24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#7839 semmi, meg akartam nézzni ki írt utóljára a brigi nick-ről de ugyanaz az IP cím mint cicus91-nél. -
#7838 2 micsoda? -
#7837 de utána mikor visszajöttem megváltoztattam a jelszót..... -
#7836 jó de már egy csomószor megváltoztattam, mert öcsémnek is meg van az a progija amivel fel lehet törni, de én nem akarok szórakázni és ötpercenként válzotatgatni meg feltöregettettni a jelszómat...... -
#7835 te mondtad nyáron mikor eltüntél hogy más néha majd benéz vele. -
#7834 Nem adtam ki!!!! Szerinted vagyok olyan hülye hogy elmondom másnak??? -
#7833 csak azt nem értem miért ugyanaz a 2 IP..... -
#7832 szerintem ha privit írsz St-nek hogy te vagy az, esetleg a megadott emailől irsz neki, ad a nickez egy új generált jelszót amit megváltoztatsz, s megint használhatnád! -
#7831 nem kellett volna kiadni a jelszód..... -
#7830 Sziasztok!
Vki hekker szórakozott a felhasználónevemmel és megváltoztatta a jelszómat....és szeretném ha a topikom nevét meg változtatnátok (: Cicus91 topikja :) -ra meg házigazdajogot adnátoknekem.....:)
Lécci, lécci.......:(( sajnos az eredeti nevemmel nem tom beírni mert nem tok vele belépni.......:((
ez az a topik ! -
blackgamer #7829 fejléc szövegébe bedobjátok légyszi a linket?
köszi -
#7828 elaludt a topicnyitó -
#7827 A Prince of Persia : Kindred Blades topicot át kellene nevezni Prince of Persia : The Two Thrones-ra
#7719 -
#7826 #49005, del -
Prank #7825 Szeretném felhívni a moderátorok figyelmét:
...köszönöm:) -
#7824 szabad világban élünk, mindenki azt csinálja, amit szabad:) -
K.András #7823 Pont azért nem lehetünk rasszisták, mert egy szabad világban élünk... -
#7822 [örül] -
#7821 Miért ne lehetnénk rasszisták? Egy szadab világban élünk... -
#7820 Agreed. -
#7819 Legyen úgy, de az átlagos fórumozó nem a belsős poént látja, hanem a rasszista megmozdulást, akárcsak én. Meg lehet az ilyesmit úgy fogalmazni, hogy ne okozzon problémát. -
#7818 Fogadatlan prókátorként annyit jegyeznék meg, hogy figyelemmel kísérve az előzmények egy részét, nagyot nevettem ezen a rasszista megjegyzésen :) Nem öncélú mocskolódás volt, hanem "belsős" poén :) -
#7817 Kösz! -
#7816 Jól látod. Azért kaptad, mert rasszista megjegyzésre ragadtattad magad. -
#7815 ez a 1 Tomi eléggé egy öhöm, ez már nem reklám? nézzetek be a mobil fórumba -
#7814 minden bizonnyal ^^ -
#7813 del -
#7811 újregek ^^ -
flashX #7810 Ugyanígy gondolom. -
#7809 ás mi lenne az a név? max sztem annyit lehetne csinálni, hogy az X-et a nevedből eltüntetni, meg ilyenek, meg nálam is az akyyy-t aky-ra vagy ákyyy-ra írni. teljes átírás, nem hisze hogy megvalósítható lenne4 Azt modnaák, regelj ujat! én ezt tenném, csak oda lenne a több éves regem, amit meg nem akarok!:D -
flashX #7808 msn* -
flashX #7807 De így, majd minden hülye( mert csak a hülyék fogják ok nélkül) kérni fogja az átnevezésüket. Én azért kérném, ha St-nek vola egy leheletnyi szabdideje, és megtené, mert azóta teljes nick, email, és man változásom volt, amire változtatnám az örökérvényű lenne, de nem szeretném, hogy elvesszenek a topikjaim, illetve a hsz számaim. Úgyértem, ha nincs más lehetőség, akkor reggelni. -
#7806 Büntit neki and del -
#7805 akkor én is átíratám akyyyról Ákombákom-ra:D -
flashX #7804 Ha mégis akkor örökban. -
flashX #7803 Nem lehetne átírni a nevem? És ti tudnátok ki vagyok, nem anonim garázdálkodásra akarom felhasználni. -
blackgamer #7802 Szeretném kérni, hogy a topic kronológiás téma fejlécébe a "linkeld be" szavakhoz a kovetkezo linket helyezzétek el légyszives: link
Koszi szépen! -
#7800 böngészőben kapcsold be a képek megjelenítését, amit véletlenül kikapcsoltál -
#7799 csak neked :| -
K.András #7798 Csak nekem nem látszanak a logok +gif-ek vagy másnak sem?