng a fehérgénsejt állományod? és a kezed meg nem birja erővel mert le vagy pöttyedve?. És tudtommal ez nem a helyesírás verseny bajnokainak a foruma, ha átnéznénk a te irásaid akkor nem lenne hiba bennük? Na fogd meg a csepp kis pucud és elégítsd ki magad, mint velem szórakozól kis hülye. Ne válaszolj mer olvasás nélkül törlöm, nem idegelem magam fitymák üzije olvasásával.
  • TITA 2004
    Igazad van köszi, akkor a Moderátorok elnézését kérem és NE töröljék a nicket, mert erre nem is gondoltam, remélem nem késő hogy szóltam? köszönöm, és sajnálom hogy gondot okoztam.
    Cat kösz hogy ezt írtad.
  • vizes

Azért köszi.

(beleolvasva...)
  • vizes
    Győzike topik...
    Lehet,hogy mégsem olvasok bele...
  • Cat #7765
    aha, és ha holnap beregisztrálja valaki a törölt nikked, és kihasználja, hogy bizonyára a fórumon sokaknak nincs tudomása a te törlésedről, ide fogsz jönni holnapután és vered az asztalt, hogy "visszaélnek a nikkemmel, ezt és ezt és ezt nem is én irtam, én nem vagyok ilyen perverz"
  • DanielT
    Asszem a Győzike topikban kezdődött az ámokfutás, én is ebből a topikból értesültem róla.
  • vizes
    Sajnos nem tudok minden topikba beleolvasni így nem tudom, hogy mi volt a probléma, de ezek után szívesen elolvasnék egy-egy kommentet...
    Adnál linket vagy topik címet?
  • DanielT
    Azt a rohadt életbe, te nem jártál iskolába? Minden hozzászólásod hemzseg a helyesírási hibáktól, bár a stílust elnézve amit itt képviseltél az SG-n, nem ez a legnagyobb baj veled.
  • TITA 2004
    Nem. ezt eggyikünk se kéri. Csak szerintem magán élet az magán élet, és a családi kötelék az családi kötelék, bár sokan kétségbe vonták, és megsértették. A munkáé amit okoztunk ezzel, kösz a fáradságot.
  • tweety
    helló én szintén kérem szüntessétek meg a tweety-t én nem TITA 2004 vagyok, bár ért ez a vád, én csak a huga vagyok. De nem kivánom a nővérem ezé kapja az ocsmány üziket mint magán, mint 1-2 topicba. köszi

• St
    és esetleg ne töröljük az összes eddigi hozzászólásodat?
    - ez szokott még lenni a másik szokásos kérés
  • TITA 2004
    sziasztok, azé jöttem szüntessétek meg a TITA 2004 nickem /no comment/