24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Punker
    semmi, meg akartam nézzni ki írt utóljára a brigi nick-ről de ugyanaz az IP cím mint cicus91-nél.
  • cicus91
    2 micsoda?
  • cicus91
    de utána mikor visszajöttem megváltoztattam a jelszót.....
  • cicus91
    jó de már egy csomószor megváltoztattam, mert öcsémnek is meg van az a progija amivel fel lehet törni, de én nem akarok szórakázni és ötpercenként válzotatgatni meg feltöregettettni a jelszómat......
  • Punker
    te mondtad nyáron mikor eltüntél hogy más néha majd benéz vele.
  • cicus91
    Nem adtam ki!!!! Szerinted vagyok olyan hülye hogy elmondom másnak???
  • Punker
    csak azt nem értem miért ugyanaz a 2 IP.....
  • akyyy
    szerintem ha privit írsz St-nek hogy te vagy az, esetleg a megadott emailől irsz neki, ad a nickez egy új generált jelszót amit megváltoztatsz, s megint használhatnád!
  • Punker
    nem kellett volna kiadni a jelszód.....
  • cicus91
    Sziasztok!
    Vki hekker szórakozott a felhasználónevemmel és megváltoztatta a jelszómat....és szeretném ha a topikom nevét meg változtatnátok (: Cicus91 topikja :) -ra meg házigazdajogot adnátoknekem.....:)

Lécci, lécci.......:(( sajnos az eredeti nevemmel nem tom beírni mert nem tok vele belépni.......:((
    ez az a topik !
  • blackgamer
    fejléc szövegébe bedobjátok légyszi a linket?
    köszi
  • akyyy
    elaludt a topicnyitó
  • tigeroo
    A Prince of Persia : Kindred Blades topicot át kellene nevezni Prince of Persia : The Two Thrones-ra

• Laky
    #49005, del
  • Prank
    Szeretném felhívni a moderátorok figyelmét:
    ...köszönöm:)
  • Láma!
    szabad világban élünk, mindenki azt csinálja, amit szabad:)
  • K.András
    Pont azért nem lehetünk rasszisták, mert egy szabad világban élünk...
  • Pheel
    [örül]
  • Mhosah Myth
    Miért ne lehetnénk rasszisták? Egy szadab világban élünk...
  • DanielT
    Agreed.
  • Pheel
    Legyen úgy, de az átlagos fórumozó nem a belsős poént látja, hanem a rasszista megmozdulást, akárcsak én. Meg lehet az ilyesmit úgy fogalmazni, hogy ne okozzon problémát.
  • DanielT
    Fogadatlan prókátorként annyit jegyeznék meg, hogy figyelemmel kísérve az előzmények egy részét, nagyot nevettem ezen a rasszista megjegyzésen :) Nem öncélú mocskolódás volt, hanem "belsős" poén :)
  • Pheel
    Kösz!
  • Pheel
    Jól látod. Azért kaptad, mert rasszista megjegyzésre ragadtattad magad.
  • akyyy
    ez a 1 Tomi eléggé egy öhöm, ez már nem reklám? nézzetek be a mobil fórumba
  • prezi
    minden bizonnyal ^^
  • Laky
    del
  • prezi
    újregek ^^
  • flashX
    Ugyanígy gondolom.
  • akyyy
    ás mi lenne az a név? max sztem annyit lehetne csinálni, hogy az X-et a nevedből eltüntetni, meg ilyenek, meg nálam is az akyyy-t aky-ra vagy ákyyy-ra írni. teljes átírás, nem hisze hogy megvalósítható lenne4 Azt modnaák, regelj ujat! én ezt tenném, csak oda lenne a több éves regem, amit meg nem akarok!:D
  • flashX
    msn*
  • flashX
    De így, majd minden hülye( mert csak a hülyék fogják ok nélkül) kérni fogja az átnevezésüket. Én azért kérném, ha St-nek vola egy leheletnyi szabdideje, és megtené, mert azóta teljes nick, email, és man változásom volt, amire változtatnám az örökérvényű lenne, de nem szeretném, hogy elvesszenek a topikjaim, illetve a hsz számaim. Úgyértem, ha nincs más lehetőség, akkor reggelni.
  • akyyy
    Büntit neki and del
  • akyyy
    akkor én is átíratám akyyyról Ákombákom-ra:D
  • flashX
    Ha mégis akkor örökban.
  • flashX
    Nem lehetne átírni a nevem? És ti tudnátok ki vagyok, nem anonim garázdálkodásra akarom felhasználni.
  • blackgamer
    Szeretném kérni, hogy a topic kronológiás téma fejlécébe a "linkeld be" szavakhoz a kovetkezo linket helyezzétek el légyszives: link
    Koszi szépen!
  • Balo
    böngészőben kapcsold be a képek megjelenítését, amit véletlenül kikapcsoltál
  • prezi
    csak neked :|
  • K.András
    Csak nekem nem látszanak a logok +gif-ek vagy másnak sem?