24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#7879 szep. nem kell aggondni, szvsz ilyen mentalitassal semmi keresnivslod nincs itt, szal ilyen lesz az hozzaallasom feled
-
#7878 Na MOST hagyd abba! -
Kanál #7877 [email protected] -
K.András #7876 St légyszives, a GT Legends topik Matrix-é viszont engedélyével lennék a házigazda ö lemond a jogrol(természetesen irtam neki és engedélyt kértem...), mert kezd kaotikus állapot uralkodni, elöre is köszönöm! -
#7875 Azon gondolkodtam, hogy ha az elész világ rasszista lenne, de csak szájhősködés szintjén (pl.: nem vernének kisebbségieket) akkor senki nem üldözné a rasszizmust, és az lenne elfogadott. Ilyen ma is van pl.: mindenki utálja a szúnyogokat és ez elfogadott.
Milyen hülye utópiákon tudok gondolkodni unalmamban... -
#7874 -
#7873 Olvasd tovább a mesekönyveidet, és ne okoskodj nevetlen, agyatlan. hmhm meg váá -
#7872 Helyesírási szabályzat rulz, csak magadat égeted :) -
#7871 hátö azér anyira nem:| -
#7870 -
Takezó #7869 nekem egyedül nem is, de az SG törzslakóinak azé igen :) és köszi, hogy nem jössz oda, és nem akarod annyira bezáratni, amúgy meg milyen kis okos vaty ^^
"tünj el elöttem", "szabájokat" -> ?? ;)
na, de ne akarjá flémet, főleg ne itt :P (ha már valahol, akkor itt) -
#7868 Hogy az SG-re ki jár semmi közöd hozzá, te csak egy senkiházi loser vagy ! Nem az atyaisten. Takarodj le rólam, én tutti nem megyek abba rasszista topikba, menjen hozzátok a halál. De nekem egy ilyen senkiházi ne mondja meg járhatok e az SG-re vagy nem, elvégre nem te alapítottad. Ha nem tettszik a létem tünj el te elöttem. Nekem te nem szabhatod meg a szabájokat!! Most nyugodtan kaphatom pontokat, de ez akkor is kikívánkozott belöllem. Úgyis ezé provokált. -
#7867 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1128595914
79-es
azert a guminak is van hatara
1-2 buntipont befigyelhetne -
Takezó #7866 figyelj, ha a topikban a többség az, akkor ne járj oda...
és különben is eltakarodhatnál már az SG-ről ^^ htxvm -
#7865 Egy hét múlva ujra be lessz zárva, mert a rasszisták úgyse nyuxanak, és ujra előnybe lesznek -
#7864 ja má nyitottak másik győzike topikot,a rasszista vágyak kiélésének. Csak az már uncsi??? -
blackgamer #7863 a jószándék vezérelt amikor a törlést kértem
de felőlem maradhat, engem nem zavar -
#7862 Attól még nem kell törölni. Úgy bírom, mikor jönnek a userek, hogy töröljék az összes hozzászólását vagy éppen topicját. Ez egy fórum. Ha beleírtál, vállald. Kizárólag akkor van törlés, ha valami nem elfogadható hangnemben íródott. -
blackgamer #7861 szeretném kérni a topic kronológia téma törlését, mert már nem aktuális
köszi! -
#7860 a győzike topicot megnyithatnátok:D már több mint egy hete zárva van :((( -
#7859 aha -
#7858 házigazda? -
#7857 írtam a moderátoroknak emailt! -
#7856 :) -
#7855 már banánja is van -
#7854 és visszajött a kis spammer :( -
#7853 hát nyilván törölték :) -
#7852 mert kitakarítottam kb 10 helyre írta be. -
#7851 Mégis merre? Én nem találom sehol. -
#7850 :) -
#7849 Legalább fontosak neki a szülei. ;) -
#7848 Minden egyes topikban :I
© djdac
Sziasztok!
Lenne egy kérésem hozátok. A szüleimnek szeretnék egy utazást nyerni a 20. házzasági évfordulójukra. Csak akkor nyerem meg a szavazást ha az én képemre szavaznának a legtöbben . Kérlek titeket szavazzatok. A http://www.tui.hu/index.php?foto=0 -n kérlek szavazzatok a Szerelemfa címü képre .Remélem segítetek. előre is köszi -
#7847 sztem házon belül kéne keresni a tettest :) -
személy szerint biztos, hogy nem, de ugyanarról a gépről történt a dolog... -
Chief #7845 már miért is nem? -
laliking #7844 egy sima Ip-ből nemnagyon tudod kideríteni hogy ki nyulkált bele.. -
laliking #7843 Brigi !!! kijelentkezel és ottvan hogy elfelejtett jelszó gomb!!
beírod a mailcímedet és elküldi neked hogy mi a jelszó...
Egyébként te meg nem vagy normális!!!!! majd reggel mondok vmit -
#7842 jó, de én ezt nem tudhattam előre....asse tudtam mostanáig hogy ki lehet nyomozni....:(((
-
#7841 hát ja csak ha nem izélsz vele akkor tudtuk volna hogy ki piszkált bele. -
#7840 hát gondolhatod hogy nem magamat csesztetem.......:((